BARDI YA
کاربر سایت
سلام
چندتا انیمه دختر پسند ( دخترونه ) پدر مادر دار معرفی کنین لطفاً .
سلام پرهام سمپای !
این انیمه یکی از خدا هاست :
Anohana: The Flower We Saw That Day
+
Queen Blade
سلام
خلیل که اگر آواتار عوض کنه رسما آخر الزمانه! :d توی AW هم آواتارش همینه :dشما که به من گیر میدید، خلیل رو چرا نمی گید ؟؟ من یادمه تو بازیدات اواتارم سالید اسنیک بود. توی بازیسنتر، با یوزر اولم اواتار لایتنینگ رو داشتم و با این یوزر Ooops اولین اواتارم این بود، دومیش این و سومیش هم که همینی که الان هست. یعنی توی 11-12 سال حداقل 5 تا اواتار داشتم ولی از وقتی که یادم میاد خلیل همون اواتار پلیسه که چُماغ دستشه رو داشت!!
علاوه بر پیشنهادهای محمدعلی که 100% اولی رو خودت از قبل معرفی کردی ، به نظرم Ano Hana هم گزینه ی بسیار مناسبی میباشد! :dسلام
آخه کی Ano Hana رو سر هم مینویسه + معنی اسم انیمه رو ؟ بعد از اینکه به پرهام پیشنهاد دادم ، دقت نمودم دیدم اِ این انیمه طولانیه Ano Hana خودمونهسلام پرهام سمپای !
این انیمه یکی از خدا هاست :
Anohana: The Flower We Saw That Day
+
Queen Blade
سلام
Kaicou wa Maid Sama و Nagi no Asukara و Clannad :dسلام
خب قسمت اول اینمه haikyuu رو دیدم رسما جای خالی Kuroko no basket رو برای من یکی که پر کرده!!فری تیل هم سیزن2 هم انچنان فرقی با سیزن قبلی نداشته فقط یکم به نظرم گرافیک اینمه بعضی جاها افزایش پیدا کرده که زیاد چشم گیر نیست!!!
سلام
ببخشید دو تا پست شد پرهام جان و بچه های سایت !
یک انیمه ی خیلی خوب دخترونه رو پیدا کردم که انیمش خیلی لوسه دیگه خیلی دخترونه هست ولی معروفه :
Sailor Moon
البته اشتباه نکنید مثل Queen Blade نیست و انیمه ی بسیار + و دخترونه ای هست !
راستی یک TRIVIA خوب هم در مورد این انیمه هست :
مانگاکا این مانگا/انیمه خانم ائوکو تاکئوچی همسر آقای یوشیهیرو توگاشی مانگاکای هانتر اکس هانتر هست ! :d
منبع : محمد علی دونو m.a.t :d
حالش رو ببیرید زن و شوهر چه میکنند !
اتفاقآ این انیمه تو لیست پخش برنامه های تابستون امسال هم هست منتها چون من قبلآ این انیمه رو ندیدم نمیدونم اینی که قراره تابستون ازش پخش ادامشه یا دوباره از اول ساختن یا ..... نمیدونم خلاصه:d
Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal
من محمدعلی نیستم ولی...سلام
از همه دوستان به خاطر کمک و راهنماییشون ممنونم .
-----
پ.ن : محمدعلی از کی تا حالا GoSick شده دخترونه و دختر پسند ؟!!!
اخه قبلش کلی خبر اومد که قراره گرفیک و جزئیات انیمه و جادوهاش رنگ و لعاب بیشتری بگیرن و... که چیزی تغییر نکرد حداقل می خوام تو این سری حتما خون رو اضافه کنند به انیمهمثلا قرار بود چه تغییری توش به وجود بیاد ... انیمه فصلی که نیست که با موضوع و تم جدید شروع بشه ... از همون جایی که فصل قبل تموم شد فصل جدید شروع شد ... فقط تنها تفاوتی هم که میشد حس کرد یه کم فضای انیمه سنگین تر از سری قبلی بود ... گرافیک هم افزایش پیدا نکرده به نظرم خودم که افتم کرده ... ولی افکت ها و جلوه های ویژش خیلی بهتر شده
اخه قبلش کلی خبر اومد که قراره گرفیک و جزئیات انیمه و جادوهاش رنگ و لعاب بیشتری بگیرن و... که چیزی تغییر نکرد حداقل می خوام تو این سری حتما خون رو اضافه کنند به انیمه
من محمدعلی نیستم ولی...
Gosick دخترپسنده دیگه! :d دخترونه نیست،ولی مطمئنا دخترها میپسندن! :d همینطور که پسرها میپسندن! :d
Ano Hana و Usagi Drop و Natsume هم هیچکدوم رو نمیشه گفت دخترونه ولی خواهند پسندید! :d
---
K-On ! رو هم فکر نمیکنم بشه گفت مخاطب اصلیش پسرهان...(حتی اونطرف ) ... اتفاقا به نظرم میتونیم مخاطب اصلیش رو دخترها بگیم :d
من احساس میکنم این انیمه هایی که ایچی بازی دارن رو میشه گفت برای پسرهاست ، که خوب K-On ! بنده خدا اینجوری نیست :d
آها اینم یادم اومد Tamako Markets ... اگر کسی K-On! دوست داشته باشه،اینم دوست خواهد داشت
حسن توی اون پستی ک معرفی کرد چندتا انیمه رو توی معرفی انیمهی Mahouka Koukou no Rettousei اسم Tokyo Ravens رو اورده بود...این دومیه وضعیت پخشش چطوریه؟؟؟اولی رو ک دوست داشتم کاورشو میرمتو کارش...
الان چندی از انیمههای درحال پخش ک شاخص هستن رو هم بمن بمعرفیید لطفاً...شاید رستگار شدم!