Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ها چی گفتی [n_n#]
:-" :-" :-"
البته فقط فصل اول رو دیدم،ولی خوب...به زور تمومش کردم :d جدا از کاراکترهای نچسب:-" ، من به شدت با Copy==> Paste کردن کاراکترها هم مشکل دارم! که Clannad یه نمونه ی واقعی این مورد بود:-" (تنها دلیلی که هنوز نرفتم سراغ دراگون بال،همینه:-" )
هرکاری هم کردم برم سراغ سری دومش نشده! :| انیمه های بیشتری هستن که به گروه خونیم میخورن:-"

دوستان خداحافظ! :( بن شدیم رفت! :-s
:-"
---
Yowamushi Pedal رو تا قسمت 27 دیدم، این چند قسمت اخیر بهتر و جذاب تر شده! :d
ولی خو...من احساس میکنم آخرش بازم اعصابم بهم میریزه :d

shingeki no kojin:
عجب انیمه ای هست. خیلی قشنگه!!
تو قسمتی که ارن دست و پاش رو از دست داد , من خیلی حال کردم. فکر میکردم که اصلا باید انیمه اینطوری باشه . حتی شخصیت اول هم اینطوری ناکار شه!!:d
وقتی خورده شد که متعجب شدم. گفتم: شخصیت اول رو کشتن؟!!!!;)
جایی که ارن از بدن غوله اومد بیرون هم مسخره بود. اصلا خوشم نیومد. نصف انسان و نصف غول؟!!!! به نظرم اگه به صورت عادی انسان ها میتونستن غول ها رو شکست بدن(مثلا با تکتولوژی جدید) خیلی قشنگ تر میشد تا اینکه ارن رو نصف غول بکنن....
تا قبل از این اتفاق انیمه خیلی واسم جذاب تر بود!! ولی بالاخره هر کسی سلیقه ی خاص خودشو داره!! نمیشه به انیمه اشکال وارد کرد....:-"
قسمت 10 که اوج داستان بود.....:bighug:
زمانیکه آرمین داشت فرمانده رو راضی میکرد که ارن رو نکشن عجب سلام نظامی ای داد و دیالوگاش فوق العاده بود....(در همین حین هم یک آهنگ حماسی پخش میشد که خیلی به این صحنه میومد:x) شانس آورد پیکسس رسید و نذاشت فرمان مرگ بدن!!
میکاسا هم که حرف نداره!! شخصیت فوق العاده ای داره...
یکی از باحال ترین صحنه ها جایی بود که ساشا تو روز اول تو صف معارفه داشت سیب زمینی میخورد=)) من مردم از خنده...

آخرین ویرایش:
انیمه fun خوبی!اول اش می خواستم دراپ کنم ولی دیدم واسه اوقات فراغت بد چیزی نیست
ma.png
این انیمه هرچی ازش تعریف کنم بازم کم گفتم البته مانگاش که یه چیزه دیگست
روند انیمه یکم کنده فکر کنم واسه اون چند هفته ای که مانگا پخش نشد باشه با این وجود باز هم از فیلر که بهتره و ادم رو از انیمه نمی زنه:dاین قسمت خوب تونسته بودن برخورد 2 هاکی پادشاهی رو به تصویر بکشن
on.png
عاشق این دونفرم!!
hvubLw.png

برای من که کامل جای کروکو رو گرفته توش همه چیز داره از طنز گرفته تا.... روند انیمه خیلی اهسته و خوب پیش میره برخلاف کروکو که از اولش ستاره به جون هم میفتادن و ریتمش خیلی سریع بود ولی تو این انیمه قشنگ روند رو به رشد شخصیت اول رو نشون میده و نحوه جمع شدن تیم و.... خلاصه به همه پیشناد میشه
انیمه خوبیه و داستان خوبی داره ولی یجورایی داره کند پیش میره و سینوسیه یه قسمت خوب قسمت بدی متوسط و... کاراکتر اول انیمه باهوش برخلاف خواهرش که هی لوس بازی در میاره ادم رو میزنه از انیمه مخصوصا این عاشق بودن به هم ویا هی برای هرچیزی برادر برادر کردن میزنه تو زوق ادم با این حال هنوز جزئیات زیادی از داستان بازگو نشده امیدوارم قسمت به قسمت پیشرفت کنه
m.png
خواستیم یه تنوعی بعد اینهمه تو سبک انیمه بزنیم که این اینمه موسیقی رو شروع کردم اولش یکم با دیدن چنتا تصویز از کازکترهای انیمه که رنگ موی سرشون حتی از تنوع مداد رنگی هم بیشتر بود ادم رو نامید می کرد ولی بعده شروع فهمیدم که یه کتاب نباید از جلدش.... :) خلاصه انیمه بدی نیست واسه کسایی که دنبال تنوع واسه دیدن انیمه تو سبک های دیگن داستان سر راستی داره تا حالا و کاراکترهاش بازی هاش خوب درست شده بعضی همو بد
kn.png
این انیمه هم مثل قبلی کاراکتر های رنگارنگی داره و کلا انیمه از اول تا اخرش مبهمه اگه کسی فهمید سبک انیمه و داستانش چیه برام پیام بفرسته
krNG9K.png
گل سرسبد این هفته OVA Code Geass Boukoku no Akito 2 بود که بلاخره ترجمه شد و بدجور چسبید دیدنش!!داستانش از اواخر R1 شروع میشه که لولوش رو شستوشویی مغزی کردن وقبله قرستادنش به ژاپن می خوان از قدرت مغزش دوباره استفاده کنند تا این اروپایی هارو رو شکست بدن داستان انیمه واقعا خیلی خوبه ولی لعنت به سان رایس که سالی 1 قسمت میده ازش واقعا حیف این انیمه راحت میشه ادامه اش داد
cg.png

cg1.png

این قسمت کلا نقش مسکن رو داشت مثل همیشه سر بزنگاه نا امیدی، نشون دادن یه موج مثبت قوی (هرچند قسمت بعدی به احتمال زیاد ظرف سیم ثانیه همه این حس دود میشه میره هوا!)

آقا انمیه دیگه خیلی خیلی داره دارک و deadful پیش میره جوری که دل ضعفه میگیرم جدیدا سر نیگاه کردنش!
وقتشه مثل ناروتو یه امید تازه به انیمه تزریق شه (جدا باید واسش درجه +20 رو بزنن)

Last edited by a moderator:
اقا من این انیمه های با رنک بالا my anime list رو دانلود کنم،همشون خوبن ؟مرجع مطمعنی به حساب میاد؟
تو خوب بودنشون شکی نیست، ولی ممکنه از همشون خوشت نیاد چون سبکاشون متفاوته.
کلا مرجع نسبتا معتبریه فقط متاسفانه به علت شدیدا جوگیر بودن جماعت اوتاکو ها، هر چند وقت یکبار یه انیمه ممکنه یهو بیاد تو رتبه های بالا (over rated بشه) ولی در باقی مواقع مرجع خوبیه.

هلسینگ واقعا عالیه کار مبارک اصلا اشتباه نبوده!
اولویت دادن بهش هم مشکلی نداره تا آخرش ببینین بعد برین سراغ بعدیا چون اینم از واجب هاست و بلاخره باید دیده بشه.

#:-s . من فقط مقداراتی شک داشتم , راجع به اولیت دادنش . که این هم با دیدنش برطرف شد.

قسمت 5 رو هم بگیر ، چون به نظر خودم از 5 به بعد قشنگتر میشه ;)

5 تا 8 رو هم دان کردم , الانم میخوام 9و 10 رو بگذارم دان بشه. تا الانش هم قشنگ بوده . از قشنگ اون ور تره فوق العاده بوده! :-o آلوکارد :>:bighug:
بدون شک کار خیلی اشتباهی کردی که کلشو دانلود نکردی :d

آری, تازه دیشب یه 3گیگ ترافیک فشفشه زدم. امروز بقیه رو هم زدم دان کردم (5-8) . عالیه , آقا عالی. این آلوکارد چقدر شخصیت خفیجی هست. شخصیت هم انقدر باحال. :x

پ.ن:
در مورد باحالی و عالی بودن آلوکارد , باید بگم که این تعریفاتم ازش منافاتی با علاقه ام به بانو آیرسویل و همسرشان آقا کریتسوگو نداره. چون این 2 عزیز به مراتب بالتر از بقیه شخصیت های تو دنیای انیمه هستن.
همچنین میکاسا و تعدادی از شخصیت های FMA:BH (برادران الریک , وینری , روی موستانگ , ایزومی کورتیس , ریزا هاوک آی ,Maes Hughes :(( ) بیشتر از آلوکارد مورد علاقه هستند.

ef: A tale of Memories و ef: A tale of Melodies رو اونایی که دیدن خواهشا در موردش نظر بدن. دیدن که حتما میبینم فقط میخوام بدونم انتظاراتم ازشون باید در چه حد باشه که یک وقت نا امیدم نکنن:d

ef: A tale of Memories و ef: A tale of Melodies رو اونایی که دیدن خواهشا در موردش نظر بدن. دیدن که حتما میبینم فقط میخوام بدونم انتظاراتم ازشون باید در چه حد باشه که یک وقت نا امیدم نکنن:d

70556611106897886210.jpg

انتظارت در حد همین عکس بالا باشه کفایت میکنه... فقط بیشتر نباشه، حالا کمتر بود موردی نداره!

بالاخره حمله به غول رو تموم کردم...b-)
به نظرم انیمه از قسمت 10-20 افت کرد. اما از 21 پیشرفت طوفانی داشت و پایان خوبی هم داشت!!
چیزی که بیشتر از همه تو این انیمه دوست داشتم خشونت بالاش و عدم رحم و مروت بود!! برای مثال تصمیماتی که اروین میگرفت. با این که خیلیا رو از دست میداد ولی به نظرم فکرش درست بود. برای مبارزه با این غول ها باید ریسک بزرگی کرد. فرمانده باید اینطوری باشه که به خاطر رسیدن به پیروزی آماده باشه دست به کارایی بزنه که از نظر بقیه غیر انسانی میاد. همینه که فرمانده رو از بقیه جدا میکنه!! تصمیمات سختی که بقیه نمیتونن بگیرن....
تو انیمه از شخصیت لیوای و میکاسا و اروین خیلی خوشم اومد. هر سه شخصیتای قوی دارن. شخصیت های قابل اعتمادی هستن.
آرمین هم خوب خودش رو نشون داده!! یک جورایی میتونه جای اروین بگیره!! مخصوصا الان که فهمیده باید برای پیروزی خیلی چیزا رو فدا کنه!! مخصوصا انسانیت...
از قدرت لیوای هم خشکم زده بود:d اصلا بقیه باهاش تو قدرت قابل مقایسه نیستن.
این از شخصیتا......میریم سر موزیک متن.
بدون شک موزیک متن خارق العاده بود!! نمیدونم چه کسی کار موزیک انیمه رو به عهده داشت ولی باید شخص ماهر و کار کشته ای باشه!! برم آمارش رو در بیارم....
آهنگا با صحنه ها خیلی سازگار بودن. بعضی جاها کاملا حس ترس و نا امیدی و مرگ رو منتقل میکرد!! مخصوصا تو قسمت 7 و 21 و 9....
بعضی جاها هم که آهنگ برای هیجان مطلق ساخته شده بود. مخصوصا تو جنگای نفس گیر
گرافیک انیمه هم که حرفی واسه گفتن نذاشته بود!! واقعا خوشحالم که نسخه ی پر کیفیتی ازش دان کردم. با اینکه دانلودش خیلی طول کشید ولی خیلی عالی بود....
انیمه موقع تموم شدن زیاد تو کف نذاشت!! احتمالا منتظر بمونم تا انیمه ی فصل دومش ساخته شه!!(مانگا رو نخونم) تا اون موقع هم با دو فیلمی که ازش میاد تجدید خاطرات میکنیم.:d

من شخصا رو این انیمه خیلی حساب باز کردم. امیدوارم مانگاکا آخر داستان رو مزخرف تموم نکنه!! تا اینجا که خوب داستان رو پیش اورد!!

دوستان من یه جا خونده بودم که مانگاکا گفته بود نمیخواد زیاد داستان رو کش بده و تا چپتر 70-75 کار رو تموم میکنه!! درسته یا نه؟
----------------------------
وان پیس این هفته فوق العاده بود!!
نبرد دو هاکی شاهی؟!!! عالیه...:-o
سریعتر میخوام نبردشون رو کامل ببینم.... ولی نتیجه معلومه!!:d لوفی میزنه...

^

مانگاکای شینگکی گفته بود می خواد مانگا رو توی 20 جلد تموم کنه. میشه حدود 80 قسمت.
------------------------------
نشستیم فیلم Sakasama no Patema رو دیدیم. خودم تا وقتی زیرنویس فارسیش بیرون نیومده بود، فیلم رو ندیده بودم (IYKWIM;;))

فیلم ساده و سر راستی بود، از اول هم میشد آخرش رو حدس زد. رومنس خیلی عجیب و غریبی نداشت. اما دیدنش حس خوبی به آدم میداد :أی

Hunter X Hunter 131
فقط میتونم بگم وووووووووووووووووووووووووووااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دددد بوق !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• H^D^

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or