یک عدد خبر برای شهاب،که البته احتمالا تا الان دیده خودش :d
آپریل هم ناروتو همچنان در فیلر به سر میبرد...پیش بینی میشود May دیگه به امید خدا بره سراغ داستان اصلی! :d
فعلا 4 هفته بشین فیلرها رو با خیال راحت ببین و منتظر داستان اصلی نباش
بهش وان پیس بده ، تا یه ماهی از اون ورا پیداش نمیشه :dبه یکی از دوستام که تا حالا انیمه فقط دث نوت رو دیده بود ، و کلا اهل سریال و ایناست دیروز طرفای ساعت 3 ظهر اینا لینکای شینگکی رو دادم . بعد طرف از همون موقع نشست دید تا ساعت 6 صبح فردا ـش یه کله تموم کرد ... خوشش هم اومده ها ، ولی حالا خــِــر منو چسبیده که چرا داستان ادامه داره و تموم نشده :d .
الان موندم بهش F/Z رو پیشنهاد کنم یا Steins; Gate ، شاید با این وضع پیش اومده انیمه زده بشه اصلا ... :d
سلام .سلام
میتونی فول متال رو هم پیشنهاد بدی .
ینی فکر کن 1% بخواد وان پیس ببینه ! :d ... علاوه بر اینکه عمرا خوشش نمیاد ، 637 قسمت وان پیس جوریه که تقریبا 90% افراد رو از دیدن این انیمه منصرف میکنه اصن :d ... باید یه چیز کوتاه و نسبتا غربی پسند تر باشه .بهش وان پیس بده ، تا یه ماهی از اون ورا پیداش نمیشه :d
berserk رو پیشنهاد بده ولی فکر کنم بعدش با چماق بیوفته دنبالت 2 3 ساعتم بیشتر سرگرمش نمیکنهسلام .
آره فول متال خیلی عالیه ولی فکر کنم ایشونم مث سینا باشه ، ینی با قیافه های ژاپنی مشکل داشته باشه :d .
ینی فکر کن 1% بخواد وان پیس ببینه ! :d ... علاوه بر اینکه عمرا خوشش نمیاد ، 637 قسمت وان پیس جوریه که تقریبا 90% افراد رو از دیدن این انیمه منصرف میکنه اصن :d ... باید یه چیز کوتاه و نسبتا غربی پسند تر باشه .
به یکی از دوستام که تا حالا انیمه فقط دث نوت رو دیده بود ، و کلا اهل سریال و ایناست دیروز طرفای ساعت 3 ظهر اینا لینکای شینگکی رو دادم . بعد طرف از همون موقع نشست دید تا ساعت 6 صبح فردا ـش یه کله تموم کرد ... خوشش هم اومده ها ، ولی حالا خــِــر منو چسبیده که چرا داستان ادامه داره و تموم نشده :d .
الان موندم بهش F/Z رو پیشنهاد کنم یا Steins; Gate ، شاید با این وضع پیش اومده انیمه زده بشه اصلا ... :d
دوستان انیمه باز سلام
انیمه مثل Elfen Lied چی هست که ارزش دیدن داشته باشه ؟
من death note رو دیدم خیلی خوب بود تا زمانی که L مرد بعد از اون به نظرم معمولی بود.
این انیمه هارم دارم که الان hunter x hunter رو شروع کردم به دیدن
Mushishi- Steins Gate - naruto -Code Geass -Fullmetal Alchemist Brotherhood - Monster - Neon Genesis Evangelion
تو چرا یه بار دل رو نمی زنی به دریا تااینجا غیر از کسایی که هفتگی Psycho-Pass رو میدیدیم ، دیگه کسی انیمه رو ندیده؟
در حقش به نظرم خیلی ظلم میشه جزو انیمه های خیلی خوبیه که میشه به هرکسی پیشنهادش داد! مخصوصا اونایی که یک انیمه ی جدی میخوان!
به نظرم کسی که با DN حال کرده، حتما هم با این انیمه حال خواهد کرد! واقعا عالیه! :bighug: (از این به بعد هرکی اومد تو تاپیک این رو بهش پیشنهاد میدیم یکم بیشتر این انیمه دیده باشه! :d )