Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این چی میگه؟!!!!!
ایس پسره راجره؟!!:-o:-o دارم خواب میبینم؟!!!!
پسره پادشاه دزدان دریایی رو دارن میکشن اونوقت دزدای دریایی نشستن سر جاشون؟!!!!
یعنی الان باید کل دزدان دریایی دنیا واسه نجاتش بسیج بشن!! من هم دارم میرم کمکشون...:d

این انیمه Attack on Titan از لحاظ داستانی چه جوریاست؟ قشنگه؟ پر پیچ و خم هست؟ :d
انیمه ش تا میاد داستان ب جاهایی خوب برسه تموم میشه. شخصا تو این 25 قسمت هیچی متوجه نشدم اخه چیزی هم نداشت , همه ش موند برای فصل دومش. ولی انیمه ی خیلی خوبی بود
ویراش:
@Anti karizma
دروود رفقا
کسی قسمت امروز ناروتو رو دیده؟ هنوز فیلره؟
تا حدودی بله ولی حتما ببین خیلی قشنگ بود :x

آخرین ویرایش:
شینگکی که خیلی پر پیچ و خمه! :d اما توی انیمه، هیچ نتیجه ای نمیگیری! :-" بعدش باید بیای سراغ مانگا >:)
---
این چی میگه؟!!!!!
ایس پسره راجره؟!!:-o:-o دارم خواب میبینم؟!!!!
پسره پادشاه دزدان دریایی رو دارن میکشن اونوقت دزدای دریایی نشستن سر جاشون؟!!!!
یعنی الان باید کل دزدان دریایی دنیا واسه نجاتش بسیج بشن!! من هم دارم میرم کمکشون...:d

اتفاقا خیلی از دزدان دریایی باید تلاش کنند خودشون سر ایس رو بزنند! :-" همونقدر که راجر به یکی مثل لوفی انگیزه ی دزد دریایی شدن داده، همونقدر هم دزدای دریایی رو از زندگی ناامید کرده تا شده پادشاه! :-" مطمئنا نسل قدیمی تر و خفن تر دزدای دریایی کینه ی زیادی از راجر دارن! :d

سلام
اتفاقا خیلی از دزدان دریایی باید تلاش کنند خودشون سر ایس رو بزنند! :-" همونقدر که راجر به یکی مثل لوفی انگیزه ی دزد دریایی شدن داده، همونقدر هم دزدای دریایی رو از زندگی ناامید کرده تا شده پادشاه! :-" مطمئنا نسل قدیمی تر و خفن تر دزدای دریایی کینه ی زیادی از راجر دارن! :d
بدبختی اینه که اینا یه سرشون هم به گارپ وصله که هرکی تو انیمه هست اقلاً 1 بار تا سرحد مرگ ازش کتک خورده :دی

@پرهام
کاملا موافقم! :d اوضاعیه اصلا:-"
---
یک سؤال! این ناروتو ... من الان نمیدونم ناروتو قسمت چند میباشد،اسپویل نداره تقریبا ولی بگذرید دیگه! :-"

این فیلری که در حال پخشه مگه در مورد زمان آنبو بودن کاکاشی و ... نیست؟ قبل از پخشش که به نظرم خیلی جالب میومد! یعنی تا این حد افتضاحه که اعصاب همه ریخته به هم؟ یا اون تموم شده و یه فیلر دیگست؟ و یا به خاطر زمان افتضاح پخششه که فحشش میدین؟ :-"

---
بخش کشمکش درونیه اشتاین عالی بود!!! خودتون که میدونید من کلا چقدر در کف محیط های SE میباشم! :d اینجا هم که نمادها و ... عالی بودن! اصلا آدم لذت میبرد:x
داستانم که جاهای حساس میباشد! دنیای انیمه که به نظر میرسه مثلا این آرک نهایتش باشه! :-" نمیدونم چه اتفاقاتی میفته که میره ادامه در مانگا و ...! :-" البته این جنگ های خفن (جنگ جهانی:-" ) هم تقریبا زود شروع شده! یعنی نسبت به بقیه ی انیمه ها بگیریم،جنگی که دنیا رو درگیر کنه، معمولا انقدر زود شروع نمیشه:-"
این مدوسا هم از اون کاراکترهای رو اعصابه:| جای شینیگامی بودم،اونجایی که رو پله های شیبوسن قهقه زد،میزدم نصفش میکردم:|

آها اندینگی که الان در حال پخشه هم خیلی خفنه! هر 3 گروه، نفله و بهت زده افتادن! از اونطرف کیشین روی چیزی شبیه به ماسک شینیگامی که در حال ترکیدنه ایستاده...اصلا یه وضعیه:x

حالا ببینیم چی میشه! ولی کلا در حال لذت بردن از انیمه میباشم! :d
فقط یک نکته رو اعصابه! چرا جدیدا از نیم رخ کاراکترها انقدر فاجعه میباشند و شبیه خوک میباشد بینی هاشون؟ :| خیلی فاجعست این مورد! :|

@پرهام
کاملا موافقم! :d اوضاعیه اصلا:-"
---
یک سؤال! این ناروتو ... من الان نمیدونم ناروتو قسمت چند میباشد،اسپویل نداره تقریبا ولی بگذرید دیگه! :-"

این فیلری که در حال پخشه مگه در مورد زمان آنبو بودن کاکاشی و ... نیست؟ قبل از پخشش که به نظرم خیلی جالب میومد! یعنی تا این حد افتضاحه که اعصاب همه ریخته به هم؟ یا اون تموم شده و یه فیلر دیگست؟ و یا به خاطر زمان افتضاح پخششه که فحشش میدین؟ :-"

---
بخش کشمکش درونیه اشتاین عالی بود!!! خودتون که میدونید من کلا چقدر در کف محیط های SE میباشم! :d اینجا هم که نمادها و ... عالی بودن! اصلا آدم لذت میبرد:x
داستانم که جاهای حساس میباشد! دنیای انیمه که به نظر میرسه مثلا این آرک نهایتش باشه! :-" نمیدونم چه اتفاقاتی میفته که میره ادامه در مانگا و ...! :-" البته این جنگ های خفن (جنگ جهانی:-" ) هم تقریبا زود شروع شده! یعنی نسبت به بقیه ی انیمه ها بگیریم،جنگی که دنیا رو درگیر کنه، معمولا انقدر زود شروع نمیشه:-"
این مدوسا هم از اون کاراکترهای رو اعصابه:| جای شینیگامی بودم،اونجایی که رو پله های شیبوسن قهقه زد،میزدم نصفش میکردم:|

آها اندینگی که الان در حال پخشه هم خیلی خفنه! هر 3 گروه، نفله و بهت زده افتادن! از اونطرف کیشین روی چیزی شبیه به ماسک شینیگامی که در حال ترکیدنه ایستاده...اصلا یه وضعیه:x

حالا ببینیم چی میشه! ولی کلا در حال لذت بردن از انیمه میباشم! :d
فقط یک نکته رو اعصابه! چرا جدیدا از نیم رخ کاراکترها انقدر فاجعه میباشند و شبیه خوک میباشد بینی هاشون؟ :| خیلی فاجعست این مورد! :|

من با سول اینتر زندگی کردم ... نفس من ... همه موضوعات همه کارکتر ها کل داستان .. اتمسفرش همه درست تو حلقوم من ....

ققط این اخراش از مانگا جدا میشه و خود سازنده های انیمه این اخرش رو اضافه میکنند .من که اخر انیمه ایش رو خیلی دوست داشتم

شینگکی که خیلی پر پیچ و خمه! :d اما توی انیمه، هیچ نتیجه ای نمیگیری! :-" بعدش باید بیای سراغ مانگا >:)
---

تا حدی باهات موافقم. ولی به خاطر راجر هست که الان بهش میگن عر دزدان دریایی!!! چون به خاطر راجر بود که همه اومدن تو دریا!! باهات در مورد نسل قدیم موافقم!! اما نسل جدید همه به خاطر راجر اومدن دریا!! پس باید همه ی نسل جدید اونجا باشن واسه نجات ایس(پسر پادشاه دزدان دریایی) چون پدرش واسشون حکم بزرگ ترین مرد دنیا رو داره و بهش احترام میزارن!!
از طرفی متعجبم که تا حالا چرا افراد خود راجر که زندن اینجا نیومدن!! مثلا پادشاه تاریکی(ریلی) یا شنکس!!
مثلا ریلی دست راستش بوده! نباید از پسرش حمایت کنه؟!!

ویرایش

پایان آرک بینظیر مارینفورد را هم اکنون اعلام میکنم.:d
اتفاقات زیاد و بزرگی تو این آرک افتاد!!
مرگ ایس و ریش سفید:((:(( هر دو جزو شخصیتایی بودن که تو انیمه فنشون بودم!! خیلی ناراحت شدم. ریش سفید واقعا عظمت داشت!! حتی موقع مرگش!!
ریش سیاه با اینکه قدرته ریش سفید رو ازش گرفت ولی هنوز ابهت نداره!! ابهت و شخصیتی که ریش سفید داشت یه چیز دیگه بود!! حتی مرگ ریش سفید هم پر ابهت بود!
به نظرم حرفی که در مورد ریش سفید زدن مبنی بر اینکه همیشه یک شکست خورده بوده چون نتونست پادشاه دزدان دریایی شه اشتباهه!! چون اصلا دنبال این نبود وگرنه فکر کنم میتونست بهش برسه!! در حالیکه به هدف خودش که خانواده بود رسید...
یک ضعفی که نظرم رو به خودش جلب کرد موسیقی متن انیمه هست!! تو این آرک میشد هزارتا آهنگ حماسی پخش کرد!! ولی هیچ خبری نبود....(تک و توک یه چیزایی پخش میشد)
مثلا سر مرگ ایس یه آهنگ میزاشتن که اشکمون رو درارن. (تو این زمینه به نظرم ناروتو خیلی بهتر عمل کرده)
آخرش هم شنکس اومد وسط!! جنگ رو تموم کرد!!
کلا فکر کنم 4 امپراطور یه چیزه دیگن!! اقتدارش مثل ریش سفید بود.

آخرین ویرایش:
تا حدی باهات موافقم. ولی به خاطر راجر هست که الان بهش میگن عر دزدان دریایی!!! چون به خاطر راجر بود که همه اومدن تو دریا!! باهات در مورد نسل قدیم موافقم!! اما نسل جدید همه به خاطر راجر اومدن دریا!! پس باید همه ی نسل جدید اونجا باشن واسه نجات ایس(پسر پادشاه دزدان دریایی) چون پدرش واسشون حکم بزرگ ترین مرد دنیا رو داره و بهش احترام میزارن!!
از طرفی متعجبم که تا حالا چرا افراد خود راجر که زندن اینجا نیومدن!! مثلا پادشاه تاریکی(ریلی) یا شنکس!!
مثلا ریلی دست راستش بوده! نباید از پسرش حمایت کنه؟!!

ویرایش

پایان آرک بینظیر مارینفورد را هم اکنون اعلام میکنم.:d
اتفاقات زیاد و بزرگی تو این آرک افتاد!!
مرگ ایس و ریش سفید:((:(( هر دو جزو شخصیتایی بودن که تو انیمه فنشون بودم!! خیلی ناراحت شدم. ریش سفید واقعا عظمت داشت!! حتی موقع مرگش!!
ریش سیاه با اینکه قدرته ریش سفید رو ازش گرفت ولی هنوز ابهت نداره!! ابهت و شخصیتی که ریش سفید داشت یه چیز دیگه بود!! حتی مرگ ریش سفید هم پر ابهت بود!
به نظرم حرفی که در مورد ریش سفید زدن مبنی بر اینکه همیشه یک شکست خورده بوده چون نتونست پادشاه دزدان دریایی شه اشتباهه!! چون اصلا دنبال این نبود وگرنه فکر کنم میتونست بهش برسه!! در حالیکه به هدف خودش که خانواده بود رسید...
یک ضعفی که نظرم رو به خودش جلب کرد موسیقی متن انیمه هست!! تو این آرک میشد هزارتا آهنگ حماسی پخش کرد!! ولی هیچ خبری نبود....(تک و توک یه چیزایی پخش میشد)
مثلا سر مرگ ایس یه آهنگ میزاشتن که اشکمون رو درارن. (تو این زمینه به نظرم ناروتو خیلی بهتر عمل کرده)
آخرش هم شنکس اومد وسط!! جنگ رو تموم کرد!!
کلا فکر کنم 4 امپراطور یه چیزه دیگن!! اقتدارش مثل ریش سفید بود.

فکر کنم من جزو معدود اشخاصی باشم که ایس،جزو کاراکترهای محبوبم( TOP 10 که هیچ، 20 تا هم بریم شاید نباشه:-" ) نیست:-" البته نه اینکه بدم بیاد یا حسی بهش نداشته باشم! منم از مرگش ناراحت شدم:(
اما از مرگ وایت بیرد خیلی بیشتر ناراحت شدم! :(( ( و بیشتر از همه چیز، وداع با مری:(( )
یه سری AMV پیشنهاد میکنم،شاید جای خالی اون آهنگ هایی که میخواستی رو برات پر کنند :
One piece AMV - War of change [Thousand Foot Krutch]
One Piece Amv - This Is War - Marineford

در مورد ابهت...آره بلک بیرد هنوز شاید عددی نباشه،ولی احتمالا در آینده برای خودش غول میشه! 2تا قدرت خیلی خفن داره، و یه سری زیردست خفن!
وایت بیرد هم اون اوایل که اومده بود دریا یونکو و انقدر خفن نبوده...کم کم برای خودش شده وایت بیرد!
و به این مورد دقت کنیم که بلک بیرد ، در دنیای واقعی، یکی از غول ترین دزدان دریایی بوده! :-" و برای همین احتمالا در آینده خیلی از اینی که هست غول تر هم میشه! :|

نسل جدید هم که همه جانم فدای راجر نیستن! :-" خیلی ها فقط قدرت،شهرت و ثروت رو میخوان! چرا باید بیان یکی از نامزدهای پادشاه شدن رو نجات بدن،وقتی که یک قدمیه مرگه؟
+ از خود ایس هم شاید خیلی ها کینه به دل داشته باشن! :d همینطور که لوفی سر راهش خیلی ها رو زده، ایس هم همین کار رو کرده...توی آراباستا دیدیم که با یه حرکت زد چندتا کشتیه مارین ها رو غرق کرد:-"،از این کارا حتما روی خیلی های دیگه هم رفته! :d
کلا دنیای دزدای دریایی،دنیای رحم و مروت نیست:-" اگر دوست نباشن،هرکی به فکر خودشه! :-"
مثلا سؤال اساسی الان برامون ایجاد شده! هدف لاو از نجات لوفی چی بوده؟ این بشر مطمئنا یه نقشه ای توی فکرش داره که اومده مارینفورد! :-"

یکی از دلایلی که از AC IV خیلی خوشم اومد،همین داستان خیلی خوبش در مورد دزدان دریایی بود! ( به عنوان یه AC داستانش اصلا خوب نبود البته:-" ولی به عنوان Pirate's Creed عالی بود:-" )
---
بالاخره این مدوسای لعنتی رو هم زدن :| امیدوارم البته...
هی میگفت این بدن مال ریچل ـه، این بدن مال ریچله! یکی نبود این وسط بگه به درک که مال ریچل میباشد! :|
ولی مبارزه ی قبلی با اشتاین و بابای ماکا خیلی خفن تر بود،ای کاش همونجا نفله میشد! :-"

بلک استار هم رسید به حریفش! >:) ولی حیف میفونه تو گروه ایناست:( البته پیشبینی میکنم بالاخره به راه راست هدایت میشه! یا وسط مبارزه،یا بعدش...اما این شخص،توی گروه "آدم بدا" نمیمونه:-"

نظرم در مورد یکی دو تا کار دیگه این فصل :

Abarenbou Kishi!! Matsutarou : یعنی شخصیت اول این انیمه یه گوسفند کامله یه گوسفند مردم ازار که شاید بشه گفت در شروع یکی از منفورترین شخصیت های اول داستان رو به خودش اختصاص داده :d

در مورد خود انیمه ها باید بگم تقریبآ با یه انیمه سنتی ژاپنی طرفیم از هر لحاظ ورزش مورد نظر نحوه زندگی و موسیقیش و ....... تقریبآ به شیوه سنتی کار شده

attachment.php

Black Bullet : شروع نسبتآ خوبی داشت و به نظر داستان بدی هم نداره در مورد شخصیت ها هم باید بگم شخصیت های بدی نداره و از قسمت اول میشه امید داشت که انیمه یه شخصیت منفی درست حسابی داره که از نظر من توی یه انیمه هرچقدر شخصیت منفی خاص تر و بهتر باشه انیمه جون دار تر خواهد بود که امیدوارم این کار هم به همین سمت بره

attachment.php

Gokukoku no Brynhildr : انیمه اگه داستان خوبی داشته باشه و فکر خوبی پشتش باشه میشه به این کار امیدوار بود اینجور انیمه ها موفقیتشون در گرو داستانشون هست اگه خوب و قوی دنبال شه مخاطب پیدا میکنه ولی اگه نه بره جاده خاکی یه چیز در هم برهم باشه اونقدر چیز بارزی نداره که بتونه با داشتن داستان ضعیف بیننده رو در کنار خودش نگه داره

attachment.php

راستش رو بخواین در مورد Captain Earth نمیدونم قبلآ نظرم رو گفتم یا نه پیر شدیم فراموشی گرفتیم:d اگه نگفته باشمم اشکالی نداره ازهفته سوم دوباره یه نظر در موردش میدم

Fuuun Ishin Dai☆Shogun : این انیمه هم از جمله انیمه های مورد پسند من نیست ولی بدون شک طرفداران خاص خودش رو داره در مورد خود انیمه باید بگم که بیشترین چیزی که جلب توجه میکنه حالت کمیک طراحی گرافیکی انیمست که جالب کار شده و مثل یه کتاب متحرک کمیک میمونه

attachment.php

Kanojo ga Flag wo Oraretara : یه انیمه کلیشه ای دیگه با یه روایت تازه دیگه اوج نو اوریش اضافه کردن پرچم رو سر مردم بوده که نقش اول با اتکا به اون ها باید ببینه چیکارست حالا نمیدونم در اینده داستان به کجا میره ولی فعلآ که خیلی زاقارته :d

attachment.php

Ryuugajou Nanana no Maizoukin : راستش رو بخواید خیلی تو قسمت اول چیز خاصی از انیمه نشون داده نشد که بخوام در موردش نظر خاصی بدم شاید انیمه خوبی باشه شایدم نباشه از جمله انیمه هایی هست که باید صبر کنیم ببینیم به کجا میره در مورد انیمه هم میشه گفت گرافیک خوبی داره و کار خوش ساختیه

attachment.php

در اخر باید بگم که تو این دو سال اخیر اگه بخوایم کلی در نظر بگیریم انیمه های ورزشی در بین انیمه های فصلی پادشاهی میکنن و خیلی کارای خوش ساخت تری نسبت به دیگر سبک های انیمه ساخته میشه و برای کسانی که انیمه های فصلی رو نگاه میکنن در بین بهترین انتخاب ها همیشه یه انیمه ورزشی وجود داره چه برای کسانی که به این نوع سبک علاقه دارند و چه ندارند

Attachments

• 56513l.jpg
    56513l.jpg
    89.7 KB · مشاهده: 128
  • 56657l.jpg
    56657l.jpg
    49.7 KB · مشاهده: 130
  • 60333l.jpg
    60333l.jpg
    52 KB · مشاهده: 129
  • 60553l.jpg
    60553l.jpg
    127.2 KB · مشاهده: 132
  • z1IGetg.jpg
    z1IGetg.jpg
    80.5 KB · مشاهده: 127
  • 57947l.jpg
    57947l.jpg
    144.9 KB · مشاهده: 131
منم از بین اونایی که دیدم، فعلا تصمیم دارم اینا رو ادامه بدم.

Mushishi :
59097663746662824023.jpg

به نظر من قسمتای مختلف موشیشی همگی حداقل خوب هستن، بعضی ها هم عالی و بالاتر، بعضی هم در حد شاهکار. قسمت اول این فصل قسمت خوبی بود ولی قسمت دوم، یه داستان زیبا، غمگین و دلگرم کننده به سبک بهترین قسمتای موشیشی داشت و شاهکار بود. نکته ی جالب اینه که تو هر دو قسمت این فصل، برخلاف داستانای فصل اول، خیلی موشی ها تمرکز اصلی نیستن.

Ping Pong :

26896137983122160747.jpg

با توجه به سابقه ی کارگردان، قطعا انتظار یه سبک گرافیکی کاملاً خاص رو داشتم (همه ی انیمه هاش متفاوت از هم و بخصوص متفاوت از فُرم نرمال انیمه ها هستن) ولی بازم با دیدنش یکم غافلگیر شدم! این مدل طراحی جوریه که واسه حرکت های وسط مسابقه ها از rotroscope استفاده کردن و به همین خاطر انیمیشن های مسابقه ها خیلی خوبه و هر جا هم که وقت گذاشته بودن واسه طراحی بکگراندها، واقعا زیبا بودن (هر چند معلومه انیمه عجله ای ساخته شده و اکثر صحنه ها بک گراند خاصی نداره، بخصوص تو فصلی که انیمه ای مثل موشیشی داریم که هر قسمت کلکسیون بک گراندای زیبا از مناظر طبیعی و غیر طبیعیه)، اما طراحی صورت شخصیتا حتی از Aku no Hana هم زشت تر در اومده. در مورد داستانش نظر خاصی نمی تونم بدم، چون من داستانش رو می دونم ولی کلا قسمت اول خیلی خوبی بود. کلا فکر می کنم چشم بعد از 10-11 دقیقه به سبک گرافیکی عادت میکنه، به همین خاطر توصیه می کنم ببینیدش، بخصوص که یکم از کلیشه های انیمه های ورزشی اجتناب کرده. مثلا شخصیت اصلی یه تازه کار نیست که بخواد پیشرفت کنه و اینا (نترسید، چیزی اسپویل نکردم)

JoJo : Part 3 :
81867458045959323701.jpg

دقیقا همون چیزی که از جوجو انتظار میرفت! اگه کسی این مدل انرژی و داد و بیداد و اکشن و شخصیتا رو خوشش بیاد، قطعا مثل فصل اول لذت میبره ازش. من شخصا واسه یه انیمه ی fun پر انرژی که نخوام جدیش بگیرم، جوجو رو به امثال Kill la Kill ترجیح میدم. خوشبختانه جوجوی مورد علاقه ام هم هنوز تو داستان هست!

Haikyuu :
74505379630636696980.jpg

منم موافقم که تو یکی دو سال اخیر انیمه های ورزشی خیلی خوبی داشتیم. اینم یه قسمت اول خیلی خوش ساخت و استاندارد واسه یه انیمه ی ورزشی بود. نوع انیمیشن کاملاً مناسبه و کاریزمای لازم واسه همچین داستانی رو داره، شخصیتای اصلی رو خوب معرفی کردن، مسابقه رو هیجان انگیز و سرگرم کننده در آورده بودن و بخصوص چیزی که واسم جالب بود، گذر زمان رو خوب نشون دادن. امیدوارم داستان کشش لازم رو تو قسمتای بعدی داشته باشه.

Knights of Sidonia :
89839765978446765129.jpg

اولین چیزی که واسه این انیمه هم جلب توجه میکنه، گرافیک کاملاً CG ـه. به جز فریم ریت واقعاً پایین (!)، به نظرم این نهایت کیفیتیه که میشه از یه انیمه ی سریالی با گرافیک CG انتظار داشت. بخصوص بک گراندهای قشنگی داشت، هر چند کاراکترا رو مثل همیشه تو کارای CG بد در آورده بودن. تِم اصلی و جو این قسمت از انیمه رو دوست داشتم ولی مطمئن نیستم از داستانش و نوع روایتش. باید بیشتر ازش ببینم. کلا نسبت به چهار کار بالا ضعیفتر بود ولی از پایینی ها بهتر بود.

اینا هم انیمه هایی بودن که تو قسمت اول حداقل قابل تحمل بودن، ولی اینکه تا آخر ببینمشون یا نه، بستگی داره به یکی دو قسمت آینده شون.
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Isshuukan Friends.
Captain Earth

یه چند تا دیگه هم دیدم که تو همون قسمت اول دراپ شدن. شاید بقیه ی انیمه هایی که ندیدم رو هم یه قسمت ازشون ببینم ولی بعید می دونم:دی

:d
میننا، تادایما
_________

در مورد انیمه های فصل گذشته بگم که تمومشون کردم.

Kuroko's Basketball 2

مثل فصل اولش، خیلی خفن بود، بخصوص این مسابقه ی آخری....در کل یکی از بهترین تجربه هام تو سبک ورزشی بودش.

Kill La Kill

به نظرم عالی بودش، از پایانش هم خیلی خوشم امد...قبلاً هم گفنم که ستاره ی بزرگ انیمه، فقط و فقط "راگیو ساما" بودش، Paku Romi تو 1/4 پایانی انیمه شاهکار کرده بود، یکی از قسمت هاش رو که سه بار پست سر هم نگا کردم :x

Gin no Saji S2

مثل فصل اولش، واقعاً لذت بخش بودش، حتی بیشتر از فصل اول.....جو گیر شدم برای دیدن Live-action ـش، فک کنم ماه پیش اکران شد.

Space Pirate Captain Harlock

ای بدک نبودش....همچین هم چیز خیلی شاخی نبودش..این Oguri Shun خیلی رو اعصاب رفته، بازیش رو دوست دارم، ولی دوست ندارم صداس رو به عنوان دوبلور تو انیمه ها بشنوم.
ولی خوب، کارش درسته، حسابی رو صداش کار کرده تا تونسته صدای Captain Harlock رو در بیاره....خلاصه، بنظرم Hayami Shou رو میذاشتن، خودشون رو راحت میکردن، هم صدای بهتری داره و هم میتونست جاه طلبانه تر، دوبله کنه....بگذریم...ولی خوب از شنیدن صدای Sawashiro Miyuki چان، حسابی لذت بردم...شخصیت ای که روش دوبله میکرد هم خیلی بچسب بودش.

P.S
بعضی از اوقات از کارهای Sawashiro Miyuki خندم میگیره...یه جا میره جای بیلبو تو بیلزباب حرف میزنه، یه جا دیگه تو اخوان فضا، جای آپو، اون سگه دوبله میکنه LOL

Toaru Hikuushi e no Koiuta

عجب چیز مسخره ای بودش...خیلی بی سر و ته بودش، اولش خوب شروع کرد، وسطهاش اوف تر، نیمه ی آخرش دوباره اوج گرفت، آخرش گند زد.
اینقدر به فرعی-چات شاخ و برگ داد، که اصلاً نفهمیدم که اینها دنبال چی ـن LOL
چیزی جزء وقت و ترافیک تلف کردن نداشت.

Nagi No Asukara

ای بدک نبودش، ولی خوب دیگه اینقدر هم کلاس ـم پایین نیست که با همچین موضوعاتی احساساتی بشم و دلم به حال شخصیت ها بسوزه. تازه هفتگی هم نگاش نمیکردم، میزاشتم چند قسمت جمع بشه، باهم نگاه کنم، شاید فرجی بشه.
خلاصه بیشتر از همه چیز انیمه، فقط داشتم از صدای Kayano Ai سان، لذت میبردم، بعدش Hanazawa Kana چان...دیگه هیچ چیز انیمه برام مهم نبودش :d

هنوز فرصت نکردم که
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! Ren
Inari, Konkon, Koi Iroha
Noragami
رو تموم کنم.
+++++++++++

انیمه های هفتگی جدید....

Haikyuu!!
ای برای قسمت اولش بد نبود....ولی تو این قسمت اولش هیچ از دوبلورهاش خوشم نیومد، دوبلور شاخی نداره و چون بیشتر شخصیت ها سنشون پایینه.
تو Kuroko's Basketball واقعاً هر قسمتش کلی حال میکردم، خفن ترین دوبلورهای مردُ جمع کرده بودن.
بگذریم، شاید جلوتر با زیاد شدن شخصیت ها، صدا ها هم بهتر بشه.

Mushishi Zoku Shou
عالی بود، بخصوص قسمت دومش....امیدوارم جلوتر داستان های تاریک تری با پایان های سنگین تری داشته باشه.

Yowamushi Pedal
این چند قسمت آخر خیلی آب بندی داشت، ولی بازم هیجان خودش رو داشت، پایان قسمت 26 هم خیلی قشنگ بودش، حسابی تو کف گذاشت.

Hunter X Hunter
این دوبلور جدید "نیترو"، خیلی رو اعصابه :d هیچ از صداش خوشم نمیاد

+++++++++++

از بین انیمه های زیر کدوم ـشون رو بهم پیشنهاد می کنید که حتماً نگاش کنم.

The World Is Still Beautiful
Soredemo Sekai wa Utsukushii

Chaika -The Coffin Princess
Hitsugi no Chaika

One Week Friends
Isshuukan Friends

Captain Earth

The File of Young Kindaichi Returns
Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns

The Kawai Complex Guide to Manors and Hostel Behavior
Bokura wa Minna Kawaisou

Baby Steps

Riddle Story of Devil
Akuma no Riddle

Mahouka Koukou no Rettousei
The Irregular at Magic High School

No Game No Life

Ping Pong The Animation

بعضی از انیمه ها رو به هر دو اسمشون گذاشتم.
اینها انتخاب های اولیه ـم هستش، خارج از لیست هم شد، بگید موردی نیست (:

+++++++++++

محمدعلی دونو با این "جوجو" چی کار کنم، تا الان هر دفعه که ازت پرسیدم، گفتی که طرفش نرم!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or