Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Nevan@
آره منم حس می کنم کیفیت صدا پایینه! فکر می کردم مشکل از فایلی هست که من دانلود کردم! عجیبه!

فک نکنم مشکل از فایل دانلودی باشه، اینطور که گوش کردم، خود انیمه مشکل داشت...

Vulturous@
اگر اشتباه نکنم فصل جدیدش هست
قبلیش کلا 6 اپیزود بود

من از این خیلی خوشم امد بیشترشم بخاطره کارکتر هاش و محیطش بود

تو توضیحات انیمه که تو یه سایتی خوندم، اینطور نوشته بود که بازسازی فیلم سینمایی ـه به همراه صحنه هایی جدید که در اصل داستان بوده ولی تو سینمایی قرار ندادن.
ولی خوب بازم به چیزی که اونجا خودم شک داشتم، سایت معتبر خبری نبودش.

ماجیده؟!
والا چی بگم...سلیقه ها خیلی متفاوت ـه D:

emperor 69@
من دیدم قسمت اولش رو در کل شروع بدی نداشت مخصوصآ از نیمه های قسمت که وارد دنیای بازی میشند انیمه خودش رو بیشتر نشون میده و در مورد کاراکتر ها هم باید بگم کاراکتر های نسبتآ خوبی داره مخصوصآ پسره و موفقیت انیمه هم در گرو بازی ها و روند داستان هستش که چجوری پیش بره و از اونجایی که قسمت اول در مورد بازی هایی بود که جزء بازی های مورد علاقه من هستش من ازش خوشم اومد

در مورد OP و ED ها این فصل منم از هیچ کدومشون خوشم نیومده صد رحمت به فصل قبل لاقل یکی دو تاش رو دوست داشتم ولی این فصل هیچکدومشون نظرم رو جلب نکرده

OK..میزارمش...ببینم چطوری ـه

حرف ED شد...برم secret base رو دوباره نگا کنم...اجرای زنده Kayano Ai که Center گروه ـه (":

BARDI YA@
پس خلیل دونو حتما موسیقی اپیزود دوم این انیمه رو ببین نظرت عوض میشه

OK...دو قسمت اولش رو گذاشتم امشب دانلود بشه، فردا شب نظرم رو میدم (:

@خلیل دونو بزرگ :

این بریک بلید همون بریک بلید 6 قسمتی هست که توی 12 قسمت دارن درش میارن که فقط میخوان ویژگی داستانی رو بیشتر مانور بدن و بزرگ کنن و پایان بهتری بزارن !{امیدوارم}
نه نیازی نیست قبلی رو ببینی چون همونه !

دراگون بال کای جدید آرک آخر دراگون بال زد رو پوشش میده !
قبلا 2009 دراکون بال کای پخش شده بود که تمام آرک های دراگون بال های زد رو پوشش میداد بجز آرک آخر که الان دارن پخشش میکنن و فیلر ها !‌
در کل :

دراگون بال کای 2009 : همون دراگون بال زد بدون فیلر !
دراگون بال کای 2014 : همون آرک آخر دراگون بال زد !

NO GAME NO LIFE اصلا خوب نبود مخصوصا سبک گرافیکی چرتش !
هیچی نداشت انیمه هیچی !

برعکس اگر دنبال انیمه ای با طعم : ANOTHER و AKU NO HANA هستی خلیل دونو توی این فصل یدونه توپش هست :

Gokukoku no Brynhildr

نارو-هودو..!!

درباره ی NO GAME NO LIFE....تست ـش میکنم.

والا حقیقت ـش، Another اصلاً انیمه ای نبودش که من ازش خوشم بیاد...
Gokukoku no Brynhildr الان تو لیسته، صفحه ی قبل هم حسن صحبت ـش رو کرده بود، دو دل بودم..الان گذاشتمش جزء دانلودی های امشب.

راستی خلیل دونو جون من آواتار و امضای بردیا رو ببین این اثرات دیدن انیمه ی جوجو بود انیمه یکی از خداها شد برای من شدیـــــــــــد !
نوع اکشن و استایل انیمه که مانگا گونه است و روند سریع داستان و ... !
البته انیمه بعد از قسمت 10 تازه جون میگیره !

فعلاً تو لیست دانلودهای فرعی ـه ولی سخت بتونم تو دانلودی های شبانه قرارش بدم...چون سریال های این فصل ژاپن هم کم کم داره شروع میشه..اونها رو هم دارم که باید دانلود کنم.
ولی خوب، خُرد خُرد دانلود میشه.

@امیر آکیبا

خوب امیر خدایی نمیشد وان پیس و حتی بلیچ رو در کنار ناروتو بزارم !‌ {چون ناروتو با فیلر آبادی که درست کرده دست بلیچ رو از پشت بسته}

راستی امیر فکر نمیکنی فول متال یکم برای شروع اونم بعد از ناروتو خوب نیست چون زیادی دارک هست میگم بهتره همون فیری تیل که به قولی :

win .... lose ... lose a friend ... power up for friendship ... win .... lose .. power up ... win ... lose ... etc

هست رو ببینه !‌

^ـــ^"

البته امیر وان پیس که حتما باید دید ولی خوب یکم زیاده و چند قسمت اول ممکنه زبونم لال دراپ شه ... -ـــــ- {کسی این کار رو کنه با امیر طرفه هاااا} واسه همین بنظر من فیری تیل بهتره !

ولی اسامی بزرگی مثل :

هانتر ایکس هانتر و بلیچ هم هستن که کمی از خدا بودن ندارن !‌

البته اشتب نگیرید حرفم رو ها اصلا منظورم این نیست که فیری تیل خدا هست و اولیت داره نسبت به وان پیس و بلیچ و هانتر و فول متال که بنظرم همه ی انیمه ها نسبت به فیری تیل اولیت دارن :-"
البته بجز Bible Black :-":-" {این انیمه رو بهتون پیشنهاد میکنم اصلا سرچ نکنید} از ما گفتن بود !
÷ـــــــ÷

در مورد انیمه های کوچیکم هم بنظرم بشین :

Sword Art Online رو ببین که خیلی هارو با این انیمه به دنیای انیمه کشوندم ! :d

------------
درسته ناروتو با این فیلر آباد گند زده و حتی منم فعلا دراپش کردم:| ولی خوب...FT انیمه ایه که به نظرم شانس دراپش از وان پیس هم بیشتره:-" (این هم من فعلا دراپش کردم:-" البته شاید به خاطر این بود که شونن زیاد دیدم و به نظرم این چیز خاصی نداشت:-" )
برای همین میگم برای دیدن وان پیس،کمی آستانه ی تحمل باید بره بالا! :-"
به نکته ی خوبی اشاره کردی! هرکی وان پیس رو دراپ کنه با من طرفه! >:)

همممم... FMA:BH درسته دارکه، ولی به نظرم میتونه هرکسی رو جذب کنه! :d طنز هم داره به اندازه ی کافی! خود انیمه ی ناروتو هم قسمت های جدی زیاد داره! :d (بعد از FMA میتونیم بفرستیمش سراغ F/Z و Psycho-Pass و Shingeki و .... )

هانتر که گفتی هم گزینه ی خوبیه! :d
Soul Eater هم خوبه...فقط...:( ... ادامه در مانگا میشه،ترجمه ی مانگاش هم متوقف شده:( برای همین پیشنهاد نمیشه فعلا:-"

درسته ناروتو با این فیلر آباد گند زده و حتی منم فعلا دراپش کردم:| ولی خوب...FT انیمه ایه که به نظرم شانس دراپش از وان پیس هم بیشتره:-" (این هم من فعلا دراپش کردم:-" البته شاید به خاطر این بود که شونن زیاد دیدم و به نظرم این چیز خاصی نداشت:-" )
برای همین میگم برای دیدن وان پیس،کمی آستانه ی تحمل باید بره بالا! :-"
به نکته ی خوبی اشاره کردی! هرکی وان پیس رو دراپ کنه با من طرفه! >:)

همممم... FMA:BH درسته دارکه، ولی به نظرم میتونه هرکسی رو جذب کنه! :d طنز هم داره به اندازه ی کافی! خود انیمه ی ناروتو هم قسمت های جدی زیاد داره! :d (بعد از FMA میتونیم بفرستیمش سراغ F/Z و Psycho-Pass و Shingeki و .... )

هانتر که گفتی هم گزینه ی خوبیه! :d
Soul Eater هم خوبه...فقط...:( ... ادامه در مانگا میشه،ترجمه ی مانگاش هم متوقف شده:( برای همین پیشنهاد نمیشه فعلا:-"

امیر آکیبا منم همین حس رو نسبت به فیری تیل دارم که دراپش کردم چیز خاصی نداره شاید اثرات زیاد شونن دیدنه ! :d:-"

راستی امیر من فول متال قدیمیه رو بیشتر پیشنهاد میکنم چون یک حسی داشت که برادرهود نداشت !‌

بلیچ نظرت چیه امیر پیشنهاد بدیم خوبه بنظرت ؟! :-":-"

انیمه کوچیکم کلی داریم که ماشالاه یکی از یکی بهتر !

--------------------

راستی امیر یک انیمه ی دیگه پیدا کردم شونن مدرسه ای خیلی خیل خیلی قشنگه البته فرشاد پیشنهاد کرد بهم اسمش زیاد نیست ولی کیفیت و طنز انیمه خیلی خوبه :

شاید هم دیده باشی ولی من خوشم اومد ازش SKET DANCE رو میگم !‌

:-":-":-"

hxh2011 e 125
این قسمت عالی بود
خیلی با اون موسیقی متن جنگ نترو و کینگ حال کردم ....البته دوبلر نترو گند زده به همه چیز
این فیگور گون هم خیلی باحاله :دی

فکر کنم FAIRY TAIL انتخاب خوبی باشه .
با اینکه من خوشم نیومد ولی تو فروم ها بری انیمه ای که شباهت زیادی به ناروتو میدن فیری تیل هست !

- - -ویرایش - - -

مِی هم فیلر ! :|

حالا من میترسم وان پیس هم بره تو یاد آوری گذشته که فکر کنم 6 ماه فیلر بشه !

وان پیس و فیلر !!!! (اگر هم بره حقش هست هنوز مانگاش این آرک رو تمام نکرده)

اسم نارتو رو باید عوض کنند بزارن فیلر اونم از نوع حاااااااااااد من که بوسیدمش گزاشتمش کنار تا تمام بشه.

- - -ویرایش - - -

وان پیس و فیلر !!!! (اگر هم بره حقش هست هنوز مانگاش این آرک رو تمام نکرده)

اسم نارتو رو باید عوض کنند بزارن فیلر اونم از نوع حاااااااااااد من که بوسیدمش گزاشتمش کنار تا تمام بشه.

کسایی که انیمه جدید می خوان ببینن یک دفعه سراغ انیمه ها طولانی نرن کم کم ببینن سبکها مختلف هم ببینن تا سلیقشون دستشون بیاد برای شروع من انیمه Death note , code geass , Shingeki no Kyojin , mirai nikki این ها هم اکشن هستند هم خیلی قشنگ

HxH E125

موسیقی تاثیر گذاری داشت مبارزه پادشاه و نترو !‌
ولی بچه ها من این حرکت قلب نشون دادن نترو آخر سر نفهمیدم منظورش چی بود !؟

^ــــ^"

تو این قسمت آخراش که یوسوپ به خدمه برمی گرده همزمان چند تا حس متفاوت داشتم: :cry::lol::crying1:
っ◕‿◕)っ
Welcome Back Captain :bighug:
دوستان این آرک فیلر رو ببینم؟

آخرین ویرایش:
فیلرهای ناروتو رو در موردش بحث نکنیم بهتره..حدّاقّل وان پیس اواسط مجمع الآرک (مجموعه آرک های پیوسته) CP9 اگه هم جاهای حاد فیلر میذاشت سر جمع 5 قسمت بود!!!این که وسط همچین شلم شولبایی ناروتو آرک فیلر بده حرصم میده
منم فعلاً دراپش کردم و مانگا رو ادامه میدم
-----
در مورد وان پیس هم منم با اکثر بچّه ها موافقم...مزخرف ترین شروع رو بین انیمه های بلند داشت ولی روندش و ادامه اش بسیار بهتر از بقیشونه..پس اونایی که میخوان وان پیس ببینن تا قسمت 40 به بعد دراپ نکنن!!
فیلم 10 وان پیس(Strong World) هم تمروز صبح دیدم...آقا الحق که بی نظیر بود!!!:x
-----
دوستان چرا کسی لینک پر کیفیت بلیچ رو به ما نمیده حدّاقّل ما ببینیم کیفیت انیمه در چه حدّه
-----
سوال آخر:از انیمه های فصلی جدید کدوم رو ببینم بهتره؟؟

فیلرهای ناروتو رو در موردش بحث نکنیم بهتره..حدّاقّل وان پیس اواسط مجمع الآرک (مجموعه آرک های پیوسته) CP9 اگه هم جاهای حاد فیلر میذاشت سر جمع 5 قسمت بود!!!این که وسط همچین شلم شولبایی ناروتو آرک فیلر بده حرصم میده
-----
در مورد وان پیس هم منم با اکثر بچّه ها موافقم...مزخرف ترین شروع رو بین انیمه های بلند داشت ولی روندش و ادامه اش بسیار بهتر از بقیشونه..پس اونایی که میخوان وان پیس ببینن تا قسمت 40 به بعد دراپ نکنن!!
-----
دوستان چرا کسی لینک پر کیفیت بلیچ رو به ما نمیده حدّاقّل ما ببینیم کیفیت انیمه در چه حدّه
-----

JOJO BIZZAR ADVENTURE
فصل اولشم ببین مال 2012 هست !

:d

شباهت Gokukoku no Brynhildr با Another و Aku no hana مثل شباهت گوجه فرنگی با خیار و پیازه :دی تریپ if you know و از این حرفا.

دیدن انیمه های بلند (از جمله وان پیس) برای کسی که می خواد تازه شروع کنه از بزرگترین روش های اتلاف وقته.
به جای مثلاً 640 قسمت وان پیس میشه 20 تا انیمه ی 24 قسمتی و 13 تا انیمه ی 12 قسمتی دید که میشه 33 سری انیمه.

تقریباً تمام انیمه های شاخی که آدم فوراً به ذهنش میرسه کمتر از 33 تا میشه.;;)

شباهت Gokukoku no Brynhildr با Another و Aku no hana مثل شباهت گوجه فرنگی با خیار و پیازه :دی تریپ if you know و از این حرفا.

دیدن انیمه های بلند (از جمله وان پیس) برای کسی که می خواد تازه شروع کنه از بزرگترین روش های اتلاف وقته.
به جای مثلاً 640 قسمت وان پیس میشه 20 تا انیمه ی 24 قسمتی و 13 تا انیمه ی 12 قسمتی دید که میشه 33 سری انیمه.

سلام محمد علی دونو بزرگ ! :d

سنپای خوب منم انیمه رو تازه شروع کرده بودم اولین انیمم وان پیس بود که به هفتگی رسوندم بعدش بلیچ رو تموم کردم و ناروتو رو هم که می دیدم بعدش انیمه های کوچیک رو دیدم ! :d

یعنی وقتم تلف شده !؟ :|

اولین انیمه ی کوچیکمم PERSONA 4 بود ! ;;)

-----
-----
-----
مزخرف !!!!
به نظرم زیاده روی میاد ...جواب یه وان پیس فن چند اتیشه برای این حرف : (فقط حضور یه ثانیه ای شانکس به کل 40 قسمت اول تعالی میبخشه)
جواب منم اینه اصلا هم بد نبود ...واقعا قشنگ بود مخصوصا ورود شخصیتای با نفوذ تو داستان که تو روند داستان در اینده تاثیر داشتن تو این قسمتا بوده
مثل :باگی ، میهاک ، فیشمن ها و....

داداش شما هم که با زبون بی زبونی وان پیس رو بتوپین ...اگه یکی میگفت ناروتو اون وقت همینو میگفتین !!

........
خیلی ها بودن با دیدن همین انیمه های بزرگ ، انیمه بین شدن ...
شرط میبندم بیشتر از 90 درصد بچه های همین فروم و اون وری با ناروتو انیم بین شدن ...مثل خودم...
اینم ثابت شده هست که تاثیری که یه انیمه طولانی رو مخاطب داره خیلی بیشتر از دیدن چندین انیمه کوتاه تو یه زمان کمه...

خوب این دوستمون ناروتو دیده دیگه! :-" انیمه رو به قولی شروع کرده ، با انیمه ی بلند هم مشکلی نداره >:)
کلا Viva انیمه بلند! :-" + اخوی ها که تا یک قدمیش اومدن:-"

---
در مورد شروع ها،من نیز موافقم که شروع وان پیس بد بود! ولی تا 2 ثانیه ی آخر قسمت اول:-" از همون جا به بعد،برای من بهترین انیمه میباشد! >:)
و به نظرم تا قسمت 40 اینا هم خیلی زیاد گفتید! آرلونگ پارک رو کسی ببینه و حسی بهش دست نده و به ارزش های وان پیس پی نبره،میتونه خودش رو از بالای برج میلاد بندازه پایین:-"

من اینو اینجا میزارم ولی کسی ب پرهام نگه من گذاشتم:دی
qyjurere.jpg

پ.ن:TTPOD: بهترین موزیک‌پلیر اندروید.

راستی رفقا درمورد این انیمه جدید DMC
چجوریاس باید جدی بگیریمش؟ آخه خیلی بی مقدمه و لوس شروع میشه طراحی ها هم خیلی وامدار کمیک و بازی نیست
یا نکنه نسخه انیمه ای دیگه هم قبلا ساخته شده و بنده بی خبرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or