آقا انیمه Angel Beats! واسه کسی که تا حالا فقط شینگکی دیده چطوره ؟ دختر هم هست .
سلام به همگی!
من می خوام مانگا خوندنو شروع کنم !
باید چی کار کنم؟؟!!
عجیب ترش اینه که وقتی تموم بشه میگی چه زود تموم شد و اگر 600 قسمت دیگه هم بود،مینشستم میدیدم! :dاندر عجایب One Piece اینه که هرچی نگا می کنی تموم نمیشه لامصب!
عجیب ترش اینه که وقتی تموم بشه میگی چه زود تموم شد و اگر 600 قسمت دیگه هم بود،مینشستم میدیدم! :d
---
Soul Eater شروع کردم! :d
قسمت اول خوب بود(کاراکترهاش) ، دو قسمت بعدی بد رو اعصاب بود اخلاق های بعضیاشون!
طراحی محیط های انیمه بسیار جالب میباشد! :d
برم چند قسمت دیگه ببینم،یا اونا به راه راست هدایت بشن،یا من بهشون عادت کنم :d گرچه به اونا امیدی نیست! آخرش خودم میرم تو انیمه خرخره ـشون رو میجوم! :d
دوستان کسی که تمام زمان انیمه دیدنش 3 اپیزود بلیچ با یه 4 5 تا سینمایی بوده . Fate Zero ببینه اتفاق خاصی میوفته ؟
کسی که پا به دنیای انیمه میزاره :خوب اخه مرد مومن، کلا Social life من نابود شده! 300 قسمت اولش فقط اینطوری کرده! :d
چیکار کنم دیگه? :d
Gosickسلام ، آقا ببخشید من انقدر مزاحمتون میشم :d ... یه انیمه ی عاشقانه ی خیلی خوب واسه همون دوستی که تو پست قبلی بهش اشاره کردم چی میتونید پیشنهاد کنید ؟
علاوه بر Gosick به نظرم Ano Hana رو هم حتما پیشنهاد بده ببینه:dسلام ، آقا ببخشید من انقدر مزاحمتون میشم :d ... یه انیمه ی عاشقانه ی خیلی خوب واسه همون دوستی که تو پست قبلی بهش اشاره کردم چی میتونید پیشنهاد کنید ؟