من قسمت بعد Shingeki no Kyojin میخوام!!!![]()
![]()
![]()
این چه وضعش بود آخهالان دارم بال بال میزنم برای قسمت بعدی
![]()
این هفتش خیلی خفن بود پسر یعنی اون 5 دقیقه اخر رو 10 بارم ببینی سیر نمیشی البته امیذوارد طبق پیشنمایش این هفتش قسمت بعدی فقط خاطرات نباشه
و اما در مورد بقیه انیمه های این فصل هم بعد از گذشت چندهفته یه نظری بدم هیچ کس که نظر نمیده:d
Hataraku Maou-sama! : این انیمه یکی از بهترین های این فصل هستش و من خیلی خوشم اومد مخصوصآ شخصیت اول داشتان کاراکتر جالبی داره البته نباید با انیمه های سطح بالا مقایسه بشه ولی به خودی خود انیمه خوبیه
Devil Survivor 2 : کاش جنگ های بهتری ازش به نمایش میگذاشت انیمه ای هست که پتانسیل بهتر شدن رو داره ولی نمیدونم چرا با جلو رفتن هیچ تغییری نمیکنه
Karneval : این انیمه هم متاسفانه بعد از گذشت چند قسمت هنوزم معلوم نیست چی میخواد بگه داستانش پراکنده و درهمه کاراکتر هاش اگر بخوایم با انیمه های مشابه مقایسه کنیم نچسب هستند و نه چندان دوست داشتنی
Suisei no Gargantia : اینم جزء انیمه های خوب این فصل هستش داستان مشخصی داره کاراکتر هاش خوبن حالا نمیگم خیلی عالین و در کل ارزش دنبال کردن رو داره
RDG : خیلی کند و نچسب با اینکه 4 قسمت ازش دیدم ولی اصلآ جذب نمیکنه
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru : این انیمه هم خوراک زنگ تفریح یه انیمه مدرسه ای با شخصیت هایی که هرکدومشون واسه خودشون سوژه ای هستند مخصوصآ شخصیت اول داستان :d