Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

سلام دوستان نمیدونم جاش اینجا هست که بپرسم یا نه .خلاصه ببخشید
من میخواستم شروع کنم انیمه دیدن خواستم شما ها راهنماییم کنید چندتا انیمه بهم معرفی کنید راستش تا حالا انیمه ندیدم یه چیزی باشه که من تازه کار راحت بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم
ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنند

دقیقاً جای درستی امدی، از این به بعد هم همین جا بیا (:
تو تاپیک زیر یک سری انیمه های خوب معرفی شدند که همشون شاخ هستند
http://forum.bazicenter.com/thread42287
ولی من هم مثل دوستان پیشنهاد میکنم که از انیمه ی Death Note شروع کنی که سریع، معتاد کننده هستش. امتحانش رو چنیدن بار پس داده، و حتماً رو دوبله ی ژاپنی نگاه کنی، سرغ این دوبله های انگلیسی هم نرو D:
Fullmetal Alchemist: Brotherhood هم که محمدعلی جان، گفت آخرتشه برای شروع انیمه بین شدن

دوستان دست همگی درد نکنه با این برخورد گرمو خوبی که دوستان کردن علاقه و اشتیاقم واسه دیدن انیمه بیشتر شد:d:x
اگرم یجا واسه دانلودشون معرفی کننین که دیگه شرمنده کردین (با لینک مستقیم:d)
طبق پیشنهاد دوستان میخوام از Death Note شروع کنم:d

Ghost in shell چطوره ؟؟؟ هرچی گشتم پیدا نکردم لینک حسابی ... :| تو نیا هم بود ولی 20 گیگ بود هر سیزن پدرم در میاد :|

famous-people-that-like-anime-or-manga_o_1052785.jpg

سلام
Death Note
چرا من با این بشر حال نمیکنم ؟!!!
لینک مستقیم اگر میخوای anime4u رو تو گوگل سرچ کن . سایت ایرانیه و خودش زیرنویس هم داره .
البته میتونی برای زیرنویس و دانلود بعضی انیمه ها به animworld هم سر بزنی .

دوستان ی سوال اماتور دیگه:d
این کارتون فوتبالیستا که بچه بودیم میدیدیم جز انیمه محسوب میشه؟
اگه اره چرا هیچ اثری ازش تو سایتای انیمه نمیبینم خواستم دانلودش کنم نه جایی واسه دانلود دارش نه جایی زیرنویسشو داره:(

دوستان ی سوال اماتور دیگه:d
این کارتون فوتبالیستا که بچه بودیم میدیدیم جز انیمه محسوب میشه؟
اگه اره چرا هیچ اثری ازش تو سایتای انیمه نمیبینم خواستم دانلودش کنم نه جایی واسه دانلود دارش نه جایی زیرنویسشو داره:(

انیمه محسوب میشه، اما خیلی قدیمی ـه. توی فروم های ایرانی هم اگر بگردی، اثری ازش هست :دی

به خاطر اینکه فوتبالیستا رو تقریبا همه توی تلوزیون ایران و دوبله دیدن،خوب دیگه کسی وقت نمیزاره روی زیرنویسش :d همه ترجیه میدن انیمه های جدیدتر یا انیمه های خوبی که کمتر کسی دیده رو ترجمه کنند!
+ چون انیمه قدیمیه،سافت ساب ـش هم یا گیر نمیاد اصلا،یا سخت گیر میاد! درنتیجه باید خودشون زمان بندی بکنند که دیگه خیلی خیلی زیاد دردسر داره :d

دوستان دست همگی درد نکنه با این برخورد گرمو خوبی که دوستان کردن علاقه و اشتیاقم واسه دیدن انیمه بیشتر شد:d:x
طبق پیشنهاد دوستان میخوام از Death Note شروع کنم:d

پیغام خصوصی هات رو چک کن

دستت درد نکنه شما خودت از کجا میگیری من همه سریال هامم اچ دی انیمه ها رو هم میخوام اچ دی بگیرم فقط با زیر نویس فارسیا هماهنگ باشه
بازم ممنون خیلی لطف کردین:x

من با تورنت کار میکنم، سورس های خیلی خوبی پیدا میشه که اگه بخوام انیمه های آرشیوی دانلود کنم از bakabt.me استفاده میکنم، اگه هم بخوام انیمه های هفتگی به روز، دانلود کنم از nyaa.eu استفاده میکنم.
چندماهی هم هستش سایت animetorrents.me راه افتاده که، برای دانلود آرشیوی بد نیست، ولی چون تازه ساخته، پُر سید به اندازه ی bakabt.me نیست.

حسین جان، تست کن برای Death Note...یک قسمت از اون که تو bakabt.me بود رو دانلود کن، و با زیرنویس دنیای انیمه تست کن، اگه هماهنگ بود، بقیه ی قسمت ها رو هم ازش بیار
در غیر این صورت به نظرم باید همون 174میگی ها رو دانلود کنی.

من با تورنت کار میکنم، سورس های خیلی خوبی پیدا میشه که اگه بخوام انیمه های آرشیوی دانلود کنم از bakabt.me استفاده میکنم، اگه هم بخوام انیمه های هفتگی به روز، دانلود کنم از nyaa.eu استفاده میکنم.
چندماهی هم هستش سایت animetorrents.me راه افتاده که، برای دانلود آرشیوی بد نیست، ولی چون تازه ساخته، پُر سید به اندازه ی bakabt.me نیست.

حسین جان، تست کن برای Death Note...یک قسمت از اون که تو bakabt.me بود رو دانلود کن، و با زیرنویس دنیای انیمه تست کن، اگه هماهنگ بود، بقیه ی قسمت ها رو هم ازش بیار
در غیر این صورت به نظرم باید همون 174میگی ها رو دانلود کنی.

تست کردم هماهنگ بود دستت درد نکنه:x
فقط یچیزی این bakabt.me که معرفی کردی کیفیت 1080 نداره به 720 هم قانعیم ولی بازم نداشت جایی هست داشته باشه
بازم ممنون

این قسمت آخر Magi رسماً داشت آهنگ Bleach رو پخش میکرد (دقیقه ی 11:30 به بعد)

ناروتو این قسمت خیلی قشنگ بود، حسابی حال داد، آهنگ پس زمینه آخرش هم واقعاً توپ بودش، قبلاً فک نکنم تو انیمه شنیده باشمش ولی ریتم ـش خیلی آشنا بود (دقیقه ی 19:30 به بعد)
ED جدیدش هم که قشنگه، از فن های صدای نانائه چان ام، باید تا 20Feb صبر کرد تا Single ـش بیاد ):
(فقط خیلی نامردی بود، این همه آدم حرف زد، فقط یک لحظه بیشتر صدای Romi Paku چان (دوبلور تیماری)، در نیومد که دستور حمله داد ): چرا اینقدر کم کار شده، یک خورده از Miyuki Sawashiro یاد بگیره، صداش خفــمون کرد D: )

Hunter X Hunter
پسر این انیمه عجب پتانسیل بالای داره..هر ارک ـش از ارک قبلی خفن تر میشه
این بیسکی هم خیلی باحاله، از شخصیت ـش خیلی خوشم میاد، دوبلورش هم خانم Chisa Yokoyama با این وجود که کاری ازش نشدیم و زیاد هم معروف و پر کار نیست و چهل سال رو ترکُنده، خیلی خوب جای بیسکی تو دو حالت داره صحبت میکنه.

دوستان سلام
من راستش قسمت 127 و 128 و همچنین 129 و 130 ناراتوم (شیپودن)باهمن یکی یه زیر نویس داره که با هم باشه؟
:-*ممنون میشم بدید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or