Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کسی هست فیلرهای بلیچ رو بدونه ؟ 309 تموم میشه ؟
بقیش حاشیس ؟
از Ep 311 تا 342 میره تو فیلر
بعدش هم داستان اصلی هست. که فقط 1 قسمت توش فیلر میبینی
ی اسپشیال از موشیشی دیدم برای Jan 2014 بود و اخرش نوشت چپتر بعدی April 2014 خوب الانم سه ی april هستیم دیگه پس کوش؟:d

5 April روز پخشش هست. پس فردا لینکاش تو nyaa پر میشه....:d

آخرین ویرایش:
با سلام بچه ها من انیمه ی JOJO BIZZAR ADVENTURE رو شروع کردم مال 2012 که 26 قسمت هست !‌

230px-Jojo13.jpg

ولی یک سوال برام پیش اومده انیمه چرا کیفیت صوتیش اینقدر کمه !؟
من نسخه ی بدی رو دان کردم یا انیمه خودش اینطوریه !؟ انگار فدیمیه !
{در کل انیمه ی خوبی رو به متوسطی بوده برام}

بعد من الان قسمت 3وم هست همین رو ادامه بدم نیاز به پیش درآمدی چیزی ندارم برای دیدن این انیمه مثل دیدن OVA های 2000 یا مانگاش ؟!

----------

راستی بچه ها یک سوال دیگه این انیمه ی SOUL EATER چطوره !؟

Soul_Eater_manga_volume_1.jpg

ارزش داره 51 قسمتش رو دان کنم !؟
ببینمش ؟!
کسی میتونه داستانی یا چیزی ازش رو بهم بگه ؟!

---------

بچه ها کسی انیمه هایی تو فاز های انیمه های زیر میشناسه :

CUTILE DETECTIVES
USAGI DROP

-----باتشکر-----

راستی بچه ها من شنیدم انیمه ی Beelzebub یک OVA هم داره ! نه ؟!
منی که انیمه رو دیدم ارزش داره دان کنم و نیگاش کنم !؟
درباره ی چیه !؟
Jojo رو که من داشتم مشکلی نداشت! :d
تنها چیزیش که قدیمی میزنه طراحی کاراکترها و ...ـست:-" که اونم نوع طراحی این سری هست کلا :d

پیش در آمد و ... که نمیدونم،ولی من که دیدم مشکلی نداشتم :d خیلی چیزا رو در آینده توضیح میده! فعلا بشین ببین به مشکلی هم بر نمیخوری :d

---

Soul Eater رو من 22-23 قسمتش رو دیدم،بسیار هم باهاش حال کردم! :d
شخصیت هایی بس جالب(چند قسمت اول،بعضیاشون شدید رو اعصاب بودن:-" ) ، مبارزات باحال، و از همه چیز خفن تر،طراحی محیط های خیلی خفنشه! :d

تو که شونن دوست داری و فکر کنم همه ـشون رو دیدی،این رو از دست نده! :d

@امیر آکیبا دونو
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ممنون امیر !

جوجو :

نسخه ی دیگه ای گرفتم درست شد .. مشکل از اون نسخه ای بود که دان کرده بودم !‌

الان قسمت 7ام خیلی انیمه ی خوبی شده کلا استایل جالبی داره و موسیقی و جو هم خیلی خوب کار شده حس کتاب شکسپیر بهم دست میده این انیمه رو میبینم خیلی حماسیــــی میزنه !‌ :d

خیلی زود تموم کنم تا برسم فصل جدیدش رو هم ببینم !

راستی امیر نظر خودت درباره ی انیمه چیه !؟ بنظر من حتی کیفیت انیمه هم خیلی مطلوب بود و مشکلات مثل صحنه های تکراری مثل شینگکی هم نداشت !‌

فقط یک مشکل داشتم اونم این بود که داستان سریع جلو میرفت قشنگ میتونستن 100 قسمت تا الان ازش در بیارن !

طراحی ها هم باحاله کت آبی و پاپیون صورتی برای شخصیت اصلی مشکلی ندارم باهاش ولی بازم جو انیمه اینقدر سیاه هست که آدم حال میکنه !‌

---------------

سول ایتر رو هم شروع کردم قسمت 29ام خیلی خوشم اومده سریع شد قسمت 30 ! :|

آخرش تموم میشه یا همینطوری تموم کردن !؟‌

مانگاش هنوز ادامه داره !؟

-----------------

راستی امیر شوننی چیزی مونده بزنم نابود کنم و ببینم !‌

هرکی ندونه فکر میکنه من بیکارم !‌

مثلا امسال کنکور دارم بچه ها دعا کنید قبول بشم !‌ ;;)

در مورد Jojo
من خودم بخش دوم رو بیشتر میپسندم! از همه نظر سرتر میباشد >:)
با کاراکترهای بخش اول زیاد حال نمیکردم:-" یه جوری بودن:-" از این بچه مایه دارهای پر فیس و افاده بودن:-"

در کل انیمه ی خوبیه! دیدنش پیشنهاد میشه! (از اون انیمه هایی بود که میگفتم : عمرا من این رو با این تیپ و قیافه های توی دیوارشون ببینم:-" )

---
Soul Eater هم اگر اطلاعاتم درست باشه، ادامه در مانگا میباشد! مانگاش هم فکر کنم تموم شده!
در مورد ترجمه ی مانگا هنوز اطلاعاتی ندارم! :d

---
تنها شونن باقی مونده به نظرم D-Gray man باشه اگر ندیدی! حداقل من خودم این رو ندیدم :-"
اگر چیزی مونده،بقیه ی بچه ها باید معرفی کنند :d من چیزی یادم نمیاد دیگه:-"

در مورد Jojo
من خودم بخش دوم رو بیشتر میپسندم! از همه نظر سرتر میباشد >:)
با کاراکترهای بخش اول زیاد حال نمیکردم:-" یه جوری بودن:-" از این بچه مایه دارهای پر فیس و افاده بودن:-"

در کل انیمه ی خوبیه! دیدنش پیشنهاد میشه! (از اون انیمه هایی بود که میگفتم : عمرا من این رو با این تیپ و قیافه های توی دیوارشون ببینم:-" )

---
Soul Eater هم اگر اطلاعاتم درست باشه، ادامه در مانگا میباشد! مانگاش هم فکر کنم تموم شده!
در مورد ترجمه ی مانگا هنوز اطلاعاتی ندارم! :d

---
تنها شونن باقی مونده به نظرم D-Gray man باشه اگر ندیدی! حداقل من خودم این رو ندیدم :-"
اگر چیزی مونده،بقیه ی بچه ها باید معرفی کنند :d من چیزی یادم نمیاد دیگه:-"

ممنون امیر آکیبا جون !‌

من دیدمش دی گری من رو و حتی تا جاهایی مانگاش رو هم دیدم ولی شنیدم 1 سال مانگاش هنوز یک چپتر هم نداده واسه همین فعلا دنبالش رو نگرفتم !‌ :d

ولی امیر آکیبا جون انیمه اش خیلی خیلی بنظرم پخته بود و خیلی خوب داستان جلو میرفت !‌

این جوجو من خیلی خوشم اومده طراحی کارکتراش رو خالم دید گفت داری فیلم های زمان نوجونی مارو میبینی !
در حد طراحی هاش بده ولی خوب خوشم اومد ! :x

من انیمه hunter x hunter دیدم نسخه اولشو
بعد فهمیدم نسخه جدید ترم داره 2011 که داره پخش میشه
این 2 نسخه فرق دارن با هم یا مثلا تا قسمت 50 با هم یکی هست از اون به بعد فرق داره چون میخوام دانلودش کنم ؟

من انیمه hunter x hunter دیدم نسخه اولشو
بعد فهمیدم نسخه جدید ترم داره 2011 که داره پخش میشه
این 2 نسخه فرق دارن با هم یا مثلا تا قسمت 50 با هم یکی هست از اون به بعد فرق داره چون میخوام دانلودش کنم ؟

نسخه 2011 یه باز ساخت از نسخه اول و داستان رو از جایی که نسخه اول تموم شده ادامه میده....

خب Attack on Titan ـه ما هم تموم شد . شخصیت مورد علاقم هم Captain Levi :دی اعصاب نداره دمش گرم :دی
الان باید چیکار کنیم ما ؟ :دی فصل جدید قراره بیاد ؟ فیلمی چیزی , خلاصه خبری هست یا نه ؟8-| :دی
Fate Zero رو شروع کنم ببینم چیه انقدر کشته مرده داره :دی

خب Attack on Titan ـه ما هم تموم شد . شخصیت مورد علاقم هم Captain Levi :دی اعصاب نداره دمش گرم :دی
الان باید چیکار کنیم ما ؟ :دی فصل جدید قراره بیاد ؟ فیلمی چیزی , خلاصه خبری هست یا نه ؟8-| :دی
Fate Zero رو شروع کنم ببینم چیه انقدر کشته مرده داره :دی
AoT فصل جدیدش رو انشاالله یه دو سال دیگه خبر بگیرین. :d
ادامش رو تو مانگا می تونین بخونین که اگه مانگا خون نیستین به علت آرت نه چندان عالی و عادات بد نویسندش توصیه نمیشه :d

یه سری از انیمه های فصل قبل که تموم شد رو نظرم رو در موردشون بگم :

Log Horizon : از جمله انیمه های مورد پسند من بود فقط یکم اکشنش کم بود که امیدوارم تو فصل دوم که قراره همین پاییز پخش بشه با تغییر شرایط شاهد اکشن بیشتری هم باشیم در مورد انیمه باید بگم که واقعآ یه انیمه استراتژی بود و همینم باعث میشد انیمه خاصی باشه و کلآ چیز متفاوتی نسبت به sword art online باشه

Buddy Complex : این انیمه تو همین تاپیک هم مخالفان زیادی داشته و داره ولی در کل خیلی انیمه بدی نبود اینکه چیز خاصی داشته باشه که بگیم یه انیمه خوب و کامل بود نه نبود ولی دیدنش هم ضرر نداشت جالب اینجاست که فصل دومش هم تایید شده و باید منتظر فصل دومش هم باشیم اینم عکس فصل دومش هست :
attachment.php

Gin no Saji 2 : اینم مثل فصل اولش خوب و دوست داشتنی بود کلآ انیمه ای که افت و خیز نداره و همیشه تو یه سطح هستش:d

Hajime no Ippo-Rising : این انیمه فصل خوبی رو سپری کرد و به مراتب بهتر از فصل دوم خودش بود و ما هم همچنان منتظر ادامش هستیم

Hamatora : اینم جزء انیمه هایی که همه خوششون نمیاد ولی اگه از ضعف هاش چشم پوشی کنید کار بدی نبود مخصوصآ اخر فصل که در بد ترین جای ممکن شما رو توی کف میذاره و به امید اینکه ادامش ساخته بشه نگه میداره

سیزن دوم کوروکو هم تموم شد البته زمان بندی درستی برای تموم کردن سیزن دوم نبود از نظر من ولی خب با 25 قسمت فکر نمیکنم چاره ای هم بوده باشه

Mahou Sensou : اصلآ تکلیفش با خودش مشخص نبود تا اخرم نمیدونست میخواد چیکار کنه اخرشم فکر کنم تموم نشد و باید منتظر ادامش باشیم که من به شخصه یه قرون هم برای ساخت فصل جدید از این انیمه خرج نمیکنم این ژاپنی ها رو دیگه نمیدونم:d

Noragami : انیمه باحال و دوست داشتنی بود میشه امیدوار بود که در اینده هم ادامش ساخته بشه شخصیت های جالبی داشت و فضاش هم خیلی عالی بود من که خوشم اومد

Toaru Hikuushi e no Koiuta : اینقدر بدم میاد یه پیش زمینه داستان خوب رو به گند میکشن این انیمه اولاش یه چیز دیگه بود اخرش هیچ چی نبود تا این حد:d

Tokyo Ravens : این انیمه مشکلات خاص خودش رو داشت ولی از نظر من کلآ کار خوبی بود مخصوصآ که من نقش اولش رو دوست داشتم و در کل فضای خوبی داشت و داستان هم تقریبآ خوب پیشرفت حالا نمیدونم ادامه ای هم خواهد داشت یا نه ولی اگه ادامه هم پیدا نکنه چیزی از ارزش هاش کم نمیشه :d

Witch Craft Works : جزء انیمه هایی بود که انتظار خاصی ازش نداشتم اگه با ابن دیدگاه به انیمه نگاه کنید خیلی تو ذوقتون نمیخوره یه انیمه معمولی و خوب میشه

فعلآ همین ها رو تموم کردم و ماگی و .... هنوز وقت نکردم تموم کنم راستی قسمت اول Blade and Soul رو هم دیدم با اینکه اکشن و گرافیک خوبی داره ولی شخصیت اولش خیلی خشکه یخه من زیاد ازش خوشم نیومد:d

Attachments

• 20685.jpg
    20685.jpg
    72.3 KB · مشاهده: 122

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or