Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آآآآآآآآآآآ ! :o خلیل شکلک گذاشته! :d
سال جدید رو همه تاثیر داشته ها! :d

و خوش اومدی! :bighug:
---
خوب Soul Eater هم تموم شد! :(
اووووو! از قسمت 38 به بعد،همش جاده خاکی بوده؟ :-" چقدر زیاد! :d
اوه! الان یه نگاه به چپتر 39 ( تقریبا = قسمت 38 ) انداختم، چقدر فرق داره یه سری چیزا! :d
باید از چند چپتر قبل بخونم! :-" اگر کسی تجربه داره،شفاف سازی کنه ببینم دقیقا این فرق ها از کدامین چپتر شروع میشن؟ :d

ولی حیف شد:( انیمه ی خیلی خوبی بود:((

از بین انیمه های زیر کدوم ـشون رو بهم پیشنهاد می کنید که حتماً نگاش کنم.

The World Is Still Beautiful
Soredemo Sekai wa Utsukushii

Chaika -The Coffin Princess
Hitsugi no Chaika

One Week Friends
Isshuukan Friends

Captain Earth

The File of Young Kindaichi Returns
Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns

The Kawai Complex Guide to Manors and Hostel Behavior
Bokura wa Minna Kawaisou

Baby Steps

Riddle Story of Devil
Akuma no Riddle

Mahouka Koukou no Rettousei
The Irregular at Magic High School

No Game No Life

Ping Pong The Animation

بعضی از انیمه ها رو به هر دو اسمشون گذاشتم.
اینها انتخاب های اولیه ـم هستش، خارج از لیست هم شد، بگید موردی نیست (:

به به خلیل برگشته خوش اومدی باز خیلی وقت بود نبودی

از بین کارایی که تو لیستت هست و من هم دیده باشمشون

Mahouka Koukou no Rettousei رو حتمآ ببین کار خوبی به نظر میرسه

Captain Earth هم قسمت اول خوبی داشت و میشه بهش امیدوار بود

Soredemo Sekai wa Utsukushii خیلی بد نبود ولی اینکه حتمآ پیشنهاد کنم ببینی نه اونجوری نیست شاید در ادامه انیمه خوبی بشه که نشه ازش گذشت کی میدونه:d

Isshuukan Friends والا سلیقه ای از اونجایی که من در مورد این نوع داستان قبلآ هم فیلم و سریال هم دیدم یکم برام تازگی نداره و شاید برای من زیاد جذاب نباشه ولی برای کسانی که موضوع تازگی داره شاید بد نباشه

Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns زیرنویس نداره اگه داشت خیلی دوست داشتم ببینمش اگه جایی زیرنویس پیدا کردی ما رو هم خبر کن:d

Bokura wa Minna Kawaisou از نظر من یه انیمه معمولی و کلیشه ای حالا بازم شاید در ادامه بهتر شد نمیدونم

Baby Steps من خودم این انیمه رو هفتگی دنبال میکنم ولی خب بخوام به کسی پیشنهاد کنم اونم کسی که زیاد با سبک ورزشی حال نمیکنه پیشنهاد میکنم انیمه رو هفتگی نگاه نکنه و بذاره چند قسمت جمع بشه بعدآ احساس میکنم دنبال کردن هفتگی همچین انیمه ای باعث دل زدگی بیننده میشه شایدم من اشتباه میکنم

No Game No Life و Ping Pong The Animation جفتشون تازه زیرنویسش اومده که هنوز ندیدم

انیمه ای هم که تو لیست شما نبود بخوام پیشنهاد بدم
Black Bullet هستش که شروع خوبی داشت

funny-Death-Note-Justin-Bieber.jpg

سلام
Code Geass S1:تا الان 10 قسمت ازش دیدم. انیمه ی خوبیه ولی خیلی درهمه یا شاید من بد میگیرم موضوع رو کلا. البته تا قسمت 6 اینطور بود الان اوکی شده. خیلی هم شبیه ب Death Note هست
____
خب چندتا انیمه ی دیگه هم دیدم گفتم ی نیمچه نظری درموردشون بدم
از Hitsugi no Chaika شروع میکنم بنظرم شاهکار بود خیلی با کارکتره اصلی حال کردم (البته همچین خفن هم نیست ولی همین ک از بچه هایی دبیرستانی کشیدن بیرون خودش کلیه) صدای کارکتر ها هم خیلی باحال بود و محیط انیمه هم خیلی خوب بود شدیدا منتظر اپیزود دوم هستم
Fuuun Ishin Dai Shougun:گرافیک انیمه خیلی خاصه و کارکتر ها و محیط هایی خوبی رو بوجود اورده داستانشم بد نیست بنظرم. ولی بیشترین چیزی ک وقتی داری از انیمه لذت میبری تو ذوقت میزنه این احضار کردن ربات و ... هست
Mahouka Koukou no Rettousei:اینم خیلی خیلی خوب بود فکر کنم یکی از بهترین انیمه هایی این فصل باشه
Mangaka-san to Assistant-san to::dاگر شوخی های ک میکردن یکم بیشتر ادامه پیدا میکرد و سریع جمعش نمیکردن دیگه عالی میشد:d
Baby Steps و Captain Earth: هردو رو بعد از دیدن قسمت اول دراپ کردم
____
کسی Mekaku City Actors Kagerou و Soredemo Sekai wa Utsukushii رو دیده ؟ نظرتون چیه راجع بهشون؟

نمیدونستم انیمه ها هم Trivia دارن :d
به نظرتون این شخصیتی که توی HxH ـه کیه ؟ :d

خوب کیه؟:-/

------------------------
من نمیدونم چرا اصلا نمیتونم انیمه آنگویینگ ببینم!فقط شینگکی رو از قسمت 16 تا 22 آنگویینگ دیدم و بعدش مانگا خوندم.وان پیس رو هم که مانگا رو از همون موقع که انیمه رو به آنگویینگ رسوندم شروع کردم و بعد چهار قسمت کلا انیمه رو چند قسمتی میدیدم.الان هم که هانتر آنگویینگ شدم، ولی فکر نکنم بتونم آنگویینگ ببینم.حتی فصل دوم ماگی رو حتی یه قسمت هم آنگویینگ ندیدم(کل پست شد کلمه آنگویینگ!)

درود
بدک نیست. پیش‌زمینه، داستان و فضاسازی‌ش یه جورایی جذابه، ولی باید دید بعدا چطور می‌شه. هم می‌تونه خیلی فضایی یا آبکی بشه، هم می‌تونه درست-حسابی از کار دربیاد.
/:)
دراپ!o:-):d
پ.ن: خب به هر حال من هم جوون‌ام و گاهی بازیگوشی‌م عود می‌کنه! ولی این دیگه...
بابا درس! بابا تغییر رویه! بابا هدف‌دار! بابا خوش‌شانس! بابا ورزشکار! بابا قوی! بابا...
اون‌قدرها که دوستان گفتن هم بد نیست، ولی آش دهن‌سوزی هم نیست. فعلا همین یک قسمت‌اش کافیه.
نایس! این شد یک چیزی!
ظاهرا با یک اثر زیبا و دوست‌داشتنی طرف‌ایم که حال‌وهوایی آروم و معصومانه داره. نمی‌دونم چرا، ولی من رو یاد «اوساگی دراپ» می‌اندازه.
طراحی پس‌زمینه‌های انیمه شباهت زیادی به انیمیشن‌های کودکانه داره (رنگ‌آمیزی آبرنگ‌وار) و این ظاهر شاد و شنگول در کنار داستان و درون‌مایه نیمه-تلخ‌اش، که این دیگه کودکانه نیست، تضاد جالبی به وجود آورده.
به این یکی می‌شه امید داشت.

--------------------اضافات!-----------
@ pkarash :
این چیزایی که نوشتی هیچکدوم اسپویلر نیستن. چرا تگشون کردی؟ اینجوری همه فکر می کنن اسپویلرن در صورتی که نظرت در مورد قسمت اول چند تا انیمه هستن!
راست‌اش خودم هم موندم چرا! تازگی‌ها می‌ترسم اینجا بدون تگ پست بدم!:d

آخرین ویرایش:
:d
میننا، تادایما
اوکائه ری ناسای
این دوبلور جدید "نیترو"، خیلی رو اعصابه هیچ از صداش خوشم نمیاد
آخ گفتی! قبلیه صداش به شخصیت نترو واقعاً می اومد. هم پیری رو داشت، هم اون حس طنز مانند گفتارشو داشت و هم مواقع جدی خوب بود. اما این یکی هیچکدوم از اینا رو نداره. بخصوص وقتی می خواد مثل دوبلور قبلی یکم به صداش حالت طنز بده (اونجا که با تلفن حرف میزد)، واقعا میخوره تو ذوق آدم!
محمدعلی دونو با این "جوجو" چی کار کنم، تا الان هر دفعه که ازت پرسیدم، گفتی که طرفش نرم!!!
هنوزم فکر نمی کنم مطابق سلیقه ات باشه خیلی، ولی به نظرم قسمت اول فصل اولشو دانلود کن (اگه تونستی نسخه BD که صحنه های خونش رو سانسور نکرده باشن) و ببین چجوریه به نظرت!
از بین انیمه های زیر کدوم ـشون رو بهم پیشنهاد می کنید که حتماً نگاش کنم.
Captain Earth خیلی انیمه ی شاخی نیست ولی اگه دلت بخواد اکشن مکای 2D با کیفیت خیلی بالا ببینی، چیزی بهتر از این پیدا نمیشه. مثل هر فصل کارای BONES کیفیت ساخت خیلی خیلی خوبی دارن. Soredemo اگه به کارای شوجوی فانتزی علاقه داشته باشی خوشت میاد احتمالا. بخصوص تو این قسمت دومش موسیقیش خیلی واسم جذاب بود. آهنگسازش همون آهنگساز چیهایافوروئه. Isshuukan Friends هم از قسمت اولش خوشم اومد ولی خب فقط یه قسمت ازش دیدم دیگه!
کسی Mekaku City Actors Kagerou و Soredemo Sekai wa Utsukushii رو دیده ؟ نظرتون چیه راجع بهشون؟
من دومی رو دیدم قسمت اول و دومشو. ok بود.
ایشون باکا اوجی از انیمه ی Level E هستن ;;)

یکی از ترول ترین شخصیتایی :77/ه دنیای انیمه به خودش دیده!

-----------------------------------
@ pkarash :
این چیزایی که نوشتی هیچکدوم اسپویلر نیستن. چرا تگشون کردی؟ اینجوری همه فکر می کنن اسپویلرن در صورتی که نظرت در مورد قسمت اول چند تا انیمه هستن!

یکی از ترول ترین شخصیتایی :77/ه دنیای انیمه به خودش دیده!
اینو خوب اومدی ;;)

ندیدم این انیمه رو.فقط یه باکا اوجی میشناسم که کپی شخصیت ماجین بو بوده و اون هم کسی نیست جز :

url
اتفاقا اینم فضاییه ، فقط فرقش با اون اینه که
این یکی دست هر چی آدم سادیسمیه از پشت بسته ;;)
حتما انیمه شو ببین ;)

@ناروتو بین ها!
به نظر میرسه May هم فیلر باشد همچنان! :d

اسم قسمتی که 8 May پخش میشه اومده و Team 7 میباشد! :| یعنی انقدر این تیم 7 رو به خوردمون دادن که فکر کنم از حرف های راجر هم بیشتر دیده باشیمش:| (مسلما اغراق زیادی داشت:-" )

@ناروتو بین ها!
به نظر میرسه May هم فیلر باشد همچنان! :d

اسم قسمتی که 8 May پخش میشه اومده و Team 7 میباشد! :| یعنی انقدر این تیم 7 رو به خوردمون دادن که فکر کنم از حرف های راجر هم بیشتر دیده باشیمش:| (مسلما اغراق زیادی داشت:-" )
یعنی تو روحشون واقعا:| البته ببخشیدا :d

DeathNote
در اینکه این انیمه فوق‌العاده بود شکی نیست...از همون اولم از این جناب لایت خوشم نیومد،شخصیت منفورم بود از اول از اونور ال رو دوست داشتم ولی از Nم زیاد خوشم نیومد...
شخصیتی ک واقعا عالی بود ریوک بود ک پیشنهاد میکنم برید ویکیپدیاشو بخونید...
الانم اف.انیمه میشم تا بعد از امتحانات damned خرداد:دی...پروژه‌ی بعدی میخوام برم سراغ سری فول متال و اگه حسش بود توکیو ریونز...
خعلیم دلم میخواد از این انیمه های جدید و فصلیم یکیو انتخاب کنم ببینم ولی موندم کدوم!!!!
پ.ن:این دوسه روزی ک DEATHNOTE رو میدیدم بالای 10-15تا سیب خوردم:دیاحتمالا منم شینیگامیم فقط موندم دفترچم کجیه؟؟؟

دیشب داشتم Ping Pong the Animation رو میدیدم چقدر شخصیت ها و داستان شبیه فیلمی بود که دو سه سال پیش دیدم اگه اشتباه نکنم اون فیلم هم ژاپنی بود و شخصیت اصلیش هم بعد هر پیروزی یه زست خواستی داشت که میگرفت نمیدونم حالا ربطی به هم دارند یا نه اگه کسی میدونه اطلاع بده اینجوری کل داستان اسپویل شده برام :d

Break Blade هم بالاخره پخش شد حالا بریم ببنیم چجوری

Wolf Children

a.jpg

بچه های گرگ (به انگلیسی: Wolf Children) نام انیمشن سینمایی ژاپنی محصول سال ۲۰۱۲ می باشد که توسط استودیو انیمیشن سازی چیزو (به انگلیسی: Studio Chizu) و کمپانی مدهاوس (به انگلیسی: Madhouse) و به کارگردانی مامورو هوسودا (به انگلیسی: Mamoru Hosoda) ساخته شده است. از دیگر ساخته های آقای هوسودا می توان به «دختری در زمان – The Girl Who Leapt Through Time» و «تابستان شلوغ – Summer Wars» اشاره کرد. قابل ذکر است بدانید برای ساخت این پویانمایی آقای مامورو هوسودا استودیو انیمیشن سازی چیزو را بنا کرد. داستان انیمه درباره دختری جوان به نام حنا (به انگلیسی: Hana) است که عاشق مردی گرگ نما می شود. بعد از مرگ همسرش حنا تصمیم می گیرد تا به شهر برگردد و بچه های نیمه گرگی اش امی (به انگلیسی: Ame) و یوکی (به انگلیسی: Yuki) را بزرگ کند، اما آیا همه چیز خوب پیش خواهد رفت؟

59111234022410725634.jpg

آقا فوق العاده بود...:(( موسیقی متن ، داستان، پایان غم انگیز ولی دلنشین ! :(( خیلی زیبا بود...

17739386933031353884.jpg

اول داستان زیاد دندون گیر نبود، ولی بعد از تقریبا 40 درصد از تماشای فیلم، خیلی منو درگیر خودش کرد ! :( اصلا فکر نمی کردم با داستان گرگینه و اینجور تخیلات چنین داستان غنی و زیبایی رو خلق کنن ! واقعا زیبا بود...
آریگاتو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or