اتفاقا منم دقیقا به همین صورت پیدا کردم انیمیشنشو! از رو خاطرات کودکی :dاین هفته وان پیس نداریم
-------------------------
یه کم حرف انیمیشنی!
وقتی جوون بودم یه انیمیشنی میداد در مورد آرتور و میزگرد و یه سری بچه های تیم راگبی یا همچین چیزایی.
طبق معمول اکثر انیمیشن ها یا قسمت آخرش توی TV پخش نشد یا اگر هم پخش شده، من ندیدم.
خلاصه این که رفتم و 3 قسمت آخرشُ گرفتم. اما کاش نمی گرفتم و توی خیالم باقی می موند که این انیمیشن قسمت آخری داشته که من ندیدم.
می خواستم سراغ انیمیشن اژدهاسواران (Dragon flyz) هم برم اما دیگه جرات ندارم![]()

کاراکتر محبوبم به فنا رفت...
چقدر حس بد و غمگینانه ای داشت این قسمت
اصلا ناروتو بیاد توی انیمه همه چی رو درست کنه
نباید این اتفاقات بیفته
) میشه گفت حالم بهم میخورد
اصلا باهاش حال نکردم! مخصوصا شخصیت اصلی داغونش!
زیاد وارد جزییات نشم اسپویل میکنم
(یعنی اول نوشتم،بعد دیدم اِ این اسپویله و پاک کردم :d )
خود ایده ی مسابقه،توپ ها،قوانین و ...! و بعدشم اون مبارزه با چوب بیلیارد 
رسما هرچیزی میشه تصور کرد! :d دختره هم سؤالاتی که تو ذهنمون بود رو پرسید ولی طرف جواب نداد
، یعنی منم اول چنین چیزی حس کردم، ولی اون پوزخند آخر کار،همه چیز رو بهم ریخت

فقط همین! :d این هفته وان پیس نداریم
-------------------------
یه کم حرف انیمیشنی!
وقتی جوون بودم یه انیمیشنی میداد در مورد آرتور و میزگرد و یه سری بچه های تیم راگبی یا همچین چیزایی.
طبق معمول اکثر انیمیشن ها یا قسمت آخرش توی TV پخش نشد یا اگر هم پخش شده، من ندیدم.
خلاصه این که رفتم و 3 قسمت آخرشُ گرفتم. اما کاش نمی گرفتم و توی خیالم باقی می موند که این انیمیشن قسمت آخری داشته که من ندیدم.
می خواستم سراغ انیمیشن اژدهاسواران (Dragon flyz) هم برم اما دیگه جرات ندارم![]()
Arthur and the knight of justice
فوق العاده اس. چی شد مگه آخرش![]()
از این بدتر میشه؟ با کلی ذوق میری برای قسمت آخر و تموم نمیشه 
تموم نشداز این بدتر میشه؟ با کلی ذوق میری برای قسمت آخر و تموم نمیشه
![]()
. Intro کینگ آرتورم خیلی خاطره انگیز و قشنگ.(ـــه:d).
)جا داره یادی از این انیمه کنم.
کسی یادش میاد اینو؟ اولین کارتونی بود که توش صحنه خون و خونریزی بود.بشدت منو وقتی بچه بودم تحت تاثیر قرار داد.یجورایی شوکه شده بودم.
Ganba No Boken
![]()
---------------------------------------------------------------------------

این همونی نیست که توش یه راسو سفید بود که همه موش ها ازش می ترسیدن؟![]()
![]()