امیر حسین اگه از اینجور سبک ها خوشت میاد چرا Hakuouki Shinsengumi Kitan رو نگاه نمیکنی ؟ البته نمیدونم دیدی یا نه ولی انیمه شمشیری نسبتآ بدی نیست :d
full metal alchemist brotherhood با 64 قسمت
هیچ فرقی با قبلی که نداشت که هیچ، حتی بهتر هم شده بود !(کلا اون چیزایی که در مورد سری اولش گفتم رو + یه داستان بهتر )
بهترین حرفی که میتونم در موردش بزنم ((کامل کننده ی سریه اول !! ))
قبول کن اینجوریه :dبرو بابا احساسی چیه :d
این دیگه واقعا احساسی بود :dسر این مورد من اگر هزار تیکه ـت هم بکنم، کافی نیستداستان نرمال؟ :d نه واقعا اعتقاد داری داستانش نرمال بود؟ :d بزنم له ـت کنم ؟ :d
شاهکار بود F/Z ! شاهکار! :d گرچه شاهکار هم براش کمه! :d این انیمه واقعا بی نقص بود! :d
---
جواب اینو قبلا دادم :dاینکه من عشق شمشیرم بر منکرش لعنت! :d ولی واقعا اینم انیمه ی خوبی بود! :d حالا شاهکار و اینا نه! ولی بازم از هر جهتی بهش نگاه کنی انیمه خوبی بود! :d غیر از پایانش که الکی سر هم بندی نمودن![]()
گفتم که امیر :dکلی نگاه کن کلی :dخوب مثلا یک انیمه ای مثل بن-تو هم (از نظر من،تو رو نمیدونم :d ) برای سرگرمی خوبه! وقتی این رو بزاری در کنار دورارارا ، به نظرم دورارارا خیلی بهتر میباشد و مثلا من میزارمش توی دسته ی 3 :d (شایدم 3ونیم مثلا) کلا دورارارا خیلی داستان جالبی داشت :d و کلیشه ای؟؟؟ داستان این مدلی من تا حالا ندیده بودم
![]()
معلوم نیست چه بلایی میخوای سر ما دربیاری ؟در کل مواظب باش روزی روزگاری من نبینمت!![]()
یه جاهاییش میشه گفت بهتر بود داود ! مثلا پایان سری اول برای من خیلی باحال تر از پایان سری دوم بود !داستان سری اول یکم ساده تر از سری دوم بود !جز 3 تا انیمه بسیار خوبی هست که من دیدم. واقعا از هر لحاظ از سری اول بهتر بودش. اصلا سری اول در مقابل این بچه بازی بود.
نه ولی سرعتم خیلی زیاده تو دردن انیمه ! و ممکنه این اتفاق برام بیفته :d@uchiha_madara
راستی لقمان یه سوال شما همه ی اینایی که نوشتی رو جدیدا دیدی یا قبلا دیده بودی تازه داری در موردشون پست میدی؟
آخه اگر همه ی اینا رو تو این چن وقت دیده باشی که تا چند وقت دیگه هیچی واست نمی مونه که ببینی.راستی Gurren Lagann رو هم ببین و شک توش نکن. (اگر ندیدی!)
و در مورد این هم که دیگه کم کم باید عادت کرده باشین بابا !!:dراستی ناروتو از 311 تا 315 هم باز تو فیلره انگار. نه که داستان خیلی نزدیک شده به مانگا باید کشش بدن![]()
Darker than Black با 26 قسمت و Darker than Black 2 با 12 قسمت
توی سری اول داستان، شخصیت پردازی، طراحی شخصیت ها و . . .، هه در سطح خوبی قرار گرفته بودن، روی شخصیت اصلی داستان عالی کار شده بود!
تو سری دوم علاوه بر اینکه کل این ویژگی ها بهتر شده بودن بلکه روی شخصیت پردازی همشون بیشتر کار شده بود !(از شمارهی دومش خیلی بیشتر خوشم اومد)
انیمه ی خوبی بودن !
خبری از کیفیت خوبه Road to ninja نشده؟ تو Nyaa چنتا لینک اومده ولی حجمشون خیلی پایینه.
تا حالا اسمش رو نشنیده بودم:d ولی میره توی لیستم! (لیست که نه! ذهن! امیدوارم تا قبل از فراموشی بره برای دانلود :d ) جالب میزد! :d احتمال زیاد میبینمش :dامیر حسین اگه از اینجور سبک ها خوشت میاد چرا Hakuouki Shinsengumi Kitan رو نگاه نمیکنی ؟ البته نمیدونم دیدی یا نه ولی انیمه شمشیری نسبتآ بدی نیست :d
یعنی 1% هم قبول نمیکنم! :d چون واقعا اینجوری نیست! :dقبول کن اینجوریه :d
به خدا احساسی نیست! :d داستان این انیمه واقعا شاهکاره! مثل اینه که بگی داستان سری بازی GOW ، خیلی داستان نرمالیهاین دیگه واقعا احساسی بود :d
من جوابی نگرفتمجواب اینو قبلا دادم :d
کلی نگاه کردن رو برای من تعریف بنما،تا کلی نگاه کنم ببینم کجای داستانش کلیشه ای بوده! :dگفتم که امیر :dکلی نگاه کن کلی :d
معلوم نیست چه بلایی میخوای سر ما دربیاری ؟![]()
نیازمند یک عدد محرک برای تموم کردن Natsume ، Rock Lee و Fairy Tail میباشیم! :dبیاید هایپ بنمایید اینا رو تموم کنم :d (محمدعلی(m.a.t) خوب هایپ میکنه! آخرش من رو مانگاخون میکنه
برج خدا و جنگیر آبی از اثرات هایپ ایشان میباشد :d )