Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
شما که به من گیر میدید، خلیل رو چرا نمی گید ؟؟ من یادمه تو بازیدات اواتارم سالید اسنیک بود. توی بازیسنتر، با یوزر اولم اواتار لایتنینگ رو داشتم و با این یوزر Ooops اولین اواتارم این بود، دومیش این و سومیش هم که همینی که الان هست. یعنی توی 11-12 سال حداقل 5 تا اواتار داشتم ولی از وقتی که یادم میاد خلیل همون اواتار پلیسه که چُماغ دستشه رو داشت!!
خلیل که اگر آواتار عوض کنه رسما آخر الزمانه! :d توی AW هم آواتارش همینه :d

سلام
چندتا انیمه دختر پسند ( دخترونه ) پدر مادر دار معرفی کنین لطفاً .
علاوه بر پیشنهادهای محمدعلی که 100% اولی رو خودت از قبل معرفی کردی:-" ، به نظرم Ano Hana هم گزینه ی بسیار مناسبی میباشد! :d

سلام پرهام سمپای !‌

این انیمه یکی از خدا هاست :

Anohana: The Flower We Saw That Day

+

Queen Blade
>:)
آخه کی Ano Hana رو سر هم مینویسه + معنی اسم انیمه رو ؟ :-" بعد از اینکه به پرهام پیشنهاد دادم ، دقت نمودم دیدم اِ این انیمه طولانیه Ano Hana خودمونه:-"

QB رو من ندیدم، ولی با توجه به اطلاعاتی که ازش دارم،به نظرم اصلا دخترونه پسند نیست:| و کاملا برای پسرهای منحرف ساخته شده:p
البته شاید اطلاعاتم درست نباشه :d

---
یکی از دوستان بهم خبر داده که شایعه شده قراره Kill la Kill S2 ساخته بشه! :|
حالا نمیدونم خبر چقدر موثقه،ولی به هر حال اصلا دوست نمیدارم این اتفاق بیفته! :| چون اصلا دلیلی(از نظر داستانی! ) براش نمیبینم:-" تازه برن یه انیمه 12-24 قسمتی از اون ساحره کوچولو درست کنند بهتره :d
اِ این آکادمی ـه ساحره کوچولو ، نیز به درد دخترها میخوره! یک انیمه ی یک قسمتیه البته:-" (با تشکر از مرتضی و محمدعلی برای معرفی و اطلاعات :d )

---
استارت خوردن زیرنویس فصل دوم Kimo to Boku رو به فن های این انیمه(فکر کنم فقط خودم باشم! :| ) تبریک میگم! :bighug: باشد که لحظات باحالی رو با این انیمه و گربه های باحالش:-" سپری کنیم :d

آخرین ویرایش:
سلام

ببخشید دو تا پست شد پرهام جان و بچه های سایت !

یک انیمه ی خیلی خوب دخترونه رو پیدا کردم که انیمش خیلی لوسه دیگه خیلی دخترونه هست ولی معروفه :

Sailor Moon
230px-SMVolume1.jpg

البته اشتباه نکنید مثل Queen Blade نیست و انیمه ی بسیار + و دخترونه ای هست ! :-&

راستی یک TRIVIA خوب هم در مورد این انیمه هست :

مانگاکا این مانگا/انیمه خانم ائوکو تاکئوچی همسر آقای یوشیهیرو توگاشی مانگاکای هانتر اکس هانتر هست !‌ :d

منبع : محمد علی دونو m.a.t :d

حالش رو ببیرید زن و شوهر چه میکنند !

خب بریم سراغ بقیه انیمه های این فصل :

Haikyuu!! : بدون شک انیمه ورزشی با کلاسی هست حالا نمیخوام بگم در حد کروکو هستش چون هنوز یک قسمت ازش پخش شده و کاملآ هم انیمه های متفاوتی هستند ولی از همون قسمت اول هم میشه پتانسیل بالای انیمه رو تشخیص داد

یه سری موارد هم در مورد قسمت اول میگم که دوستانی که ندیدند میتونن اسپویل رو باز نکنن ولی اصولآ قسمت اول هیچ انیمه ای جزء اسپویل حساب نمیشه :d

داستان شخصیت های خوبی داره شویو یه بازیکن سخت کوش با قد و قامتی کوتاه ولی پرش های فوق العاده و توبیو به عنوان یه پاسور خوش فکر ولی مغرور کاملآ زمینه ساز یه زوج مناسب برای انیمه هستش

نکته جالب قسمت اول هم احترام خاصی بود که شو یو و توبیو با تمام تفاوت ها حس مبارزه ای که داشتند برا هم قائل بودند

attachment.php

Baby Steps : از اسم خود انیمه میشه نتیجه گرفت که برای لذت بردن از این انیمه باید صبر داشت شما اگه انیمه اسلم دانک رو دیده باشید شخصیت اول اون انیمه هم در ابندا هیچ چیزی از بازی بسکتبال نمیدونه و اگه بخوایم در مورد ای چان شخصیت اول این انیمه هم نظر بدیم باید بگیم شرایطی شبیه به شخصیت اسلم دانک داره و به خاطره علاقه و استعداد وارد ورزش تنیس نمیشه و چون یه تازه کار هست باید منتظر بود تا شکوفا شدنش رو دید

در مورد شروع داستان بخوام نظر بدم شروع نسبتآ خوبی داره کاراکتر هاش میشه گفت خیلی کلیشه ای نیستند و شخصیت ای چان که در بیشتر مواقع حتی خودش هم نمیدونه چی میخواد یا به چی علاقه داره واقع گرایانه تر از خیلی انیمه های دیگه هستش

attachment.php

Mahouka Koukou no Rettousei : یکی از انیمه هایی که دیدنش دیروز خیلی چسبید همین کار بود و کاملآ بهش امیدوار شدم و فکر میکنم جایگزین مناسبی برای Tokyo Ravens از قصل قبل برای من هستش

داستان در مورد برادر و خواهری هستش که به تازگی وارد مدرسه جادو شدند ولی شیبا به خاطر مهارت نداشتن در موارد عملی در دسته دوم قرار گرفته و میوکی خواهر شیبا در دسته اول و به نظر میرسه اختلاف طبقاتی دسته یک و دو در این انیمه به وضوح میشه دید اما این همه ماجرا نیست چون شیبا ...............

از نکات قابل توجه انیمه به مواردی مثل گرافیک خوب و اکشن جالبی که در قسمت اول شاهدش بودیم اشاره کرد و همچنین رابطه احساسی برادر و خواهری که کاملآ هوای هم رو دارند و از نقاط قوت دیگه داستان شخصیت محکم و جذاب شیباست که به نظر نمیرسه به کسی باج بده

attachment.php

Attachments

• 60431l.jpg
    60431l.jpg
    88.9 KB · مشاهده: 98
  • 56113l.jpg
    56113l.jpg
    50.7 KB · مشاهده: 97
  • 55413l.jpg
    55413l.jpg
    54.4 KB · مشاهده: 99
خب قسمت اول اینمه haikyuu رو دیدم رسما جای خالی Kuroko no basket رو برای من یکی که پر کرده!!فری تیل هم سیزن2 هم انچنان فرقی با سیزن قبلی نداشته فقط یکم به نظرم گرافیک اینمه بعضی جاها افزایش پیدا کرده که زیاد چشم گیر نیست!!!

مثلا قرار بود چه تغییری توش به وجود بیاد ... انیمه فصلی که نیست که با موضوع و تم جدید شروع بشه ... از همون جایی که فصل قبل تموم شد فصل جدید شروع شد ... فقط تنها تفاوتی هم که میشد حس کرد یه کم فضای انیمه سنگین تر از سری قبلی بود ... گرافیک هم افزایش پیدا نکرده به نظرم خودم که افتم کرده ... ولی افکت ها و جلوه های ویژش خیلی بهتر شده

- - -ویرایش - - -

سلام

K-ON
LUCKY STAR

اینها رو ببین خالی از لطف نیست

البته K-ON و اینها در اصل مخاطبشون پسران ولی خب تو ایران بهشون میگن دخترونه ...

ببخشید دو تا پست شد پرهام جان و بچه های سایت !

یک انیمه ی خیلی خوب دخترونه رو پیدا کردم که انیمش خیلی لوسه دیگه خیلی دخترونه هست ولی معروفه :

Sailor Moon
230px-SMVolume1.jpg

البته اشتباه نکنید مثل Queen Blade نیست و انیمه ی بسیار + و دخترونه ای هست ! :-&

راستی یک TRIVIA خوب هم در مورد این انیمه هست :

مانگاکا این مانگا/انیمه خانم ائوکو تاکئوچی همسر آقای یوشیهیرو توگاشی مانگاکای هانتر اکس هانتر هست !‌ :d

منبع : محمد علی دونو m.a.t :d

حالش رو ببیرید زن و شوهر چه میکنند !

اتفاقآ این انیمه تو لیست پخش برنامه های تابستون امسال هم هست منتها چون من قبلآ این انیمه رو ندیدم نمیدونم اینی که قراره تابستون ازش پخش ادامشه یا دوباره از اول ساختن یا ..... نمیدونم خلاصه:d

Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal

attachment.php

Attachments

• 14751.jpg
    14751.jpg
    123.7 KB · مشاهده: 133
اتفاقآ این انیمه تو لیست پخش برنامه های تابستون امسال هم هست منتها چون من قبلآ این انیمه رو ندیدم نمیدونم اینی که قراره تابستون ازش پخش ادامشه یا دوباره از اول ساختن یا ..... نمیدونم خلاصه:d

Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal

attachment.php

5 تا سری داره حسن به ترتیب :

SAILOR MOON
SAILOR MOON R
SAILOR MOON S
SAILOR MOON SUPER S

و

اینی که قراره تابستون بیاد : اونطوری که کلا تو خبر ها خوندم میخوان یک انیمه از کل مانگا بدن که کلا ریبوت کردن انیمه رو از اول با نکات بیشتر !‌
البته مطمعن نیستم ولی اینطوری میگن حسن جان !‌

سلام
از همه دوستان به خاطر کمک و راهنماییشون ممنونم .
-----
پ.ن : محمدعلی از کی تا حالا GoSick شده دخترونه و دختر پسند ؟!!!
من محمدعلی نیستم ولی... :-"
Gosick دخترپسنده دیگه! :d دخترونه نیست،ولی مطمئنا دخترها میپسندن! :d همینطور که پسرها میپسندن! :d
Ano Hana و Usagi Drop و Natsume هم هیچکدوم رو نمیشه گفت دخترونه:-" ولی خواهند پسندید! :d

---
K-On ! رو هم فکر نمیکنم بشه گفت مخاطب اصلیش پسرهان...(حتی اونطرف:-" ) ... اتفاقا به نظرم میتونیم مخاطب اصلیش رو دخترها بگیم :d

من احساس میکنم این انیمه هایی که ایچی بازی دارن رو میشه گفت برای پسرهاست:| ، که خوب K-On ! بنده خدا اینجوری نیست :d
آها اینم یادم اومد :-" Tamako Markets ... اگر کسی K-On! دوست داشته باشه،اینم دوست خواهد داشت:-"

مثلا قرار بود چه تغییری توش به وجود بیاد ... انیمه فصلی که نیست که با موضوع و تم جدید شروع بشه ... از همون جایی که فصل قبل تموم شد فصل جدید شروع شد ... فقط تنها تفاوتی هم که میشد حس کرد یه کم فضای انیمه سنگین تر از سری قبلی بود ... گرافیک هم افزایش پیدا نکرده به نظرم خودم که افتم کرده ... ولی افکت ها و جلوه های ویژش خیلی بهتر شده
اخه قبلش کلی خبر اومد که قراره گرفیک و جزئیات انیمه و جادوهاش رنگ و لعاب بیشتری بگیرن و... که چیزی تغییر نکرد حداقل می خوام تو این سری حتما خون رو اضافه کنند به انیمه

اخه قبلش کلی خبر اومد که قراره گرفیک و جزئیات انیمه و جادوهاش رنگ و لعاب بیشتری بگیرن و... که چیزی تغییر نکرد حداقل می خوام تو این سری حتما خون رو اضافه کنند به انیمه

واقعا این خبر ها اومده بود ... ؟؟؟ شرمنده من اطلاع نداشتم ... خوب اگه گفتن اینطوریه باید تو تا ارک بعد مننتظر باشیم ...اگه اونجا هم گاری نکردن پس خالی بستن ...

خون ... اره قبول دارم حالا که مانگا خیلی جدی تر شده انیمه هم باید یه رنگ و بوی جدیدی بگیره ... البته خوب پیشرفت هم داشته در این زمینه .... عمرا تو سری اول همچین تصویری رو نشون میدادن ...

1975243_778991015452303_5660907214242412926_n.jpg

- - -ویرایش - - -

من محمدعلی نیستم ولی... :-"
Gosick دخترپسنده دیگه! :d دخترونه نیست،ولی مطمئنا دخترها میپسندن! :d همینطور که پسرها میپسندن! :d
Ano Hana و Usagi Drop و Natsume هم هیچکدوم رو نمیشه گفت دخترونه:-" ولی خواهند پسندید! :d

---
K-On ! رو هم فکر نمیکنم بشه گفت مخاطب اصلیش پسرهان...(حتی اونطرف:-" ) ... اتفاقا به نظرم میتونیم مخاطب اصلیش رو دخترها بگیم :d

من احساس میکنم این انیمه هایی که ایچی بازی دارن رو میشه گفت برای پسرهاست:| ، که خوب K-On ! بنده خدا اینجوری نیست :d
آها اینم یادم اومد :-" Tamako Markets ... اگر کسی K-On! دوست داشته باشه،اینم دوست خواهد داشت:-"

میگم تو ایران بهش میگن دخترونه :d... اگه یه سر بزنین به ویکی مانگای این سری رو Seinen رده بندی کرده

http://en.wikipedia.org/wiki/K-On!

حالا که صحبت ویکی هم شد ... اگه قسمت Reception رو هم یه نگاهی بندازید ... میبینید که k-on یکی از موفق ترین و پر افتخار ترین انیمه های تاریخه ...
[TABLE="class: infobox, width: 22"]
[TR]
[TH="align: left"][/TH]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

حسن توی اون پستی ک معرفی کرد چندتا انیمه رو توی معرفی انیمه‌ی Mahouka Koukou no Rettousei اسم Tokyo Ravens رو اورده بود...این دومیه وضعیت پخشش چطوریه؟؟؟اولی رو ک دوست داشتم کاورشو میرم‌تو کارش...
الان چندی از انیمه‌های درحال پخش ک شاخص هستن رو هم بمن بمعرفی‌ید لطفاً...شاید رستگار شدم!

حسن توی اون پستی ک معرفی کرد چندتا انیمه رو توی معرفی انیمه‌ی Mahouka Koukou no Rettousei اسم Tokyo Ravens رو اورده بود...این دومیه وضعیت پخشش چطوریه؟؟؟اولی رو ک دوست داشتم کاورشو میرم‌تو کارش...
الان چندی از انیمه‌های درحال پخش ک شاخص هستن رو هم بمن بمعرفی‌ید لطفاً...شاید رستگار شدم!

دومی Tokyo Ravens این فصلش تموم شده 24 قسمت بود
انیمه های فصلی در حال پخش که زیاده و سلیقه ای هم هست :d
انیمه های در حال پخش بلند هم که معروفن
مثل : نارتو - وان پیس - هانتر ایکس - کونان
به جز موارد بالا این ها رو پیشنهاد میدم:

Fairy Tail
Bokura wa Minna Kawaisou
Mushishi
Haikyuu!!
Black Bullet

آخرین ویرایش:
دوستان کسی انیمه ای مثل Afro Samurai سراغ داره؟اصلا این انیمه خودش چند قسمته من فقط یکیش رو دیدم ولی فکر کنم باید ادامه هم داشته باشه.
انیمه سریالی که طولانی نباشه چی کسی سراغ داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or