fluffy.is رو چک کن.
این fluffy بهترین سایت برای انیمه های قدیمی هست ولی تورنت نیستش. دست خلیل درد نکنه که چند سال پیش مارو آشنا کرد با این گنج
در مورد دیجیمون، از خوب کسی پرسیدی
ببین دیجیمون چند سری داره.
سری اول همونی هست که تلویزیون خودمون چند سال پیش کلی سانسور و نامنظمی پخش کرد.
انیمه ای هست که برای کسایی که انیمه رو با امسال Death Note یا Code Geass شروع کردن ممکنه جذاب نباشه و یا بچه گونه به نظر بیاد. ولی کسایی از انیمه های شونن شروع کردن، میتونن ارتباط خوبی با حس ماجراجویی/شونن داستان داشته باشن. اگه ژاپنی ببینی، متوجه میشی 10 سال پیش که نشون میدادن خیلی چیزارو ازش زده بودن و ورژن انگلیسی هم تمام مرگ هارو سانسور کرده. سری اول فکر کنم 52 قسمت هستش. داستانش رو میدونید دیگه نیازی به توضیح نیستش.
سری دوم یا Digimon 02 مربوط میشه به چند سال بعد از پایان سری اول. شخصیت های اصلی بزرگ شدن و چند نفر جدید به عنوان شخصیت اصلی معرفی میشن. شخصا محبوب ترین سری هستش بخاطر اینکه از نظر مبارزه های اپیک و پشت سر هم کم نمیذاره و خیلی هم شلوغه. ولی چیزی که 02 رو به نظرم جذاب میکنه، اینه که داستان به مراتب جدی تره. شخصیت های فرعی به طرز بدی کشته یا شکنجه میشن و داستان به مراتب mature تر از سری اول هستش. به خصوص اواخرش که واقعا قشنگ میشه. اینم حتما ژاپنی ببینید. اگه میخواید انگلیسی ببینید، اصلا نبینید
سری سوم یا Digimon Tamers ربطی به سری اصلی نداره. در واقع دیجیمون و دنیای دیجی ها یه جور افسانه مثل کارتون یا بازی هستش. داستان در مورد یه پسری به اسم تاکاتو هستش که آرزوشه یه دیجیمون داشته باشه و بعد از یه سری اتفاق، دیجیمون جدیدی به نام guilmon رو خلق میکنه. Tamers داستان قشنگی داره. شخصیت هاش یه خورده بچه تر هستند اما این اواخرش تم تاریکی به خودش میگیره. به خصوص اینکه توی سری چندتا از قشنگ ترین و احساسی ترین صحنه ها توی کل سری رخ میده و یه Anti-Hero ـه خیلی عالی داره.
سری چهارم یا Frontier هم با سری های قبلی فرق داره. فرق اصلیشم اینه که این بار انسان ها تبدیل به دیجیمون میشن و تنوع خوبی داره. از نظر مبارزه این شاید اوج سری باشه. یخورده تکراری هست و اگه ببینی متوجه میشی که داستان به چندتا آرک مختلف که از یک pattern پیروی میکنن هستش ولی 50 قسمته واسه همین خیلی مشکل بزرگی نیستش. این سری هم بر عناصر مثل آتش، نور، یخ، تاریکی، برق و... بنا شده و که یکی از المنتهای دنیای انیمه و بازی برای پیشبرد داستان هستش.
سری پنجم هم با اسم Data Squad یا Savers هست. من شخصا از اون خوشم نمیاد و ندیدیمش. سری ششم که با اسم Xros یا Fusion شناخته میشه هم سیزنی هستش که چند سال پیش اومد و من جز قسمت اول ندیدمش. نه اینکه بد باشه، اتفاقا شنیدم اواخرش خیلی خیلی قشنگ میشه. چرا؟ چون شخصیت های تمام سیزن های قبلی رو میارن و crossover میکنن! اون اپیزود شاید یکی از بهترین لحظات زندگی من بودش
به اضافه اینکه از نظر OST، تمام سیزن ها به نظرم فوق العاده هستند. از نظر Opening/Ending یا BGM خود انیمه واقعا شاهکارن. هیچوقت از گوش دادن بهشون خسته نمیشم. بجز اینکه توی ورژن انگلیسی یه سری مضخرف گوشخراش و البته مسخره گذاشتن. برای همین
باید ژاپنی ببینید این سری رو. برای فن ساب، Positron خوبه. یه فن ساب دیگه هم بود منتها اسمش رو یادم نمیاد. من خودم تمام سیزن ها رو به 3-4 زبون مختلف دارم اما تورنتشون رو ندارم. خواستی برات پیدا میکنم.
سوالی بود در خدمتم.