Ooops
کاربر سایت
اگه اشتباه نکنم، موقعی که خبر ساخت انیمه اش رو اینجا دادم گفتم که قبلا از مانگاش یه فیلم لایو اکشن ساختن. منم به خاطار همون داستانشو میدونم فیلمش هم یادمه از شبکه ی تهران دیدم 4-5 سال پیش!دیشب داشتم Ping Pong the Animation رو میدیدم چقدر شخصیت ها و داستان شبیه فیلمی بود که دو سه سال پیش دیدم
من OP موشیشی رو دوست دارم. میخوره به جو انیمه. هرچند میدونم که خوشت نمیاد انگلیسی بخونناز بین J-Musicهای OP و ED انیمه های این فصل...باید بگم که هیچ کدومشون قشنگ نبودن :d
من تو عید نشستم 111 انیمه که به نظرم بهترین ها بودن رو جدا کردم، در نتیجه من بیشتر دارمتقریباً تمام انیمه های شاخی که آدم فوراً به ذهنش میرسه کمتر از 33 تا میشه.
حقیقتاً اولین باره می بینم یه چیزی رو دراپ کردی! تو سال جدید همه عوض شدنحتی منم فعلا دراپش کردم
------------------------------
منم با محمدعلی موافقم که کسی که انیمه رو شروع میکنه، بهتره همون اول نره سراغ انیمه های طولانی. یه دلیلش اینه که آخرش میشه همین که 90 درصد ملت فکر میکنن انیمه یعنی کارای شونن مبارزه ای که قرار نیست تا n سال دیگه هم تموم بشن! اما در کل انیمه ی خوب باید دیده بشه، چه یه قسمت، چه هزار قسمت! انیمه ی بالای 50 قسمت خوب هم زیاد داریم. مثلا همین هانتر، مانستر، LOGH ، فولمتال، برادران فضا و وان پیس و ... . درسته وان پیس بالا و پایین داره اما یه سری از جاهای وان پیس به حدی خوب و باشکوه هستن که نمونه ی دیگه ای تو دنیای انیمه ندارن و اگه کسی اینا رو ندیده باشه، خیلی چیز گُنده ای از دست داده!