Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وای پسر این قسمت چقدر خفن بود
وقتی صدای کوگامی رو میشنوم دوست دارم با کله بر تو صفحه کیبورد، آخرشته

دقت کردید که این چند قسمت آخر، دقایق آخر، هر بار یه موسیقی میزنه...جایی که طرف رینا، سلطه گر رو گرفته بود، آهنگ جدیدی رو شنیدم که قبلاً نشنیدم

این آهنگ ای که رینا چان هم داشت می خوند، خیلی باحال بودش، محمدعلی دونو چیزی ازش میدونی؟

Chihayafuru 2
فعلاً تنها انیمه ای که از این فصل دونبال میکنم، استارت واقعاً جالبی داشت، دیشب حسابی خندیم
کار محمدعلی دونو، برای زیرنویس ـش حرف نداره، حرفه ای کار کرده (:

برادران سلان
چند روزی هست Ghost Hunt رو میبینم. تا الان قشنگ پیش رفت بنظرم. قابل دیدن هست. 25 قسمته زیرنویس فارسی ام شده. امروز فردا تمومش میکنم نظر نهائی رو میدم. توی مدتی که از انیمه دور بودم این حسابی حالم رو جا اوردن.

چند صفحه پيش يه مطلبي مطرح شده بود در مورد مانگاي Area no Kishi و اينا...
مانگاي Area no Kishi از انيمه اش عقب تر نيست و احتمالاً بالاي 200 چپتر اومده باشه،‌ اما ترجمه ي انگليسيش از انيمه عقب تره. خيلي از انيمه هاي در حال پخش همين طور هستند، بعد از پخش انيمه تازه گروه هاي scanlator ميرن سراغشون.
در اين مورد دو راه حل هست:
1- صبر
2- پيدا كردن كسي كه اسپويل هاي يكي دو خطي مانگا رو قرار بده

در مورد Area no Kishi احتمالاً همون اولي جواب بده. اما در مورد خيلي از مانگا ها بايد بريد دنبال دومي

قسمت 40 برادران فضا، در یک کلمه استثنایی بود!

در ضمن، سری جدید Ghost in the Shell تایید شد.
Ghost in the Shell : Arise

qqwuasfmct3tqgn67epx.jpg

به نظر میرسه Production I.G بعد از یکی دو سال افتی که داشت خیلی جدی برگشته سراغ انیمه های شاخ! به غیر از چند تا انیمه ای که تو چند وقت اخیر ساختن، Shingeki no Kyojin دستشونه.

درود
Ghost Hunt تموم شد. نکات مثبتش شخصیت پردازی خوب. داستان گیرا. خلق ترس بصورت اتمسفریک. نکته مهم و شاید مهمترین خوبیش اینکه داستان کامل جم و جور میشه و هیچ پرسشی برای مخاطب باقی نمونه. بعد از Another این دومین کار ترسناک درست درمونی بود که تجربه کردم (File هفتم بود یا هشتم، به شدت گیرا و ترسناک هست).

Space Brothers 40:
"وقتی اتفاق بدی برات افتاد زیاد ناراحت نشو، ناراحتیت رو بذار برای وقتی که اتفاقات بدتری می افته":>

Shingeki no Kyojin از اون چیزایی بود که آدم هیچ وقت فکر نمی کرد انیمه بشه یا اگر هم قرار بود انیمه بشه، حسابی قیچی خور می شد! اما تریلرش مشت محکمی بود بر افکار پوچ ماb-)

داستان خشن هم خشن های قدیم! خداست این بتوووووم. پسره یه چیزی گرفته دستش که روش شمارش معکوس داره بعد منفجر میشه. نیم ساعت بعد می فهمه که این چیزه بمب ساعتی ـه!

دختره افتاده روی زمین، مرده هم ایستاده بالا سرش با یه حالت خاص و می خواد لباساشُ بکنه، بعد دختره می گه "می خوای منُ بکشی؟":-o

من انیمه اش رو تا وسط قسمت اول دیدم، اما مانگاش رو به صورت F.F. دیدم. خداست!

================================================
توی چند صفحه ی اخیر کلی ستایش از K شده بود. انیمه به معنای واقعی کلمه، کلاژ فن سرویس بود!
توی استدیو نشستن فکر کردن که موارد باحال چیه؟
یه دختر بی لباس که نیان نیان بکنه
اسکیت برد
آدم کله خر
دختر معصوم و کم حرف
انواع موسیقی
شمشیر (هر چی بزرگتر بهتر)
دامن کوتاه (هرچی کوتاه تر بهتر)
دعوا
چند تا آدم آلمانی
پیرمرد ریش پشمکی

بعد این ها رو کلاژ کردن و شده K. اگر نخوای فکر کنی و فقط از فن سرویس لذت ببری مشکلی نداره. اما شاهکار و عالی و اینا چندان بهش نمیاد;;)

داستان خوب اونه که شما هر اتفاقی که افتاد و شما توی ذهنت گفتی "که چی بشه؟" بعضی وقت ها یه نیم چه جوابی براش داشته باشه.

سلام دوستان
خوب یه چندتا انیمه دیگه تموم کردم :d
blood+
در یک کلام عالی بود !
بلاخره تونست تو رده بندی من بعد سالها مقام خالیه سوم رو پر کنه !!
1. naruto
2.??????
3.blood+
4.one piece
5. ???????
یعنی هرگز از این انیمه نگذرید! دیگه چیزی نمیگم، بهتره خودتون برید ببینید!

Hitman Reborn
زیاد برام جالب نیست ! تا الان که خوب نبوده !

Working
برای پیش غذا خوب بود :d جالب، خنده دار و سرگرم کننده .

آخرین ویرایش:
Space Brothers 40:
"وقتی اتفاق بدی برات افتاد زیاد ناراحت نشو، ناراحتیت رو بذار برای وقتی که اتفاقات بدتری می افته":>
البته من به طور خاص منظورم اتفاقات داستانی این قسمت نبود. بخصوص اینکه به لطف بعضی ها (!!:دی!!) منتظر یه همچین چیزی بودم :دی .
به غیر از مسائل داستانی، این قسمت کلا خیلی خوب ساخته شده بود! خیــــــــــلی خوب!

Shingeki no Kyojin از اون چیزایی بود که آدم هیچ وقت فکر نمی کرد انیمه بشه یا اگر هم قرار بود انیمه بشه، حسابی قیچی خور می شد! اما تریلرش مشت محکمی بود بر افکار پوچ ما
محمد علی خوندی مانگای
Shingeki no Kyojin رو ؟اغراق نکردم اگه بگم تو TOP3 مانگاهای شوننی هست که خوندم! اون دو تای دیگه هم مثلا فولمتال و کنشین !
فقط ساخت انیمه اش خیلی سخته، ولی تریلرش عالی بود. هرچند تقریبا محاله کیفیت اون تریلر رو تو کل انیمه نگه دارن. مثلا اگه فرض کنیم تا آخر جلد 8 بخوان داستان رو بسازن (به نظر من اونجا جای خوبی واسه تموم کردن انیمه ست) احتمالاً یه انیمه ی 2 فصلی ازش درمیاد. اگه دو فصل رو 22 قسمت هم در نظر بگیریم، واقعاً بعیده که بتونن اون کیفیت رو واسه 22 قسمت حفظ کنن!
فقط خدا کنه تِر نزنن تو ساخت انیمه اش و برن تو کار سانسور خشونت و اینا!! یا اینکه مثل magi هر 10 چپتر رو یه قسمت بکنن!

البته من به طور خاص منظورم اتفاقات داستانی این قسمت نبود. بخصوص اینکه به لطف بعضی ها (!!:دی!!) منتظر یه همچین چیزی بودم :دی .
به غیر از مسائل داستانی، این قسمت کلا خیلی خوب ساخته شده بود! خیــــــــــلی خوب!

خداوند همه ی اسپویل کنندگان را اهم اهم!:biggrin1:
برای تغییر حال بد نیست فیلمش رو هم ببینی، اونجا خیلی تلخ تر و خوش ساخت تره. خیلی هم مخاطب پسند تر!:biggrin1:

============================================================================

محمد علی خوندی مانگای
Shingeki no Kyojin رو ؟اغراق نکردم اگه بگم تو TOP3 مانگاهای شوننی هست که خوندم! اون دو تای دیگه هم مثلا فولمتال و کنشین !
فقط ساخت انیمه اش خیلی سخته، ولی تریلرش عالی بود. هرچند تقریبا محاله کیفیت اون تریلر رو تو کل انیمه نگه دارن. مثلا اگه فرض کنیم تا آخر جلد 8 بخوان داستان رو بسازن (به نظر من اونجا جای خوبی واسه تموم کردن انیمه ست) احتمالاً یه انیمه ی 2 فصلی ازش درمیاد. اگه دو فصل رو 22 قسمت هم در نظر بگیریم، واقعاً بعیده که بتونن اون کیفیت رو واسه 22 قسمت حفظ کنن!
فقط خدا کنه تِر نزنن تو ساخت انیمه اش و برن تو کار سانسور خشونت و اینا!! یا اینکه مثل magi هر 10 چپتر رو یه قسمت بکنن!

من تا یه زمانی اصلاً طرف کارهای خشن نمی رفتم. همیشه کارهای گوگولی رو ترجیح میدادم (و الآن هم همین طوره :دی)
سر ترجمه ی یه مانگایی که خون و خون ریزی داشت رفتم یه دوری توی خون ریزان عالم مانگا زدم. بتووووم، واگاباند، گنتز، شینگکی، رینبو، ددمن، وینلند رو هر کدوم تا یه جایی خوندم.
شینگکی و واگاباند در یه تراز دیگه ای بودن نسبت به بقیه.
شینگکی در طبقه بندی من یه مانگای با خشونت بالا محسوب میشه :دی با داستان قوی
هیچ جوره امکان نداره بدون سانسور ساخته بشه. انیمه ی بلند هم نمی تونه باشه. بهترین استراتژی شون می تونه چیزی مثل هانتر باشه. یعنی خشونت بی پرده رو بردارن اما کلیت صحنه حفظ بشه
کاری که توی آرک یورک شین هانتر خیلی خوب انجام شده بود.

یه کار دیگه ای که توی هانتر انجام شده بود، توزیع امکانات بود. یعنی اگر استدیو توانایی فراهم کردن 100 واحد انیمیشن رو داشته باشه، به جای ساخت 10 قسمت با 10 واحد انیمیشن، 9 قسمت 9 واحدی می سازن با یه قسمت 19 واحدی. که کیفیت این قسمت 19 واحدی شون مستقیم وارد حلق بیننده میشه :>

===============================================================
در اون مورد magi هم یک مساله از قلم افتادن جزئیاته، یک مساله از بین رفتن احساسات ببیننده است.
مثلاً کاراکتری توی 5 چپتر مانگا بوده (مثل همون پیرزن توی magi) و تاثیر احساسی بزرگی روی شخصیت اصلی و در نتیجه روی خواننده داره. اما توی انیمه در یک قسمت سر و ته قضیه رو گرد می کنن!
از اون طرف اثر زمانی هم وجود داره. یعنی توی یه داستان مثل باکومن، شخصیت های اصلی می خوان توی یک مسابقه شرکت کنن، در چپتر اول درگیر کشیدن مانگا هستن، در چپتر دوم درگیری شرکت کردن و بعد یک هفته تعلیق در مخاطب تا در چپتر سوم نتیجه اعلام بشه. حالا توی انیمه کل این ماجرا توی یه نصف قسمت روایت میشه.

magi هر دوی فضیلت های فوق الذکر رو داره. تقریباً اکثر انیمه های اخیری که از روی مانگای بلند ساخته شدن به همین زینت ها مزین شدن.

برای تغییر حال بد نیست فیلمش رو هم ببینی، اونجا خیلی تلخ تر و خوش ساخت تره. خیلی هم مخاطب پسند تر!
تا پایان انیمه نخواهم دید :دی
بتووووم، واگاباند، گنتز، شینگکی، رینبو، ددمن، وینلند

به نظر حقیر لیست بالا یه ایراد عمده داره، اونم اینه که سنین و شونن قاطی داره! من گفتم شینگکی تاپ3 مانگاهای شونن، یعنی چیزی که تو جامپ یا ساندی چاپ بشه.
مقایسه اش با وگاباند و وینلند گناه کبیره ست :دی اما حالا که بحثش شد، نظر شخصی من اینه که وینلند ساگا بعد از "گرگ تنها و کودک" ( که یه شاهکار ادبیه) و به همراه "برسرک" مانگای خشن سنین مورد علاقه ی منه. اگه آرک "عصر طلایی" از برسرک حذف بشه، وینلند از برسرک هم سر تره. البته به دلایل متفاوتی که هیچکدومش خشونت نیست.
این مسئله رو در نظر نگیریم، قبول دارم که وگابند، cool ترین مانگای خشن (اوتار خودم :دی) و شینگکی هم بهترین داستان رو داره بین اونایی که گفتی. البته امثال رینبو و بطوووم و ددمن رو من نخوندم ولی مطمئنم اگه یه چیزی مثل شیگوروی می خوندی، بیشتر به سمت سنین کشیده میشدی . البته شایدم فراری میشدی، با توجه به اون قضیه ی گوگولی :دی

بهترین استراتژی شون می تونه چیزی مثل هانتر باشه. یعنی خشونت بی پرده رو بردارن اما کلیت صحنه حفظ بشه
کاری که توی آرک یورک شین هانتر خیلی خوب انجام شده بود.
میگم برادر، شما که با مانگای هانتر عیاقی، چقدر امیدوار باشیم در ادامه ی هانتر دوباره به یه آرکی تو مایه های یورکشین برسیم ؟
درود و لعنت خدا به توگاشی. درود به خاطر اون مغزش!! لعنت به خاطر اینکه همچین آرکی رو اینقدر کوتاه تموم کرد، اونم با یه پایان ترول!

یه کار دیگه ای که توی هانتر انجام شده بود، توزیع امکانات بود. یعنی اگر استدیو توانایی فراهم کردن 100 واحد انیمیشن رو داشته باشه، به جای ساخت 10 قسمت با 10 واحد انیمیشن، 9 قسمت 9 واحدی می سازن با یه قسمت 19 واحدی. که کیفیت این قسمت 19 واحدی شون مستقیم وارد حلق بیننده میشه
به انیمه هم دید عمرانی پیدا کردی دکتر جان:دی

در اون مورد magi هم یک مساله از قلم افتادن جزئیاته، یک مساله از بین رفتن احساسات ببیننده است.
مثلاً کاراکتری توی 5 چپتر مانگا بوده (مثل همون پیرزن توی magi) و تاثیر احساسی بزرگی روی شخصیت اصلی و در نتیجه روی خواننده داره. اما توی انیمه در یک قسمت سر و ته قضیه رو گرد می کنن!
از اون طرف اثر زمانی هم وجود داره. یعنی توی یه داستان مثل باکومن، شخصیت های اصلی می خوان توی یک مسابقه شرکت کنن، در چپتر اول درگیر کشیدن مانگا هستن، در چپتر دوم درگیری شرکت کردن و بعد یک هفته تعلیق در مخاطب تا در چپتر سوم نتیجه اعلام بشه. حالا توی انیمه کل این ماجرا توی یه نصف قسمت روایت میشه.

magi هر دوی فضیلت های فوق الذکر رو داره. تقریباً اکثر انیمه های اخیری که از روی مانگای بلند ساخته شدن به همین زینت ها مزین شدن.
البته خوشبختانه انیمه ی مگی، غیر قابل دیدن نیست، اتفاقا به خاطر کیفیت خوب اکشن، خیلی هم فانه ولی پتانسیل خیلی زیادی رو از دست داد واقعا.

در مورد باکومان هم، شخصا فکر می کنم این روند سریعشون، بخصوص توی 4-5 قسمت اخیر، خیلی هم خوبه. بزرگترین مشکل باکومان تو دو فصل اول ریتم کندش بود. نمی دونم شایدم از اول ریتمش همینجوری بوده، ولی چون من از اون دختره بدم میاد واسم سخت میگذشته !

Bleach Manga 523
>:)>:)>:)
عالی بود! عالی! >:) زاراکی هم تنها کسی بوده که تونسته زخمی موندگار بندازه روی اوناهانا! >:) (و البته برعکس :-" ، فلش بک هم میخوایم! کی؟کجا؟ و چرا اینا با هم جنگیدن؟ :d )
چه مبارزه ی خوفی هم میشه! زاراکی از همین اول کار چشم بندش رو در اورده! معلومه که میدونه حریفش چه قدرتی داره!
ولی این اوناهانا خیلی خشن و سرد و بی روح میزنه :(( میترسم! :-ss

این عکس مربوط به چند چپتر پیش هست :

نمیدونم برای این چپتر دیگه میخوان چی بسازن! خیلی خیلی ترسناک تر بود این چپتر .... :-ss

و در آخر اینکه من انیمه میخوام!!! :(( مبارزه ی زاراکی کنپاچی کبیر:((

آخرین ویرایش:
Ongoing.ru که به فنا رفته بود ولی باز یک سایت دیگه پیدا کردم . کلا لینک های دانلود انیمه هارو میزاره و بعضی ها رو مستقیم هم میزاره , الان انگوینگ ها رو مستقیم گزاشته . Stiens;Gate هم دیدم فقط فن ساب WhyNot رو مستقیم گزاشته بود و Commie و ... رو لینک غیر مستقیم گزاشته بود . کلا خوبه :دی
OtakuCop - Free Anime Downloads
1095511260.jpg

به نظر حقیر لیست بالا یه ایراد عمده داره، اونم اینه که سنین و شونن قاطی داره!....
هیچ کدوم از اون مانگاها توی تاپ10 من هم جا ندارن. مانگا فقط گوگولی!:d
خشن ترین مانگای تاپ 10 من همین هانتره :>

دیدن و خوندن شیگورای برای من حرامه! و همین طور گنتز و برسرک. برسرک تا یه جایی فقط به خاطر گریفیث برام جالب بود.

میگم برادر، شما که با مانگای هانتر عیاقی، چقدر امیدوار باشیم در ادامه ی هانتر دوباره به یه آرکی تو مایه های یورکشین برسیم ؟
درود و لعنت خدا به توگاشی. درود به خاطر اون مغزش!! لعنت به خاطر اینکه همچین آرکی رو اینقدر کوتاه تموم کرد، اونم با یه پایان ترول!
بعد از این آرک گرید آیلند، آرک کایمرا شروع میشه و بعدش هم آرک انتخاب رئیس
آرک گرید آیلند برای من یه حس وان پیسی داشت خیلی دوستش نداشتم. مخصوصاً این که توگاشی اونجاها خیلی کالیبرش رفته بالا، طراحیش فاجعه بار شده بود {اگر درست یادم باشه، چپتر 184 کلاً چندتا خط بود! :دی}
کاملاً کلیشه های دراگون بالیسم (:دی !) رو رعایت کرده. مبارزه -> شکست -> تمرین -> مبارزه -> الی آخر
مثل همون برجه

آرک کایمرا یکی از بیمارترین داستان هایی ـه که بشریت تا حالا نوشته! :دی طولانی ترین آرک داستان هم هست.
اصلاً چیزی نمیشه در موردش گفت. محبوب ترین آرک مانگایی منه (احتمالاً بین همه ی مانگاها - به خصوص گوگولی ها :دی)

بعد از اون هم آرک انتخاب رئیس جدیده که کمدی-رمانتیک-ترولیک-جنگولک بازیک، محسوب میشه.

الآن داستان حدود چپتر 130 ـه. از چپتر 186 آرک کایمرا شروع میشه.

به انیمه هم دید عمرانی پیدا کردی دکتر جان:biggrin1:
وظیفه ی مهندسین عمران اداره ی جامعه است. انیمه هم بخشی از جامعه است :دی

بزرگترین مشکل باکومان تو دو فصل اول ریتم کندش بود. نمی دونم شایدم از اول ریتمش همینجوری بوده، ولی چون من از اون دختره بدم میاد واسم سخت میگذشته !
اتفاقاً من دو فصل اول رو بیشتر دوست داشتم. این فصل آخیر شخصیت های قدیمی مدام با سرعت میان و میرن، اصلاً نمی تونم بچسبم به داستان. مخصوصاً این رقیب جدیدشون که داستان رو داره به سمت sci-fi می بره :دی

Bleach Manga 523
>:)>:)>:)
عالی بود! عالی! >:) زاراکی هم تنها کسی بوده که تونسته زخمی موندگار بندازه روی اوناهانا! >:) (و البته برعکس :-" ، فلش بک هم میخوایم! کی؟کجا؟ و چرا اینا با هم جنگیدن؟ :d )
چه مبارزه ی خوفی هم میشه! زاراکی از همین اول کار چشم بندش رو در اورده! معلومه که میدونه حریفش چه قدرتی داره!
ولی این اوناهانا خیلی خشن و سرد و بی روح میزنه :(( میترسم! :-ss

این عکس مربوط به چند چپتر پیش هست :

نمیدونم برای این چپتر دیگه میخوان چی بسازن! خیلی خیلی ترسناک تر بود این چپتر .... :-ss

و در آخر اینکه من انیمه میخوام!!! :(( مبارزه ی زاراکی کنپاچی کبیر:((

مانگای بلیچ 523 :

این قسمت زاراکی داشت و چپتر هایی که زاراکی هست اصلآ یه چیز دیگست کلآ در کنار بون چان توی وان پیس یکی از محبوب ترین کاراکتر های انیمه ای من هستش:d

انیمه بلیچ رو فقط به عشقه همین مبارزاتش نگاه میکردیم الان که همچین مبارزه ای بین دو تا کنپاچی هست باید برای ندیدنش افسوس خورد :d

این مانگای وان پیس واقعآ حرف نداره با همه احترامی که برای وقایع بلیچ تو این هفته قائلم و کلآ ناروتو رو تو این هفته اصلآ نمیپسندم مطمئن هستم که طرفدار های دو اتیشه ناروتو هم راضی نیستند بازم مقام اول این هفته رو به وان پیس میدم

مانگای وان پیس 695 :

این فرانکی عجب چیزی نشون داد دو تا از زیر دست های دوفلامینگو رو یه تنه سوسک کرد:d نامی و اسوپ هم که یه چشمه هایی اومدن و داریم به جایی میرسیم که قدرت واقعی کلاه حصیری ها رو نشون میده و شاهد جنگ های سطح بالایی توی دنیای جدید باشیم

اخر این چپتر هم که کلی صدا کرد همه دارند در مورد اینکه کی هست دارند بحث میکنن اوکیجی و میهاوک و دراگون و وگاپانگ و سابو و ..... شایدم کسی که تا حالا توی داستان نبوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or