Nevan@
فک نکنم مشکل از فایل دانلودی باشه، اینطور که گوش کردم، خود انیمه مشکل داشت...
Vulturous@
تو توضیحات انیمه که تو یه سایتی خوندم، اینطور نوشته بود که بازسازی فیلم سینمایی ـه به همراه صحنه هایی جدید که در اصل داستان بوده ولی تو سینمایی قرار ندادن.
ولی خوب بازم به چیزی که اونجا خودم شک داشتم، سایت معتبر خبری نبودش.
ماجیده؟!
والا چی بگم...سلیقه ها خیلی متفاوت ـه D:
emperor 69@
OK..میزارمش...ببینم چطوری ـه
حرف ED شد...برم secret base رو دوباره نگا کنم...اجرای زنده Kayano Ai که Center گروه ـه (":
BARDI YA@
OK...دو قسمت اولش رو گذاشتم امشب دانلود بشه، فردا شب نظرم رو میدم (:
نارو-هودو..!!
درباره ی NO GAME NO LIFE....تست ـش میکنم.
والا حقیقت ـش، Another اصلاً انیمه ای نبودش که من ازش خوشم بیاد...
Gokukoku no Brynhildr الان تو لیسته، صفحه ی قبل هم حسن صحبت ـش رو کرده بود، دو دل بودم..الان گذاشتمش جزء دانلودی های امشب.
فعلاً تو لیست دانلودهای فرعی ـه ولی سخت بتونم تو دانلودی های شبانه قرارش بدم...چون سریال های این فصل ژاپن هم کم کم داره شروع میشه..اونها رو هم دارم که باید دانلود کنم.
ولی خوب، خُرد خُرد دانلود میشه.
آره منم حس می کنم کیفیت صدا پایینه! فکر می کردم مشکل از فایلی هست که من دانلود کردم! عجیبه!
فک نکنم مشکل از فایل دانلودی باشه، اینطور که گوش کردم، خود انیمه مشکل داشت...
Vulturous@
اگر اشتباه نکنم فصل جدیدش هست
قبلیش کلا 6 اپیزود بود
من از این خیلی خوشم امد بیشترشم بخاطره کارکتر هاش و محیطش بود
تو توضیحات انیمه که تو یه سایتی خوندم، اینطور نوشته بود که بازسازی فیلم سینمایی ـه به همراه صحنه هایی جدید که در اصل داستان بوده ولی تو سینمایی قرار ندادن.
ولی خوب بازم به چیزی که اونجا خودم شک داشتم، سایت معتبر خبری نبودش.
ماجیده؟!
والا چی بگم...سلیقه ها خیلی متفاوت ـه D:
emperor 69@
من دیدم قسمت اولش رو در کل شروع بدی نداشت مخصوصآ از نیمه های قسمت که وارد دنیای بازی میشند انیمه خودش رو بیشتر نشون میده و در مورد کاراکتر ها هم باید بگم کاراکتر های نسبتآ خوبی داره مخصوصآ پسره و موفقیت انیمه هم در گرو بازی ها و روند داستان هستش که چجوری پیش بره و از اونجایی که قسمت اول در مورد بازی هایی بود که جزء بازی های مورد علاقه من هستش من ازش خوشم اومد
در مورد OP و ED ها این فصل منم از هیچ کدومشون خوشم نیومده صد رحمت به فصل قبل لاقل یکی دو تاش رو دوست داشتم ولی این فصل هیچکدومشون نظرم رو جلب نکرده
OK..میزارمش...ببینم چطوری ـه
حرف ED شد...برم secret base رو دوباره نگا کنم...اجرای زنده Kayano Ai که Center گروه ـه (":
BARDI YA@
پس خلیل دونو حتما موسیقی اپیزود دوم این انیمه رو ببین نظرت عوض میشه
OK...دو قسمت اولش رو گذاشتم امشب دانلود بشه، فردا شب نظرم رو میدم (:
@خلیل دونو بزرگ :
این بریک بلید همون بریک بلید 6 قسمتی هست که توی 12 قسمت دارن درش میارن که فقط میخوان ویژگی داستانی رو بیشتر مانور بدن و بزرگ کنن و پایان بهتری بزارن !{امیدوارم}
نه نیازی نیست قبلی رو ببینی چون همونه !
دراگون بال کای جدید آرک آخر دراگون بال زد رو پوشش میده !
قبلا 2009 دراکون بال کای پخش شده بود که تمام آرک های دراگون بال های زد رو پوشش میداد بجز آرک آخر که الان دارن پخشش میکنن و فیلر ها !
در کل :
دراگون بال کای 2009 : همون دراگون بال زد بدون فیلر !
دراگون بال کای 2014 : همون آرک آخر دراگون بال زد !
NO GAME NO LIFE اصلا خوب نبود مخصوصا سبک گرافیکی چرتش !
هیچی نداشت انیمه هیچی !
برعکس اگر دنبال انیمه ای با طعم : ANOTHER و AKU NO HANA هستی خلیل دونو توی این فصل یدونه توپش هست :
Gokukoku no Brynhildr
نارو-هودو..!!
درباره ی NO GAME NO LIFE....تست ـش میکنم.
والا حقیقت ـش، Another اصلاً انیمه ای نبودش که من ازش خوشم بیاد...
Gokukoku no Brynhildr الان تو لیسته، صفحه ی قبل هم حسن صحبت ـش رو کرده بود، دو دل بودم..الان گذاشتمش جزء دانلودی های امشب.
راستی خلیل دونو جون من آواتار و امضای بردیا رو ببین این اثرات دیدن انیمه ی جوجو بود انیمه یکی از خداها شد برای من شدیـــــــــــد !
نوع اکشن و استایل انیمه که مانگا گونه است و روند سریع داستان و ... !
البته انیمه بعد از قسمت 10 تازه جون میگیره !
فعلاً تو لیست دانلودهای فرعی ـه ولی سخت بتونم تو دانلودی های شبانه قرارش بدم...چون سریال های این فصل ژاپن هم کم کم داره شروع میشه..اونها رو هم دارم که باید دانلود کنم.
ولی خوب، خُرد خُرد دانلود میشه.