تقسیم بندی:d : 1-ارزش نگاه کردن نداره 2-برای سرگرمی خوبه 3-خوب بود 4-عالی بود
از اونجایی که گرافیک توی انیمه برای من هیچ اهمیتی نداره، پس در مورد گرافیک حرفی نمیزنم !
در مورد داستان هم صحبتی نمیکنم که مشکلی پیش نیاد :d
Clannad و CLANNAD After Story
سری اول 24 و سری دوم 25 قسمت
سری اول خوب با یه پایان عالی و سری دوم عالی با یه پایان عالی
قبلا گفتم :
برای یه H&S این انیمه یه سمه !:dمن توش موندم تو چجوری تا آخرش دووم آوردی امیر جان !!:d
ولی برای یه درام پسند این انیمه فوق العاده هست ! بهترین انیمه کوتاه عمرم و کلی بخوام بگم بهترین انیمه بعد ناروتو برای من ! (بعضی وقتا فکر میکنم با هم برابرن):d
دوستانی که دنبال انیمه های درام و پر از دیالوگ های مفهومی بسیار زیبا هستند، هرگز این انیمه رو از دست ندین هرگز !
در کل عالی بود ! نمره ی کامل )
Claymore با 26 قسمت
انیمه ی بدی نبود ! نکته ی مهم، تو این انیمه این بود که وجود اون پسره خیلی به داستانش کمک کرد ! در کل برای سرگرمی خوب بود!
Darker than Black با 26 قسمت و Darker than Black 2 با 12 قسمت
توی سری اول داستان، شخصیت پردازی، طراحی شخصیت ها و . . .، هه در سطح خوبی قرار گرفته بودن، روی شخصیت اصلی داستان عالی کار شده بود!
تو سری دوم علاوه بر اینکه کل این ویژگی ها بهتر شده بودن بلکه روی شخصیت پردازی همشون بیشتر کار شده بود !(از شمارهی دومش خیلی بیشتر خوشم اومد)
انیمه ی خوبی بودن !
Durarara با 25 قسمت
از اون انیمه های کلیشه ای بود ! دیگه بیشتر از این چیزی به فکرم نمیرسه !
برای سرگرمی خوب بود !
Fate Zero با 25 قسمت
اول از همه، برای اونایی که گرافیک انیمه براشون مهمه بگم که من تا حالا گرافیک بالاتر از این انیمه ندیدم !
این انیمه خوراک بچه های H&Sـه :d صحنه های اکشن زیاد، مبارزات زیبا، تا حدودی بی رحم و با یه داستان نرمال !
در کل نمیدونستم بین دو و سه، کدوم رو انتخاب کنم ! میشه گفت انیمه هم برای سرگرمی خوب بود + یک سری نکاتی که اون رو از حالت سرگرمی به خوب تبدیل میکنه !
FullMetal Panic و Full Metal Panic Fumoffu و FMPفصل اخر:d
فصل اول 24 قسمت-فصل دوم 12 قسمت-فصل سوم 14 قسمت
هر سه فصل، برای سرگرمی و خندیدن ! کلا انیمه ی فانی هست ! با یکمی تم رباتی !
full metal alchemist با 51 قسمت
unchated 2 ? شوخی کردم:dبخاطر این، این حرفو زدم چون از هر لحاظ که به انیمه نگاه کنی، میتونی به عنوان یه انیمه ی خوب بهش نگاه کنی ! سخته که یه انیمه از هر لحاظ خوب باشه !
در کل انیمه ی خوبی بود
full metal alchemist brotherhood با 64 قسمت
هیچ فرقی با قبلی که نداشت که هیچ، حتی بهتر هم شده بود !(کلا اون چیزایی که در مورد سری اولش گفتم رو + یه داستان بهتر )
بهترین حرفی که میتونم در موردش بزنم ((کامل کننده ی سریه اول !! ))
Hitman Reborn با 203 قسمت
بسیار بچگونه :d کلا انیمه ی خوشحالیه :d با خیال راحت میتونم بگم ارزش نگاه کردن نداشت !!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازم خسته شدم و بقیه رو میزاریم برای یه وقت دیگه :d