Whitebeard
کاربر سایت
سلام؛متاسفانه من خیلی وقته نتونستم به این تاپیک سر بزنم بنابراین زیاد در جریان اخبار نیستم.
خبری از فصل دوم سایکوپس نیست؟تاریخ پخشش کی هست؟
ممنون:d
این سری از اول ساخته شده. بدون فیلر هست و خیلی سریع داستان جلو میره همرا با گرافیک فوق العاده.بالاخره چی شد ادامه شه یا دوباره اولاش تکراری هست
اگه تکراریه از کدوم قسمت به بعدش رو دانلود کنم
سلام؛متاسفانه من خیلی وقته نتونستم به این تاپیک سر بزنم بنابراین زیاد در جریان اخبار نیستم.
البته پاییز.فصل دومش تایید شده!! قراره تابستان پخش شه!!
اه نا امیدمون کرد واقعا طرفدار داشت دلیل این کارشون را نمیفهممو یه خبر دیگه اینکه :
انیمه ی جدید از Attack on Titan تایید شد
البته خیلی خوشحال نشید. قراره همون داستان فصل اول توی دو تا فیلم مجدداً روایت بشه که یکیش تو 2014 و یکیش تو 2015 اکران میشه. یجورایی مثل فیلمای Gurren Lagann که انیمه رو خلاصه میکردن.
نتیجه ی اخلاقی این خبر اینه که تا نیمه ی دوم 2016 منتظر فصل دومش نباشید.
البته پاییز.
اینی که واسه تابستونه، پخش مجدد همون فصل اوله، منتهی به جای 22 قسمت 25 دقیقه ای قراره تو 11 قسمت 50 دقیقه ای پخش بشه.
فصل دوم توی پاییز پخش میشه که فعلاً به نظر میرسه 11 قسمت باشه، بعلاوه ی یه فیلم که تو زمستون اکران میشه و کل داستان سایکوپس تموم میشه.
و یه خبر دیگه اینکه :
البته خیلی خوشحال نشید. قراره همون داستان فصل اول توی دو تا فیلم مجدداً روایت بشه که یکیش تو 2014 و یکیش تو 2015 اکران میشه. یجورایی مثل فیلمای Gurren Lagann که انیمه رو خلاصه میکردن.
البته پاییز.
اینی که واسه تابستونه، پخش مجدد همون فصل اوله، منتهی به جای 22 قسمت 25 دقیقه ای قراره تو 11 قسمت 50 دقیقه ای پخش بشه.
فصل دوم توی پاییز پخش میشه که فعلاً به نظر میرسه 11 قسمت باشه، بعلاوه ی یه فیلم که تو زمستون اکران میشه و کل داستان سایکوپس تموم میشه.
و یه خبر دیگه اینکه :
فصل دوم آخرش نوشته R2خب دیگه همینا بود توی برنامه ام هست که Code Geass رو هم ببینم ولی هی تا میخوام بگیرمش این اسم فصلاش رو قاطی میکنم میترسم اشتباهی فصل 2 رو بگیرم برای همین بیخیالش میشم دوستان میشه یه بار دیگه بگن کدوم یکی فصل اول بود و کدوم فصل 2؟
احتمالا دچار موشی آواتار شدهمسابقه اینترنتی شماره 2
چرا و به چه دلیل محمد علی Ooops آواتار خود را عوض کرد؟ جواب های خود را به ما پیامک کنید و در قرعه کشی یک بسته Ramen آماده شرکت بفرمایید.....
33 مانگا میشهسلام
آقا یادم میاد خودم قبلاً پرسیدم این سوأل رو ولی جواب یادم نیست
پایان فصل 1 shingeki no kyojin میشه چپتر چند مانگا ؟
سلام
آقا یادم میاد خودم قبلاً پرسیدم این سوأل رو ولی جواب یادم نیست
پایان فصل 1 shingeki no kyojin میشه چپتر چند مانگا ؟
وضعیت اینطرف هم بهتر نیست!شیطونه میگه بیخیال انیمه بشم یه راست برم سروقت مانگا ها!
جواب ایشون رو تو اسپویلر بگیداونایی که مانگای هانتر رو خوندن میتونن بگن این آرک مورچه های کیمرا حدودا چند قسمت دیگه تموم میشه؟