Ooops
کاربر سایت
والا اصلاً معلوم نیست داستان چقدر جدیده! خودشون گفتن A non-route adaption of F/SN. یعنی با اینکه غیر از سه route داستانه ولی بازم اقتباس از F/SN ـه! فکر کنم یه ترکیبی از داستان هر سه تاش باشه که اگه این باشه احتمالا اون دو مورد هم هست توش.ولی خوب چون این قراره جدید باشه،میترسم این 2مورد هم نباشن
Mononoke . اساساً همون داستان سوم آیاکاشیه. اگه خوشت اومد حتما ببین.Ayakashi Japanese Classic Horror رو دیدم ، البته فقط سه قسمت آخری که محمد علی تعریفش رو کرده بود .
خیلی خوب بود .
بسی چسبید .
چیز دیگه ای توی این مایه ها نیست ؟
Aio Bungaku رو هم دو قسمت اولش رو دیدم ولی هنوز اونطوری که باید نچسبیده :d
Aoi Bungaku کارای نویسنده های قرن 20 ژاپنه برخلاف آیاکاشی که داستانای کلاسیکه. به همین خاطر یه غم و تاریکی عجیب غریبی تو همه ی داستاناش هست، چون کلا ژاپنی ها تو قرن 20 دپرس بودن یجورایی! بخصوص داستان اولش کلا در مورد depression ـه فیلم Melancholia رو دیدی؟
لیست خوبیه در کل ولی چرا فیلمای برسرک ؟؟ سریال 25 قسمتی برسرک راه درسته برسرک دیدنه. جداً فیلما از همه نظر ضعیفترن نسبت به سریالش.
منم فکر می کنم Ano Hana تو نیمه ی اولش یه عالمه نکته و چالش واسه شخصیتا معرفی کرد که هیچکدوم رو به نتیجه نرسوند. آخرش شد یه ملودرام مدرسه ای. شاید اگه تعداد قسمتاش بیشتر میشد، به نفعش میشد. ولی Usagi Drop فکر کنم اگه طولانی تر میشد به تکرار میفتاد.و یه چیزی که واقعا ادم رو اذیت میکنه تعداد قسمت های اینجور انیمه هاست!!واقعا 11 قسمت برای اینجور انیمه خیلی کمه
اتفاقا سه تا انیمه ای که معرفی کردی، یعنی Akira ، Ghost in the Shell و FMA جزو بهترین کارایی هستن که میشه به انیمه فن های جدید یا هر کس دیگه ای پیشنهاد داد!یکی نیست به من بگه برا چی بیخود چیز معرفی میکنی
شینگکی = شینگکی نو کیوجین = Shingeky no Kyoujin = Attack on Titan = حمله به غول = حمله به تایتانپ.ن: حالا این سینا رو ولش کنید یکی اندکی توضیحات در مورد Black Lagoon و Attack on Titan میده ؟! خصوصاً این دومی خیلی جذاب به نظر میرسید بعد ربطش به Code Geass چیست ؟! البته گوگل میگه ربط دارن این شینگِکی رو هم قبلاً یکی به من معرفی نموده بود
همه اش یکیه
هیچ ربطی هم به Code Geass نداره. فقط هر دو تو زمان خودشون خیلی گسترده تر از انیمه فن های معمولی دیده شدن و شدن انیمه ی محبوب Lapsed anime fan ها و New anime fan ها. در ضمن هر دو هم جزو پرفروش ترین های زمان خودشونن.