Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام؛متاسفانه من خیلی وقته نتونستم به این تاپیک سر بزنم بنابراین زیاد در جریان اخبار نیستم.
خبری از فصل دوم سایکوپس نیست؟تاریخ پخشش کی هست؟
ممنون:d

بالاخره چی شد ادامه شه یا دوباره اولاش تکراری هست
اگه تکراریه از کدوم قسمت به بعدش رو دانلود کنم
این سری از اول ساخته شده. بدون فیلر هست و خیلی سریع داستان جلو میره همرا با گرافیک فوق العاده.
من بهت توصیه میکنم بشین از اول این سری رو هم ببین.

اما اگه نخوای ببینی.....
اگه اشتباه نکنم نسخه ی قدیمی تا آخر ارک greed island باشه. پس شما باید سری جدید رو از 76 به بعد ببینی

سلام؛متاسفانه من خیلی وقته نتونستم به این تاپیک سر بزنم بنابراین زیاد در جریان اخبار نیستم.
خبری از فصل دوم سایکوپس نیست؟تاریخ پخشش کی هست؟
ممنون:d

فصل دومش تایید شده!! قراره تابستان پخش شه!!

بهترین انیمه سال 1392 برای magi بود و بس:d
هانتر رو هم دارم میبینم و حسرت میخورم که چرا مدهاوس وان پیس رو نمیسازه.واقعا این سری 2011 هانتر حرف نداره از همه لحاظ عالیه.این فضای دارک که تو آرک مورچه های کیمرا داره هم در کمتر شونن بلندی دیده میشه.

فصل دومش تایید شده!! قراره تابستان پخش شه!!
البته پاییز.
اینی که واسه تابستونه، پخش مجدد همون فصل اوله، منتهی به جای 22 قسمت 25 دقیقه ای قراره تو 11 قسمت 50 دقیقه ای پخش بشه.
فصل دوم توی پاییز پخش میشه که فعلاً به نظر میرسه 11 قسمت باشه، بعلاوه ی یه فیلم که تو زمستون اکران میشه و کل داستان سایکوپس تموم میشه.

و یه خبر دیگه اینکه :
انیمه ی جدید از Attack on Titan تایید شد

البته خیلی خوشحال نشید. قراره همون داستان فصل اول توی دو تا فیلم مجدداً روایت بشه که یکیش تو 2014 و یکیش تو 2015 اکران میشه. یجورایی مثل فیلمای Gurren Lagann که انیمه رو خلاصه میکردن.

نتیجه ی اخلاقی این خبر اینه که تا نیمه ی دوم 2016 منتظر فصل دومش نباشید.

و یه خبر دیگه اینکه :

البته خیلی خوشحال نشید. قراره همون داستان فصل اول توی دو تا فیلم مجدداً روایت بشه که یکیش تو 2014 و یکیش تو 2015 اکران میشه. یجورایی مثل فیلمای Gurren Lagann که انیمه رو خلاصه میکردن.

اه نا امیدمون کرد واقعا طرفدار داشت دلیل این کارشون را نمیفهمم :(
برم مانگا را شروع کنم ! :|

البته پاییز.
اینی که واسه تابستونه، پخش مجدد همون فصل اوله، منتهی به جای 22 قسمت 25 دقیقه ای قراره تو 11 قسمت 50 دقیقه ای پخش بشه.
فصل دوم توی پاییز پخش میشه که فعلاً به نظر میرسه 11 قسمت باشه، بعلاوه ی یه فیلم که تو زمستون اکران میشه و کل داستان سایکوپس تموم میشه.

و یه خبر دیگه اینکه :

بابت اطلاعات نادرست دادن از دوستان عذر میخوام...
یعنی الان یه دور دیگه میخوان فصل اولش رو بسازن؟ یا همون رو فقط قسمتا رو چسبوندن به هم 50 دقیقه ای شه!!؟

-------------------------------------
AOT رو من هنوز ندیدم.:d احیانا نسخه ی BD اومده ما خبر نداریم؟

البته پاییز.

و یه خبر دیگه اینکه :

محمد علی وقتی این پست رو دیدم اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد تغییر اواتارت بود انقدر جلب توجه میکرد که خبری که نوشته بودی واقعآ کمرنگ جلوه میکرد:d

بالاخره فکر میکنم بعد از سال ها موشی شی تونست یه تغییر بزرگ برای تغییر اواتار کاربرای قدیمی اینجا ایجاد کنه به افتخارش =d>

راستی قسمت اول سیزن دوم موشی شی رو هم با اینکه سیزن اولش رو ندیدم دیشب نگاه کردم و انیمه خاص و جالبی هستش اپنینگش هم دوست داشتم

قسمت اول انیمه Bokura wa Minna Kawaisou رو هم دیدم انیمه بدی به نظر نمیرسه جلوه گرافیکی خوبی داره و شخصیت هاشم بد نیستن مشکل اصلیش داستان کلیشه ایشه که باید دید چجوری باهاش کنار میایم

چند وقتی هست اینجا پست ندادم :دی خب اینم انیمه هایی که توی این مدت دیدم یا دارم میبینم (نه اینکه حالا تعدادشون خیلی هم زیاده :-" :دی)

Gin No Saji 1 - Episode 1 - 3: انیمه خیلی جالبیه، با وجود اینکه فقط سه قسمت ازش دیدم ولی بشدت جذبم کرده و باعث شده تا تمام قسمت هاش رو پیشاپیش دانلود کنم. شخصیت های دوست داشتنیی داره و اطلاعات خیلی مفیدی هم در مورد حیوانات و کلا کارای کشاورزی به آدم میده. یکی دیگه از نکات مثبتش هم حضور پر رنگ صداگذار مایوشی از انیمه Steins;Gateـه :دی آها داشت یادم میرفت ولی خب این اولین تجربه ام توی سبک Slice of Life ـه که تا اینجای کار خیلی لذت بخش بوده :دی

Nisekoi - Episode 1 - 9: در مورد این انیمه فقط میتونم یه چیز بگم، اونم........=))=))=))
فوق العادست! فکر نکنم تا الان هیچ انیمه/سریالی من رو اینقدر خندونه باشه :)) روابط بین شخصیت ها، نحوه پیش روی داستان، اضافه شدن شخصیت های جدید.... همگی عالی کار شدن! خلاصه اش کنم، اگه ذره ای به انیمه های رومنس کمدی علاقه دارین، به هیچ عنوان Nisekoi رو از دست ندید :دی
فقط یه سوال دارم از دوستانی که مانگای Nisekoi رو دنبال میکنند. مشخص شده انیمه تا چپتر چند مانگا رو پوشش میده؟ چون میخواستم بعد از دیدن انیمه داستان رو از مانگا ادامه بدم (شنیدم میگن مانگاش از انیمه هم بهتره) برای همین گفتم اگه کسی میدونه بگه تا مانگا رو از ادامه داستان انیمه بخونم :دی

One Piece - Az Nemidunam Chand Ta 638: یعنی خدا رو شکر میکنم که بعد از دیدن ناروتو اومدم وان پیس رو هم کامل دیدیم و به پخش هفتگی رسیدم (البته با تشکر از امیر آکیبا :-" :دی). زمانی که ناروتو زده توی خط فیلرهای بی سر و ته و آب بستن به داستان و شخصیت ها، وان پیس داره پشت سر هم داستان اصلی منتشر میکنه، اونم یکی از یکی بهتر و جذابتر :x واقعا تشکر میکنم از دست اندرکاران انیمه وان پیس که مثل ناروتو مارو توی خماری نمیزارن و نمیرن وسط حساس ترین جنگ انیمه 20-30 قسمت فیلر بی مزه و کسل کننده تحویلمون بدن. (تازه اونم به اسم اسپیشیال :|)

Naruto Shippuden - 356 ... AKA: Batlagh Fillery: :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| (یعنی هر چقدر هم که از شکلکا بزارم بازم کمه :|)
شیطونه میگه بیخیال انیمه بشم یه راست برم سروقت مانگا ها! :| حالا فیلر که میدن هیچی، تازه وسط فیلرها یه هفته استراحت هم میزارن............ :|

خب دیگه همینا بود :-" توی برنامه ام هست که Code Geass رو هم ببینم ولی هی تا میخوام بگیرمش این اسم فصلاش رو قاطی میکنم میترسم اشتباهی فصل 2 رو بگیرم برای همین بیخیالش میشم :| دوستان میشه یه بار دیگه بگن کدوم یکی فصل اول بود و کدوم فصل 2؟ :-" :دی

مسابقه اینترنتی شماره 2

چرا و به چه دلیل محمد علی Ooops آواتار خود را عوض کرد؟ جواب های خود را به ما پیامک کنید و در قرعه کشی یک بسته Ramen آماده شرکت بفرمایید.....

:دی

خب دیگه همینا بود :-" توی برنامه ام هست که Code Geass رو هم ببینم ولی هی تا میخوام بگیرمش این اسم فصلاش رو قاطی میکنم میترسم اشتباهی فصل 2 رو بگیرم برای همین بیخیالش میشم :| دوستان میشه یه بار دیگه بگن کدوم یکی فصل اول بود و کدوم فصل 2؟ :-" :دی
فصل دوم آخرش نوشته R2 ;)

مسابقه اینترنتی شماره 2

چرا و به چه دلیل محمد علی Ooops آواتار خود را عوض کرد؟ جواب های خود را به ما پیامک کنید و در قرعه کشی یک بسته Ramen آماده شرکت بفرمایید.....

:دی
احتمالا دچار موشی آواتار شده ;;)

موشی آواتار چیه ؟
موشی آواتار یه نوع موشیه که از طریق دیدن موشی شی به فرد مورد نظر سرایت میکنه و وادارش میکنه آواتارش رو تغییر بده :-b

درمانش چیه ؟
من که موشی شی نیستم پس نمیدونم :-"

عوض شدن آواتار محمدعلی جزو عجایب هفت گانه ی دنیای انیمه باید حساب بشه! :-" (منظور سایت نیست،کلا :-" )

---
شیطونه میگه بیخیال انیمه بشم یه راست برم سروقت مانگا ها! :|
وضعیت اینطرف هم بهتر نیست! :-"
یه چپتر : :wow:
چپتر بعد : :wallbash:
من هرچی در مورد 2 چپتر اخیر،مخصوصا یکی مونده به آخر فکر میکنم به نتیجه ای نمیرسم :|

حالا که انیمه های این اواخر رو شروع کردی، Kill la Kill رو هم فراموش نکن! :-" ما یه غلطی کردیم گفتیم داستان نداره! :d داره آقا! داره! :d چیز قاطی پاطی و بس جالبیه! :d
Gin no Saji هر وقتی پخش بشه،بهترین انیمه ی فصل خودشه! :x :-"

---
اونایی که مانگای هانتر رو خوندن میتونن بگن این آرک مورچه های کیمرا حدودا چند قسمت دیگه تموم میشه؟
جواب ایشون رو تو اسپویلر بگید:p
آخ این چه سؤالیه میپرسی؟ :d بشین ببین لذت ببر >:) اینکه یکهویی تموم بشه یا نشه، از اینکه انتظار بکشی برای پایانش بسیار بهتره:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or