Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آخه ناروتو اصلا لایسنس نشده بود اون موقع که بخواد پخش شه :دی Cartoon Network اواخر 2004 لایسنس شد که اصلا از طریق مـاهواره های ایران قابل گرفتن نبودش.

من خودم 2006 ناروتو برای اولین بار دیدم و اصلا خوشم نیومد تا زمان عرضه شیپودن.

tumblr_ksczlyQbeU1qzx4k0o1_500.jpg
مخلصم دادا :d
------------------------
دوستان این انیمه ی roruni kenshin ارزش دیدن داره دانلود کردم اما هنوز حوصله دیدنش را پیدا نکردم ؟!

مخلصم دادا :d
------------------------
دوستان این انیمه ی roruni kenshin ارزش دیدن داره دانلود کردم اما هنوز حوصله دیدنش را پیدا نکردم ؟!
خود انیمه اش خیلی قشنگه مخصوصا آرک کیوتوش ، ولی مشکلش اینه که فیلر زیاد داره (فصل 3 کامل فیلره :d)

سلام
شهاب گیر نده دیگه .
مگه مهمه کی از کی شروع به دیدن انیمه کرده ؟
ول کن بابا

معلومه که مهم نیست ولی وقتی یکی میاد با افتخار این موضوع رو پرچم می کنه و میدوه تو این تاپیک و می خواد جو اینجا رو هم مثل بخش اخبار کنه، باید از همون اول جلوش رو گرفت.
=================================================

من 3 ساله تو این تاپیک رفت و آمد می کنم و وقتی هم سایت رو باز می کنم اولین انتخابم این تاپیکه. جو این تاپیک رو هم که کاملا مشخصه. همه با هم دوستن و همه هم اگر بحثی با هم می کنن فقط برای بالا بردن اطلاعاتشون و معرفی یه انیمه جدیده. این بحثای الکی و بی ارزش رو نیارید اینجا لطفا.

البته که کاراکتر بیخودی بود،ولی خوب من هنوز انیمه رو ندیدم:d
راستی کار دوبله رو کی انجام داده؟
تازه این قسمت وارد رینگ شد،قسمت بعد مبارزه ی بلاکB شروع میشه :d
من که اسم صداپیشه ها کلا یادم نمیمونه! :d
ولی رفتم چک کردم،این بشر صداپیشگی یکی از کاراکترهای محبوب ناروتوـم یعنی شیکامارو رو هم به عهده داشته! :d :x
صداش آشنا به نظرم میومد ولی هرچی فکر کردم نفهمیدم صدای شیکامارو هم بوده :d
به هر حال،بسیار هم خوب و بسیار هم حمایت میگردد از این مورد! :d

در انتظار آپلود چپتر 740 روی مانگاریدر :d
---
خوب مثل اینکه کمال همنشین در این دخترک هم اثر کرده! :-" وقتی کسی 24 ساعته با زاراکی کبیر باشه همین میشه دیگه! :d بسیار هم عالی! :d
فقط 1سؤال! :d اینی که الان زد بانکای بود؟ :-o یا شیکای؟ :d یه چیزی تو مایه های بانکای کومامورا بودش :d
---
:| :| :|
یعنی اعصابم دیگه داره به هم ریخته میشه:| هی تا 1قدمی مرگ میره،یکی دلش میسوزه یا اتفاقی میفته میاد نجاتش میده:| چرا یکی پیدا نمیشه که رحم حالیش نباشه و بزنه به درک واصل کنه این رو؟ :(( البته سوچیکاگه خواست چنین کاری کنه که اوبیتوی نامرد گند زد به همه چی :|
این بخشش که کلا رو اعصاب بود...

ولی اونطرف...گای:(( :(( :((
به خاطر انیمه ی راک لی،علاقم به گروه راک لی خیلی بیشتر شد...اول نجی...الانم گای...:((

بدون شرح : {اسپویلری چیزی ندارد}

بلند ترین انیمه ی جهان {هنوز در حال پخشه}

از سال 1969 شروع شده هنوز هم در حال پخشه از Fuji televisionهست !

تا الان بالای 7000 قسمت ازش اومده !

یک ماشالاه و بزن به تخته باید براش داد !
:d

بدون شرح : {اسپویلری چیزی ندارد}

بلند ترین انیمه ی جهان {هنوز در حال پخشه}

از سال 1969 شروع شده هنوز هم در حال پخشه از Fuji televisionهست !

تا الان بالای 7000 قسمت ازش اومده !

یک ماشالاه و بزن به تخته باید براش داد !
:d
چطوریه؟ :-/ ارزش دیدن داره بشینیم شروع کنیم؟ :-/ :دی
بالاخره آرک Water 7 وان پیس رو تموم کردم. واقعا عالی بود :bighug: انگاری جاهای حساس تازه می خواد شروع بشه ;;)

آخرین ویرایش:
اینجا هیچکس انیمه های غربی نمیبینه؟ :d
این tron uprising رو من دارم نگاه میکنم خیلی باحاله.
batman animated هم خیلی خوبه.
Batman The Animated Series نظیر نداره!
بهترین انیمیشنیه که من دیدم!
تو کارای جدید، Young Justice رو اگه ندیدین حتما ببینین که اونم عالیه!
-----------------------------------------------
اونقدر آدم رو جوگیر می کنه این تاپیک که حد نداره!
الان دو فصل Darker Than Black، چهار فصل اول Digimon و کل Teen Titans (نمی دونم چرا :d) در حال دانلوده! :d
بدبخت اون ISP که شبانه رایگانو به من داد :d

آخرین ویرایش:
این هفته special بود و هر 2 قسمت فیلر بودش. قسمت بعدی هم فیلره.

واقعا این انیمه به شکل شرم آور و زشتی افتاده و من نمیفهمم تو مغز سازنده هاش چی میگذره.

خدایی بلیچ با اون همه فیلر باز فیلر هاش دیدن داشت !
این ناروتو همش خواب آور شده !! /:)

این هفته special بود و هر 2 قسمت فیلر بودش. قسمت بعدی هم فیلره.

واقعا این انیمه به شکل شرم آور و زشتی افتاده و من نمیفهمم تو مغز سازنده هاش چی میگذره.

شهاب جون دیگه می خوان تا جایی که می تونن ازش پول در بیارن. دقیقا یاد اون قسمتی از باکومان افتادم که بهشون می گفتن
باید مانگا رو تا جایی که می تونین کش بدین که بشه انیمه اش رو هم ادامه داد

متاسفانه گند زدن تو انیمه ناروتو رفت.

الان داشتم داستان ها و تریلر های انیمه های بهار رو میدیدم پسر چقدر انیمه زاقارت این فصل زیاده و یکی از اون فصل های دوست داشتنی امیر اکیباست با یه عالمه مهدکودک دخترونه :d

ولی توشون چند تا کار هم بود که نظرم رو جلب کرد حالا بعضی هاش داستان بعضی گرافیک و بعضیاشم همینجوری الکی :d

از کار ها فصل بهار که بدم نیومد میشه به :

اولیش Haikyuu که یه انیمه ورزشی در کنار چهار انیمه ورزشی این فصل به نظر میرسه شرایط بهتری داره و از اونجایی که برای اولین بار به بازی والیبال پرداخته و شرایطی که این چندساله والیبال ما داشته به یه ورزش محبوب تبدیل شده برای خیلی از دوستان میتونه جالب باشه البته به شرطی که کار خوب و درست حسابی از اب دربیاد

Captain Earth تریلر بدی نداشت ولی خب قبلآ هم گفتم من از سبک رباتیک زیاد خوشم نمیاد ولی خب تو این دو فصل اخیر سیل زیلدی از انیمه های رباتیک روان است و نمیشه هیچکدومشون رو نگاه نکرد

No Game No Life راستیتش وقتی این انیمه رو دیدم بیشتر از کاراکتر هاش خوشم اومد و نظرم رو جلب کرد تا داستان یا گرافیک و ....

Isshuukan Friends داستان بدی نداره و فضای خاصی رو هم دنبال میکنه به نظر میرسه که میتونه یکی از کار های محبوبم باشه

Gokukoku no Brynhildr فکر اولیش بد نیست اگه خوب دنبال بشه داستان خوبی داشته باشه میتونه انیمه خوبی باشه

Black Bullet چیز زیادی از داستانش معلوم نیست گرافیک و نحوه مبارزشون تو همون چند ثانیه از تریلر بد به نظر نمیرسه و شاید کار جالبی باشه

Break Blade هم یه انیمه رباتیک دیگه که به نظر بد نمیرسه کاراکتر های نسبتآ خوبی داره

بقیه انیمه ها هم یا جالب نبودن یا تریلر نداشتن و یا داستان :d

برخلاف حسن، من نه تریلری دیدم نه حتی خود لیست انیمه های بهار رو!
اما تا اونجایی که می دونم فصل جدید Mushishi و پارت سوم Jojo قراره پخش بشن. بعلاوه ی انیمه ی جدید یکی از کارگردانای مورد علاقه ام یعنی ماساکی یوآسا که اتفاقاً قراره اقتباسی از مانگای Ping Pong باشه که چند سال پیش یه فیلم لایو اکشن ازش دیدم و خیلی جالب بود. این سه تا واسه من کافی ان :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or