Fallen Soul
کاربر سایت
:-oOo
اگه یک خورده به عکس توجه کنید، معلومه کدوم قسمت انیمه هست D:
بیشتر خلیل تو کار انیمه غمگینهدوستان من عاشق انیمه هستم مخصوصا غمگینش اگه کسی هست که بتونه چندتا انیمه غمگین بهم معرفی کنه ممنون میشم سریالی نباشه سینمایی باشه مرسی :d
آخه از نظر خیلی ها تنها ایراد وارده همون پایانشه که ناقص مونددلیل نمیشه چون پایان باحالی داشت از همچیش بگذریم :d
حالا مگه چی شده ؟:d
من بلافاصله فهمیدم کدوم قسمتهاز انیمه ی Danshi Koukousei no Nichijou که سال پیش پخش شد، قراره یه Live Action بسازند.
![]()
بازیگرای زیاد ردیفی نداره، ولی میشه بهش امیدوار بود، چون طنزش قشنگ بود (:
فیلم ـش قراره در ابتدای پاییز، 12oct همین امسال پخش بشه.
تو سایت ـش که برید، عکس دسته جمعی بازیگراش هست.
P.S
اگه یک خورده به عکس توجه کنید، معلومه کدوم قسمت انیمه هست D:
یه چند تا انیمه که دیدی و خوشت اومده رو بگو، شبیه اونا بچه ها بهت بگنمنتظر پیشنهادات شما برای انیمه ی بعدی هستم :d چیزی به ذهنم نمیرسه فعلا![]()
دوستان، جریان قسمت جدید بلیچ که اومده چیه ... ؟
من تقریبا با همه ی انیمه ها حال میکنم :dیه چند تا انیمه که دیدی و خوشت اومده رو بگو، شبیه اونا بچه ها بهت بگن :biggrin1:
آخه این جزو معدود چیزاییه که داشت اشک منو در میاورد. ولی حالا که میخوای جدید باشه، بشین فیلمای هوسودا و ماکوتو شینکای رو ببین. مثل Wolf Children و The Girl Who Leapt through Time و 5cm Per Second .داداش میخوام غمگین باشه ها اشک درار مثل یکی دنبال مامانش بگرده چه میدونم شکسن عشقی و از اینجور موضوع ها بعد میخوام امروزی باشه نه سامورایی :d
حالا که با همه چی حال میکنی، خب همه چی رو ببینمن تقریبا با همه ی انیمه ها حال میکنم :d
این وسط فقط از Gantz و F/SN متنفرم :d
Clannad و Full Metal Panic هم زیاد حال ندادن
با بقیه ی انیمه ها مشکلی ندارم :d ولی خوب اکشن،شمشیری،باحال،خفن و ... باشه حمایت میشهنبود هم اشکالی نداره :d
از Usagi Drop تا Black Lagoon رو میپسندم![]()
کسانی که انیمه رو ندیدن نخونن!!آخه از نظر خیلی ها تنها ایراد وارده همون پایانشه که ناقص موند![]()
Clannad هم زیاد حال ندادن![]()