از Ep 311 تا 342 میره تو فیلرکسی هست فیلرهای بلیچ رو بدونه ؟ 309 تموم میشه ؟
بقیش حاشیس ؟
ی اسپشیال از موشیشی دیدم برای Jan 2014 بود و اخرش نوشت چپتر بعدی April 2014 خوب الانم سه ی april هستیم دیگه پس کوش؟:d
Jojo رو که من داشتم مشکلی نداشت! :dبا سلام بچه ها من انیمه ی JOJO BIZZAR ADVENTURE رو شروع کردم مال 2012 که 26 قسمت هست !
ولی یک سوال برام پیش اومده انیمه چرا کیفیت صوتیش اینقدر کمه !؟
من نسخه ی بدی رو دان کردم یا انیمه خودش اینطوریه !؟ انگار فدیمیه !
{در کل انیمه ی خوبی رو به متوسطی بوده برام}
بعد من الان قسمت 3وم هست همین رو ادامه بدم نیاز به پیش درآمدی چیزی ندارم برای دیدن این انیمه مثل دیدن OVA های 2000 یا مانگاش ؟!
----------
راستی بچه ها یک سوال دیگه این انیمه ی SOUL EATER چطوره !؟
ارزش داره 51 قسمتش رو دان کنم !؟
ببینمش ؟!
کسی میتونه داستانی یا چیزی ازش رو بهم بگه ؟!
---------
بچه ها کسی انیمه هایی تو فاز های انیمه های زیر میشناسه :
CUTILE DETECTIVES
USAGI DROP
-----باتشکر-----
راستی بچه ها من شنیدم انیمه ی Beelzebub یک OVA هم داره ! نه ؟!
منی که انیمه رو دیدم ارزش داره دان کنم و نیگاش کنم !؟
درباره ی چیه !؟
در مورد Jojo
من خودم بخش دوم رو بیشتر میپسندم! از همه نظر سرتر میباشد
با کاراکترهای بخش اول زیاد حال نمیکردم یه جوری بودن از این بچه مایه دارهای پر فیس و افاده بودن
در کل انیمه ی خوبیه! دیدنش پیشنهاد میشه! (از اون انیمه هایی بود که میگفتم : عمرا من این رو با این تیپ و قیافه های توی دیوارشون ببینم )
---
Soul Eater هم اگر اطلاعاتم درست باشه، ادامه در مانگا میباشد! مانگاش هم فکر کنم تموم شده!
در مورد ترجمه ی مانگا هنوز اطلاعاتی ندارم! :d
---
تنها شونن باقی مونده به نظرم D-Gray man باشه اگر ندیدی! حداقل من خودم این رو ندیدم
اگر چیزی مونده،بقیه ی بچه ها باید معرفی کنند :d من چیزی یادم نمیاد دیگه
من انیمه hunter x hunter دیدم نسخه اولشو
بعد فهمیدم نسخه جدید ترم داره 2011 که داره پخش میشه
این 2 نسخه فرق دارن با هم یا مثلا تا قسمت 50 با هم یکی هست از اون به بعد فرق داره چون میخوام دانلودش کنم ؟
نسخه 2011 یه باز ساخت از نسخه اول و داستان رو از جایی که نسخه اول تموم شده ادامه میده....
AoT فصل جدیدش رو انشاالله یه دو سال دیگه خبر بگیرین. :dخب Attack on Titan ـه ما هم تموم شد . شخصیت مورد علاقم هم Captain Levi اعصاب نداره دمش گرم
الان باید چیکار کنیم ما ؟ فصل جدید قراره بیاد ؟ فیلمی چیزی , خلاصه خبری هست یا نه ؟
Fate Zero رو شروع کنم ببینم چیه انقدر کشته مرده داره
نه هانتر 2011 از اول داستان شروع میشه! :d