زیاد در مورد کارگردانا اطلاعی ندارم،اما فکر کنم انیمه های بلند مثل وان پیس، هر یه مدت یه بار(مثلا هر آرک) کارگردان و اینا عوض میشن :dدوستان یه سوالی برام پیش اومده کارگردان وان پیس و full metal alchemist brotherhood یکی نیستن که احیانا؟ چون خیلی چیزایشون شبیه هم هستن
خودمم زیاد اطلاعات نداشتم برا همین پرسیدم استایل عوض شدن صورت موقع عصبانی شدن و .... و نشون دادن عکس شخصیت ها وسط انیمه خیلی شبیه به هم هستندزیاد در مورد کارگردانا اطلاعی ندارم،اما فکر کنم انیمه های بلند مثل وان پیس، هر یه مدت یه بار(مثلا هر آرک) کارگردان و اینا عوض میشن :d
فکر کنم تو AW ، بخش بلیچ بود که یه تاپیک زده بودن و کارگردانای انیمه رو معرفی میکردن و ... :d که یعنی میان و میرن ملت :d
ولی برام عجیبه ها تا حالا چوپرفن نداشتیم اینجا :d
زیاد در مورد کارگردانا اطلاعی ندارم،اما فکر کنم انیمه های بلند مثل وان پیس، هر یه مدت یه بار(مثلا هر آرک) کارگردان و اینا عوض میشن :d
فکر کنم تو AW ، بخش بلیچ بود که یه تاپیک زده بودن و کارگردانای انیمه رو معرفی میکردن و ... :d که یعنی میان و میرن ملت :d
ولی برام عجیبه ها تا حالا چوپرفن نداشتیم اینجا :d
من چوپر توی گروه برام نفر آخری یا یکی مونده به آخره ...
البته تا قبل از گذشته 2 سال بیشتر باهاش حال میکردم :d از تغییراتش و اونی که به انسان ها شبیه بود خوشم میومد، و کلا قیافه هاش خیلی خفن تر بود! Horn Point و Arm Point نیز بسی خفن بودن! :d
ولی الان... البته Horn Point الانم جالاب شده! ولی قبلی رو بیشتر دوست داشتم :d
سبک مبارزه هم که فقط اسوپ کبیر البته هنوز ازش مبارزه ی خاصی ندیدیم بعد از 2سال ولی وقتی مبارزه های قبلیش رو یادم میارم ...
فرانکی هم با تیپ جدیدش زیاد حال نمیکنم قبلا خفن تر بود قیافش :d البته اگر موهاش رو همون حالت قدیمی بزاره،بسیار خفن میشه
امیر از تو بعیده ! :d
داری میگی انیمه تو قسمت شخصیت ها و مبارزات افت کرده ؟! :-b
وحشتناکه این حس! :d من در این مواقع،اسپویل رو باز میکنم ولی نمیخونم اصلا یه مرضیه که باید اون اسپویلر رو باز کنمادم تا خودش تجربه نکنه نمی فهمه چقدر سخته ملت در مورد انیمه ای که داری نگاه می کنی اسپویل بذارن نتونی بازش کنی! :d
انیمه ی کارتی من نمیشناسم(شهاب در خدمت شماست ) اما پیشنهاد میکنم خصومت شخصیت رو بزار کنار و FullMetal Alchemist : Brotherhood ببین،اینجوری به عظمت این دنیا پی میبری و بعدش کلا تو دنیای انیمه غرق میشی :d فقط اون حصومت شخصی رو بزار کناردوستان انیمه باز یک سوال:d
با توجه به این که من کلا با انیمه خصومت شخصی دارم!:d اما یه انیمه تو عمرم دیدم که هنوزم هی میبینم!:d اونم Yu-gi-oh هست..میخوام ببینم عین این چی دارین بهم پیشنهاد بدین؟:d
این خصومت سر دراز دارد!:d کلا من آبم با انیمه های ناروتو فرم اینا تو یه جوق! نمیره:d شهاب کجایی؟:dانیمه ی کارتی من نمیشناسم(شهاب در خدمت شماست ) اما پیشنهاد میکنم خصومت شخصیت رو بزار کنار و FullMetal Alchemist : Brotherhood ببین،اینجوری به عظمت این دنیا پی میبری و بعدش کلا تو دنیای انیمه غرق میشی :d فقط اون حصومت شخصی رو بزار کنار
Shingeki No Kyojin رو ببین ، آبت تو یه جوق ! میره :d به احتمال 91% .این خصومت سر دراز دارد!:d کلا من آبم با انیمه های ناروتو فرم اینا تو یه جوق! نمیره:d شهاب کجایی؟:d
(یه بلک کتسه بلک Rose چیه اونم دارم هنوز ندیدم:d)
این خصومت سر دراز دارد!:d کلا من آبم با انیمه های ناروتو فرم اینا تو یه جوق! نمیره:d شهاب کجایی؟:d
(یه بلک کتسه بلک Rose چیه اونم دارم هنوز ندیدم:d)