Whitebeard
کاربر سایت
دوستان نظرتون راجع به مانستر چیه؟با یکی بحث میکردم سر Death Note گفت اینم یعنی Monster از نظر دارک و رئال بودن بهش نزدیکه.خوبه؟کامل زیرنویس شده؟
Rock Lee اصلا نیاز به هایپ نداره. خودش هایپه. قسمت آخر رو ببینی یهو یه 10 می ندازی تنگ انیمه واسه Rateاش.
مبارزه ساسوکه و ناروتو و راک لی یکی از بهترین مبارزه هایی میشه که میبینی. البته منظورم از نظر کمدی بودنا نه خود کیفیت جنگ
البته باز راک لی وضعش از اینا بهتره! هفته ای 2-3 قسمت میبینم ولی سرعت دیدن کمه اگر تا آخر این هفته تمومش میکردم عالی میشد :d فعلا 34 تا دیدم، 35 هم دانلود شده، تا 39 گذاشتم برای دانلودRock Lee واقعا انیمه fun هستش حیفه که نمی تونی ادامه بدی واقعا داری ضرر می کنی!!:d
و Fairy Tail رو تا کجا دیدی؟؟
من این انیمه بخاطره کاراکتره مورده علاقم و موسیقی انیمه دنبالش می کنم وگرنه منم مثل تو.....
اهل مانگا و منهوا و اینا نیستم، ولی Tower of God به شدت پیشنهاد میشه!بعضی مانگا ها یا مهنوا ها رو باید حتما خوند ( این حتما مثل اینه که بگی اجباری نیست ولی الزامیه ):d
یه نمونه هایی میگم برید بخونید بشید مانگا خون انیمه رو ترک کنید
Berserk این الزامی اجباری هالیش نیست اگه نخونید خودم میام گردنتون رو میزنم
از مهنوا هم God Of High Shcool , Tower Of God اشاره کرد که خیلـــــــــــــــــــــــــــی قشنگن
بیشتر از این نمیگم سکته رو نزنین
درکل پیش به سوی مانگاb-)
اما خب بعضیا فرق فوکولند مثه Fairy Tail که واقعا انیمش از مانگاش بهتره که اون پوکید
واقعا یکی نمیدونه این چه انیمه ای هست؟ دفعه قبلی اقا خلیل زحمت کشید گفت اینم بگید ممنون میشم
واقعا یکی نمیدونه این چه انیمه ای هست؟ دفعه قبلی اقا خلیل زحمت کشید گفت اینم بگید ممنون میشم
سلام
آقا من دارم میام تهران . چنتا انیمه آماده کنین بیام ازتون بگیرم
اصولاً هر چیزی که ندارم رو مد نظر دارمچیزی مد نظر داری یه پ.خ بده بزنیم رفتیم یه وری بگیری :biggrin1:
دوستان نظرتون راجع به مانستر چیه؟با یکی بحث میکردم سر Death Note گفت اینم یعنی Monster از نظر دارک و رئال بودن بهش نزدیکه.خوبه؟کامل زیرنویس شده؟
2,Code Geass 1دوستان انیمه باز ، انیمه تو مایه های Death Note داریم چیزی ؟ :d
فقط در مورد پایانش :
------------به نظرم زیادی خوب تموم شد من انتظار داشتم حداقل یکی از برادرا کشته یا اونور دروازه اسیر بشه. حالا بماند که اسکار هم اومد جز شخصیت های خوب و ماستانگ هم چشماش شفا پیدا کرد
خلاصه خیلی خوب بود ولی پایانش خیلی دیگه Happy شد
راستی خبری از فصل دوم K نشد ؟!
اگر نسخه اولی FM رو میدیدی،
همون پایانی که انتظار داشتی دقیقا توش اتفاق میوفته. من هر جفتش رو دیدم ولی خودم با BH خیلی بیشتر حال کردم. به نظر من داستانش پیوستگی بهتری داشت.
آره به نظرم اونطوری خیلی جالبتر میشد ولی
برای تنوع هر از چندگاهی یه Happy Ending آنچنان هم بد نیست
فقط داود کدوم برادر توی سری اول کشته میشه ؟!