Anti karizma
کاربر سایت
آره تا دلت بخواد پیچ و خم داره ، اونقدر که دیگه وسط داستان گم میشی :dاین انیمه Attack on Titan از لحاظ داستانی چه جوریاست؟ قشنگه؟ پر پیچ و خم هست؟ :d
انیمه ش تا میاد داستان ب جاهایی خوب برسه تموم میشه. شخصا تو این 25 قسمت هیچی متوجه نشدم اخه چیزی هم نداشت , همه ش موند برای فصل دومش. ولی انیمه ی خیلی خوبی بوداین انیمه Attack on Titan از لحاظ داستانی چه جوریاست؟ قشنگه؟ پر پیچ و خم هست؟ :d
تا حدودی بله ولی حتما ببین خیلی قشنگ بوددروود رفقا
کسی قسمت امروز ناروتو رو دیده؟ هنوز فیلره؟
این چی میگه؟!!!!!
ایس پسره راجره؟!!:-o:-o دارم خواب میبینم؟!!!!
پسره پادشاه دزدان دریایی رو دارن میکشن اونوقت دزدای دریایی نشستن سر جاشون؟!!!!
یعنی الان باید کل دزدان دریایی دنیا واسه نجاتش بسیج بشن!! من هم دارم میرم کمکشون...:d
اتفاقا خیلی از دزدان دریایی باید تلاش کنند خودشون سر ایس رو بزنند! همونقدر که راجر به یکی مثل لوفی انگیزه ی دزد دریایی شدن داده، همونقدر هم دزدای دریایی رو از زندگی ناامید کرده تا شده پادشاه! مطمئنا نسل قدیمی تر و خفن تر دزدای دریایی کینه ی زیادی از راجر دارن! :d
@پرهام
کاملا موافقم! :d اوضاعیه اصلا
---
یک سؤال! این ناروتو ... من الان نمیدونم ناروتو قسمت چند میباشد،اسپویل نداره تقریبا ولی بگذرید دیگه!
این فیلری که در حال پخشه مگه در مورد زمان آنبو بودن کاکاشی و ... نیست؟ قبل از پخشش که به نظرم خیلی جالب میومد! یعنی تا این حد افتضاحه که اعصاب همه ریخته به هم؟ یا اون تموم شده و یه فیلر دیگست؟ و یا به خاطر زمان افتضاح پخششه که فحشش میدین؟
---
بخش کشمکش درونیه اشتاین عالی بود!!! خودتون که میدونید من کلا چقدر در کف محیط های SE میباشم! :d اینجا هم که نمادها و ... عالی بودن! اصلا آدم لذت میبرد
داستانم که جاهای حساس میباشد! دنیای انیمه که به نظر میرسه مثلا این آرک نهایتش باشه! نمیدونم چه اتفاقاتی میفته که میره ادامه در مانگا و ...! البته این جنگ های خفن (جنگ جهانی ) هم تقریبا زود شروع شده! یعنی نسبت به بقیه ی انیمه ها بگیریم،جنگی که دنیا رو درگیر کنه، معمولا انقدر زود شروع نمیشه
این مدوسا هم از اون کاراکترهای رو اعصابه جای شینیگامی بودم،اونجایی که رو پله های شیبوسن قهقه زد،میزدم نصفش میکردم
آها اندینگی که الان در حال پخشه هم خیلی خفنه! هر 3 گروه، نفله و بهت زده افتادن! از اونطرف کیشین روی چیزی شبیه به ماسک شینیگامی که در حال ترکیدنه ایستاده...اصلا یه وضعیه
حالا ببینیم چی میشه! ولی کلا در حال لذت بردن از انیمه میباشم! :d
فقط یک نکته رو اعصابه! چرا جدیدا از نیم رخ کاراکترها انقدر فاجعه میباشند و شبیه خوک میباشد بینی هاشون؟ خیلی فاجعست این مورد!
شینگکی که خیلی پر پیچ و خمه! :d اما توی انیمه، هیچ نتیجه ای نمیگیری! بعدش باید بیای سراغ مانگا
---
اتفاقا خیلی از دزدان دریایی باید تلاش کنند خودشون سر ایس رو بزنند! همونقدر که راجر به یکی مثل لوفی انگیزه ی دزد دریایی شدن داده، همونقدر هم دزدای دریایی رو از زندگی ناامید کرده تا شده پادشاه! مطمئنا نسل قدیمی تر و خفن تر دزدای دریایی کینه ی زیادی از راجر دارن! :d
تا حدی باهات موافقم. ولی به خاطر راجر هست که الان بهش میگن عر دزدان دریایی!!! چون به خاطر راجر بود که همه اومدن تو دریا!! باهات در مورد نسل قدیم موافقم!! اما نسل جدید همه به خاطر راجر اومدن دریا!! پس باید همه ی نسل جدید اونجا باشن واسه نجات ایس(پسر پادشاه دزدان دریایی) چون پدرش واسشون حکم بزرگ ترین مرد دنیا رو داره و بهش احترام میزارن!!
از طرفی متعجبم که تا حالا چرا افراد خود راجر که زندن اینجا نیومدن!! مثلا پادشاه تاریکی(ریلی) یا شنکس!!
مثلا ریلی دست راستش بوده! نباید از پسرش حمایت کنه؟!!
ویرایش
پایان آرک بینظیر مارینفورد را هم اکنون اعلام میکنم.:d
اتفاقات زیاد و بزرگی تو این آرک افتاد!!
مرگ ایس و ریش سفید هر دو جزو شخصیتایی بودن که تو انیمه فنشون بودم!! خیلی ناراحت شدم. ریش سفید واقعا عظمت داشت!! حتی موقع مرگش!!
ریش سیاه با اینکه قدرته ریش سفید رو ازش گرفت ولی هنوز ابهت نداره!! ابهت و شخصیتی که ریش سفید داشت یه چیز دیگه بود!! حتی مرگ ریش سفید هم پر ابهت بود!
به نظرم حرفی که در مورد ریش سفید زدن مبنی بر اینکه همیشه یک شکست خورده بوده چون نتونست پادشاه دزدان دریایی شه اشتباهه!! چون اصلا دنبال این نبود وگرنه فکر کنم میتونست بهش برسه!! در حالیکه به هدف خودش که خانواده بود رسید...
یک ضعفی که نظرم رو به خودش جلب کرد موسیقی متن انیمه هست!! تو این آرک میشد هزارتا آهنگ حماسی پخش کرد!! ولی هیچ خبری نبود....(تک و توک یه چیزایی پخش میشد)
مثلا سر مرگ ایس یه آهنگ میزاشتن که اشکمون رو درارن. (تو این زمینه به نظرم ناروتو خیلی بهتر عمل کرده)
آخرش هم شنکس اومد وسط!! جنگ رو تموم کرد!!
کلا فکر کنم 4 امپراطور یه چیزه دیگن!! اقتدارش مثل ریش سفید بود.