Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یک عدد خبر برای شهاب،که البته احتمالا تا الان دیده خودش :d
آپریل هم ناروتو همچنان در فیلر به سر میبرد...پیش بینی میشود May دیگه به امید خدا بره سراغ داستان اصلی! :d
فعلا 4 هفته بشین فیلرها رو با خیال راحت ببین و منتظر داستان اصلی نباش:-"

یک عدد خبر برای شهاب،که البته احتمالا تا الان دیده خودش :d
آپریل هم ناروتو همچنان در فیلر به سر میبرد...پیش بینی میشود May دیگه به امید خدا بره سراغ داستان اصلی! :d
فعلا 4 هفته بشین فیلرها رو با خیال راحت ببین و منتظر داستان اصلی نباش:-"

چرا... واقعا چرا من نمیتونم این انیمه رو برای همیشه دراپ کنم؟

به یکی از دوستام که تا حالا انیمه فقط دث نوت رو دیده بود ، و کلا اهل سریال و ایناست دیروز طرفای ساعت 3 ظهر اینا لینکای شینگکی رو دادم . بعد طرف از همون موقع نشست دید تا ساعت 6 صبح فردا ـش یه کله تموم کرد =)) ... خوشش هم اومده ها ، ولی حالا خــِــر منو چسبیده که چرا داستان ادامه داره و تموم نشده :|:d .

الان موندم بهش F/Z رو پیشنهاد کنم یا Steins; Gate ، شاید با این وضع پیش اومده انیمه زده بشه اصلا ... :d

به یکی از دوستام که تا حالا انیمه فقط دث نوت رو دیده بود ، و کلا اهل سریال و ایناست دیروز طرفای ساعت 3 ظهر اینا لینکای شینگکی رو دادم . بعد طرف از همون موقع نشست دید تا ساعت 6 صبح فردا ـش یه کله تموم کرد =)) ... خوشش هم اومده ها ، ولی حالا خــِــر منو چسبیده که چرا داستان ادامه داره و تموم نشده :|:d .

الان موندم بهش F/Z رو پیشنهاد کنم یا Steins; Gate ، شاید با این وضع پیش اومده انیمه زده بشه اصلا ... :d
بهش وان پیس بده ، تا یه ماهی از اون ورا پیداش نمیشه :d

سلام

میتونی فول متال رو هم پیشنهاد بدی .
سلام .
آره فول متال خیلی عالیه ولی فکر کنم ایشونم مث سینا باشه ، ینی با قیافه های ژاپنی مشکل داشته باشه :|:d .
بهش وان پیس بده ، تا یه ماهی از اون ورا پیداش نمیشه :d
ینی فکر کن 1% بخواد وان پیس ببینه ! :d ... علاوه بر اینکه عمرا خوشش نمیاد ، 637 قسمت وان پیس جوریه که تقریبا 90% افراد رو از دیدن این انیمه منصرف میکنه اصن :d ... باید یه چیز کوتاه و نسبتا غربی پسند تر باشه .

سلام .
آره فول متال خیلی عالیه ولی فکر کنم ایشونم مث سینا باشه ، ینی با قیافه های ژاپنی مشکل داشته باشه :|:d .

ینی فکر کن 1% بخواد وان پیس ببینه ! :d ... علاوه بر اینکه عمرا خوشش نمیاد ، 637 قسمت وان پیس جوریه که تقریبا 90% افراد رو از دیدن این انیمه منصرف میکنه اصن :d ... باید یه چیز کوتاه و نسبتا غربی پسند تر باشه .
berserk رو پیشنهاد بده ولی فکر کنم بعدش با چماق بیوفته دنبالت:دی 2 3 ساعتم بیشتر سرگرمش نمیکنه:دی

Samurai Champloo پیشنهاد میشه :دی

اگه از DN و SnK خوشش اومده، Fullmetal زوده براش. فول متال المنت های طنزی داره که واقعا باید انیمه بین باشی تا متوجه شی وگرنه برات بی معنی میشه. باید جدی جدی دید تا واقعا انیمه بین شه و بره سراغ کارهایی مثل FMA.

دوستان انیمه باز سلام
انیمه مثل Elfen Lied چی هست که ارزش دیدن داشته باشه ؟
من death note رو دیدم خیلی خوب بود تا زمانی که L مرد بعد از اون به نظرم معمولی بود.
این انیمه هارم دارم که الان hunter x hunter رو شروع کردم به دیدن
Mushishi- Steins Gate - naruto -Code Geass -Fullmetal Alchemist Brotherhood - Monster - Neon Genesis Evangelion

دوستان انیمه باز سلام
انیمه مثل Elfen Lied چی هست که ارزش دیدن داشته باشه ؟
من death note رو دیدم خیلی خوب بود تا زمانی که L مرد بعد از اون به نظرم معمولی بود.
این انیمه هارم دارم که الان hunter x hunter رو شروع کردم به دیدن
Mushishi- Steins Gate - naruto -Code Geass -Fullmetal Alchemist Brotherhood - Monster - Neon Genesis Evangelion

سلام. تو مایه های Elfen Lied به نظرم Deadman wonderland خوب باشه!!
انیمه ها رو به نظرم Code Geass
Fullmetal
Steins gate
mushishi رو ببین.
البته اینکه کد گیاس رو جلوتر قرار دادم به دلیل اینه که به دث نوت نزدیکتره.(به خاطره نابغه بودن و .... میگما)
ناروتو انیمه بلنده. الان شروع نکن.
عزیز یک اسپویلر بزار:d

اینجا غیر از کسایی که هفتگی Psycho-Pass رو میدیدیم ، دیگه کسی انیمه رو ندیده؟
در حقش به نظرم خیلی ظلم میشه:-s جزو انیمه های خیلی خوبیه که میشه به هرکسی پیشنهادش داد! مخصوصا اونایی که یک انیمه ی جدی میخوان!
به نظرم کسی که با DN حال کرده، حتما هم با این انیمه حال خواهد کرد! واقعا عالیه! :bighug: (از این به بعد هرکی اومد تو تاپیک این رو بهش پیشنهاد میدیم یکم بیشتر این انیمه دیده باشه! :d )

اینجا غیر از کسایی که هفتگی Psycho-Pass رو میدیدیم ، دیگه کسی انیمه رو ندیده؟
در حقش به نظرم خیلی ظلم میشه:-s جزو انیمه های خیلی خوبیه که میشه به هرکسی پیشنهادش داد! مخصوصا اونایی که یک انیمه ی جدی میخوان!
به نظرم کسی که با DN حال کرده، حتما هم با این انیمه حال خواهد کرد! واقعا عالیه! :bighug: (از این به بعد هرکی اومد تو تاپیک این رو بهش پیشنهاد میدیم یکم بیشتر این انیمه دیده باشه! :d )
تو چرا یه بار دل رو نمی زنی به دریا تا
Code Geass رو ببینی؟؟
:d اینهمه اینمه ریز درشت و خوب بد دیدی ولی چرا نمی خوای یه بار هم که شده حداقل فصل اول
Code Geass رو ببینی فصل دوم به....
:d اگه ضرر کردی با من!!

دقیقا مشکل اینه که من مطمئنم با دیدنش ضرر نمیکنم! :-"
قبلا هم گفتم،دلایلش کاملا فن بازی میباشد که نمیبینم :d مکا... :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or