اگه میخواید لینکی بدید، بهتره که PM کنید برای هم....
++++++++++++
خلی ممنون از حسن خان و محمدعلی دونو..برای راهنمایی
++++++++++++
نظر درباره ی چندتا از انیمه های فصل جدید..نظر که چه عرض کنم، بیشتر همش شده درباره ی دوبله LOL
Black Bullet - E01
انیمه ی خوبی ـه...قسمت اولش تونست منو جذب خودش کنه، بخصوص چندتا دوبلور خوب خوش صدا مثل Koyama Rikiya سان داره که یه شاهکار بینظیره، یکی از فن های صداشم، حتی شده که بخاطر بودن صداش رو یه شخصیت ای تو یه انیمه که من دوست نداشتم "کویاما" دوبلش کنه، اون انیمه رو درآپ کردم D: ....ا LOL
همینطور دوست دارم تو این انیمه، Kaji Yuuki سان، حسابی بترکُنه....آخرین باری که حسابی منو با صداش هیجان زده کرد، تو حمله به غول بودش....امیدوارم تو این انیمه، استدیو از نهایت توان این دوتا استفاده کنه.
موسیقی و گرافیک انیمه ی ای بدک نبودش....باید صبر کرد دید که جلوتر داستان چطور پیش میره.
احتمال ادامه دادن انیمه 70درصد
Hitsugi no Chaika - E01
انیمه ی خیلی رو اعصاب بودش...بخصوص صدای اون خواهره..اولش یه لحظه خوشحال شدم، فک کردم که صدای Itou Shizuka چان ـه...ولی تو نیمه های آخر انیمه نظرم عوض شد، بعداً که چک کردم دیدم یه تازه کاره که داره تقلیدش میکنه (بنظر من البته)
هیچ چیز انیمه بنظرم جالب نبودش...قسمت بعدش رو هم نگاه میکنم، ولی به احتمال 70درصد درآپ ـش میکنم.
Isshuukan Friends - E02
حسن گفت که داستان کلیشه ای ـه...من نگرفتم منظورش رو LOL
حوصله ی دیدن همچین داستان های آبکی با این شخصیت های تیتیش مامانی رو ندارم.
تو قسمت سوم اگه متحول شد، که شد، اگه نشد، درآپ ـش قطعی ـه.
Mahouka Koukou no Rettousei - E02
میشه به این انیمه ی خیلی امیدوار بودش...از دوبله ی کار خیلی خوشم امد...صدای Hayami Saori چان (خواهره) تو این انیمه ی خیلی شبیه به صدای Noto Mamiko چان شده (": رسماً یه لحظه فک کردم "مامیکو" ـه LOL
وجود Nakahara Mai چان تو این انیمه برام خیلی جالبه، "ناکاهارا" یه چند صدا ـه ی بینظیری ـه که فقط یکی از صداش هاش رو بیشتر از همه دوست دارم که تو این انیمه ازش استفاده نکرده (به تیپ شخصیتی کارکتر نمیخوره)
به احتمال خیلی زیاد ادامش میدم.
Soredemo Sekai wa Utsukushii - E02
من حس میکنم یا اشتباه میکنم، چرا اینقدر صدا و کیفیت صدای انیمه پایین بودش، اینگار رفته بودند تو انباری استدیو این انیمه رو دوبله کردن، صداگذاری کار هم خیلی پایینه....
شخصیت های انیمه هیچ برام بچسب نبودش..چیز خاصی برای من نداشت که بخوام ادامش بدم، تو قسمت سوم درآپ ـش میکنم.
+++++++++++++++++++
هنوز Ping Pong رو ندیدم...
+++++++++++++++++++
از بین J-Musicهای OP و ED انیمه های این فصل...باید بگم که هیچ کدومشون قشنگ نبودن :d
++++++++++++++++++
آخ گفتی! قبلیه صداش به شخصیت نترو واقعاً می اومد. هم پیری رو داشت، هم اون حس طنز مانند گفتارشو داشت و هم مواقع جدی خوب بود. اما این یکی هیچکدوم از اینا رو نداره. بخصوص وقتی می خواد مثل دوبلور قبلی یکم به صداش حالت طنز بده (اونجا که با تلفن حرف میزد)، واقعا میخوره تو ذوق آدم!
محمدعلی دونو، خودت که میدونی دوبله برام از خود انیمه مهم تره.....داشتم زجر میکشیدم تو اون قسمت هانتر!!!
این MADHOUSE که بهترین امکانات و دوبلورها رو همیشه در اختیار داره...نمیدونم چرا باید همچین انتخابی کنه ):
هنوزم فکر نمی کنم مطابق سلیقه ات باشه خیلی، ولی به نظرم قسمت اول فصل اولشو دانلود کن (اگه تونستی نسخه BD که صحنه های خونش رو سانسور نکرده باشن) و ببین چجوریه به نظرت!
Ok یه مقدار از انیمه رو میزارم تو لیستم ببینم که چی میشه.
+++++++++++++++++++
کسی No Game No Life رو ندیده....اگه قابل تحمله، بخاطر Kayano Ai نگاش کنم....
بعد جریان این Break Blade چیه، بازسازی سینمایی Broken Blade با صحنه های اضافه هستش، یا مکمل و ادامه ی داستان قبله؟
برای دیدنش، دیدن سینمایی الزامی ـه؟
در آخر برای دیدن این Dragon Ball Kai، قبل باید چی رو دیده باشم...من فقط سری Z رو نصفه دیدم.