kan'aan
کاربر سایت
واااااااااااااای خیلی باحال بود
دمشون گرم اینا گینتاما رو هم مسخره میکنن
واقعا انیمه دلنشین و زیبایی بود، موسیقی متن، داستان، کلا همه چی ! فوق العاده ! خیلی حال کردم ! :dتاکائو که یک دانش آموز درس خوان می باشد که دوست دارد طراح کفش ماهری شود. یک روز او تصمیم می گیرد که از مدرسه به باغ ژاپنی برود و در آنجا فکر کند و درباره آینده خود تصمیم گیری کند. در باغ زن مرموزی به نام یوکینو را می بیند و مجبور می شود وقتش را با او بگذراند...
البته اول من این رو هم دیده بودم ولی فکر نمی کردم جفـت ـشون از یک کارگردان باشه ! :d کارگردان این آثار زیبا آقای Makoto Shinkai هستند ! من که سبک کاری ایشون رو خیلی قبول دارم ! امیدوارم باز هم شاهد کارهای بهتری از ایشون باشیم ! دوستان اگر ندیدید حتما ببینید اگر هم دیده اید که هیچ ! :d در کل خواستم بگم تماشای این فیلم ها برای من بسیار لذت بخش بودن !داستان فیلم در ژاپن رخ می دهد و از سال ۱۹۹۰ شروع شده و در زمان حال به اتمام می رسد. این انیمه در سه فصل نشان داده می شود: فصل اول «شکوفه ی گیلاس»، فصل دوم «فضا نورد» و فصل سوم «5 سانتی متر بر ثانیه» که مجموع این سه فصل دوران بزرگ شدن پسری به نام تاکاکی تونو را نشان می دهند و موضوع بیشتر پیرامون احساسات درونی، دغدغه ها و برخورد او و انسان های پیرامونش با محیط است...
ی توضیحی اگر میشه درموردش بدین ک 50 قسمت دانلود نکنم اخرشم نگاه نکنم
اقا اینقدر همه جا ازشون تعریف کردن ما هم رفتیم دانلود کردیم2013 Garden of Words
_______
واقعا انیمه دلنشین و زیبایی بود، موسیقی متن، داستان، کلا همه چی ! فوق العاده ! خیلی حال کردم ! :d
Five Centimeters Per Second 2007
____
البته اول من این رو هم دیده بودم ولی فکر نمی کردم جفـت ـشون از یک کارگردان باشه ! :d کارگردان این آثار زیبا آقای Makoto Shinkai هستند ! من که سبک کاری ایشون رو خیلی قبول دارم ! امیدوارم باز هم شاهد کارهای بهتری از ایشون باشیم ! دوستان اگر ندیدید حتما ببینید اگر هم دیده اید که هیچ ! :d در کل خواستم بگم تماشای این فیلم ها برای من بسیار لذت بخش بودن !
====
دوستان کسی باز هم اینطور و این سبک فیلم اگر سراغ داشت دریغ نکنه، لطف کنه به ما یه چندتا معرفی کنه بریم نگاه کنیم ! :d
ممنون.
فوق العادست از دست نده تموم شده هم هست نصفه نیمه نیستویرایش:الان میخوام Code Geass رو ببینم کلا 2 فصل هست دیگه درسته؟ ی توضیحی اگر میشه درموردش بدین ک 50 قسمت دانلود نکنم اخرشم نگاه نکنم
چی بگم والا ! داستان بازی که گویای همه چیز بود دیگه ! :d برعکس به نظر من یکی از نقاط قوت این دسته از انیمه ها داستان پردازی متفاوت ـشون هست ! حالا شاید برای خیلی ها جالب به نظر نرسه ولی از نظر هُنری و روایت متفاوت داستان به نظر من که خیلی زیبا بود ! اون انیمه اول که مشخص بود داستان ـش چیه ! :d یه پسره کفاش یا همون طراح کفش بود که یه روز یه خانم ـی رو توی پارک بر حسب اتفاق ملاقات می کنه و ..... حالا اون دومی یکم گُنگ بود ولی اگر دقت کنی همون هم داستان جالبی داشت ! :d نمیشه توضیح (!) داد منظورم داستان هستش ! چون خود کارگردان ـش هم نمی تونه بدون قالب تصویر چنین داستانی رو روایت کنه ! چطوری بگم، میشه گفت از اون دسته آثار هستش که داستان و تصویر مکمل همدیگر هستند، یعنی اگر داستان باشه و تصویر نباشه، اون حس و باور پپذیری در مخاطب ایجاد نمیشه ! یه جورایی داره با زبون بی زبونی با نشون دادن تصاویر حرف ـش رو به آدم میزنه ! خیلی بحث پیچیده ای شُد ولش کن..:dاقا اینقدر همه جا ازشون تعریف کردن ما هم رفتیم دانلود کردیم
نفهمیدم کی شروع شد ، کی تموم شد (هر دو فیلم)
داستان چی بود کلا؟ شخصیت پردازی ؟
تنها چیز مثبتشون گرافیک فوقالعاده و محیطشون و صدا گذاری بود (در کل چیز های فنی)
نمره من به هر دو فیلم
5/10 اونم بخاطر جنبه فنیشون
چی بگم والا ! داستان بازی که گویای همه چیز بود دیگه ! :d برعکس به نظر من یکی از نقاط قوت این دسته از انیمه ها داستان پردازی متفاوت ـشون هست ! حالا شاید برای خیلی ها جالب به نظر نرسه ولی از نظر هُنری و روایت متفاوت داستان به نظر من که خیلی زیبا بود ! اون انیمه اول که مشخص بود داستان ـش چیه ! :d یه پسره کفاش یا همون طراح کفش بود که یه روز یه خانم ـی رو توی پارک بر حسب اتفاق ملاقات می کنه و ..... حالا اون دومی یکم گُنگ بود ولی اگر دقت کنی همون هم داستان جالبی داشت ! :d نمیشه توضیح (!) داد منظورم داستان هستش ! چون خود کارگردان ـش هم نمی تونه بدون قالب تصویر چنین داستانی رو روایت کنه ! چطوری بگم، میشه گفت از اون دسته آثار هستش که داستان و تصویر مکمل همدیگر هستند، یعنی اگر داستان باشه و تصویر نباشه، اون حس و باور پپذیری در مخاطب ایجاد نمیشه ! یه جورایی داره با زبون بی زبونی با نشون دادن تصاویر حرف ـش رو به آدم میزنه ! خیلی بحث پیچیده ای شُد ولش کن..:d