همچنان مانگای بلیچ!مانگای بلیچ 523 :
این قسمت زاراکی داشت و چپتر هایی که زاراکی هست اصلآ یه چیز دیگست کلآ در کنار بون چان توی وان پیس یکی از محبوب ترین کاراکتر های انیمه ای من هستش:d
انیمه بلیچ رو فقط به عشقه همین مبارزاتش نگاه میکردیم الان که همچین مبارزه ای بین دو تا کنپاچی هست باید برای ندیدنش افسوس خورد :d
این مانگای وان پیس واقعآ حرف نداره با همه احترامی که برای وقایع بلیچ تو این هفته قائلم و کلآ ناروتو رو تو این هفته اصلآ نمیپسندم مطمئن هستم که طرفدار های دو اتیشه ناروتو هم راضی نیستند بازم مقام اول این هفته رو به وان پیس میدم
مانگای وان پیس 695 :
این فرانکی عجب چیزی نشون داد دو تا از زیر دست های دوفلامینگو رو یه تنه سوسک کرد:d نامی و اسوپ هم که یه چشمه هایی اومدن و داریم به جایی میرسیم که قدرت واقعی کلاه حصیری ها رو نشون میده و شاهد جنگ های سطح بالایی توی دنیای جدید باشیم
اخر این چپتر هم که کلی صدا کرد همه دارند در مورد اینکه کی هست دارند بحث میکنن اوکیجی و میهاوک و دراگون و وگاپانگ و سابو و ..... شایدم کسی که تا حالا توی داستان نبوده
اصلا نیمه ی دوم که در مورد کنپاچیون بود،یک حال و هوای دیگه ای داشت! :d اوناهانا خیلی خیلی خشن شده! :d من از کاراکترهایی که عشق خون و خون ریزی و جنگ و دعوا هستند همیشه خوشم میاد! ولی این دیگه داره زیاده روی میکنه!
این خشونتش یکم بیشتر بشه از آرمان های من از اونطرف دور میشه
!
ولی مانگا چه مبارزات خفنی داشته ها!
سه تا مبارزه از زاراکی(توی انیمه میتونند برای کش دادن خودشون مبارزه ها رو طولانی کنند! ) ، یکی هم الان! کلا 4تا! من انیمه میخوام! ![19 >:) >:)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/19.gif)
راستی چرا یاماجی که میدونست اوناهانا انقدر خفن و وحشتناک قویه،نزاشت توی مبارزه شرکت کنه ؟ قبلا فکر میکردم به خاطر قدرت درمان ـش باشه! ولی الان احساس میکنم تو جنگ خیلی میتونست کمک کنه ها
+ در عجبم چرا با اون یارو مو قشنگه (
) از جوخه ی صفر هیچکاری نکرد و مظلومانه نگاهش میکرد! کلا درک نمیکنم این همه سال چجوری داشته نقش بازی میکرده ![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
ولی مانگا چه مبارزات خفنی داشته ها!
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)
![19 >:) >:)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/19.gif)
راستی چرا یاماجی که میدونست اوناهانا انقدر خفن و وحشتناک قویه،نزاشت توی مبارزه شرکت کنه ؟ قبلا فکر میکردم به خاطر قدرت درمان ـش باشه! ولی الان احساس میکنم تو جنگ خیلی میتونست کمک کنه ها
حالا انقدر ما رو هایپ میکنی که میزنیم و اسپویلر رو باز میکنیم
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)