Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان سلام
من راستش قسمت 127 و 128 و همچنین 129 و 130 ناراتوم (شیپودن)باهمن یکی یه زیر نویس داره که با هم باشه؟
:-*ممنون میشم بدید

تو آرشیوام نگاه کردم، زیرنویس ای که دارم جداست.
اگه زیرنویس انگلیسی Softsub ـه، استخراج ـش کن، بزار اینجا شاید بتونم کاری ـش کنم و زیرنویس فارسی رو باهاش مچ کنم.

تو آرشیوام نگاه کردم، زیرنویس ای که دارم جداست.
اگه زیرنویس انگلیسی Softsub ـه، استخراج ـش کن، بزار اینجا شاید بتونم کاری ـش کنم و زیرنویس فارسی رو باهاش مچ کنم.
ممنون از لطفت اما نمیخواد من طی یک عمل سخت 24 دقیقه رو تبدیل به میلی ثانیه کردم:dو هماهنگ شد#:-s

Psycho Pass
وای پسر عجب چیزی شده، این دو قسمت آخر حسابی ترکُند منو...بخصوص این قسمت 14 هیجانش خیلی بالا بود، الخصوص اینکه قشنگ دو قطعه ی جدید موسیقی پخش کرد که آخرتش بود، روان-گذرام حسابی زد بالا D:
(امیدوارم تو قسمت های بعدی بازم پخشش کُنه)

Psycho Pass
وای پسر عجب چیزی شده، این دو قسمت آخر حسابی ترکُند منو...بخصوص این قسمت 14 هیجانش خیلی بالا بود، الخصوص اینکه قشنگ دو قطعه ی جدید موسیقی پخش کرد که آخرتش بود، روان-گذرام حسابی زد بالا D:
تایید میشه! بسیار عالی بود آهنگ ها! :d
و چرا اپنینگ و اندینگ هر قسمت تصاویرش تغییر میکنه؟ :d اندینگ که کلا متغیره، اپنینگ هم این قسمت با 2تای قبلی کاملا فرق داشت، 2تای قبلی هم یکمی با هم فرق داشتن :d (اپنینگ این قسمت،صحنه ی اولش، آخرین صحنه ی اپنینگ قسمت قبل بود :-" ) حرکت جالب و جلبیه کلا :d
در مورد همین قسمت هم ...
توی این قسمت به ماکیشیما یکمی علاقه مند شدم! حداقل این پیامی که میخواست ایندفعه برسونه به جامعه و شیبیل رو باهاش موافقم! الان مردم به قول گینوزا نقش مترسک رو دارن بیشتر! هیچ حسی توی وجودشون نیست:| یکم باید به خودشون بیان! :-" کلا صلح و صفای اینطوری جالب نیست! خیلی بی روحه! حتی از صلح بگذریم و همین پیشنهاداتی که AIها بهشون میدن و اینا ... اصلا ریسک پذیری توی زندگی رو صفر کرده... حال نمیکنم :-" :d
کلا این جامعه، من رو یاد صلحی که توبی میخواد پیاده کنه میندازه!

Bleach Manga Chapter 524

دقیقا حال و روز من رو میگه ...
قشنگ میخواستم مانگا ریدر رو ببندم و با بلیچ خداحافظی کنم :| البته این چپتر عالی بود! همش مربوط به مبارزه ی 2 کنپاچی بود:x

اینکه زاراکی ضربه رو خورده ولی هنوز زندست،فکر میکنم به قدرت های درمانی( احتمالا بانکای) اونوهانا مربوط باشه!
خیلی دوست دارم ببینم زاراکی بعد از این تمرینات چه چیز غولی میشه>:)

آخرین ویرایش:
Psycho Pass
خلیل کدوم دو تا آهنگو میگی ؟ :دی
آهنگ مورد علاقه ی من همونه که موقع تعقیب و گریز میزنه. کامل ترین نسخه اش هم تو همون قسمت 1 پخش شد.
تایید میشه! بسیار عالی بود آهنگ ها! :d
و چرا اپنینگ و اندینگ هر قسمت تصاویرش تغییر میکنه؟ :d اندینگ که کلا متغیره، اپنینگ هم این قسمت با 2تای قبلی کاملا فرق داشت، 2تای قبلی هم یکمی با هم فرق داشتن :d (اپنینگ این قسمت،صحنه ی اولش، آخرین صحنه ی اپنینگ قسمت قبل بود :-" ) حرکت جالب و جلبیه کلا :d
در مورد همین قسمت هم ...
توی این قسمت به ماکیشیما یکمی علاقه مند شدم! حداقل این پیامی که میخواست ایندفعه برسونه به جامعه و شیبیل رو باهاش موافقم! الان مردم به قول گینوزا نقش مترسک رو دارن بیشتر! هیچ حسی توی وجودشون نیست:| یکم باید به خودشون بیان! :-" کلا صلح و صفای اینطوری جالب نیست! خیلی بی روحه! حتی از صلح بگذریم و همین پیشنهاداتی که AIها بهشون میدن و اینا ... اصلا ریسک پذیری توی زندگی رو صفر کرده... حال نمیکنم :-" :d
کلا این جامعه، من رو یاد صلحی که توبی میخواد پیاده کنه میندازه!
من حس می کنم op و ed دو قسمت قبل، موقتی بودن و op و ed این قسمت، اصلی هستند و دیگه عوض نمیشن. چون خیلی پرجزئیات تر از قبلی ها هستن و بعیده که فقط واسه یه قسمت ساخته شده باشن! احتمالا واسه دو قسمت قبلی، آماده نبودن.

اون تیکه ای که یارو داشت زنه رو وسط خیابون می زد و همه فقط نگاه می کردن، یجورایی همین الان هم اتفاق میفته. شاید بعضی ها یادشون باشه، تو همین تهران خودمون، چند وقت پیش، تو میدون کاجِ سعادت آباد همچین چیزی رو داشتیم! یه یارو داشت یه نفر دیگه رو با چاقو میزد و هیچکس نرفت جلو. حتی مامورای نیرو انتظامی!

محمدعلی دونو، یکی دقیقه ی 7 یکی دیگه 17:30 به گوش ام جدید بودش، شاید هم مربوط میشه به قسمت های اول که من از خاطرم رفته بود! ولی حس جدید بودن داشت برام (:

واقعا سایکو پس عالیه مخصوصا این دوتای آخر که واقعا ترکوندن. آهنگ هاش رو هم من خیلی دوست دارم.
راستی کسی آهنگ های این انیمه رو داره برام بزاره؟ اگه یک سری آهنگ ژاپنی عالی دیگه مثل این انیمه و یا نوع دیگه هم دارید ممنون میشم برام بزارید.

محمدعلی دونو، یکی دقیقه ی 7 یکی دیگه 17:30 به گوش ام جدید بودش، شاید هم مربوط میشه به قسمت های اول که من از خاطرم رفته بود! ولی حس جدید بودن داشت برام (:
آها! هر دوش رو قبلاً هم داشتیم :دی من هر قسمت این انیمه رو حداقل دو بار می بینم، به خاطر همین یادم می مونه.
اون آهنگ دقیقه 7 فکر کنم تو قسمت 12 هم بود ولی تو این قسمت، روش تاکید خاصی شده بود و جای خوبی هم ازش استفاده شده بود. آهنگ دقیقه 17:30 هم همونی بود که منم گفتم. کامل ترین ورژنش تو قسمت 1 پخش شد که حدودا از دقیقه 14 شروع میشد.

راستی کسی آهنگ های این انیمه رو داره برام بزاره؟ اگه یک سری آهنگ ژاپنی عالی دیگه مثل این انیمه و یا نوع دیگه هم دارید ممنون میشم برام بزارید.
هنوز OSTهاش کامل نیومدن بیرون. انیمه تموم بشه، اینا هم میان. چند صفحه قبل هم در مورد آهنگ انیمه ها بچه ها، بخصوص خلیل، پست دادن.

پ.ن: میخوام آرک فیش من وان پیس رو ببینم!

بچه ها لینک دانلود Space Brothers از قسمت 4 تا 23 و از 25 تا 30 رو هرکی داره برام پ.خ کنه :دی ( خودم سرش جون کندم ولی سرعت لینکا خیلی کمه :| )

چیهایافورور فصل 2 :

فکر می کنم خیلی خوب شروع شد و به نظر می یاد خیلی انیمه ی جنجالیی می شه :دی ( البته تا قسمت 2ـش دیدم )
کار محمد علیم که مثل همیشه خوبه :دی

آغاز دیدن کسل کننده ترین آرک وان پیس رو به شما و عموم ملت غیور تبریک عرض می نواییم:d
========

جمیعاً یکی دو دانه از انیمه های زمستون رو نام ببرید که ما هم به صورت دموکراتیک، رای جمع رو منت قرار داده و یکی دو تا از انیمه های زمستانی رو مورد مرحمت قرار دهیم.:d

========
این طرف و اون طرف می گن شینگکی قراره بهار بیاد. مانگا در وضعیتی قرار داره که ممکنه همین بهار آینده تموم بشه، ممکن هم هست 10 تا بهار دیگه هم تموم نشه:d
بنابراین انیمه احتمالاً میشه 25 قسمتی و تا اونجایی نشون میده که معلوم میشه اهم اهم!

آها! هر دوش رو قبلاً هم داشتیم :دی من هر قسمت این انیمه رو حداقل دو بار می بینم، به خاطر همین یادم می مونه.
اون آهنگ دقیقه 7 فکر کنم تو قسمت 12 هم بود ولی تو این قسمت، روش تاکید خاصی شده بود و جای خوبی هم ازش استفاده شده بود. آهنگ دقیقه 17:30 هم همونی بود که منم گفتم. کامل ترین ورژنش تو قسمت 1 پخش شد که حدودا از دقیقه 14 شروع میشد.

هنوز OSTهاش کامل نیومدن بیرون. انیمه تموم بشه، اینا هم میان. چند صفحه قبل هم در مورد آهنگ انیمه ها بچه ها، بخصوص خلیل، پست دادن.

مـــاساکـــــــــا (:
همون، موقع دیدن این انیمه، هر قسمت ـش برام یه تازگی داره، اصلاً حس تکراری بودن بودن بهم دست نمیده. آهنگ هاش @#$! رو طوری پخش میشند که اینگار فقط برای همون قسمت درست شده
یکی دیگه از آهنگ هایی که قبلاً فک میکردم تازه بود، رو هم دیدم که تکراری بودش :q
نشده یک قسمت انیمه رو بدون Back Time زدن دیده باشم. از بس که خفنه.

P.S
OST بیاد، اولین نفر خودم خبر میدم D:

بچه ها لینک دانلود Space Brothers از قسمت 4 تا 23 و از 25 تا 30 رو هرکی داره برام پ.خ کنه ( خودم سرش جون کندم ولی سرعت لینکا خیلی کمه )
تو nyaa.eu که هستش، سرچ کن Commie Space Brothers تورنت هاش هم سید داره، اکثراً بالای 15ست که قابل دانلود، چندتایی بزار، حله

آخرین ویرایش:
دوباره کودکی های گارا ساما رو نشون دادن و من کل این قسمت رو با چشمانی خیس دیدم :crying1: چقدر این قسمت غمناک بود! :(( :(( :(( گارا خیلی بدبختی کشیده :((
یه سوال هم برام پیش اومد: مگه سیاهی دور چشم گارا به خاطر بی خوابی هاش نیست؟ خب پس جرا وقتی بدنیا اومده بود دور چشم هاش سیاه بود؟ :دی
ولی در کل این قسمت فقط در مورد گارا ساما بود خیلی مزه داد! :((
قسمت بعدی هم که کلی ایتاچی داره! :(( یکی منو بگیره! :((

راستی انیمه راک لی رو هم دیدم و متاسفانه خوشم نیومد اصلا! :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or