Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اونایی که مانگای هانتر رو خوندن میتونن بگن این آرک مورچه های کیمرا حدودا چند قسمت دیگه تموم میشه؟
خب فکر کنم بعده 20 قسمت تموم بشه بعده اون یه ارک کوچیک هست که اونم 20 قسمت میشه به نظرم کلان تقریبا 50 قسمت دیگه این انیمه رو تموم شده بدونید و مانگاکا هم خوابیده و هنوز که هنوز ادامه نداده...

اونایی که مانگای هانتر رو خوندن میتونن بگن این آرک مورچه های کیمرا حدودا چند قسمت دیگه تموم میشه؟
قسمت آخر تا چپتر 296 رو پوشش داده بود. کل این آرک هم توی چپتر 318 تموم میشه. خودت برآورد کن چه قدر مونده:دی
===========================
بازی اشتاینز;گیت روی PC با ترجمه رسمی انگلیسی منتشر شده. (یا حداقل، من تازه دیدمش)
شیرجه بزنید:دی

جواب ایشون رو تو اسپویلر بگید:p
آخ این چه سؤالیه میپرسی؟ :d بشین ببین لذت ببر >:) اینکه یکهویی تموم بشه یا نشه، از اینکه انتظار بکشی برای پایانش بسیار بهتره:-"

آنگویینگ حال نمیده میخوام یه جا ببینم:d یه دونه هم اسپویل بهم رسید کلا داغون شدم:|

آنگویینگ حال نمیده میخوام یه جا ببینم:d یه دونه هم اسپویل بهم رسید کلا داغون شدم:|
بازم تو خوبه تازه رفتی تو آنگوئینگ ، منو بگو که 5 ماهه دارم آنگوئینگ میبینم :d
سر اون تیکه ی اول حمله شون که در عرض 4 هفته فقط 10 دقیقه داستان جلو رفت ، دیگه میخواستم برم مانگا کا رو ترور کنم :d

هیچی لذت هفتگی دیدن رو نمیده! :-" یک هفته استرس >:)
---
به به! این قسمت چقدر خفن بود! >:)
مبارزات بلک استار عالیه، مبارزه ی میفونه هم همینطور! با اون آهنگی که پخش میشد معرکه بود این قسمت! :x

با اینکه قسمت اول میخواستم بلک استار رو به خاطر نفهمیش به عنوان یه نینجا خفه کنم! :-" ولی از اون کاراکترهای به شدت با مرامه! :x (با صداش هم مشکل داشتم،الان عادت کردم:-" )

در کل اینکه، قسمت 28 شدید حال داد! :x
وقتی فکر میکنم انیمه به این خوبی، ادامه در مانگا میباشد،بسی ناراحت میشم:(

شما که به من گیر میدید، خلیل رو چرا نمی گید ؟؟ من یادمه تو بازیدات اواتارم سالید اسنیک بود. توی بازیسنتر، با یوزر اولم اواتار لایتنینگ رو داشتم و با این یوزر Ooops اولین اواتارم این بود، دومیش این و سومیش هم که همینی که الان هست. یعنی توی 11-12 سال حداقل 5 تا اواتار داشتم ولی از وقتی که یادم میاد خلیل همون اواتار پلیسه که چُماغ دستشه رو داشت!!

یه هفته پیش حدوداً یکی از انیماتورای مدهوس که قسمت 116 (قسمتی که انیمیشنای صورت خفن داشت) رو کار کرده بود، توئیت کرده بود که قراره قسمت 135 که قسمت آخر این آرک هست رو هم کار کنه. یعنی مورچه ها تو قسمت 135 تموم میشه که میشه اواخر بهار یا اوایل تابستون. آرک بعدی نمی دونم چقدر طول میکشه ولی حداقل 13 قسمت (یه فصل) و حداکثر به اندازه دو فصل طولش میدن. یعنی هانتر 6 ماه یا 9 ماه دیگه بیشتر پخش نمیشه! :(

بازم تو خوبه تازه رفتی تو آنگوئینگ ، منو بگو که 5 ماهه دارم آنگوئینگ میبینم :d
سر اون تیکه ی اول حمله شون که در عرض 4 هفته فقط 10 دقیقه داستان جلو رفت ، دیگه میخواستم برم مانگا کا رو ترور کنم :d
مسلم باز خوبه تو 5 ماه ...من دو ساله :-b

شما که به من گیر میدید، خلیل رو چرا نمی گید ؟؟ من یادمه تو بازیدات اواتارم سالید اسنیک بود. توی بازیسنتر، با یوزر اولم اواتار لایتنینگ رو داشتم و با این یوزر Ooops اولین اواتارم این بود، دومیش این و سومیش هم که همینی که الان هست. یعنی توی 11-12 سال حداقل 5 تا اواتار داشتم ولی از وقتی که یادم میاد خلیل همون اواتار پلیسه که چُماغ دستشه رو داشت!!
داداش بیخیال , از فصل جدید موشی شی لذت ببر و صفا کن. :bighug: قسمت اولش خوب بود , حال داد. \m/
کینگو سان هم درسته تو حلق امیرحسین و اون غول گاری چی اش. ;;)

الان حسش نی , ولی میام نظرم رو در مورد فصل اول میگم . فقط الان بگم که قسمت 8 و مخصوصا قسمت 12 یکی از بهترین اپیزود های انیمه ای بودن که دیدم. قسمت 8 که با موسیقی Umi Sakai (Unasaka) Yori :x فوق ااااااااااااالعاده بود! ^:)^^:)^^:)^ این قطعه کاملا و بطرز شگفت انگیزی هماهنگ با قسمت 8 بود.

آخرین ویرایش:
خب قسمت اول اینمه haikyuu رو دیدم رسما جای خالی Kuroko no basket رو برای من یکی که پر کرده!!فری تیل هم سیزن2 هم انچنان فرقی با سیزن قبلی نداشته فقط یکم به نظرم گرافیک اینمه بعضی جاها افزایش پیدا کرده که زیاد چشم گیر نیست!!!

خب قسمت اول اینمه haikyuu رو دیدم رسما جای خالی Kuroko no basket رو برای من یکی که پر کرده!!فری تیل هم سیزن2 هم انچنان فرقی با سیزن قبلی نداشته فقط یکم به نظرم گرافیک اینمه بعضی جاها افزایش پیدا کرده که زیاد چشم گیر نیست!!!

دقیقا منم حرف هومن جون رو میخواستم در مورد هایکو بزنم !‌
انیمه ی خیلی خوبیه تو ژانر ورزشی !‌
خیلی خوشم اومد !

230px-Haiky%C5%AB_Volume_1.jpg

فقط اینجا رو داشته باشید :
من گرخیدم این صحنه رو دیدم مثل جن شده !

--------------------------

230px-Gokukoku_no_Brynhildr_Volume_1_cover.jpg

انیمه ی گوکوکو هم خوشم اومد تم تاریک و Herem و خونی داره که خوب برای تنوع بد نیست ! :d

JoJo%27s_Bizarre_Adventure_-_US_cover.jpg

انیمه ی جوجو هم مطابق فصل قبل عالیه هنوزم خداست عاشق استایلشم !

230px-FairyTail-Volume_1_Cover.jpg

فیری تیل که فعلا فصل اول رو دراپ کردم ! :d

230px-Mushishi_Volume_1_%28English%29.jpg

موشیشی هم فرقی نکرده و همچنان شاهکاره ولی کیفیت بهتر شده !‌

230px-Broken_Blade.jpg

منتظر بروکن بلید هم هستم که ببینم از فیلم هاش بهتر میشه یا نه !

برای این فصل همین هاست فعلا !
چون مثلا کنکور دارم >:)

آخرین ویرایش:

آخه شما خیلی وقت بود عوض نکرده بودی و من میومدم پستات رو می خوندم بدون دیدن اسمت (این موضوع در مورد همه ی دوستان صادقه به جز حسن :دی) یهو دیدم اه یه نفر جدید بهمون اضافه شده و بعد دیدم شما آواتارت رو عوض کردی خیلی تعجب کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or