kan'aan
کاربر سایت
واااااااااااااای خیلی باحال بود

دمشون گرم اینا گینتاما رو هم مسخره میکنن

ولی خوب،بهتر شدن! :d سبک مبارزه ی بلک استار هم به خاطر سلاح های متنوع و قدرت خاصی که داره بس خفن هست و مبارزاتش بسیار حال میدهد! :d
انیمه های خیلی خوبی بودن! 

واقعا انیمه دلنشین و زیبایی بود، موسیقی متن، داستان، کلا همه چی ! فوق العاده !تاکائو که یک دانش آموز درس خوان می باشد که دوست دارد طراح کفش ماهری شود. یک روز او تصمیم می گیرد که از مدرسه به باغ ژاپنی برود و در آنجا فکر کند و درباره آینده خود تصمیم گیری کند. در باغ زن مرموزی به نام یوکینو را می بیند و مجبور می شود وقتش را با او بگذراند...
خیلی حال کردم ! :d
البته اول من این رو هم دیده بودم ولی فکر نمی کردم جفـت ـشون از یک کارگردان باشه ! :d کارگردان این آثار زیبا آقای Makoto Shinkai هستند ! من که سبک کاری ایشون رو خیلی قبول دارم ! امیدوارم باز هم شاهد کارهای بهتری از ایشون باشیم ! دوستان اگر ندیدید حتما ببینید اگر هم دیده اید که هیچ ! :d در کل خواستم بگم تماشای این فیلم ها برای من بسیار لذت بخش بودن !داستان فیلم در ژاپن رخ می دهد و از سال ۱۹۹۰ شروع شده و در زمان حال به اتمام می رسد. این انیمه در سه فصل نشان داده می شود: فصل اول «شکوفه ی گیلاس»، فصل دوم «فضا نورد» و فصل سوم «5 سانتی متر بر ثانیه» که مجموع این سه فصل دوران بزرگ شدن پسری به نام تاکاکی تونو را نشان می دهند و موضوع بیشتر پیرامون احساسات درونی، دغدغه ها و برخورد او و انسان های پیرامونش با محیط است...

ی توضیحی اگر میشه درموردش بدین ک 50 قسمت دانلود نکنم اخرشم نگاه نکنم
اقا اینقدر همه جا ازشون تعریف کردن ما هم رفتیم دانلود کردیم2013 Garden of Words
_______
![]()
واقعا انیمه دلنشین و زیبایی بود، موسیقی متن، داستان، کلا همه چی ! فوق العاده !خیلی حال کردم ! :d
Five Centimeters Per Second 2007
____
![]()
البته اول من این رو هم دیده بودم ولی فکر نمی کردم جفـت ـشون از یک کارگردان باشه ! :d کارگردان این آثار زیبا آقای Makoto Shinkai هستند ! من که سبک کاری ایشون رو خیلی قبول دارم ! امیدوارم باز هم شاهد کارهای بهتری از ایشون باشیم ! دوستان اگر ندیدید حتما ببینید اگر هم دیده اید که هیچ ! :d در کل خواستم بگم تماشای این فیلم ها برای من بسیار لذت بخش بودن !
====
دوستان کسی باز هم اینطور و این سبک فیلم اگر سراغ داشت دریغ نکنه، لطف کنه به ما یه چندتا معرفی کنه بریم نگاه کنیم ! :d
ممنون.

فوق العادست از دست نده تموم شده هم هست نصفه نیمه نیستویرایش:الان میخوام Code Geass رو ببینم کلا 2 فصل هست دیگه درسته؟ ی توضیحی اگر میشه درموردش بدین ک 50 قسمت دانلود نکنم اخرشم نگاه نکنم
چی بگم والا ! داستان بازی که گویای همه چیز بود دیگه ! :d برعکس به نظر من یکی از نقاط قوت این دسته از انیمه ها داستان پردازی متفاوت ـشون هست ! حالا شاید برای خیلی ها جالب به نظر نرسه ولی از نظر هُنری و روایت متفاوت داستان به نظر من که خیلی زیبا بود ! اون انیمه اول که مشخص بود داستان ـش چیه ! :d یه پسره کفاش یا همون طراح کفش بود که یه روز یه خانم ـی رو توی پارک بر حسب اتفاق ملاقات می کنه و ..... حالا اون دومی یکم گُنگ بود ولی اگر دقت کنی همون هم داستان جالبی داشت ! :d نمیشه توضیح (!) داد منظورم داستان هستش ! چون خود کارگردان ـش هم نمی تونه بدون قالب تصویر چنین داستانی رو روایت کنه ! چطوری بگم، میشه گفت از اون دسته آثار هستش که داستان و تصویر مکمل همدیگر هستند، یعنی اگر داستان باشه و تصویر نباشه، اون حس و باور پپذیری در مخاطب ایجاد نمیشه ! یه جورایی داره با زبون بی زبونی با نشون دادن تصاویر حرف ـش رو به آدم میزنه ! خیلی بحث پیچیده ای شُد ولش کن..:dاقا اینقدر همه جا ازشون تعریف کردن ما هم رفتیم دانلود کردیم
نفهمیدم کی شروع شد ، کی تموم شد (هر دو فیلم)
داستان چی بود کلا؟شخصیت پردازی ؟
تنها چیز مثبتشون گرافیک فوقالعاده و محیطشون و صدا گذاری بود (در کل چیز های فنی)
نمره من به هر دو فیلم
5/10 اونم بخاطر جنبه فنیشون![]()
چی بگم والا ! داستان بازی که گویای همه چیز بود دیگه ! :d برعکس به نظر من یکی از نقاط قوت این دسته از انیمه ها داستان پردازی متفاوت ـشون هست ! حالا شاید برای خیلی ها جالب به نظر نرسه ولی از نظر هُنری و روایت متفاوت داستان به نظر من که خیلی زیبا بود ! اون انیمه اول که مشخص بود داستان ـش چیه ! :d یه پسره کفاش یا همون طراح کفش بود که یه روز یه خانم ـی رو توی پارک بر حسب اتفاق ملاقات می کنه و ..... حالا اون دومی یکم گُنگ بود ولی اگر دقت کنی همون هم داستان جالبی داشت ! :d نمیشه توضیح (!) داد منظورم داستان هستش ! چون خود کارگردان ـش هم نمی تونه بدون قالب تصویر چنین داستانی رو روایت کنه ! چطوری بگم، میشه گفت از اون دسته آثار هستش که داستان و تصویر مکمل همدیگر هستند، یعنی اگر داستان باشه و تصویر نباشه، اون حس و باور پپذیری در مخاطب ایجاد نمیشه ! یه جورایی داره با زبون بی زبونی با نشون دادن تصاویر حرف ـش رو به آدم میزنه ! خیلی بحث پیچیده ای شُد ولش کن..:d

خوب که چی این ؟