میاد به زودی بلیچ. امکان نداره یه مانگا با این همه پتانسیل برای انیمه شدن رو ول کنن. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
من خودم طرفدار بلیچ هستم، اما اینم بگم که کوبو کاملا ریده به مخاطب ها .... نه اهمیتی میده و ارزشی قائل هست برای خواننده یا بیننده ..
سیر داستانی به طور فجیعی احمقانس و تاحالا سعی نکرده به 1000 تا ابهامی که از اول انیمه تا الان برای مخاطب ها بوجود اومده روشنی ببخشه .... خیلی از شخصیت ها رو هم که راحت محو کرد بدون اینکه قبلش ارتباط قویی بین اونا و مخاطب بسازه .. کاری که کیشیموتو توی ناروتو بلده انجام بده ...
اما ناروتو هم فاجعس ... یه سری نقاط قوت داره اما درکل رده ی سنیش بیشتر از افراد 15 سالِ نیست اونم با ارفاق !
موافقم.
مانگاکا ميخواين فقط اودا![]()
اتفاقا بلیچ هم کلی فیلر داره اما نه در حد ناروتو .کلا بلیچ این اواخر خیلی افت کرده بود شما ارک سول سوسایتی را در نظر بگیر خدا بود اما این اواخر...اونطور که خبرهاش پیچیده پخش انیمه بدلیل زیادی نزدیک شدنِ خط داستان به مانگا، متوقف شده . ناروتو که نیست چپ و راست فیلر داشته باشه .....
و احتمال میره دیر یا زود بازم پخشش شروع بشه ..... احتمال البته .
مانکاگا میخواین فقط Hiro Mashima.مانگاکا ميخواين فقط اودا![]()
مانگاکا می خواید که در داستان نویسی نابغه باشه: یوشیهیرو توگاشی
مانگاکا می خواید که طراحیش باعث سوت کشیدن مغز بشه: اینوئه ی قهرمان! (ربطی به اینوئه ی بلیچ نداره)
Ow yeaaa ManKagaمانکاگا میخواین فقط Hiro Mashima.
Ow yeaaa ManKaga
:d (شوخی)
مانگا خون هم نباشی اشکالی نداره! :d باز هم همون اودا از بقیه بهتره !دیگه اونقدرم مانگا خون نیستمبین انیمه بلندا گفتم :d
Ow yeaaa ManKaga
:d (شوخی)
YEAHمانگا خون هم نباشی اشکالی نداره! :d باز هم همون اودا از بقیه بهتره !100% تضمینی
![]()
لول! :biggrin1:اشتباه تایپی بود! :biggrin1:یه Facepalm نثار خودم کنم!
مانگاکا می خواید که در داستان نویسی نابغه باشه: یوشیهیرو توگاشی
مانگاکا می خواید که طراحیش باعث سوت کشیدن مغز بشه: اینوئه ی قهرمان! (ربطی به اینوئه ی بلیچ نداره)