Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
a.jpg

آقا فوق العاده بود...:(( موسیقی متن ، داستان، پایان غم انگیز ولی دلنشین ! :(( خیلی زیبا بود...
منم چندوقت پیش دیدشم،خیلی هم ارش خوشم اومد.داستانش به نظرم خوب بود و گیرایی خاصی داشت،موسیقی متنش هم از بس خوب بود بلافاصله بعد از تموم شدنش دانلودش کردم!
پایانش به نظرم اونجوری غم انگیز،شاید غم انگیز بود ولی من انتظار پایان بدتری رو داشتم،مخصوصا اون نیم ساعت آخرش همش احساس میکردم Hana قراره بمیره:|که خوشبختانه اینطوری نشد :دی
توی توضیحاتی که داده بودی به نظرم یکم داستان اسپویل میشد،چون برای خودم اون قسمت داستان یکم غیر منتظره(و ناراحت کننده)بود

آقا مانگای وان پیس ام به آنگوئینگ رسیدم
اودا هم که مریضه و تاخیر امر قابل پیش بینیه و موضوع بدتر نزدیک شدن انیمه به مانگا است که حتماً باعث به وجود اومدن فیلرهای 20 قسمتی بعد پایان آرک درس روزا میشه!!امیدوارم فیلرهای قشنگی باشه!!به هر حال این مینگو اصلاً کم نمیاره

کسی لینک با کیفیت HD از انیمه بلیچ نداره(تو رو خدا نگین تو انیم ورلد هست!!من اون جا عضوم و پیداشم نکردم)از هر قسمتی به بعد هم HD بود مشکلی نداره

مورد بعدی هم شروع مانگای Assasination Classroom ـه که واقعاً مانگای باحالیه و امیدوارم اونم هر چه زودتر(مثل برج خدا که آرزوشو دارم)انیمه شه

اگه میخواید لینکی بدید، بهتره که PM کنید برای هم....

++++++++++++

خلی ممنون از حسن خان و محمدعلی دونو..برای راهنمایی

++++++++++++

نظر درباره ی چندتا از انیمه های فصل جدید..نظر که چه عرض کنم، بیشتر همش شده درباره ی دوبله LOL

Black Bullet - E01

انیمه ی خوبی ـه...قسمت اولش تونست منو جذب خودش کنه، بخصوص چندتا دوبلور خوب خوش صدا مثل Koyama Rikiya سان داره که یه شاهکار بینظیره، یکی از فن های صداشم، حتی شده که بخاطر بودن صداش رو یه شخصیت ای تو یه انیمه که من دوست نداشتم "کویاما" دوبلش کنه، اون انیمه رو درآپ کردم D: ....ا LOL
همینطور دوست دارم تو این انیمه، Kaji Yuuki سان، حسابی بترکُنه....آخرین باری که حسابی منو با صداش هیجان زده کرد، تو حمله به غول بودش....امیدوارم تو این انیمه، استدیو از نهایت توان این دوتا استفاده کنه.

موسیقی و گرافیک انیمه ی ای بدک نبودش....باید صبر کرد دید که جلوتر داستان چطور پیش میره.
احتمال ادامه دادن انیمه 70درصد

Hitsugi no Chaika - E01

انیمه ی خیلی رو اعصاب بودش...بخصوص صدای اون خواهره..اولش یه لحظه خوشحال شدم، فک کردم که صدای Itou Shizuka چان ـه...ولی تو نیمه های آخر انیمه نظرم عوض شد، بعداً که چک کردم دیدم یه تازه کاره که داره تقلیدش میکنه (بنظر من البته)

هیچ چیز انیمه بنظرم جالب نبودش...قسمت بعدش رو هم نگاه میکنم، ولی به احتمال 70درصد درآپ ـش میکنم.

Isshuukan Friends - E02

حسن گفت که داستان کلیشه ای ـه...من نگرفتم منظورش رو LOL
حوصله ی دیدن همچین داستان های آبکی با این شخصیت های تیتیش مامانی رو ندارم.

تو قسمت سوم اگه متحول شد، که شد، اگه نشد، درآپ ـش قطعی ـه.

Mahouka Koukou no Rettousei - E02

میشه به این انیمه ی خیلی امیدوار بودش...از دوبله ی کار خیلی خوشم امد...صدای Hayami Saori چان (خواهره) تو این انیمه ی خیلی شبیه به صدای Noto Mamiko چان شده (": رسماً یه لحظه فک کردم "مامیکو" ـه LOL
وجود Nakahara Mai چان تو این انیمه برام خیلی جالبه، "ناکاهارا" یه چند صدا ـه ی بینظیری ـه که فقط یکی از صداش هاش رو بیشتر از همه دوست دارم که تو این انیمه ازش استفاده نکرده (به تیپ شخصیتی کارکتر نمیخوره)

به احتمال خیلی زیاد ادامش میدم.

Soredemo Sekai wa Utsukushii - E02

من حس میکنم یا اشتباه میکنم، چرا اینقدر صدا و کیفیت صدای انیمه پایین بودش، اینگار رفته بودند تو انباری استدیو این انیمه رو دوبله کردن، صداگذاری کار هم خیلی پایینه....
شخصیت های انیمه هیچ برام بچسب نبودش..چیز خاصی برای من نداشت که بخوام ادامش بدم، تو قسمت سوم درآپ ـش میکنم.

+++++++++++++++++++

هنوز Ping Pong رو ندیدم...

+++++++++++++++++++

از بین J-Musicهای OP و ED انیمه های این فصل...باید بگم که هیچ کدومشون قشنگ نبودن :d

++++++++++++++++++

آخ گفتی! قبلیه صداش به شخصیت نترو واقعاً می اومد. هم پیری رو داشت، هم اون حس طنز مانند گفتارشو داشت و هم مواقع جدی خوب بود. اما این یکی هیچکدوم از اینا رو نداره. بخصوص وقتی می خواد مثل دوبلور قبلی یکم به صداش حالت طنز بده (اونجا که با تلفن حرف میزد)، واقعا میخوره تو ذوق آدم!

محمدعلی دونو، خودت که میدونی دوبله برام از خود انیمه مهم تره.....داشتم زجر میکشیدم تو اون قسمت هانتر!!!
این MADHOUSE که بهترین امکانات و دوبلورها رو همیشه در اختیار داره...نمیدونم چرا باید همچین انتخابی کنه ):

هنوزم فکر نمی کنم مطابق سلیقه ات باشه خیلی، ولی به نظرم قسمت اول فصل اولشو دانلود کن (اگه تونستی نسخه BD که صحنه های خونش رو سانسور نکرده باشن) و ببین چجوریه به نظرت!

Ok یه مقدار از انیمه رو میزارم تو لیستم ببینم که چی میشه.

+++++++++++++++++++

کسی No Game No Life رو ندیده....اگه قابل تحمله، بخاطر Kayano Ai نگاش کنم....

بعد جریان این Break Blade چیه، بازسازی سینمایی Broken Blade با صحنه های اضافه هستش، یا مکمل و ادامه ی داستان قبله؟
برای دیدنش، دیدن سینمایی الزامی ـه؟

در آخر برای دیدن این Dragon Ball Kai، قبل باید چی رو دیده باشم...من فقط سری Z رو نصفه دیدم.

آخرین ویرایش:
Bishoujo + Shota، رومنس درست و حسابی، داستان/اتمسفر/شخصیت های خوب...

02244798304558748277.gif

:دی

حالا من یه چیزایی میگم، بعد شما میاین بهم میگین هنتای و ارو و اینا، پس نمیگم :دی ولی خیلی خوشم اومده از این انیمه :دی اصلا فضایی که داستان توش اتفاق میفته رو دوست دارم :دی اون شهر و خونه هاش و اینا :دی از اینجور موقعیت هایی که دو نفر نا خواسته و بر سر اجبار با هم ملاقات می کنن و اول از هم خوششون نمیاد اما بعدا عاشق هم میشن هم خوشم میاد :دی انتظار یه چیز خفن نداشته باشید، اما این انیمه همون چیزی که هست، خیلی چیز خوبیه :دی امیدوارم نا امید نکنه تو قسمت های بعد...

پ.ن:

من حس میکنم یا اشتباه میکنم، چرا اینقدر صدا و کیفیت صدای انیمه پایین بودش، اینگار رفته بودند تو انباری استدیو این انیمه رو دوبله کردن، صداگذاری کار هم خیلی پایینه....
آره منم حس می کنم کیفیت صدا پایینه! فکر می کردم مشکل از فایلی هست که من دانلود کردم! :دی عجیبه! :دی

بعد جریان این Break Blade چیه، بازسازی سینمایی Broken Blade با صحنه های اضافه هستش، یا مکمل و ادامه ی داستان قبله؟
برای دیدنش، دیدن سینمایی الزامی ـه؟
اگر اشتباه نکنم فصل جدیدش هست
قبلیش کلا 6 اپیزود بود
Hitsugi no Chaika - E01

انیمه ی خیلی رو اعصاب بودش...بخصوص صدای اون خواهره..اولش یه لحظه خوشحال شدم، فک کردم که صدای Itou Shizuka چان ـه...ولی تو نیمه های آخر انیمه نظرم عوض شد، بعداً که چک کردم دیدم یه تازه کاره که داره تقلیدش میکنه (بنظر من البته)

هیچ چیز انیمه بنظرم جالب نبودش...قسمت بعدش رو هم نگاه میکنم، ولی به احتمال 70درصد درآپ ـش میکنم.
من از این خیلی خوشم امد:-s بیشترشم بخاطره کارکتر هاش و محیطش بود

کسی No Game No Life رو ندیده....اگه قابل تحمله، بخاطر Kayano Ai نگاش کنم....

من دیدم قسمت اولش رو در کل شروع بدی نداشت مخصوصآ از نیمه های قسمت که وارد دنیای بازی میشند انیمه خودش رو بیشتر نشون میده و در مورد کاراکتر ها هم باید بگم کاراکتر های نسبتآ خوبی داره مخصوصآ پسره و موفقیت انیمه هم در گرو بازی ها و روند داستان هستش که چجوری پیش بره و از اونجایی که قسمت اول در مورد بازی هایی بود که جزء بازی های مورد علاقه من هستش من ازش خوشم اومد:d

در مورد OP و ED ها این فصل منم از هیچ کدومشون خوشم نیومده صد رحمت به فصل قبل لاقل یکی دو تاش رو دوست داشتم ولی این فصل هیچکدومشون نظرم رو جلب نکرده :d

این Mekakucity Actors دیگه چی بود اصلآ نفهمیدم چی بود و چی شد خود سازندشم فکر نمیکنم فهمیده باشه چی ساخته :d

Captain Earth - E1 & E2
20446.jpg

اول سلام ! {:d}

خوب این انیمه واقعا از اون انیمه های شانسی بود که من دیدم و عاشقش شدم اول طرفش نمیرفتم چون با شات کاور انیمه ای که دیده بودم فکر میکردم چند تا دختر هستن که فضایی و ربات بازی میکنن . :d

ولی بعد دیدم شخصیت اصلی پسره و تازه اونطوری که فکر میکردم دختری نبود و اصلا اشتباهی برداشت کرده بودم انیمه شروعش خیلی خوب بود و اصلا کلیشه نبود تو ژانر مکا و خوب میتونم بگم 10 درصد انیمه رو شامل شد توی این دو قسمت مکا و ربات بازی واقعا داستان و شخصیت ها و دنیایی واقعی رو خوب پرداختن و زمان هم حاله ولی خوب مقداری ویژگی اچی داشت که من رو ترسوند که انیمه لوس نشه که نه واقعا خوب بود .

راستی اپنینگ انیمه رو تو اپیزود دو ببینید که موسیقی قشنگه اینقدر خوب بود که جدا دانش کردم که تا حالا این کار رو نکرده بودم و اصلا موسیقی تند و این ها نبود و برعکس آروم و قشنگ بود !

داستان برای یک انیمه ی اورجینال بی مانگا خوبه !

پس خلیل دونو حتما موسیقی اپیزود دوم این انیمه رو ببین نظرت عوض میشه ! :d

-----------------

راستی بچه ها نشستم بعد از دیدن 25 قسمت انیمه و 3 قسمت فیلمش مانگا برسرک رو از اول شروع کردم رفتم ص1 دیدم به به عجب صحنه ی *****ی داشت لامصب :d
بعد نشسته بودم تو حال پیش مامان بزرگم و دختر داییم که زوم بودن تو لپتابم که خوب مانگا بود گقتم مشکی نیست رسیدم چپتر 139 که دیدم اولش هیچی نیست بعد 2ص رفتم جلو اول تمرکز کردم یهو دیدم ... :|:|
بعد موزیلا رو سریع باز کردم هیچکی متوجه نشد ! :d
انیمش + بود این مانگاش بیشتر حال میده که ! o:-)

-----------------

@خلیل دونو بزرگ :

این بریک بلید همون بریک بلید 6 قسمتی هست که توی 12 قسمت دارن درش میارن که فقط میخوان ویژگی داستانی رو بیشتر مانور بدن و بزرگ کنن و پایان بهتری بزارن !{امیدوارم}
نه نیازی نیست قبلی رو ببینی چون همونه !

دراگون بال کای جدید آرک آخر دراگون بال زد رو پوشش میده !
قبلا 2009 دراکون بال کای پخش شده بود که تمام آرک های دراگون بال های زد رو پوشش میداد بجز آرک آخر که الان دارن پخشش میکنن و فیلر ها !‌
در کل :

دراگون بال کای 2009 : همون دراگون بال زد بدون فیلر !
دراگون بال کای 2014 : همون آرک آخر دراگون بال زد !

NO GAME NO LIFE اصلا خوب نبود مخصوصا سبک گرافیکی چرتش !
هیچی نداشت انیمه هیچی !

برعکس اگر دنبال انیمه ای با طعم : ANOTHER و AKU NO HANA هستی خلیل دونو توی این فصل یدونه توپش هست :

Gokukoku no Brynhildr

-------------------------

راستی خلیل دونو جون من آواتار و امضای بردیا رو ببین این اثرات دیدن انیمه ی جوجو بود انیمه یکی از خداها شد برای من شدیـــــــــــد !
نوع اکشن و استایل انیمه که مانگا گونه است و روند سریع داستان و ... !
البته انیمه بعد از قسمت 10 تازه جون میگیره !

آخرین ویرایش:
دروود رفقا
والا دروغ چرا من تو زندگیم تا حالا بجر ناروتو و دیجیمون انیمه دیگه ای رو دنبال نکردم البته دیجیمون هم وسطش ول شد اما ناروتو رو خیلی وقته میبینم و کلا سلیقم شده همین انیمه و بس تا حالا چند بار شروع کردم انیمه های دیگه رو دیدن اما هیچ کدوم جذب نکردن منو و همون اول با ناروتو مقایسه میکنم و منصرف میشم
البته نمی خوام بگم که ناروتو بهترینن انیمه حال حاظره ولی خوب خیلی چیزها از خیلی جهات واسه گفتن داره
حالا اینارو گفتم تا ازتون بخوام با توجه به چیزایی که گفتم و تچربه خودتون 2 یا 3 تا انیمه رو بهم معرفی کنید که ببینمشون
سپاس

دروود رفقا
والا دروغ چرا من تو زندگیم تا حالا بجر ناروتو و دیجیمون انیمه دیگه ای رو دنبال نکردم البته دیجیمون هم وسطش ول شد اما ناروتو رو خیلی وقته میبینم و کلا سلیقم شده همین انیمه و بس تا حالا چند بار شروع کردم انیمه های دیگه رو دیدن اما هیچ کدوم جذب نکردن منو و همون اول با ناروتو مقایسه میکنم و منصرف میشم
البته نمی خوام بگم که ناروتو بهترینن انیمه حال حاظره ولی خوب خیلی چیزها از خیلی جهات واسه گفتن داره
حالا اینارو گفتم تا ازتون بخوام با توجه به چیزایی که گفتم و تچربه خودتون 2 یا 3 تا انیمه رو بهم معرفی کنید که ببینمشون
سپاس

فکر کنم FAIRY TAIL انتخاب خوبی باشه .
با اینکه من خوشم نیومد ولی تو فروم ها بری انیمه ای که شباهت زیادی به ناروتو میدن فیری تیل هست !

- - -ویرایش - - -

@ناروتو بین ها!
به نظر میرسه May هم فیلر باشد همچنان! :d

اسم قسمتی که 8 May پخش میشه اومده و Team 7 میباشد! :| یعنی انقدر این تیم 7 رو به خوردمون دادن که فکر کنم از حرف های راجر هم بیشتر دیده باشیمش:| (مسلما اغراق زیادی داشت:-" )

مِی هم فیلر ! :|

حالا من میترسم وان پیس هم بره تو یاد آوری گذشته که فکر کنم 6 ماه فیلر بشه !

خدائیش اینقدی که ناروتو فیلر داشته تا حالا کل انیمه های ازل تا به ابد نداشتن
دیگه زیر و بم همه چیز رو کشیدن و هر قضیه رو از دید تک تک شخصیتا مرور کردن مونده 4 تا مبارزه و یه تصمیم نهایی
حالا بماند که داستان از اینجا اگه حول روند اصلی انیمه هم اگه جلو بره خودش باز چند سالی وقت میبره تا تموم شه!!
کم مونده تو این قسمتا کاکاشی رو هم از چشم ما بندازن
این هفته ها که انیمه رو میبینم و با خودم مرور میکنم میبینم همه واسه کاری که میکردن دلیل داشتن اونم بصورت خیلی شیک و مجلسی مثبت و آرمانگرایانه
آدم یاد نوشته های حسین پناهی میافته
دیوونه کیه عاقل کیه جونور کامل کیه این وسط؟؟

دروود رفقا
سپاس
معمولا اونایی که فقط ناروتو دیدن خیلی سخته انیمه های بعدی رو بهشون پیشنهاد کرد!

اما!!! اگر یکم صبر و تحملت رو ببری بالا، وان پیس شدیدا پیشنهاد میشه! :d نه اینکه 10-20 قسمت اول دراپش کنیا:-"
یکم صبر کنی،قشنگ جذبش میشی جوری که نمیتونی ولش کنی! :d

---
اگرم میخوای چندتا انیمه ی کوتاه معرفی کنیم...فقط بگو چجوری سبکی میخوای! :-"

آها! شونن (همین اکشن تو مایه های وان پیس و ناروتو و بلیچ و ...) اگر میخوای FullMetal Alchemist : Brotherhood ببین که خداست! و جزو واجبات دنیای انیمه میباشد دیدنش! :d

----
@بردیا
با پیشنهاد FT ، رسما زدی ناروتو رو با خاک کوچه یکی کردی:-"

@امیر آکیبا

خوب امیر خدایی نمیشد وان پیس و حتی بلیچ رو در کنار ناروتو بزارم !‌ {چون ناروتو با فیلر آبادی که درست کرده دست بلیچ رو از پشت بسته}

راستی امیر فکر نمیکنی فول متال یکم برای شروع اونم بعد از ناروتو خوب نیست چون زیادی دارک هست میگم بهتره همون فیری تیل که به قولی :

win .... lose ... lose a friend ... power up for friendship ... win .... lose .. power up ... win ... lose ... etc

هست رو ببینه !‌

^ـــ^"

البته امیر وان پیس که حتما باید دید ولی خوب یکم زیاده و چند قسمت اول ممکنه زبونم لال دراپ شه ... -ـــــ- {کسی این کار رو کنه با امیر طرفه هاااا} واسه همین بنظر من فیری تیل بهتره !

ولی اسامی بزرگی مثل :

هانتر ایکس هانتر و بلیچ هم هستن که کمی از خدا بودن ندارن !‌

البته اشتب نگیرید حرفم رو ها اصلا منظورم این نیست که فیری تیل خدا هست و اولیت داره نسبت به وان پیس و بلیچ و هانتر و فول متال که بنظرم همه ی انیمه ها نسبت به فیری تیل اولیت دارن :-"
البته بجز Bible Black :-":-" {این انیمه رو بهتون پیشنهاد میکنم اصلا سرچ نکنید} از ما گفتن بود !
÷ـــــــ÷

در مورد انیمه های کوچیکم هم بنظرم بشین :

Sword Art Online رو ببین که خیلی هارو با این انیمه به دنیای انیمه کشوندم ! :d

------------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or