نیم ساعت اول از بس موزیکال بود من داشتم ذوق مرگ میشدم!
نیم ساعت اول عالی بود!!! بسیار به دلمان نشست! :d کم مونده بود به خاطر یه انیمیشن موزیکال تا این حد،اشک ذوق بریزم :d
آهنگ محبوبم، مثل اینکه اکثرا Let it go رو خیلی دوست داشتن، نامزد اسکار هم که بود! :d ولی خوب، من اون آهنگی که موقع باز شدن دروازه ها خونده میشد رو خیلی بیشتر دوست دارم! :d البته Let it go هم خوب بود،ولی این جالب تر و باحال تر بود! :d
همینطور که تا الان دیدید، من در مورد آهنگ خالی معمولا نظر نمیدم
و مثلا همیشه اپنینگ و اندینگ رو میگم،که اونم از نظر تصویری هم برام مهم میباشن! خوب آهنگای انیمیشن هم همینه دیگه! :d
آهنگ خالی کلا بهم حال نمیده، برای همین وقتی آهنگ+تصویر با هم در نظر بگیرم، همین باز شدن دروازه رو بیشتر دوست داشتم :d
به طور کلی انیمیشن هم برام هم گروه میباشد با Tangled !
یعنی 3 گروه انیمیشن کلاسیک ، انیمیشن های 2روزه ، و بین این دوتا! :d فروزن توی گروه "بین این دوتا" جای میگیره برام! :d
حالا چرا...نمیدونم چراها! ولی انیمیشن های کلاسیک رو من داستان هاشون رو بیشتر میپسندیدم(البته شفاف سازی کنم نه همشون! مثلا سفید برفی اصلا دوست نمیدارم! سیندرلا هم همینطور
) یه ته مایه ی عمیق تری داشتن! :d
مورد بعدی اینه (قبلا هم گفتم :d ) سبک گرافیکی قدیمی ها رو بیشتر دوست داشتم! :d مخصوصا وقتی وارد حالت موزیکال میشدن،یه نوع اغراق خیلی قشنگی داشت! :d چطور بگم...برین آهنگ اسکار و رفقا توی tLK ، یا میزشام Beauty and the Beast ، یا the Colorful Wind (فکر کنم همین بود
) از پوکاهانتس و .... زیاده! :d این حالت خاص یا من ندیدم پیاده بشه،یا اون پیاده نمیشه کلا، یا چشام کوره و پیاده میشه و من درک نمیکنم
آها این یارو آدم برفیه هم باهاش حال نمیکردم
کاراکتر اضافیی بود
(این رو گفتم،دلم براش سوخت
)
کلا
همین دیگه! :d بعد از اینکه از خیلی انیمیشن ها انتقاد کردم و بسی فحششون دادم
، از این خوشم اومد و پیشنهاد میکنم ملت ببیننش! :d
راستی الان احساس میکنم Rio اونقدر هم برام ماندگار نشده
(دسته ی وسط بود
) و به دسته ی انیمیشن های 2روزه میره پایین