Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دیشب داشتم Ping Pong the Animation رو میدیدم چقدر شخصیت ها و داستان شبیه فیلمی بود که دو سه سال پیش دیدم
اگه اشتباه نکنم، موقعی که خبر ساخت انیمه اش رو اینجا دادم گفتم که قبلا از مانگاش یه فیلم لایو اکشن ساختن. منم به خاطار همون داستانشو میدونم:دی فیلمش هم یادمه از شبکه ی تهران دیدم 4-5 سال پیش!
از بین J-Musicهای OP و ED انیمه های این فصل...باید بگم که هیچ کدومشون قشنگ نبودن :d
من OP موشیشی رو دوست دارم. میخوره به جو انیمه. هرچند میدونم که خوشت نمیاد انگلیسی بخونن:دی
تقریباً تمام انیمه های شاخی که آدم فوراً به ذهنش میرسه کمتر از 33 تا میشه.;;)
من تو عید نشستم 111 انیمه که به نظرم بهترین ها بودن رو جدا کردم، در نتیجه من بیشتر دارم :دی
حتی منم فعلا دراپش کردم:|
حقیقتاً اولین باره می بینم یه چیزی رو دراپ کردی! تو سال جدید همه عوض شدن :دی

------------------------------
منم با محمدعلی موافقم که کسی که انیمه رو شروع میکنه، بهتره همون اول نره سراغ انیمه های طولانی. یه دلیلش اینه که آخرش میشه همین که 90 درصد ملت فکر میکنن انیمه یعنی کارای شونن مبارزه ای که قرار نیست تا n سال دیگه هم تموم بشن! اما در کل انیمه ی خوب باید دیده بشه، چه یه قسمت، چه هزار قسمت! انیمه ی بالای 50 قسمت خوب هم زیاد داریم. مثلا همین هانتر، مانستر، LOGH ، فولمتال، برادران فضا و وان پیس و ... . درسته وان پیس بالا و پایین داره اما یه سری از جاهای وان پیس به حدی خوب و باشکوه هستن که نمونه ی دیگه ای تو دنیای انیمه ندارن و اگه کسی اینا رو ندیده باشه، خیلی چیز گُنده ای از دست داده!

سلام محمد علی دونو بزرگ ! :d

سنپای خوب منم انیمه رو تازه شروع کرده بودم اولین انیمم وان پیس بود که به هفتگی رسوندم بعدش بلیچ رو تموم کردم و ناروتو رو هم که می دیدم بعدش انیمه های کوچیک رو دیدم ! :d

یعنی وقتم تلف شده !؟ :|

اولین انیمه ی کوچیکمم PERSONA 4 بود ! ;;)
برای شما یه خبر ویژه دارم که کلاً بی خیال انیمه بشی:دی
امروز دموی بازی jojo: all stars روی psn رویت شد. خود بازی هم 9 روز دیگه منتشر میشه. بازی 120% حس و حال انیمه رو داره:>

داداش شما هم که با زبون بی زبونی وان پیس رو بتوپین ...اگه یکی میگفت ناروتو اون وقت همینو میگفتین !!

شرط میبندم بیشتر از 90 درصد بچه های همین فروم و اون وری با ناروتو انیم بین شدن ...مثل خودم...
اینم ثابت شده هست که تاثیری که یه انیمه طولانی رو مخاطب داره خیلی بیشتر از دیدن چندین انیمه کوتاه تو یه زمان کمه...

خوب این دوستمون ناروتو دیده دیگه! :-" انیمه رو به قولی شروع کرده ، با انیمه ی بلند هم مشکلی نداره >:)
کلا Viva انیمه بلند! :-" + اخوی ها که تا یک قدمیش اومدن:-"

در مورد شروع ها،من نیز موافقم که شروع وان پیس بد بود! ولی تا 2 ثانیه ی آخر قسمت اول:-" از همون جا به بعد،برای من بهترین انیمه میباشد! >:)
و به نظرم تا قسمت 40 اینا هم خیلی زیاد گفتید! آرلونگ پارک رو کسی ببینه و حسی بهش دست نده و به ارزش های وان پیس پی نبره،میتونه خودش رو از بالای برج میلاد بندازه پایین:-"
چون جواب مشابه بود یک جا پاسخ میدم:-"
من هیچ وقت نگفتم وان پیس انیمه ی بدی ـه. اگر یه نفر مثلاً بلیچ هم دیده بود و الآن می خواست ناروتو رو شروع کنه، میگفتم کارش اتلاف وقته:>

این بحث هم خیلی وقت پیش انجام شده بود. اما نمونه ی گوگولی زیر رو در نظر بگیرید:

موشیشی+کد گیاس+دث نوت+فول متال+شینگکی+چهار سری ناتسومه+سایکو پس+فیت زیرو روی هم حدود 300 قسمت میشه.

وان پیس و ناروتو روی هم میشه حدود 1200 قسمت. یعنی چهار برابر.

کلاً توضیح خاصی نیاز نیست:دی
===================
اگر هم کسی بخواد اخوی ها رو به لیست فوق اضافه کنه تازه میشه حدود 400 قسمت.
راستی رفقا درمورد این انیمه جدید DMC
چجوریاس باید جدی بگیریمش؟ آخه خیلی بی مقدمه و لوس شروع میشه طراحی ها هم خیلی وامدار کمیک و بازی نیست
یا نکنه نسخه انیمه ای دیگه هم قبلا ساخته شده و بنده بی خبرم؟

DMC جدید نیست. روایت داریم از حضرت محمد علی (اوووپس): "Devil may cry انیمه نیست. عنیمه است!"

امروز دموی بازی jojo: all stars روی psn رویت شد. خود بازی هم 9 روز دیگه منتشر میشه. بازی 120% حس و حال انیمه رو داره:>

Naniiiii
WTF
Ultimate SURPRISE
Self Distruction MODE : ON
GET MY MONY MODE : ON
Bloooooooooood Nose MODE : on

:-o:-o:-o:-o

محمد علی دونو بزرگ نابودم کردی !
جوجو بازی داشت و من خبر نداشتم !
رفتم تحقیق کردم فایتینگ خالصه با تمام شخصیت ها و پوشش هر 8 آرک انیمه :-o و +20 کرکتر مانگا/انیمه ! :-o
ریلیز بازی هم همین ماه هست و البته ریلیزش برای آمریکا و اوروپا هم هست و فقط ژاپن نیست !

دیگه رو هوا میخرمش !

دستت درد نکنه محمد علی دونو نمیدونستم بازیش هم داره میاد !

درود
قبلاً هم صحبت شده بود...بازم که پیش امد میگم که:

به حرف سنپای های تاپیک گوش کنید (:
اگه 3.5سال پیش، زمانی که تازه انیمه دیدن رو شروع کرده بودم، یکی همین حرف رو بهم تو تاپیک میزد.....دیگه خودم رو الکی الاف نمیکردم برم به ترتیب بشینم: وان پیس، ناروتو، بلیچ رو برسونم به پخش هفتگی بعد برم سراغ انیمه های کوتاه LOL
فکرش رو که میکنم، میبینم 1400قسمت انیمه رو اگه گذاشته بودم رو انیمه های کوتاه، فک کن که با 3300قسمت انیمه های کوتاهی که دارم، با هم چه آرشیوی میشد، شب ها هم راحتر میخوابیدم :d

+++++++++++++++++

اگه اشتباه نکنم، موقعی که خبر ساخت انیمه اش رو اینجا دادم گفتم که قبلا از مانگاش یه فیلم لایو اکشن ساختن. منم به خاطار همون داستانشو میدونم فیلمش هم یادمه از شبکه ی تهران دیدم 4-5 سال پیش!
منم گفتم یه جورایی آشنا میزنه، تبلیغ ـش رو تو صدا و سیما دیدم...پس خوب شد که اون فیلم رو ندیدم، چون از فیلم دوبله بدم میادُ نگا نمیکنم D:

من OP موشیشی رو دوست دارم. میخوره به جو انیمه. هرچند میدونم که خوشت نمیاد انگلیسی بخونن
دیگه خودت سلیقه ـم رو بهتر میدونی D:

Ping Pong - E01
قسمت اولش رو دیدم، خیلی خفن بودش......

Black Bullet - E02
پیشرفت این قسمت خیلی خوب بودش، کشش داستان داره بیشتر میشه...امیدوارم که تنوع آهنگ هاش بیشتر بشه...

Hunter X Hunter - E125
وای خدا، دیگه حالم داره بهم میخوره از این دوبلور جدید ـه....تمام حس و حال انیمه رو نابودکرده، کوسوموشی-گا

چون جواب مشابه بود یک جا پاسخ میدم:-"
من هیچ وقت نگفتم وان پیس انیمه ی بدی ـه. اگر یه نفر مثلاً بلیچ هم دیده بود و الآن می خواست ناروتو رو شروع کنه، میگفتم کارش اتلاف وقته:>

این بحث هم خیلی وقت پیش انجام شده بود. اما نمونه ی گوگولی زیر رو در نظر بگیرید:

موشیشی+کد گیاس+دث نوت+فول متال+شینگکی+چهار سری ناتسومه+سایکو پس+فیت زیرو روی هم حدود 300 قسمت میشه.

وان پیس و ناروتو روی هم میشه حدود 1200 قسمت. یعنی چهار برابر.

کلاً توضیح خاصی نیاز نیست:دی
===================
اگر هم کسی بخواد اخوی ها رو به لیست فوق اضافه کنه تازه میشه حدود 400 قسمت.

DMC جدید نیست. روایت داریم از حضرت محمد علی (اوووپس): "Devil may cry انیمه نیست. عنیمه است!"
البته این بحث کلا سلیقه ایه:-"
مثلا این لیستی که دادی ، اگر F/Z و FMAـش رو حذف کنیم یا با هر چیز دیگه ای جایگزین کنیم، من جوابم وان پیس و بقیه ی انیمه های بلنده:-"
حالا با این 2تا،یکم شرایط برابر میشه! :-" البته برابر وقتی که بگیم این لیست vs وان پیس:-" ، به طرف وان پیس بقیه ی انیمه های بلند اضافه بشه...:-"

و البته بازم میگم،چون دوستمون گفته بود ناروتو رو دیده و خوشش اومده،این بلندا رو پیشنهاد دادیم :d
وگرنه خیلی ها بودن که تو کار انیمه نبودن و سعی نمودیم با انیمه های کوتاه معتادشون بنماییم >:)
---
@بردیا
بازیش برای ژاپن فکر کنم خیلی وقته اومده:-" البته اگر درست یادم باشه! :d
---
این آهنگی که موقع مبارزه پخش میشد،عجب جوی میداد!:x
نترو هم قیافش در زمان جوانی(یکم جوون تر:-" ) چقدر زشت بوده:-" ریش و سبیل بیشتر بهش میاد! :d
البته من همون قیافه ی اولیش رو بیشتر دوست دارم:d

گون هم رو اعصابه دیگه! :| یا بزن،یا بیفت بمیر:| 40 قسمته اونجا نشسته نه جم میخوره،نه میزاره کسی جم بخوره :d :-" ولی خیلی وحشتناک نگاه میکنه:-"
---
@ Esix
هیچ فیلر وان پیسی رو رد نکن! :d یکی از این قسمت ها هم انقدر باحاله که از خنده خواهی ترکید! =))

---
چرا من از نقل قول چندگانه استفاده نمیکنم؟ :|
---
ZARAKI KENPACHI ! >:)

اصلا آدم لذت میبره این صفحه رو میبینه :x

بانکای(؟)ـش هم خیلی شبیه مادارامه میباشد! :d جفت بانکای هاشون خیلی حس خوف ناکی داره! >:) و این است قدرت جوخه ی 11 ! >:)

آخرین ویرایش:
دوستان لطف کنید یه چند تا انیمه اچی درست و حسابی با داستان عالی معرفی کنید از این چرت و پرت های دبیرستانی هم نباشه، مرسی :دی
bakemongatari , nesemongatari , bakemongatari s2 , kill la kill , elfen lied

کلا bakemongatari و مجموعش جزو بهترین انیمه هایی است که تاحالا دیدم اما سبک خاصی داره شاید عموم نپسندند ولی برای انیمه بازا این انیمه top انیمه ها است. kill la kill هم به نظرم بهترین اینمه ای است که جدیدا دیدم خیلی قشنگ هست مخصوصا موزیک های متن اون شاهکاره.:d:d

دوستان لطف کنید یه چند تا انیمه اچی درست و حسابی با داستان عالی معرفی کنید از این چرت و پرت های دبیرستانی هم نباشه، مرسی :دی

همون high School DxD رو بشین 2 فصل اول رو دوباره ببین , تا تابستون و فصل جدیدش از راه برسه. :bighug:

پس خلیل دونو حتما موسیقی اپیزود دوم این انیمه رو ببین نظرت عوض میشه ! :d

نشستم Captain Earth رو دیدم...قسمت اولش رو به زور تموم کردم...قسمت دومش رو هم پریدم یه راست رفتم EDـش (:
بردیا، خیلی وقت پیش نظرم عوض شده...الان یکی از فن های Kayano Aiـم....صداش بینظیره...هم خوانندگیش رو دوست دارم، هم کار دوبلش رو.

Captain Earth درآپ میشه.

Gokukoku no Brynhildr - E01
برای قسمت اولش بد نبودش....امیدوارم که روند داستان بهتر بشه...فعلاً ادامش میدم.

No Game No Life - E01
بد نبودش..فعلاً تصمیم دارم تا سه قسمت ـش پیش برم

همون high School DxD رو بشین 2 فصل اول رو دوباره ببین , تا تابستون و فصل جدیدش از راه برسه. :bighug:
Highschool DxD هم که دبیرستانه خب ؟ ولی چه پر طرفداره لعنتی ، ماشالا ریاس چه کرده ! :d ولی شیرینی انیمه به آکنو هست ... ! :d
انیمه ی Dakara Boku wa H ga Dekinai یک لول پایین تره ولی شباهت خیلی زیادی داره به DxD ، احتمالش هست که خوشتون بیاد ... شخصیت اصلی منحرف ، دختر مو قرمز ، چنتا دختر دیگه که عاشق این پسره میشن ، جادو و جنگ و اینا نقاط مشترکشونه :d ... ولی خب کرکتراش عمرا به پای DxD نمیرسن ، نه از نظر شخصیت پردازی و نه ظاهری ! :d

P.S. آقا الفن لید انصافا شاید فقط 10% ـش اچی باشه ، مهم داستانشه ... :|:d

آخرین ویرایش:
P.S. آقا الفن لید انصافا شاید فقط 10% ـش اچی باشه ، مهم داستانشه ... :|:d
:| :| :|
توی اون 120-140 دقیقه ای که سر این انیمه حروم کردم ( :| ) ، رسما 90%ـش اچی بود، 0% داستان، 10% دیگه هم اکشن:-"
البته اون 90% هم اچی نبود که....خیلی بالاتر از این چیزا بود:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or