گای نرو
به قول آقای همساده
یعنیا داغونم کردی عامو لی لی شدم الان
راستی من اینقد ناروتو توقعم رو برده بالا تاحالا هر بار اومدم شروع کنم انیمه دیگری رو واسه دیدن همون دو قسمت اول منصرفم کرد.
رفقا پیشنهادی دارید تو همین ژانر و سبک؟
وان پیس چجوریاس؟
ناروتو توقعتونو برده بالا؟به قول آقای همساده
یعنیا داغونم کردی عامو لی لی شدم الان
راستی من اینقد ناروتو توقعم رو برده بالا تاحالا هر بار اومدم شروع کنم انیمه دیگری رو واسه دیدن همون دو قسمت اول منصرفم کرد.
رفقا پیشنهادی دارید تو همین ژانر و سبک؟
وان پیس چجوریاس؟
ناروتو توقعتونو برده بالا؟
من راستش حرفی ندارم...
--------------------------------------
خدا نیامرزه این قیسبوک رو که کل ناکاماهایی که قراره به کشتی لوفی اینا اضافه بشن رو تا 300 قسمت دیگه اسپویل کرد![]()
شما مو میبینی و من پیچش مو برادر بالای 10 ساله باهاش آشنا شدم باهاش بزرگ شدم با هیجانش بر انگیخته شدم با ناراحتیش غمگین،با شوخیاش خندیدم
همه چیز ظاهر قضیه نیست بعضی وقتا بعضی چیزا خاص میشن موندنی میشن تو دلی میشن
شما 10 سال پیش با ناروتو آشنا شدید O_o ؟!
فک میکنم اگه اشتباه نگم سال 2004 بود تازه شروع پخشش قبل تر هم بودهشما 10 سال پیش با ناروتو آشنا شدید O_o ؟!
این جور رفتارا خاص اهلش برادر ارزونی خودشونخب به نظر میرسه بیماری مسری گفتن سن و سال از بخش اخبار، به اینجا هم سرایت کرده.
از این به بعد میتونیم شاهد جملاتی مثل " من 40 ساله دارم انیمه میبینم " ، "شما اصلا دراگون بال رو به صورت هفتگی دنبال کردین " ، " من 20 سال پیش ناروتو رو دیدم و عاشقش شدم " و .......![]()
آخه ناروتو اصلا لایسنس نشده بود اون موقع که بخواد پخش شهفک میکنم اگه اشتباه نگم سال 2004 بود تازه شروع پخشش قبل تر هم بوده
حالا که بحث سن سال انیمه ای پیش اومد من بخوام راستش را بگم زمانی که 8-9 سالم بود با انیمه اشنا شدم اون زمان که تازه ما*واره اومده بود تو بورس یادمه یه شبکه ای بودبه نام RTL این بعد از ظهر ها انیمه پخش میکرد خوب من انیمه هایی مثل دیجیمون پوکمون دراگون بال اینو یاشا را دنبال میکردم ... بعد وان پیس را پخش کرد که من عاشق این انیمه شدم باهاش اخت دم یادمه از اولش تا ارک جزیره ی اسمانی این انیمه را دنبال کردم بعد این شبکه قطع شد و من هم کم کم دنیای انیمه را فراموش کردم تا همین 4-5 سال پیش که پدیده ای به اسم ADSL تو ایران اومد ()تونسم تو اینترنت بگردم و دوباره دنیای انیمه را پیدا کنم حتی اسم وان پیس را هم یادم رفته بود !! اما خوب از اول دانلودم کردم و دوباره شروع کردم و تازه فهمیدم قضیه انیمه مانگا و ... از چه قراره! و تا به امروز دنبال کردم .