Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مانگای بلیچ 523 :

این قسمت زاراکی داشت و چپتر هایی که زاراکی هست اصلآ یه چیز دیگست کلآ در کنار بون چان توی وان پیس یکی از محبوب ترین کاراکتر های انیمه ای من هستش:d

انیمه بلیچ رو فقط به عشقه همین مبارزاتش نگاه میکردیم الان که همچین مبارزه ای بین دو تا کنپاچی هست باید برای ندیدنش افسوس خورد :d

این مانگای وان پیس واقعآ حرف نداره با همه احترامی که برای وقایع بلیچ تو این هفته قائلم و کلآ ناروتو رو تو این هفته اصلآ نمیپسندم مطمئن هستم که طرفدار های دو اتیشه ناروتو هم راضی نیستند بازم مقام اول این هفته رو به وان پیس میدم

مانگای وان پیس 695 :

این فرانکی عجب چیزی نشون داد دو تا از زیر دست های دوفلامینگو رو یه تنه سوسک کرد:d نامی و اسوپ هم که یه چشمه هایی اومدن و داریم به جایی میرسیم که قدرت واقعی کلاه حصیری ها رو نشون میده و شاهد جنگ های سطح بالایی توی دنیای جدید باشیم

اخر این چپتر هم که کلی صدا کرد همه دارند در مورد اینکه کی هست دارند بحث میکنن اوکیجی و میهاوک و دراگون و وگاپانگ و سابو و ..... شایدم کسی که تا حالا توی داستان نبوده
همچنان مانگای بلیچ! :D
اصلا نیمه ی دوم که در مورد کنپاچیون بود،یک حال و هوای دیگه ای داشت! :d اوناهانا خیلی خیلی خشن شده! :d من از کاراکترهایی که عشق خون و خون ریزی و جنگ و دعوا هستند همیشه خوشم میاد! ولی این دیگه داره زیاده روی میکنه! :-" این خشونتش یکم بیشتر بشه از آرمان های من از اونطرف دور میشه :-" !
ولی مانگا چه مبارزات خفنی داشته ها! :(( سه تا مبارزه از زاراکی(توی انیمه میتونند برای کش دادن خودشون مبارزه ها رو طولانی کنند! ) ، یکی هم الان! کلا 4تا! من انیمه میخوام! >:)

راستی چرا یاماجی که میدونست اوناهانا انقدر خفن و وحشتناک قویه،نزاشت توی مبارزه شرکت کنه ؟ قبلا فکر میکردم به خاطر قدرت درمان ـش باشه! ولی الان احساس میکنم تو جنگ خیلی میتونست کمک کنه ها :-" + در عجبم چرا با اون یارو مو قشنگه ( :-" ) از جوخه ی صفر هیچکاری نکرد و مظلومانه نگاهش میکرد! کلا درک نمیکنم این همه سال چجوری داشته نقش بازی میکرده :-"
---
حالا انقدر ما رو هایپ میکنی که میزنیم و اسپویلر رو باز میکنیم :-" چرا انقدر هایپ میکنی؟ :(( وان پیس... :d

مانگای بلیچ 523 :

این قسمت زاراکی داشت و چپتر هایی که زاراکی هست اصلآ یه چیز دیگست کلآ در کنار بون چان توی وان پیس یکی از محبوب ترین کاراکتر های انیمه ای من هستش:d

انیمه بلیچ رو فقط به عشقه همین مبارزاتش نگاه میکردیم الان که همچین مبارزه ای بین دو تا کنپاچی هست باید برای ندیدنش افسوس خورد :d

این مانگای وان پیس واقعآ حرف نداره با همه احترامی که برای وقایع بلیچ تو این هفته قائلم و کلآ ناروتو رو تو این هفته اصلآ نمیپسندم مطمئن هستم که طرفدار های دو اتیشه ناروتو هم راضی نیستند بازم مقام اول این هفته رو به وان پیس میدم

مانگای وان پیس 695 :

این فرانکی عجب چیزی نشون داد دو تا از زیر دست های دوفلامینگو رو یه تنه سوسک کرد:d نامی و اسوپ هم که یه چشمه هایی اومدن و داریم به جایی میرسیم که قدرت واقعی کلاه حصیری ها رو نشون میده و شاهد جنگ های سطح بالایی توی دنیای جدید باشیم

اخر این چپتر هم که کلی صدا کرد همه دارند در مورد اینکه کی هست دارند بحث میکنن اوکیجی و میهاوک و دراگون و وگاپانگ و سابو و ..... شایدم کسی که تا حالا توی داستان نبوده
مانگای وان پیس :
فعلا تنها کسی که قدرتش رو نشون نداده زورو هست!
همه رو خیلی راحت میبره دیگه مثل قدیم هم بعد از مبارزه زخمی نمیشه!
معلوم نیست کی قراره به حریف براش پیدا بشه!

-----------------------------
بلیچ
آقا یکی میشه ماجرای این کنپاچی هارو توضیح بده ؟ دقیق نگرفتم ماجراشون چی هست!

مانگای وان پیس :
فعلا تنها کسی که قدرتش رو نشون نداده زورو هست!
همه رو خیلی راحت میبره دیگه مثل قدیم هم بعد از مبارزه زخمی نمیشه!
معلوم نیست کی قراره به حریف براش پیدا بشه!

-----------------------------
بلیچ
آقا یکی میشه ماجرای این کنپاچی هارو توضیح بده ؟ دقیق نگرفتم ماجراشون چی هست!

آآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخ(درد داشت!) این "پاسخ با نقل قول "چقدر خطریه! :d یکهو اسپویل وان پیس کلهم نوشته هاش معلوم شد! فقط اسم یک نفر رو دیدم و دست گذاشتم رو اینتر اومدم پایین:-"

بلیچ
اوناهانا جزو اون گروهی بوده که با یاماجی گوتی 13 رو تشکیل دادن! و خیلی خشن بوده و تمام فنون شمشیرزنی رو بلد بوده! و اولین کنپاچی(کاپیتان گروه 11) بوده.
به نظر میرسه در سال ها قبل، مبارزه ای با زاراکی داشته! اون زخمی که روی بدن اوناهانا بود رو زاراکی انداخته روش! و اون زخم روی صورت زاراکی هم کار اوناهاناست! و به نظر میرسه به خاطر اون جنگ هم به شدت از هم کینه به دل دارن! اوناهانا هم به خاطر اینکه اون زخم معلوم نشه احتمالا موهاش رو از جلو میبسته! :-"
البته الان قراره مثلا اوناهانا به زاراکی آموزش بده! ولی این چیزی که دیدیم، بیشتر به انتقام میخورد:-"
احتمالا زاراکی هم وقتی اون بچه رو پیدا کرده،به خاطر اینکه اوناهانا یاچیرو رو شمشیرزن خیلی قدری میدونسته،اسم بچه رو یاچیرو گذاشته! (احتمال 99% )

آآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخخ(درد داشت!) این "پاسخ با نقل قول "چقدر خطریه! :d یکهو اسپویل وان پیس کلهم نوشته هاش معلوم شد! فقط اسم یک نفر رو دیدم و دست گذاشتم رو اینتر اومدم پایین:-"

بلیچ
اوناهانا جزو اون گروهی بوده که با یاماجی گوتی 13 رو تشکیل دادن! و خیلی خشن بوده و تمام فنون شمشیرزنی رو بلد بوده! و اولین کنپاچی(کاپیتان گروه 11) بوده.
به نظر میرسه در سال ها قبل، مبارزه ای با زاراکی داشته! اون زخمی که روی بدن اوناهانا بود رو زاراکی انداخته روش! و اون زخم روی صورت زاراکی هم کار اوناهاناست! و به نظر میرسه به خاطر اون جنگ هم به شدت از هم کینه به دل دارن! اوناهانا هم به خاطر اینکه اون زخم معلوم نشه احتمالا موهاش رو از جلو میبسته! :-"
البته الان قراره مثلا اوناهانا به زاراکی آموزش بده! ولی این چیزی که دیدیم، بیشتر به انتقام میخورد:-"
احتمالا زاراکی هم وقتی اون بچه رو پیدا کرده،به خاطر اینکه اوناهانا یاچیرو رو شمشیرزن خیلی قدری میدونسته،اسم بچه رو یاچیرو گذاشته! (احتمال 99% )

:)) اسپویل وان پیس هیچ چیزی رو در مورد اتفاقات داستان لو نمی ده! اگه انیمه رو تا آخر هم دیدی می تونی بازش کنی !

بلیچ
من فکر می کردم کنپاچی اسم هست!
پس یه لقب هست داده میشه!

بالاخره ناروتو رفت داستان اصلی >:d<
و از همه بهتر مثل اینکه اولین مبارزه قراره مربوط به جبهه ی گارا باشه! :x خیلی منتظر این مبارزه بودم! >:)
خداکنه چند قسمت آینده و تا تموم شدن مبارزه ی اینا توی همین جبهه باشن و سراغ مبارزه های دیگه (و ناروتو، که البته امکان نداره! ) نرن! :d ببینیم گارا چجوری با پدرش مقابله میکنه و چه فن های جدیدی میزنه! >:)
اون عکسی که از گارا در کنار مادرش توی اپنینگ هست(گارا نوزاد میباشد! ) توی خود انیمه هم بود؟ چرا انقدر کوچیکه گارا ؟ :d
البته از تغییر رنگ اون منطقه ی جنگی اصلا راضی نیستم! به نظرم مبارزه ی شن ها،توی همون صحرای کرمی رنگ خیلی خفن تر میشد! :d

ناروتو هم که بسی فن جدید زد اینجا! که البته همشون به همون راسنگان بر میگشت:-" فقط در انواع و اقسام سایزها و تعداد بود :-"

موقع آموزش، کیلر بی یک چیزی در مورد خطرات کاگه بونشین گفته بود، ولی الان هرچی فکر میکنم نمیدونم چی بود قضیه! به راسنگان هم البته ربط داشت :-" ، ولی این ناروتو که اینجا یک عالمه کاگه بونشین زد و به طرف کل مناطق جنگی فرستادش! :d اگر کسی اون توصیه های ایمنی رو یادشه بیاد به منم یادآوری کنه :d

انیمه ی راک لی هم بسی جالبه! فعلا 6 قسمت دیدم! :d این نجی هم از همه مظلوم تره! بدبخت رو اینجا به فنا دادن! =)) (من قرار بود در راستای جانشین شدن این به جای بلیچ این انیمه رو تحریم کنم؟ :-" )

سلام و خسته نباشید :d
مانگا ها دیگه رفته رفته به اوج خود میرسن
البته مانگای نارتو یکم افت کرده ولی به نظر میاد رفته رفته میخواد مثله سابق بازم اوج بگیره :دی

jbpkkgealegqlenezu3n.jpg

:d یعنی من رسما دو سه تا فیلر دیگه ببینم داستان اصلی یادم میره :دی

سلام و خسته نباشید ..
من هم از فن هارد کور انیمه ام
با اجازه همگی از این ببعد اینجام...
خوب چی میبینم....؟
هیچی چون همه دانلودام فول بلوری هست یا 1080 و خوب ....سیستم پنتیوم 2 نمیکشه...
خوب آرشیوم چقدره....؟
نمیدونم میخوام لیستشون کنم .... ولی تموم نمیشن...:))
راستی من هارد کور بازی jrpg هم هستم.... بعلاوه با موزیک ژاپنی و مخصوصا"....
ووکالوید...
به هر حال اگه چیز خاصی میخواین بهم بگین 90 در صد دارم.... و ....
نمیدونم شاید اصلا" ارشیوم مالی نباشه... باید لیستشون کنم....:))

سلام دوستان نمیدونم جاش اینجا هست که بپرسم یا نه .خلاصه ببخشید
من میخواستم شروع کنم انیمه دیدن خواستم شما ها راهنماییم کنید چندتا انیمه بهم معرفی کنید راستش تا حالا انیمه ندیدم یه چیزی باشه که من تازه کار راحت بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم
ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنند

من میخواستم شروع کنم انیمه دیدن خواستم شما ها راهنماییم کنید چندتا انیمه بهم معرفی کنید راستش تا حالا انیمه ندیدم یه چیزی باشه که من تازه کار راحت بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم
Naruto
Death Note
Bleach

والا بین علما اختلاف که از انیمه بلند شروع کنی بهتره یا انیمه کوتاه! من خودم با Naruto شروع کردم !!! البته اوایلش ممکنه برات سخت باشه و گرافیکش بزنه تو ذوقت !! ولی به گرافیکش که عادت کنی خیلی برات جذاب می شه. اگه حوصله دیدن مثلا 200 قسمت نروتو نداری، Death Note فکر کنم طبق نظر اکثر کاربرا بهترین انیمه کوتاه باشه و شدیدا پیشنهاد می شه.(26 قسمت هم هست)

دوستان ممنون از راهنماییتون اینایی که گفتین همه زیرنویس داره که:d

علما انیمه های متفاوتی رو برای انیمه بین شدن پیشنهاد می کنن. اما من فکر می کنم که هنوز بهترین شروع Fullmetal Alchemist: Brotherhood و Death Note هستند (هرچند من هنوز Death Note رو ندیدم:d)

همه ی انیمه هایی که در بالا معرفی شد، زیرنویس دارند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or