fifa 12
کاربر سایت
کمک دوستان همه جا جدا از هم بود زیرنویس هاشدوستان سلام
من راستش قسمت 127 و 128 و همچنین 129 و 130 ناراتوم (شیپودن)باهمن یکی یه زیر نویس داره که با هم باشه؟
:-*ممنون میشم بدید
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)
کمک دوستان همه جا جدا از هم بود زیرنویس هاشدوستان سلام
من راستش قسمت 127 و 128 و همچنین 129 و 130 ناراتوم (شیپودن)باهمن یکی یه زیر نویس داره که با هم باشه؟
دوستان سلام
ممنون از لطفت اما نمیخواد من طی یک عمل سخت 24 دقیقه رو تبدیل به میلی ثانیه کردم:dو هماهنگ شد#تو آرشیوام نگاه کردم، زیرنویس ای که دارم جداست.
اگه زیرنویس انگلیسی Softsub ـه، استخراج ـش کن، بزار اینجا شاید بتونم کاری ـش کنم و زیرنویس فارسی رو باهاش مچ کنم.
تایید میشه! بسیار عالی بود آهنگ ها! :dPsycho Pass
وای پسر عجب چیزی شده، این دو قسمت آخر حسابی ترکُند منو...بخصوص این قسمت 14 هیجانش خیلی بالا بود، الخصوص اینکه قشنگ دو قطعه ی جدید موسیقی پخش کرد که آخرتش بود، روان-گذرام حسابی زد بالا D:
(امیدوارم تو قسمت های بعدی بازم پخشش کُنه)
خلیل کدوم دو تا آهنگو میگی ؟Psycho Pass
وای پسر عجب چیزی شده، این دو قسمت آخر حسابی ترکُند منو...بخصوص این قسمت 14 هیجانش خیلی بالا بود، الخصوص اینکه قشنگ دو قطعه ی جدید موسیقی پخش کرد که آخرتش بود، روان-گذرام حسابی زد بالا D:
(امیدوارم تو قسمت های بعدی بازم پخشش کُنه)
من حس می کنم op و ed دو قسمت قبل، موقتی بودن و op و ed این قسمت، اصلی هستند و دیگه عوض نمیشن. چون خیلی پرجزئیات تر از قبلی ها هستن و بعیده که فقط واسه یه قسمت ساخته شده باشن! احتمالا واسه دو قسمت قبلی، آماده نبودن.تایید میشه! بسیار عالی بود آهنگ ها! :d
و چرا اپنینگ و اندینگ هر قسمت تصاویرش تغییر میکنه؟ :d اندینگ که کلا متغیره، اپنینگ هم این قسمت با 2تای قبلی کاملا فرق داشت، 2تای قبلی هم یکمی با هم فرق داشتن :d (اپنینگ این قسمت،صحنه ی اولش، آخرین صحنه ی اپنینگ قسمت قبل بود) حرکت جالب و جلبیه کلا :d
در مورد همین قسمت هم ...
توی این قسمت به ماکیشیما یکمی علاقه مند شدم! حداقل این پیامی که میخواست ایندفعه برسونه به جامعه و شیبیل رو باهاش موافقم! الان مردم به قول گینوزا نقش مترسک رو دارن بیشتر! هیچ حسی توی وجودشون نیستیکم باید به خودشون بیان!
کلا صلح و صفای اینطوری جالب نیست! خیلی بی روحه! حتی از صلح بگذریم و همین پیشنهاداتی که AIها بهشون میدن و اینا ... اصلا ریسک پذیری توی زندگی رو صفر کرده... حال نمیکنم
:d
کلا این جامعه، من رو یاد صلحی که توبی میخواد پیاده کنه میندازه!
آها! هر دوش رو قبلاً هم داشتیممحمدعلی دونو، یکی دقیقه ی 7 یکی دیگه 17:30 به گوش ام جدید بودش، شاید هم مربوط میشه به قسمت های اول که من از خاطرم رفته بود! ولی حس جدید بودن داشت برام (:
هنوز OSTهاش کامل نیومدن بیرون. انیمه تموم بشه، اینا هم میان. چند صفحه قبل هم در مورد آهنگ انیمه ها بچه ها، بخصوص خلیل، پست دادن.راستی کسی آهنگ های این انیمه رو داره برام بزاره؟ اگه یک سری آهنگ ژاپنی عالی دیگه مثل این انیمه و یا نوع دیگه هم دارید ممنون میشم برام بزارید.
پ.ن: میخوام آرک فیش من وان پیس رو ببینم!
آها! هر دوش رو قبلاً هم داشتیممن هر قسمت این انیمه رو حداقل دو بار می بینم، به خاطر همین یادم می مونه.
اون آهنگ دقیقه 7 فکر کنم تو قسمت 12 هم بود ولی تو این قسمت، روش تاکید خاصی شده بود و جای خوبی هم ازش استفاده شده بود. آهنگ دقیقه 17:30 هم همونی بود که منم گفتم. کامل ترین ورژنش تو قسمت 1 پخش شد که حدودا از دقیقه 14 شروع میشد.
هنوز OSTهاش کامل نیومدن بیرون. انیمه تموم بشه، اینا هم میان. چند صفحه قبل هم در مورد آهنگ انیمه ها بچه ها، بخصوص خلیل، پست دادن.
پ.ن: میخوام آرک فیش من وان پیس رو ببینم!
تو nyaa.eu که هستش، سرچ کن Commie Space Brothers تورنت هاش هم سید داره، اکثراً بالای 15ست که قابل دانلود، چندتایی بزار، حلهبچه ها لینک دانلود Space Brothers از قسمت 4 تا 23 و از 25 تا 30 رو هرکی داره برام پ.خ کنه ( خودم سرش جون کندم ولی سرعت لینکا خیلی کمه )
سلام دوستان سایتی هست که انیمه هارو امتیاز دهی و دسته بندی کرده باشه یه چیزی مثه imdb واسه فیلم؟