Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قسمت خیلی قشنگی بود
با این مشتی که یوپی برای ناکل آماده کرده ( مثل این میمونه که با پتک تو سر مورچه بزنی :d) یه لحظه گفتم ناکل مرد دیگه (که اگه میمرد ادامه ی داستان دیدنی میشد )
ولی ورود ناگهانی کیلوا خیلی غافلگیر کننده بود ( فکر میکردم پیشه گون و پیتو ـه )
مثل اینکه یوپی هم در برابر Lighting بی دفاعه (چه شود :d)
خیلی وقته که یه مبارزه درست و حسابی از کیلوا ندیدیم
قسمت هفته ی بعد دیدن داره :d

آخرین ویرایش:
Attack on Titan
خیلی هم نیازی به اسپویلر نداره ، ولی به هر حال ! :دی
این طراحی غول ها چقدر عالیه ! :| یعنی رسماً آدم رو منهدم میکنن با این قیافه هاشون ! بعضی هاشون که در حال خوردن آدم ها لبخند دلنشین میزنن و انگار دارن یکی رو نوازش میکنن ! :دی بعضی ها قیافه متفکر و اندیشمند دارن ! بعضی ها هم خیلی غمناک و افسرده ، آروم از راه میرسن و طعمه بدبخت رو میندازن بالا و تمام ! :دی اگه قیافه هاشون ترسناک و خشن بود خیلی تأثیرش کمتر از حالت فعلی بود.
چیزی اسپویل نکنین که فعلاً فقط 2 قسمت دیدم ! :دی

Attack on Titan
خیلی هم نیازی به اسپویلر نداره ، ولی به هر حال ! :دی
این طراحی غول ها چقدر عالیه ! :| یعنی رسماً آدم رو منهدم میکنن با این قیافه هاشون ! بعضی هاشون که در حال خوردن آدم ها لبخند دلنشین میزنن و انگار دارن یکی رو نوازش میکنن ! :دی بعضی ها قیافه متفکر و اندیشمند دارن ! بعضی ها هم خیلی غمناک و افسرده ، آروم از راه میرسن و طعمه بدبخت رو میندازن بالا و تمام ! :دی اگه قیافه هاشون ترسناک و خشن بود خیلی تأثیرش کمتر از حالت فعلی بود.
چیزی اسپویل نکنین که فعلاً فقط 2 قسمت دیدم ! :دی

دقیقا موافقم. یکی از دلایلی که این تایتان ها یه کابوس هستند facial experience ـشون هستش. اگه یه چیز ترسناک و وحشتناک بود بعد از یه مدت بشدت تکراری و غیرطبیعی میشد.
منتها مشکلی که هست اینه که با پیشروری داستان قیافه تایتان ها هم حالت کمیکی پیدا میکنه و یخورده از اون بی حسی در میاد و اکثرشون طوری برخورد میکنند که انگار هوش دارند. اوجشون دقیقا 2 قسمت اول و خصوصا غولی که مادر ارن رو میخوره هستش...

مانگا قسمت چندی ؟
گاتس این اواخر خیلی جذاب شده :bighug::x
حدود 330 اینا...
دقیق یادم نیست چند...
از وقتی این زره رو گرفته تبدیل شده به اون چیزی که من می خوام...
اصلا به لول های جدیدی از Cool بودن و BA بودن قدم گذاشته ایشون...

حدود 330 اینا...
دقیق یادم نیست چند...
از وقتی این زره رو گرفته تبدیل شده به اون چیزی که من می خوام...
اصلا به لول های جدیدی از Cool بودن و BA بودن قدم گذاشته ایشون...
آره خیلی کول و جنتلمن/ BA :d و دختر کش شده :d
شخصیتش هم خیلی پخته تر شده و دیگه یه مزدور الکی خشن نیست (فکر کنم از بعد اینکه کاسکا رو گم کرد فهمید که چی براش مهمتره : کاسکا یا انتقام )
فقط یه چیزی رو من نفهمیدم : اون بچه ای که هی میاد کمکش خیلی شبیه خودش و کاسکا ـه ، نکنه بچه ی خودشه ؟

به اولين قسمته فيلره گينتما رسيدم،خواستم بيام بپرسم تا قسمته چندش فيلره كه رد كنم،اما بعده ديدنه همون اولين فيلر،ديدم اين انيمه فيلرهاشم عاليه:))

یکی از بهترین چپترهای ناروتو. گای بعد از پین و گارا محبوب ترین شخصیت من توی ناروتو هستش و همیشه گفتم اگه قرار باشه یکی از دنیای ناروتو جلو Goku قرار بگیره و دوام بگیره، فقط و فقط گای هستش اونم بخاطر قدرت بینهایتش توی تایجوتسو. به همین دلیل وقتی پین به کونوها حمله کرد کیشیموتو مثلا خواست با زرنگی گای رو از داستان بکشه بیرون چون در حضور گای، خیلی راحت 2 تا از بدن های پین به خصوص اونی که نینجوتسو رو absorb میکرد مرحوم میشدن. الانم اگه Forbidden 8th Gate رو بزنه فکر کن به طرز قوی میتونه با مادارا مبارزه کنه. فقط امیدوارم کشته نشه چون واقعا در اون حالت ناروتو برای من بی معنی میشه و دیگه هیچ دلیلی واسه نگاه کردن وجود نداره از اونجایی که همه مردن! گای به راحتی تونست کیسامه رو نفله کنه. راحت تر از چیزی که کیلر بی تونست بهش برسه. به نظرم بدجوری میتونه برای مادارا مشکل درست کنه.

پروژه‌ بعدی جیمز کامرون چیست؟ + فیلم و تصاویر - مشرق نیوز | mashreghnews.ir

صرف نظر از این Conspiracy Theory خفن، جدا شگفت زده شدم که نویسنده ی مطلب اینقدر اطلاعات صحیحی از انیمه و مانگا داره! استایل طراحی خیلی از مانگاها و انیمه ها جون میده واسه اینایی که از ربط دادن همه چیز به فراماسونری و شیطان پرستی و ... نون در میارن!! امیدوارم انیمه و مانگا همینطور ناشناخته بمونن تو ایران.

--------
قسمت 118 هانتر هم تو حلق بقیه ی انیمه های درحال پخش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or