Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نمیدونم چرا تو مانگاش پس چیزی از ایچی نبوده !!؟
ایشون هیتر الفن لید هستن ، میخوان ذهنیت مردم رو نسبت به این انیمه ی شاهکار و در عین حال با نقص ! :d خراب کنن .

کسی که یه انیمه ی اچی بخواد و به این امید بره سراغ الفن لید ، نا امید میشه ! :-/

فیلر تو این قسمت ناروتو
فیلر تو قسمت قبل ناروتو
فیلر تو هم ی قسمت های ناروتو
ای دورهَ / ای دورهَ / ای دورهَ

دلمو زدم به دریا و بلیچ رو شروع کردم فعلا که /:)
پ.ن: برادر خلیل عذر میخوام مشکل منکراتی داشت تصویر؟
فک نمی کردم ایرادی داشته باشه تو اسپویل هم که گذاشته بودم.بگذریم
عذر میخوام در هر صورت
شاد یاشا
ویرایش: منظورم این لحظه بود خیلی زیبا بود هم حالت چهره ها هم موزیک

19040171835255948487.jpg

آخرین ویرایش:
ایشون هیتر الفن لید هستن ، میخوان ذهنیت مردم رو نسبت به این انیمه ی شاهکار و در عین حال با نقص ! :d خراب کنن .

کسی که یه انیمه ی اچی بخواد و به این امید بره سراغ الفن لید ، نا امید میشه ! :-/
آخه این انیمه چیه هیترش باشیم دیگه:-" گرچه بلی! هیترش میباشم،چون رسما هیچی نداشت:|

این چیزا میخواید،برید مونه فوجیکو ببینید حداقل یه داستان جذابی پشتش باشه! :|

فیلر تو این قسمت ناروتو
فیلر تو قسمت قبل ناروتو

عذر میخوام در هر صورت
شاد یاشا
در مورد اسپویلر، به پست اول تاپیک مراجعه شود!
توی عنوان اسپویل باید اسم انیمه و قسمت مربوطه(اگر یادتون نمیاد قسمت آخر رو بنویسید یا قسمتی که مطمئنید از اون جلوتره! ) رو باید بنویسید! فلانی VS فلانی خودش یه جور اسپویل حساب میشه دیگه! :d

- - -ویرایش - - -

آخه این انیمه چیه هیترش باشیم دیگه:-" گرچه بلی! هیترش میباشم،چون رسما هیچی نداشت:|

این چیزا میخواید،برید مونه فوجیکو ببینید حداقل یه داستان جذابی پشتش باشه! :|

فیلر تو این قسمت ناروتو
فیلر تو قسمت قبل ناروتو

عذر میخوام در هر صورت
شاد یاشا
در مورد اسپویلر، به پست اول تاپیک مراجعه شود!
توی عنوان اسپویل باید اسم انیمه و قسمت مربوطه(اگر یادتون نمیاد قسمت آخر رو بنویسید یا قسمتی که مطمئنید از اون جلوتره! ) رو باید بنویسید! فلانی VS فلانی خودش یه جور اسپویل حساب میشه دیگه! :d

فیلر تو این قسمت ناروتو
فیلر تو قسمت قبل ناروتو

عذر میخوام در هر صورت
شاد یاشا
بلیچ عالی هست فقط مثل اکثر انیمه های بلند باید اولین قسمت هاش رو تحمل کنی فکر کنم از قسمت 16 به بعد شروع می شه داستان اصلی دقیق حضور ذهن ندارم ولی همین حدوداست و دیگه میخکوب این انیمه می شین واقعا خوب بود. اما حیف که ادامه اون هنوز خبری نیست :(

سلام
من با نظر دوستان درباره دیدن انیمه کوتاه به جای بلند و اون حساب کتابای " خلیل وار " :دی کاملاً مخالفم .
انیمه های بلند معروف شامل " بلیچ " و " دراگون بال " و " ناروتو " و " وان پیس " و " هانتر ایکس هانتر " و تا حدودی " فیری تیل " رو هر انیمه بین تازه واردی باید از همون اول در کنار کوتاها شروع کنه ببینه .
اینا بلخره باید دیده بشن و ردخور هم نداره . پس بهتره که از همون اول شروع کنه به دیدنشون ، چون هرچی بیشتر صبر کنه بعدش باید تعداد قسمتای بیشتری رو یه جا ببینه .
خلاصه اینکه تازه واردا از همون اول شروع کنین اقلاً 2 تا انیمه بلند رو در کنار فصلیا ببینین و گول اینا رو نخورین :دی
-----
پ.ن : قبل از اینکه بل بگیرین عرض کنم که انیمه های بالا بر اساس حروف الفبا ردیف شدن ، نه کیفیت :دی

آخرین ویرایش:
وان پیس رو رسیدم به قسمت 425...
تا اینجا عالی بوده...
رفت تو 5 تا شونن برتری که دیدم...
انصافا داستانش قویه و به موضوعات مهم تری نسبت به بقیه شونن هایی که دیدم (مثل جنگ داخلی یا برده داری) پرداخته... فقط این جریان نمردن هیچکدوم از شخصیتا (که متاسفانه تو همه شونن ها هست) یکم اذیت می کنه بعضی جاها...
تو شخصیت های اصلی از همه بیشتر زورو و فرانکی رو دوست دارم و در عین حال از چوپار خوشم نمیاد!:|
خود لوفی هم که خنگه دیگه :d
الان آرک ایمپل دان شروع شده که فکر کنم بعدش میره تو جنگ وایت برد.:x
متاسفانه به خاطر اسپویل های فراوان که قبل از شروع انیمه بی محابا (!) دیدم، می دونم ایس قراره بمیره (:(() و همین خیلی از تعلیق ماجرا رو برام کم کرده... اون لباس قرمزه لوفی هم بیشتر بهش میومد تا این آبیه! :|
در کل همینطور که قبلا به آقا امیر گفتم، اپه با همین فرمون برم جلو این ترمو مشروطم ولی ارزششو داره! :))
درضمن اگه توجه کرده باشین درجه سنی انیمه اواخر آرک انیس لابی میره بالا و تو آرک آمازون دیگه خیلی میزنه بالا! :d

سلام
من با نظر دوستان درباره دیدن انیمه کوتاه به جای بلند و اون حساب کتابای " خلیل وار " :دی کاملاً مخالفم .
انیمه های بلند معروف شامل " بلیچ " و " دراگون بال " و " ناروتو " و " وان پیس " و " هانتر ایکس هانتر " و تا حدودی " فیری تیل " رو هر انیمه بین تازه واردی باید از همون اول در کنار کوتاها شروع کنه ببینه .
اینا بلخره باید دیده بشن و ردخور هم نداره . پس بهتره که از همون اول شروع کنه به دیدنشون ، چون هرچی بیشتر صبر کنه بعدش باید تعداد قسمتای بیشتری رو یه جا ببینه .
خلاصه اینکه تازه واردا از همون اول شروع کنین اقلاً 2 تا انیمه بلند رو در کنار فصلیا ببینین و گول اینا رو نخورین :دی
-----
پ.ن : قبل از اینکه بل بگیرین عرض کنم که انیمه های بالا بر اساس حروف الفبا ردیف شدن ، نه کیفیت :دی

بــه پرهام جون

یه خورده حساب کتابای خلیل وار بزنم D:

ببین دیگه آب سر من تو گذشته ولی خوب ببین سالی مگه چند قسمت انیمه، از یه انیمه ی بلند پخش میشه بیشتر از 50قسمت که نمیشه....بنظرم کسی که تازه میخواد شروع کنه، اگه یکسال تاخیر بندازه تو دیدن این طور انیمه ها(و تمام توان، ترافیکش و تمرکزش رو بزاره سر انیمه های کوتاه)...50قسمت وان پیس و غیره، هیچ چیزی نیست. اگه گرم دیدن بشه، خیلی راحت یک سال انیمه رو تو کمتر از یک هفته تموم میکنه..حرفه ای تر باشه، تو دو روز تموم میکنه. حتی اگه بخواد روزی 5ساعت انیمه نگا کنه که میشه 15قسمت، کل وان پیس رو که فک کنم 14سال پخش باشه رو تو یک ماه نیم نشده، تمومش میکنه.

در کل من منکر دیدنشون نمیشم...ولی بهتره هیچ عجله ای تو دیدنشون نکنن، وقت واقعاً خیلی زیاده، به انیمه های کوتاه بچسبند تا با استاندارهای مختلف آشنا بشند و سلیقه ی ـشون رو پیدا کنن.

- - -ویرایش - - -

@خلیل دونو

سنپای خلیل واقعا اینقدر انیمش ضعیف بود !؟‌ :d

چرا ؟! :|:d

کلاً نمیتونم با اینطور انیمه ها کنار بیام D:

اگه الان یه انیمه ی Moe بودش...خودم رو تو تاپیک خفه میکردم D:

آخرین ویرایش:
@ خلیل
یه موردی هم که هست اینه که خیلی ها بعد از شروع انیمه های کوتاه،دیگه طرف انیمه ی بلند نمیرن یا خیلی سختشونه! :d نمونش همین مرگ خاموش که دفعه ی قبلی که بحث میکردیم به این مورد اعتراف نمود:-"

یا توی بخش وان پیس AW ، یه تاپیک داریم که چرا ملت نمیبینند! خیلی ها میگن طولانیه وقت نمی کنیم،حس دانلودش نیست و ...! :d اصلا به کسی بگی 600 قسمت وحشت میکنه:-" (640) سال دیگه میشه 700ـتا دیگه بدتر میشه اوضاع! :d من با نظر پرهام موافقم،اینا بالاخره یه روزی باید دیده بشن! هرچه زودتر بهتر:-"
تازه نا تموم موندن یه چیزی مثل بلیچ میتونه به طرف مانگا هم ببره ملت رو! :d (نمونش حی و حاضر در خدمت شماست:-" )

---
راستی یه سؤال اساسی برایم پیش آمده! :| داشتم دانلودهام رو میدیدم، تقریبا از 2012 به اینطرف من انیمه ها رو 300 مگی میگیرم! اما برام سؤاله چرا وان پیس تا قسمت 580 همچنان 90 مگی میگرفتم! :| واقعا چرا؟ :d
البته یادمه یه مدت شروع کردم از Yibis جایگزین کنم، که اونم بعد از یه مدت قسمت های قدیمیش از سایتشون برداشته شد و سرم بی کلاه موند:(

سلام
بــه پرهام جون

یه خورده حساب کتابای خلیل وار بزنم D:

ببین دیگه آب سر من تو گذشته ولی خوب ببین سالی مگه چند قسمت انیمه، از یه انیمه ی بلند پخش میشه بیشتر از 50قسمت که نمیشه....بنظرم کسی که تازه میخواد شروع کنه، اگه یکسال تاخیر بندازه تو دیدن این طور انیمه ها(و تمام توان، ترافیکش و تمرکزش رو بزاره سر انیمه های کوتاه)...50قسمت وان پیس و غیره، هیچ چیزی نیست. اگه گرم دیدن بشه، خیلی راحت یک سال انیمه رو تو کمتر از یک هفته تموم میکنه..حرفه ای تر باشه، تو دو روز تموم میکنه. حتی اگه بخواد روزی 5ساعت انیمه نگا کنه که میشه 15قسمت، کل وان پیس رو که فک کنم 14سال پخش باشه رو تو یک ماه نیم نشده، تمومش میکنه.

در کل من منکر دیدنشون نمیشم...ولی بهتره هیچ عجله ای تو دیدنشون نکنن، وقت واقعاً خیلی زیاده، به انیمه های کوتاه بچسبند تا با استاندارهای مختلف آشنا بشند و سلیقه ی ـشون رو پیدا کنن.
اشتباه میکنی خلیل .
من نمیگم از اول یه نفس بشینه چند هزار قسمت انیمه بلند ببینه .
باید فصلی و کوتاه رو در کنار 1 عنوان بلند ببینه همیشه تا بلندها رو هم برسونه به هفتگی ( اونایی که هنوز پخش میشن )
کسی که افتاد تو انیمه کوتاه دیدن دیگه طرف بلند نمیره و از یه چیز مهم تو انیمه هم محروم میشه .
اونم ارتباط برقرار کردن و اخت شدن با فضا و شخصیت کاراکترهاست .
انیمه های کوتاه رو تا میای بفهمی چه خبر و به شخصیتا عادت کنی تمام میشن ( استثنائاتی هم هست البته )
ولی وقتی برسی به آخرین قسمت بلیچ تازه میفهمی دنیا دست کیه :دی

اقا در راستای تفهیم و تکریم اونایی ک تازه وارد دنیای انیمه شدن باید ب عنوان کسی ک الان (همونطور ک میدونید کم اطلاع‌ترینم تو تاپیک!) در اوج شکوفا شدنه:دی بگم ک متاسفانه با پرهام و امیراکیبا موافقم...من انیمه رو با F/Z شروع کردم و بعدش یکراست رفتم سراغ بلیچ در کنارشم Hellsing ultimate رو میدیدم ک خب واقعا کوتاه بود به هرحال اومدم بگم ک من اگه بلیچ رو ندیده بودم امکان این ک الان اینجوری علاقه‌مند شده باشم ب نظر خودم خعلی کم بود...از اونورم احساس میکنم تا اخر عمرم Bleach بهترین انیمه‌ای باشه ک دیدم:دی...
سخن اخر:دی:به عنوان یه تازه وارد تو این وادی باید بگم دیدن یه انیمه‌ی بلند توی همون اول کار خعلی میتونه تاثیرگذار باشه چرا ک اصن دنیای انیمه‌ی بلند ی چیز خوفناکی برا خودش...

این سؤال رو قبلا پرسیده بودم،ولی خوب دوباره میپرسم شاید فرقی کرده باشه اوضاع! :-"

Fate/Apocrypha چند جلدش اومده؟ در جریانید از نظر داستانی اوضاعش چطوره؟

خیلی یک جوریه اوضاعش! یک سری از سرونت هاش طراحیشون معرکه ـست! یک سری دیگشون طراحیشون فاجعست! :| چی میشد اگر یک Fate دیگه،مثل F/Z میومد :(

و اینکه،احتمال انیمه شدن داره پس از اتمام کتاب؟ :d حداقل میدونم سر این حرص نمیخوردم...ربطی به F/Z نداره! :-"
البته کاراکتر محبوبم (لرد ال ملوئی دوم) هم فکر کنم تو ویکی دیدم توی این حضور داشت:| یا شایدم یه Fate دیگه بود! کلا ما رو نابود کردن انقدر Fate ساختن :-" این هیترهای یوبی یه سری بزنند به ویکی این انیمه تا معنی میلکینگ رو دریابند! :d
---
ویرایش: اگر کسی تورنتی از فصل دوم Kimi to Boku داره به ما برسونه! :d هرچی یافتم،فایده ای نداشتن:(

آخرین ویرایش:
دو قسمت اخیر ناروتو که فیلر نبود :دی دقیقاً همون خود مانگا بود که خیــــــلی توش آب بسته بودن.
قضایای اوچیها رو تو مانگا گفته بود که اینجام همون ها رو گفت. فقط در مورد دانزو یه خورده دیگه زیادی آب و تاب داده بودند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or