Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Hajime no Ippo
2 سری داره /
هر دوتاشون ارزش دیدن داره . زیرنویس هم شده . انیمه بوکسینگ هست و اولش ممکنه گرافیکش اذیتت کنه بعد ولی عادت میکنی :دی باکابی تی داره
.....
Devil Survivor 2 اون قدر که فکر میکردم بهم نچسبید :دی !
ولی attack on titan خیلی مرده . دارک دارک خوره ی خودم :دی

ناروتو لعنتی !! چه فیلر های ***** میزنه !!! این همه از مانگا هم عقبه باز میره فیلر ؟! دهنشون سرویس !!!
تنها فیلری که از ناروتو دیدم و خوب بود Chikara بود !! اونم از دستشون در رفته بود وگرنه مضخرف میزدن

Hajime no Ippo
اولش ممکنه گرافیکش اذیتت کنه بعد ولی عادت میکنی :دی باکابی تی داره
هرچی عجق وجق تر باشه بیشتر بهم میچسبه مثل طراحی های Shiki. البته مطمئن نیستم مظورت از گرافیکش چی بود ولی خب. من با تنها چیزی که مشکل ندارم گرافیک هست :دی.

BAKUMATSU GIJINDEN ROMAN رو دیروز تموم کردم. نمیدونم خوب بود یا نه ولی درکل میتونم بگم "ناامیدم نکرد". طراحی شخصیت ها مخصوصان موهاشون قدیمی میزد کلی نوستالوژی داد بهم از این نظر عالی بود :دی.

ChiahayaFuru S2 14
ای بابا همش شد که باخت !!! به ندرت دیدم چیهایا ببره !!
3 قسمت فقط روی مسابقه مگومو و چیهایا !!!!!! اینجوره که این سیزن هم سریع تموم میشه ...... خیلی کند دارن پیش میبرن !

سلام

تنها انیمه این فصل که بتونه منو راضی کنه Shingeki no Kyoujin هست یعنی امیدوارم اینطور باشه. نشالله مثل No.6 و Deadman Wonderland باصورت زمین نخوره :دی.

سلام :d

Shingeki no Kyojin - E01
اصلاً فکرش رو هم نمیکردم....بعد از مدتها انیمه ای رو دیدم که با سلیقه ی من جور در آمد.
اولش وقتی صدای یوکی چان رو جای شخصیت اصلی شنیدم، هر چند که یکی از فن های صداشم، ولی زیاد خوشم نیومد. اما آخر انیمه رسماً ترکُند. الکی نیست که بیشتر نقش هایی که صحبت کرده، شخصیت مذکراند. (ولی اکثر شخصیت هایی که صحبت کرده، پسرهای ضعیف بودند که بعداً قوی شدند...باید دید اینجا چی میشه)
دوبلور آرمین، مارینا، هم که جای صحبتی نمیذاره،

وای، چند دقیقه ی آخر انیمه رو چهار بار نگاه کردم، خود انیمه رو هم دو بار، جایی که مادره داشت خورده میشد، بال بال میزدم D:....امیدوارم که همینطور خونین پیش بره

موسیقی ـش حرف نداشت

Suisei no Gargantia - E01
واقعاً که چه قدرت تخیلی دارند (:
قسمت اولش خیلی خوب، ولی امیدوارم که تو جاده خاکی نزنه، بخصوص اینکه 12قسمت هم بیشتر نیست.
در هر حال دارم با دوبلورهاش حسابی حال میکنم. Shizuka Itou که مثل همیشه توپه، ولی انتظار ندارم که در حد Psycho Pass ـش باشه. فقط عشق است Katsuyuki Konishi، دوست دارم همینطوری فقط تو انیمه داد بزنه D:
فک کنم قسمت دومش که داره دانلود میشه، باید صدای Ai Kayano چان هم شنیده بشه، سوپر فن ـشم D:
ولی ناجور بود که همون ابتدای کار Tomokazu Sugita، دوبلوری به این خفنی رو کنار گذاشتند، تازه خوشم امده بود!

++++++++++

محمدعلی دونو، اصلاً فکرش رو هم نمیکردم که یک فصل بیاد و صدای Miyuki Sawashiro رو نشنوم، فقط یه اخوان فضا ـش رو دارم D:

ChiahayaFuru S2 14
ای بابا همش شد که باخت !!! به ندرت دیدم چیهایا ببره !!
3 قسمت فقط روی مسابقه مگومو و چیهایا !!!!!! اینجوره که این سیزن هم سریع تموم میشه ...... خیلی کند دارن پیش میبرن !
درسته. کاملا واضحه این فصل content خیلی کمتری دارن. اگه با ریتم فصل اول مساختنش، نهایتا تو 8-9 قسمت این اتفاقات رو نشون میدادن. فیلر های 1-2 دقیقه ای هم زیاد داره این فصل طبق شنیده ها!
در مورد باختن چیهایا هم درست میگی. کلا مانگاکای چیهایافورو تو بقیه ی داستاناش هم همینطوری بوده. یعنی خیلی به شخصیتای اصلی سخت میگیره. بیشتر میبازن تا ببرن. فقط چیهایا هم نیست، تایچی و بقیه شخصیتا هم بیشتر باختن تا اینکه برنده بشن. البته از نظر من اینجوری خوبه. اولا واقعی تره، تو دنیای واقعی هم آدما بیشتر میبازن تا به پیروزی برسن. دوما هم اینکه وقتی برنده میشن، واقعا کیف میده :دی
محمدعلی دونو، اصلاً فکرش رو هم نمیکردم که یک فصل بیاد و صدای Miyuki Sawashiro رو نشنوم، فقط یه اخوان فضا ـش رو دارم D:
چه عجب. خلیل ساما تو تاپیک انیمه پست میده :دی
جدا ساواشیرو تو هیچ انیمه ای نیست؟ من هیچکدوم از بهاری ها رو ندیدم. خیلی عجیبه!! نکنه حامله ای، چیزی شده :دی

واااااااااااااای امروز چقدر خفن بود! :x اصلا روحم به پرواز در اومد! :d

Shingeki no Kyoujin - E2
خوبه خوبه! :d همینطور ادامه بده حمایت میشه! :d
---
One Piece - E591
:clap:
اپنینگ جدید بسی حال داد:x بسیار بسیار لذت بردم! :d حس اپنینگ های وان پیسی داشت! :p شارژ شارژ شدم اصلا! :d
بسی از این قسمت لذت بردم!!! ولی نمیدونم این لذت بردنم به خاطر خود اتفاقات این قسمت بود،یا به خاطر همین اپنینگ جدید بود که شارژم کرد! :d
دوفلامینگو هم این آرک حضور داره؟ >:) بالاخره از این کاراکتر مرموز وان پیس قراره خبرایی بشه؟ عالیه! :d
---
Hunter X Hunter - E75
به به! به به! :d این آرک زیبا هم امروز تموم شد! :x (تموم شد کامل دیگه؟ هفته ی دیگه انتظار اپنینگ جدید داشته باشیم یا هنوز یکمی دیگه ازش مونده؟ :d )
ولی نامردا توی کف گذاشتنمون:(( اما احساس میکنم طرف جینگ نیست! :-" و اون یارویی خواهد بود که توی Greed Island ، حرف N بهش اختصاص داده شده:-" چون در مورد بخش دوم توضیحی داده نشد مشکوک میزنه :d
در کل با این آرک خیلی حال کردم! خداکنه بالاخره عزیز دل برادر ، لئوریو هم بیاد ببینیم این چند وقت چه کرده! دلم براش تنگ شده! آرک قبلی هم خیلی نقشش کم بود:((
---
Chihayafuru S2 - E14
درسته این اواخر مسابقه خیلی طول کشید(چیزی که تا حالا توی سری اتفاق نیفته :-" ) ولی من واقعا لذت میبرم! اصلا نهایت هیجانه! :x قلب آدم میترکه سر مسابقاتشون تا یک کارت بگیرن:((
واقعا فکر نمیکردم انقدر جذب این انیمه بشم :d هی با خودم میگفتم این کارت بازی چیه انقدر محمدعلی ازش تعریف میکنه:| ( :-" )
---
Katanagatari رو هم شروع کردم، 3 قسمت ازش دیدم، واقعا خوشم اومده ازش:x سبک گرافیکی خاصش خیلی باحاله:x هر قسمت هم که طولانیه! نهایت لذته>:):x
مِندُنا گفتنش هم خیلی جالبه>:)
---
راک لی رو هم چند قسمتی رفتم جلوتر (32) اتفاقات توی اندینگ سومش خیلی خوبه! >:) خداکنه وارد داستان بشن:-" (شده باشن درست تره البته :d )

چه عجب. خلیل ساما تو تاپیک انیمه پست میده :دی
جدا ساواشیرو تو هیچ انیمه ای نیست؟ من هیچکدوم از بهاری ها رو ندیدم. خیلی عجیبه!! نکنه حامله ای، چیزی شده :دی

فدات... D:
محمدعلی دونو، ساواشیرو، عمراً حامله باشه، من همیشه اخبار تولدها و حاملگی ها رو چک میکنم، ببینم کی به کی ـه D:
نه اینکه هیچ کاری برای این فصل نداره، اگه درست خاطرم باشه، باید دوتا کار جدید تو این فصل داشته باشه، ولی جزء کارهای مطرح نبودند، بر خلاف فصل های پیش ـش.

راستی دلم برای صدای شیرین Aoi Yuuki چان تنگ شده ):

Off-Topic
Sadako 3D سال پیش پخش شد ولی اصلاً انتظارش نمی رفت که به همین زودی، قسمت دومش رو تایید کنند!

خانم Takimoto Miori تو این سری بجای Ishihara Satomi چان بازی میکنه و ماجرای فیلم برمیگرده به 5 سال بعد از وقایع شماره اول و بازم همون داستان اولیه ی سری Ring ـه و ماجرای یک کلیپ تصویری که هر کسی دیده، به شکل عجیبی مُرده و...

Sadako_3D_2-0001.jpg

سری اول از نظر مخاطبین اصلاً فیلم راضی کننده ای نبوده و فن های بازیگرا، از جمله خودم که فن ساتومی چان بودم رو اصلاً خوشحال نکردند.
جالبی اینجاست که نویسنده اصلی رمان Ring با کارگردان فیلم گفتند که قصد داریم باردیگه یه فیلم ترسناک (ترسناکترین) 3D رو بسازیم!!

پوستری از فیلم

P.S
Theme Song فیلم انیمه ای جدید Pokemon که چند ماه دیگه رو پرده میره، قراره بند ikimonogakari کار کند، اسم آهنگ Egao ـه و باید سه چهار ماه دیگه برای شنیدن صدای Kiyoe چان، باید صبر کرد ):

P.SS
دوست دارم YUI رو خفه کنم (: بعد از اینکه YUI از BF قبلی ـش جدا شد، امده تو یک بند جدید بنام FLOWER FLOWER، با یه پسری همشهری از فوکویا (محل تولد خود YUI ـه) اشنا شده، یه مدتی هم با هم قرار گذاشتند، الان هم رابطـشون رو دارند عمومی میکنند، نتیجه ی این کار باعث شده که YUI موهاش رو کوتاه کنه و رنگ ـشون (blondـش) کنه. به قول خودش قراره رویداد جدیدی تو زندگی رخ بده. از زمانی که اجرای زنده تو برنامه ی NHK داشت، هیچ فعالیتی دیگه ای نکرده بود (واقعاً ترکُنده بود تو اون برنامه) حالا دیگه داستان عوض شده...
به عنوان یه فن، زیاد از این اتفاقاتی که افتاده، خوشحال نیستم.

Shingeki no Kyojin
جو ـش اینجا خیلی زیاده، قسمت دوم معرکه بود. تو قسمت سوم دیگه باید صدای Romi Paku هم شنیده بشه، امیدوارم که بترکُنه D:
راستی یه live-action برای 2014 هم ازش داره ساخته میشه.

Suisei no Gargantia
قسمت دومش، مثل قسمت اولش قسمت بود (:

Katanagatari رو هم شروع کردم، 3 قسمت ازش دیدم، واقعا خوشم اومده ازش سبک گرافیکی خاصش خیلی باحاله هر قسمت هم که طولانیه! نهایت لذته

امیرحیسن، خاص کلمه ی واقعاً کوچیکی ـه برای این انیمه، جلوتر خودت بیشتر متوجه میشی D:

آخرین ویرایش:
بازم خلیل برگشته کلی خوسحال شدیم>:d<

منم چندتا از انیمه های این فصل رو دیدم یه نظری بدم

Shingeki no Kyoujin رو هفته پیش در موردش صحبت کردم پس دیگه در موردش نمیگم:d

Devil Survivor 2 از جمله انیمه هایی هستش که کاملآ به سبک من میخوره و دیدنش راضیم میکنه صرف نظر از همه ایراد هایی که تو قسمت اول بهش وارد بود پتانسیل خوبی داره که انیمه فصلی جالبی باشه

karneval روهم قسمت اولش رو دیدم فعلآ مثل تخم مرغ شانسی میمونه:d شاید انیمه خوبی از اب در بیاد شایدم نیاد قسمت اولش مبهم بود و البته شخصیت های نچسبی داشت:d

hataraku maou-sama! رو دو قسمت ازش دیدم انیمه بدی نیست و تا اینجا جالب بوده یه انیمه معمولی با کاراکتر های دوست داشتنی

Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru ( همونطور که میبینید اسمش رو تریلی نمیکشه:d ) از جمله انیمه هایی هستش که خیلی نباید ازش انتظار خاصی داشته باشید اگه با این ذهنیت نگاه کنید انیمه بدی نیست

همه اینایی که گفتم یه قسمت یا دو قسمت ازشون دیدم و شاید در اینده خیلی تقاوت داشته باشند با چیزی که الان هستند پس برای بهتر شناختن باید صبر کرد

سلام
منم 2 تا انیمه فصلی دیدم که هر کدوم 12 قسمت بودن .
به نظر من که هر 2 کاملاً معمولی و البته خیلی تکراری بودن .

اولی Another بود که یه جورایی میشه گفت شبیه فیلم " سرنوشت نهایی " بود .
تیره و خشن بود با چند گالن خون .

دومی هم Btooom! بود . این میشه گفت ترکیبی از " hunger game " و " candemend " بود .
گیمیری که تو بازی مورد علاقش گیر میفته .

فدات، حسن جان

torkaizer.jpg

:d
یه خبر امروز دیدم

یه شرکت عربی (Alter Ego) در دبی (ابوظبی) قصد دارند پا به دنیای انیمه بزارند.
اولین انیمه ی این کمپانی که به نمایش در آمده، Torkaizer نام داره که اطلاعات چندانی از داستانش رو بیرون نداند...ولی میشه گفت درباره ی یه جوان عماراتی ـه برای تعطیلات به توکیوی ژاپن رفته و بعد، مبارزه ی بیگانه های روباتی رو میبینه که بعداً خلبان یکی از اون ربات ها میشه.

قسمتی از انیمه دوبله ی ژاپنی و بخشی از اون دوبله ی عربی هست (:

کلیپ ای کوتاه 1دقیقه که ازش پخش رو آپلود کردم.

Attachments

دوستان من عاشق انیمه هستم مخصوصا غمگینش اگه کسی هست که بتونه چندتا انیمه غمگین بهم معرفی کنه ممنون میشم سریالی نباشه سینمایی باشه مرسی :d

سلام بر دوستان انیمه باز عزیز:d
تو این ماه یه سری انیمه دیدم که بعضیاشون خوب و یکیشون هم میشه گفت عالی بود !
تقسیم بندی:d : 1-ارزش نگاه کردن نداره 2-برای سرگرمی خوبه 3-خوب بود 4-عالی بود
از اونجایی که گرافیک توی انیمه برای من هیچ اهمیتی نداره، پس در مورد گرافیک حرفی نمیزنم !
در مورد داستان هم صحبتی نمیکنم که مشکلی پیش نیاد :d
Accel World
24 قسمت
بچه گونه بود! زیاد خوشم نیومد !
طراحی شخصیت ها، محیط و داستان هیچ کدوم به هم نمیخوردن ! برا سرگرمی هم خوب نبود و ارزش نگاه کردن نداشت !
Acchi Kocchi
12 قسمت
هیچی ازش نفهمیدم ! نه هدفی، نه داستانی ! از هر زاویه ای بهش نگاه کردم چیزی توش ندیدم ! و در کل ارزش نگاه کردن نداشت !
Ano Natsu de Matteru
12 قسمت
داستانش خوب نبود ولی به نظرم پایان جالبی داشت ! شخصیت پردازی همه خوب بود! و به نظرم میشه گفت که انیمه ی خوبی بود !
Another
12 قسمت
همه چیش جالب بود ! از اول انیمه که شروع کردم برام یه سری سوالات پیش میومد تا آخر ! جو عالیی داشت انیمه و کاملا به موضوع میخورد! جو تاریک، مرموز و ساکتی داشت!
انیمه ی خوبی بود
Ao no Exorcist
25 قسمت
چون از این انیمه ها زیاد دیدم یه جوری برام تکراری بود ! در کل اصلا باهاش حال نکردم و فقط برای سرگرمی خوب بود !
Aquarion Evol
26 قسمت
ازش خوشم نیومد، میتونست بهتر از این باشه ! فقط برای سرگرمی خوب بود !
Bakuman سری اول و دوم
هر دو 25 قسمت
خوب بودن چون خیلی چیزا رو که در مورد انیمه سازا بود رو بهم نشون داد ! یعنی خیلی چیزا رو دیدم که هرگز فکر نمیکردم ببینم ! زندگی انیمه سازا واقعا جالب و ترسناک بود ! در کل انیمه ی خوبی بود !
Basilisk
24 قسمت
همون داستان شینوبی هست که بازگو میشه ! و چون دیده بودم برام تکراری بود ! برای سرگرمی خوب بود !
Ben-to
12 قسمت
فقط برای سرگرمی نه چبز دیگه !!:d
Berserk
25 قسمت
فکر کنم چون قدیمی بود و اصلا ایده نداشت جالب نبود ! از همون اول هم میشه حدس زد چه جوری هست ! برای سرگرمی خوب بود !
Btooom
12 قسمت
ای بد نبود ! شما رو سرگرم میکنه !:d
-----------------------------------------------------
بازم هست ولی دیگه خسته شدم !:dاول خواستم برا هر کدومشون نقد بنویسم ولی دیدم اصلا وقت این کارو ندارم برا همین هم فقط نظزمو در مورد شون گفتم :d ایشالا تابستون . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or