Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

@TCSCELL

Psycho-Pass

داستان جدی، دنیای تاریک، شروع و پایان عالی، روند فوق‌العاده، شخصیت‌های خیلی جذاب (بخصوص 2 تا اصلی‌ها) و... 22 قسمت هم بیشتر نیست.

کلاً همه چیز این انیمه عالیه و بدون شک یکی از بهترین انیمه‌هایی هست که تو یکی دو سال اخیر دیدم... از اون حرکات تغییر شکلهای صورت و استایل‌های چیبی که خوشت نمیاد هم خبری نیست.

تولید سال 2012‍ه و قراره فصل دوم و یک فیلم هم از روش بسازن... البته داستانی که تو فصل اول شروع میشه تو همین فصل هم تموم میشه... یعنی آخرش نصفه نیمه باقی نمیمونه.

یک چند تا عکس ازش میزارم تا ببینی استایلش چه مدلیه... این عکس‌ها هیچی رو برات اسپویل نمیکنه.. با خیال راحت بازش کن

93583158568892552893.jpg
68337640505981449654.jpg

40232587678066757073.jpg
20333363269157941909.jpg

97042940278710362198.jpg
73238072675749622543.jpg

36987430712551377395.jpg
64294870083348676260.jpg

انیمه تو این سبکی که خوشت میاد کارهای خوب و عالی دیگه‌ای هم داریم... ولی فعلاً برو اینو ببین، مطمئن باش پشیمون نمیشی

Attack on Titan هم که تو برنامت هست... احتمالاً الان بچه‌ها میان راجع به Stein's Gate هم سر و دست میشکنن... خارج از اینها کلی انیمه عالی دیگه تو ذهنم برات ردیف کردم که بعد از دیدن این بری سراغشون... ببین الکی الکی خودتو به ف*ک دادی رفت!! :|:d

PUPA EPISODE 4

حالا شد یک قسمت خوب ....... بالاخره یک چیزی هایی رو گرفتم ولی ........ در کل هنوز نفهمیدم چی به چیه !!

قیافه ی من بعد از دیدن 4 قسمت این انیمه هنوز اینطوریه :
Perk_wild_wasteland.png

-------------------------

ناکاماهای گل لطفا سوال ص-قبل که در مورد Fate/Stay Night پرسیدم رو جواب بدید ! ;;)

----------------------

راستی بچه های این انیمه ی Stein-Gate رو من ندیدم اینقدر بچه ها تعریف میکنن میشه یک توضیحکی بدید چطوریه بزنم دان شه ! :d

آخرین ویرایش:
سلام
اول دستت درد نکنه بابت توضیحاتت:دی

من کلا زیاد انیمه ندیدم و در این زمینه Newbie به حساب میام:دی کلا فقط Death Note و بعد از اون هم Fate/Zero رو دیدم. از هر دو به شدت خوشم اومد ولی دومی رو خیلی بیشتر دوست دارم:دی اصلی ترین فاکتور برام اینه که انیمه تاریک و غم انگیز و خصوصا جدی باشه! این سه تا فاکتور برام خیلی مهمه. مثلا من نمیدونم این شکل و شمایلی که کاراکترا به خودشون میگیرن اسمش چیه:
72390484026903138434_thumb.jpg
ولی خوشم نمیاد از این صحنه ها زیاد داشته باشه.:دی حالا 2-3 تا تو طول کل انیمه باشه (مثل Death Note) مشکلی نیست ولی زیاد نباشه. در درجه بعدی داستان و شخصیت پردازی و کاراکتراش برام مهمن. طراحی هاش هم مهمه که قدیمی نباشه. یکی از بچه ها وان پیس بهم داد ولی خب به خاطر همین قدیمی بودن قسمت اول رو هم نتونستم کامل ببینم. یا مثلا ماکان Neon Genesis Evangelion رو معرفی کرد رفتم دیدم واسه سال 95ـه، بی خیالش شدم. ولی مثلا با طراحی های F/Z به شدت حال کردم.

در مورد زبونش هم یواش یواش دارین منو از راه بدر میکنین که مجبور بشم با همون ژاپنی ببینم!:دی

ممنون از توضیحاتت:دی
ولی خب با توجه به چیزایی که گفتی، برای منی که با زبون ژاپنی آشنا نیستم و نمیدونم مثلا "کیموچی" یعنی چی، فرقی نمیکنه اون چیزی که ترجمه میشه، زیرنویس باشه یا دوبله!:دی
با این تفاسیر بهتره شما کلاً از انیمه بکشی بیرون پسر جان :دی
میخواستم بهت FullMetal Alchemist Bratherhood و Stiens Gates رو پیشنهاد بدم ولی با این چیزی که گفتی الان دودل شدم :دی
Elfen Lied و Shingeki No kyojin رو هم بهت توصیه میکنم .

این چیزی که تو گفتی یکی از Iconic ترین نکات در رابطه با انیمه/مانگا هستش :دی Fullmetal Alchemist که جزو بهترین های تاریخ به حساب میاد پر از اینجور صحنه ها هستش. در واقع اینجور صحنه ها اصلا چیزی لوس یا زیر سوال نمیبره بلکه توصیف و expression کاراکترها به بهترین شکل هستش. باید عادت کنی :دی

قدیمی بودن رو نمیشه کاریش کرد. مثل این میمونه بگیم من فیلم قدیمی تا قبل از 2000 نگاه نمیکنم. خصوصا اینکه چندتا از بهترین داستان و شخصیت پردازی (که گفتی برات مهمه :دی) توی همون انیمه های دهه 90 شونن و ماقبلش هستند. Evangelion رو من ندیدم اما همه تحسینش میکنن.
به هر حال طراحی قدیمی از کوچک ترین نکاتی هست که ممکنه بیننده رو بپرونه و با توجه به کیفیت اون اثر به چشم ممکنه نیاد :دی طراحی مانگا شینگکی رو همه میگن قدیمیه ولی خب الان بهترین مانگا حال حاضر هستش :دی (هرچند من مخالف این نظرم :دی)
خب الان همین Fate/Zaro که هیچ کدوم از این حرکات Iconic (:دی) رو نداشت، مشکلی توی توصیف و Expression کاراکترها داشت!؟:-/ :دی نمیخوام در این خصوص به قولی برم بالا منبر (چون واقعا خنده داره به عنوان کسی که کلا 2 تا انیمه بیشتر ندیده بخوام در این جمعی که همه اندازه سن من و بابام رو همدیگه انیمه دیدن سخنرانی کنم!:دی) ولی خب سلیقه است دیگه، نمیتونم ارتباط برقرار کنم:دی

در مورد قدیمی هم حرفت به نظر منطقی میاد!:دی البته این قدیمی بودن هم اولویت آخرمه. اگه یه چیزی سایر فاکتورها رو داشته باشه، میشه با قدیمی بودنش، به شرطی که رزولوشن خود فایل خوب باشه (مثل اون وان پیسه 40-50 مگی نباشه!:دی) کنار اومد.
@TCSCELL

Psycho-Pass

داستان جدی، دنیای تاریک، شروع و پایان عالی، روند فوق‌العاده، شخصیت‌های خیلی جذاب (بخصوص 2 تا اصلی‌ها) و... 22 قسمت هم بیشتر نیست.

کلاً همه چیز این انیمه عالیه و بدون شک یکی از بهترین انیمه‌هایی هست که تو یکی دو سال اخیر دیدم... از اون حرکات تغییر شکلهای صورت و استایل‌های چیبی که خوشت نمیاد هم خبری نیست.

تولید سال 2012‍ه و قراره فصل دوم و یک فیلم هم از روش بسازن... البته داستانی که تو فصل اول شروع میشه تو همین فصل هم تموم میشه... یعنی آخرش نصفه نیمه باقی نمیمونه.

یک چند تا عکس ازش میزارم تا ببینی استایلش چه مدلیه... این عکس‌ها هیچی رو برات اسپویل نمیکنه.. با خیال راحت بازش کن

93583158568892552893.jpg
68337640505981449654.jpg

40232587678066757073.jpg
20333363269157941909.jpg

97042940278710362198.jpg
73238072675749622543.jpg

36987430712551377395.jpg
64294870083348676260.jpg

انیمه تو این سبکی که خوشت میاد کارهای خوب و عالی دیگه‌ای هم داریم... ولی فعلاً برو اینو ببین، مطمئن باش پشیمون نمیشی

Attack on Titan هم که تو برنامت هست... احتمالاً الان بچه‌ها میان راجع به Stein's Gate هم سر و دست میشکنن... خارج از اینها کلی انیمه عالی دیگه تو ذهنم برات ردیف کردم که بعد از دیدن این بری سراغشون... ببین الکی الکی خودتو به ف*ک دادی رفت!! :|:d
دستت درد نکنه. به این میگن یه معرفی درست حسابی!:دی چارتا عکس بذارین آدم ترغیب بشه!:دی
طراحیش که به نظر با سلیقم جور در میاد.:دی
آره Stein's Gate رو هم بچه ها معرفی کردن ولی با این حرکتی که تو رفتی (عکس گذاشتن و ترغیب!:دی) احتمالا Psycho-Pass رو اول شروع کنم. اگه لینک کیفیت خوب (در حد 150-200 مگ برای هر قسمت) داری هم لطفا PM کن.:دی تورنت هم بود مشکلی نیست:دی
سلام

با این تفاسیر بهتره شما کلاً از انیمه بکشی بیرون پسر جان :دی
میخواستم بهت FullMetal Alchemist Bratherhood و Stiens Gates رو پیشنهاد بدم ولی با این چیزی که گفتی الان دودل شدم :دی
Elfen Lied و Shingeki No kyojin رو هم بهت توصیه میکنم .
به هر حال انیمه هم باید برای هر قشر و سلیقه ای، چند مورد داشته باشه دیگه!:دی نمیشه که همش طبق سلیقه شماها باشه!:دی

میخوای معرفی کنی، یه خورده از این آریای ما (زیتونی!:دی) یاد بگیر:دی چارتا عکس بذار حداقل آدم بدونه با چی طرفه!:دی

سلام
به هر حال انیمه هم باید برای هر قشر و سلیقه ای، چند مورد داشته باشه دیگه!
:biggrin1:
نمیشه که همش طبق سلیقه شماها باشه!

میخوای معرفی کنی، یه خورده از این آریای ما (زیتونی!
) یاد بگیر
چارتا عکس بذار حداقل آدم بدونه با چی طرفه!
سلیقه همست . تو غیر بقیه ای :دی
من حوصله این قرتی بازیا رو ندارم :دی هرچیزی رو که اینجا بهت میگیم ، میتونی تو anime4u دات ir به راحتی پیدا کنی . هم لینک کم حجم و خوش کیفیت داره و هم توضیحات .

69641728945914578825.jpg

کیفیت 720 فایل تورنت تمامی قسمتها (از فن ساب Commie) یازده گیگ

Psycho Pass 720

کیفیت 1080 فایل تورنت تمامی قسمتها (از فن ساب Commie) بیست و شش گیگ

Psycho Pass 1080

یک خلاصه داستان هم بزارم که دیگه حتماً اول بری سراغ همین... بدون کوچکترین اسپویلی

تمام این خلاصه داستان تو 10 دقیقه اول قسمت اول مشخص میشه

داستان تو آینده نزدیک میگذره... یک سیستمی توسط تکنولوژی جدید درست شده که میزان و درجه جرم و جنایت آدم‌ها رو مشخص میکنه

مثلاً بالاتر از یک عددی مثل 100 اگه باشه شما مجرم هستی ... در واقع یعنی پتانسیل ارتکاب جرم رو داری و حتی اگه جرمی هم نکنی میان دستگیرت میکنن و میندازنت زندان!

بالاتر از عددی مثل 300 هم اگه باشه توسط سیستم مجرم خیلی خطرناک شناخته میشی و میکشنت و کارت به زندان نمیکشه.

داستان اصلی راجع به یک گروه پلیس هست که توسط این سیستم مجرمها رو تو سطح شهر پیدا میکنن و یا اونها رو دستگیر میکنن یا میکشنشون (بسته به درجه‌ای که سیستم براشون مشخص میکنه)

تو این گروه پلیس دو دسته آدم وجود دارن.... یکی پلیسهای واقعی که درصد و درجه جرمشون پایین هست و مجرم حساب نمیشن... یکسری هم افرادی که درجه جرمشوم بالا است ولی بخاطر قابلیتهایی که دارن اونها رو از زندان درآوردن و با پلیس برای خفت کردن مجرمین همکاری میکنن.

اول دستت درد نکنه بابت توضیحاتت:دیمن کلا زیاد انیمه ندیدم و در این زمینه Newbie به حساب میام:دی کلا فقط Death Note و بعد از اون هم Fate/Zero رو دیدم. از هر دو به شدت خوشم اومد ولی دومی رو خیلی بیشتر دوست دارم:دی اصلی ترین فاکتور برام اینه که انیمه تاریک و غم انگیز و خصوصا جدی باشه! این سه تا فاکتور برام خیلی مهمه. مثلا من نمیدونم این شکل و شمایلی که کاراکترا به خودشون میگیرن اسمش چیه:
72390484026903138434_thumb.jpg
ولی خوشم نمیاد از این صحنه ها زیاد داشته باشه.:دی حالا 2-3 تا تو طول کل انیمه باشه (مثل Death Note) مشکلی نیست ولی زیاد نباشه. در درجه بعدی داستان و شخصیت پردازی و کاراکتراش برام مهمن. طراحی هاش هم مهمه که قدیمی نباشه. یکی از بچه ها وان پیس بهم داد ولی خب به خاطر همین قدیمی بودن قسمت اول رو هم نتونستم کامل ببینم. یا مثلا ماکان Neon Genesis Evangelion رو معرفی کرد رفتم دیدم واسه سال 95ـه، بی خیالش شدم. ولی مثلا با طراحی های F/Z به شدت حال کردم.
کلا این FSN خیلی ها رو از انیمه زده کرده وگرنه این میمک های چهره برای بعضی از انیمه ها جزو واجباته:d
Psycho Pass رو که حتما ببین
بعدش هم اینا رو ببین (ترتیبشون به خودت بستگی داره)
دو سری توضیحاتشون رو هم نوشتم ولی هر دو سری برق ها رفتن :d

آخرین ویرایش:
خب من تو این یک ماه دوتا انیمه دیدم که با اینکه ازاینجور سبک ها متنفر بودم ولی نمی دونم برای چی یدفعه از این رو به تون رو سدم
اولیش Ano-Hana بود که نمی خواستم ببینم و زیاد با سبکش که مدرسه و... حال نمی کردم بعد دیدم تعریف زیاده از شروع کردم به دیدن رسما دوجا موهای بدنم سیخ شد:-o:d اصلا فکرش رو نمی کردم که اینطوری باشه و داستانش منو میخکوب کنه و اندینگ انیمه واقعا فوق العاد است هر وقت بیکار میشم یبار اهنگش رو گوش میدم بعد میرم....:d
خلاصه نمره من به این انیمه 10/8.5
دومین انیمه Usagi Drop بود که اولش فکر نمی کردم زیاد منو دنبالش بکشه ولی نمی دونم چطور شد که همه 11 قسمت رو تو چند ساعت زدم به بدن اصلا یه طوری بود طنز و... همه چیزش خوب بود اینم فوق العاده بود
نمره ام 10/8
و یه چیزی که واقعا ادم رو اذیت میکنه تعداد قسمت های اینجور انیمه هاست!!واقعا 11 قسمت برای اینجور انیمه خیلی کمه
خوب دوستان یه چنتا انیمه معرفی کنید با داستان عالی و توش لوس بازی و... نباشه واقعا تو هر انیمه که کاراکتر دختر یا پسر اش هی دنباله لوس بازی و ... باشه بیزارم ازش

یه اسپمی در مورد انیمه ی جدی و تیره و تاریک و اینا...

این طور نبوده که ما هم از روز اول بشینیم Nagi no Asukara ببینیم و های های گریه کنیم و گوله گوله اشک بریزیم.o:-)

ما هم یه روز برای خودمون آقایی بودیم. برسرک و ارگو چروکسی می دیدیم. زمونه با ما این طور کرد که این شدیم8-|

مثال اخیرش همین امیرحصین روز اول دنبال سایکو پس بود، آخرین پستش در مدح عاشقانه های گوسیکb-)

جدا ندیدیش؟ نمی دونم چرا فکر می کردم تو اینو به من معرفی کردی؟ :دی
ببینش خلیل ساما. چند تا از داستاناش از اون چیزاییه که دوست داری.
من اولی و چهارمی رو خیلی دوست دارم. اولی به خاطر داستان سوپر دارکش. چهارمی به خاطر کارگردانی شاهکارش. بقیه اش هم خوبه.

ماجیسکا؟! :d
منم خودم یادم نیست که کی این انیمه رو بهم پیشنهاد کرده بود LOL

مثلا خداییش بیاید بگید تا حالا چند تا ترجمه ی متفاوت واسه "یوروشکو اونگای ایشیماسو" شنیدید/دیدید ؟

این که اصلاً برای خودش داستانیه...من خودم رو میسپارم به شما...تا...به خاطر کمک شما ممنونم...اصولاً تو هر سریالی که نگا میکنم یه ترجمه انگلیسی ازش هست LOL

اممممممم چیزه :-s اجازه هست نوبی عصا کش نوب دگر شود ؟! :-s
اولاً بگم که سینا برو بمیر که انیمه رو انگلیسی میبینی :| :| اصلاً همه ی حس و حال انیمه دیدن رو که میکشی با این حرکت 8-|
اصلاً در مورد همین F/Z که عاشقشی تنها دلیلی که من رفتم سمتش و امیرحسین آکیبا باش خرم کرد ، ^:)^ Akio Otsuka ^:)^ بود :دی

دوم هم اینکه این لیستی که ایشون معرفی کرده فکر کنم خیلی چیز خوبی باشه من 3 تاش رو جدا میکنه از زبون یه نوب بت معرفی میکنم :دی
علاوه بر این ها فکر میکنم FMA:BH چیزی نیست که تو دنبالش باشی :-? ولی به شدت پیشنهاد میشه :x :bighug: عجیب چیز کره‌ای میباشد :دی تو قسمت اولش رو دانلود کن ببین خوشت نیومد بیا اینجا بزن تو گوش من :دی فکر کنم انگیلیسیش هم هست :-/ :دی متاسفانه من حافظه ام در حد ماهی شب عید شده :|
در آخر هم اینکه نمیدونم چرا ولی همینجوری خیلی دوست میددارم که Akira & GHOST IN THE SHELL رو بت معرفی کنم :دی

یکی نیست به من بگه برا چی بیخود چیز معرفی میکنی :| :دی

پ.ن: حالا این سینا رو ولش کنید :p یکی اندکی توضیحات در مورد Black Lagoon و Attack on Titan میده ؟! :"> خصوصاً این دومی خیلی جذاب به نظر میرسید :دی بعد ربطش به Code Geass چیست ؟! البته گوگل میگه ربط دارن :-" :دی این شینگِکی رو هم قبلاً یکی به من معرفی نموده بود :-?
پ.ن2: اینجا چرا همه کاربرا اینقدر قدیمی ان ؟! /:) یه مرتضی نوان رو در نظر نگیریم ( :دی ) تقریباً همه کاربرها مالِ 2007 و به قبلن نکنه اول اینجا بوده بعد BC رو کلنگشُ زدن :-? :دی

Black Lagoon بسی باحاله! >:) در مورد یه گروه قاچاقچی میباشد! و یه سری گروه مافیایی و .... کلا خلاف! :-"
خوبی زیرنویس فارسیش هم اینه که سان.... نشده و قشنگ حس اون دنیای زیرزمینی(البته اصلا زیرزمینی نبودن:-" قشنگ تو چشم بودن:-" ) خلافکارا رو میرسونه! :d
به شدت پیشنهاد میشه! :d

شینگکی رو من معرفی نکردم؟ :-" کلا شینگکی از اون انیمه هاست که همه معرفی میکنند :d
ربطشون رو با CG هم نمیدونم:-" البته من خودم CG ندیدم...که در جریانی...:-"

منم جزو جدیدام:( 2009 میباشم:-"
---
@ مرتضی
اتفاقا من هم K-On ! دیدم! :d قسمت هایی که اجرا داشتن چیز جالبی بود :d اما K-On!! (فصل دوم:-" ) احساس میکردم همون فصل اول داره تکرار میشه،فقط یه کاراکتر جدید اون وسط چپوندن...برای همین هیچوقت نتونستم تمومش کنم :d
پیشنهاد : بشین Tamako Market ببین،کاراکترهاش تا حد 80-90% شباهت دارن به بچه های K-On :d فکر کنم یک یا دو فصل بعد از F/Z اومد...بدبخت صداپیشه ی کینث که اینجا در نقش اون پرنده ی منحرف شیکمو بود:-"

سلام
پ.ن: حالا این سینا رو ولش کنید
:p
یکی اندکی توضیحات در مورد Black Lagoon و Attack on Titan میده ؟!
:">
خصوصاً این دومی خیلی جذاب به نظر میرسید
بعد ربطش به Code Geass چیست ؟! البته گوگل میگه ربط دارن
:-"
این شینگِکی رو هم قبلاً یکی به من معرفی نموده بود
:-?
الان اطلاع داری که شینگکی و attack on titan یکی هستن یا نه ؟ پستت مجهول بود :دی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی