Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام دوستان سایتی هست که انیمه هارو امتیاز دهی و دسته بندی کرده باشه یه چیزی مثه imdb واسه فیلم؟

ان دو تا سایت هم هستش.
animenewsnetwork.com
myanimelist.net
جفتشون شیلتر اند..که جزء سایت های مهم انیمه اند که به اختصار ANN و MAL هم تو تاپیک ازشون استفاده میشه.

دوستان هر کی اهنگ متن Psyco Pass رو میخواد بهم خبر بده لینکشو براش بفرستم.(همون که تو قسمت 1 دقیقه 14 پخش کرد)
نمی دونم میشه لینک همینجا داد؟ مشکل نداره؟
------------------------
Stein ; Gate رو شروع کردم. یه زره با رنگ بندیش مشکل دارم.

Space Brothers E 40
اصلا فکرش رو نمیکردم این انیمه هم اشکم رو در بیاره :(( این قسمت خیلی خیلی قشنگ بود! شاید هم بهترین قسمت انیمه... اما ...:((:((:((

One Piece E 582
:o:o:o
این واکنش من نسبت به 2-3 جمله ای بود که اسموکر گفت!!! وحشتناک بود اصلا این حرف ها ...
با اینکه بعضیا میگن آوکیجی گزینه ی خوبیه برای پیوستن به گروه کلاه حصیریا،اما به نظرم فعلا خیلی قویه آوکیجی!!! هنوز زوده برای اومدن توی گروه!!!

این اژدها و هارپی و قنطروس هم از آزمایش های ملت درست شدن؟ دوست دارم زودتر جوابش رو بگن :d
این کل کل سامورایی و نامی هم جالب بود :-" آخرشم که سانجی کاکرو شد و چنان شوتش کرد رفت چسبید تو دیوار:))
کلا کاراکترهای جالب و مشکوکی داره این آرک:x خوشم آمد شدید! :d خداکنه این قضیه همینطور هم ادامه داشته باشه! :d
من مانگا رو بخونم یا نه؟ :(( یک ثانیه به خودم میگم، 100% مانگا رو میخونم! 5 دیقه ی بعد نظرم عوض میشه :(( روانی شدم :d

انیمه ی راک لی هم خیلی باحاله! :x

سری اول ناتسومه رو هم دیروز تموم کرد! :-" خیلی طول کشید ولی بالاخره تموم شد! به زودی هم بعدی رو شروع میکنم!
این دختر روباهه(اسمش رو یادم رفته:-" ) خیلی بانمک بود! یاد رین چان افتادم :x

الانم برم هانتز ببینم! :d
---
Bakuman E 16
:(( عالی بود! کل این قسمت های اخیر عالی بود!!! و پایانش هم عالی تر! دم اجی هم گرم:x
با اینکه تقریبا از داستان کلاغ هیچی نمیدونیم،ولی وقتی تموم شد احساس کردم یک انیمه یا مانگای محبوبم تموم شده:(( :d

از 5شنبه تا الان، میشه گفت بهترین هفته ی انیمه و مانگاییم بوده! :d
بلیچ،وان پیس،ناروتو،باکومن،برادران فضا، Psycho-Pass ... همشون خفن بودن!!!:((:((:(((اشک شوق)

آخرین ویرایش:
سـوگــــــــــــــــه :-o
این دو قسمت شدیدا عالی بودن با تمام وجودم می گم جزو بهترین اپیزودای باکامن بودن
منم کلی آتیشی شدم :دی
واقعا نمی دونم چرا پای این انیمه می شینم کف و خون قاطی می کنم.
خفن هایپم کرد برای قسمت بعد ، خیلی دوست دارم ببینم مانگای جدید نجی چی هستش :دی
قرار بود کلاغ مانگاش بیاد بیرون ، چی شد !؟

کف کردم وقتی اسموکر گفت این پانگ هازارد به خاطر آکاینو و آئوکیجی اینطوری شدن .
قطعا اگه یه فلش بک درمورد مبارزه این دوتا بزنن عجب آرک شاخی میشه

الان می خوام Space Brothers رو شروع کنم :دی خفن تو هایپم :دی
Psycho-Pass رو هم همون موقع که اپیوزد اولش اومد رو دیدم باید تو کار اونم برم .
2 ماهه می خوام Fate Zero رو ببینم ولی نمی دونم چرا نمی خوام شروع کنم ! :|

ongoing.ru

No series yet.

اوندوره!!!!!نانی سوئوندیو!!!؟؟؟سَ سَتو شینه!!!

آخه مردک من 1 اسفند اعزام میشم،میخوام اندازه یه سال انیمه ببینم خو...:((

جایی مثل این سراغ ندارین دوستان مثل این لینک مستقیم بده،تورنت توی bakabt.me عضوم ولی اصلا حوصله تورنت ندارم.

خوب بریم سر اصل مطلب:

Nisemonogatari

مسواک بزن تو مسواک،تا دهان تو گردد نصیب اونی چان.>:)

hen zemi

0________0

وادافاک دید آی جست واچ!؟

Toradora

به همه توصیه میشه،یکی از معمولی ترین اسلایس او لایف هایی بود که تا به حال دیدم ولی با این همه خیلی جذاب و دیدنی و خوشمزه بود،گوتسو ساما دشتا.

AoiHana

به زور تمومش کردم،هی بدک نبود.:d

steins gate

:|/:):))=))

ساینتیــــــست دوست داریم!ساینتـــیست دوست داریم!!

Tokyo Magnitude 8.0
...

73208488703954084098.gif

05953682726710469962.gif

Nana

قسمت اول تا ششم...:|

Dropped

Strawberry Panic

هی بدک نبود...

on hold for now.

و در آخر :

K-ON!! Live Event Come With Me

img.php

بیش از 50 باری میشه که دیدمش،اصلا آدم سیر نمیشه ازش.:x

مرسی.بی صبرانه منتظر بقیه بلیچ هم هستیم.

آخرین ویرایش:
سلام
anime4y فصل اول hunter x hunter رو برای دانلود نداره ؟
اینی که خودم دارم صدا و تصویر هماهنگ نیست و مجبورم همه رو دانلود کنم دوباره .
از کجا بگیرم که کیفیت خوب و حجم کم رو با هم داشته باشه ؟

سلام
anime4y فصل اول hunter x hunter رو برای دانلود نداره ؟
اینی که خودم دارم صدا و تصویر هماهنگ نیست و مجبورم همه رو دانلود کنم دوباره .
از کجا بگیرم که کیفیت خوب و حجم کم رو با هم داشته باشه ؟

اگه منظورت از سری اول، اون قدیمی ـه باشه، جایی با کیفیت خیلی خوب پیدا نمیشه. نهایتاً در حد قسمت های اول وان پیس ـه که دوباره منتشر شدن.
همین سری جدید (2011) رو دانلود کن خب. احتمالاً حدود 20 قسمت دیگه داستانش از اون سری اول رد میشه.

سلام
اگه منظورت از سری اول، اون قدیمی ـه باشه، جایی با کیفیت خیلی خوب پیدا نمیشه. نهایتاً در حد قسمت های اول وان پیس ـه که دوباره منتشر شدن.
همین سری جدید (2011) رو دانلود کن خب. احتمالاً حدود 20 قسمت دیگه داستانش از اون سری اول رد میشه.
منظورم یه کیفیت معقول بود :دی
یعنی لازم نیست برای دیدن این 2011 ، قبلی رو دیده باشم ؟

سلام

منظورم یه کیفیت معقول بود :دی
یعنی لازم نیست برای دیدن این 2011 ، قبلی رو دیده باشم ؟
نه لازم نیست . از اول شروع شده 2011 . اگه بخای فک کنم تو باکا باشه . من خودم از اونجا گرفتم .
آخه مردک من 1 اسفند اعزام میشم،میخوام اندازه یه سال انیمه ببینم خو...:((
بجاش وقتی اومدی , انیمه های یک سال رو پشت سر هم نگاه میکنی یک حاااالی میده .
Stein ; Gate رو شروع کردم. یه زره با رنگ بندیش مشکل دارم.
Kaiji رو ببینی چیکار میکنی پس ؟ :دی

خیلی خوشحالم خدمت دوستان عزیز اعلام کنم که به نظر می رسه انیمه ی Space Brothers تمدید شده:دی احتمالا می دونید که قرار اولیه این بود که این انیمه تو قسمت 50 تموم بشه، ولی انیمه برای تعداد قسمت نامشخصی تمدید شده.
از اول بهار، ساعت پخشش هم از یکشنبه ها 7 صبح، به شنبه ها 6 عصر منتقل میشه که خیلی بهتره!
هنوز سایتای انگلیسی زبان این خبر رو نذاشتن، منبعش اینه : 宇宙兄弟:テレビアニメ好評で土曜夕方枠に昇格- 毎日jp(毎日新聞)

احتمالاً حدود 20 قسمت دیگه داستانش از اون سری اول رد میشه.
فکر نمی کنم! با این سرعتی که دارن پیش میرن، نهایتا 10-11 قسمت دیگه گرید آیلند تمومه!

خیلی خوشحالم خدمت دوستان عزیز اعلام کنم که به نظر می رسه انیمه ی Space Brothers تمدید شده:دی احتمالا می دونید که قرار اولیه این بود که این انیمه تو قسمت 50 تموم بشه، ولی انیمه برای تعداد قسمت نامشخصی تمدید شده.
از اول بهار، ساعت پخشش هم از یکشنبه ها 7 صبح، به شنبه ها 6 عصر منتقل میشه که خیلی بهتره!
هنوز سایتای انگلیسی زبان این خبر رو نذاشتن، منبعش اینه : 宇宙兄弟:テレビアニメ好評で土曜夕方枠に昇格- 毎日jp(毎日新聞)

فکر نمی کنم! با این سرعتی که دارن پیش میرن، نهایتا 10-11 قسمت دیگه گرید آیلند تمومه!
:excited::excited::excited:
تا الان که عالی بوده! انشاالله از این به بعد هم عالی پیش بره! و اصلا یک سال دیگه تمدیدش کنند :-"
روزی که این انیمه خدایی نکرده تموم بشه،ضربه ی روحی بدی میخورم:((
---
مانگای بلیچ هم که کلا خفن اندر خفن شده! :d بسی حمایت میشه ... و البته باز هم در حسرت انیمه ... :((

وای بر من:d
می خواستم بعد از این بشینم 7 قسمت آخر Area no Kishi رو بزنم. پس اونم رفت برای زمانی نامعلومo:-)
من هنوز آرک گرید آیلند انیمه رو شروع نکردم، نمی دونم تا کجا رفته. کل آرک گرید آیلند توی مانگا حدود 60 قسمته، خیلی از این آرک بدم میومد:-&:d

خوب منم اخویای فضایی رو دیدم :دی تا آخر اپیزود 18 .
واقعا عاشق این انیمه شدم ، شدیدا بهش اعتیاد پیدا کردم .
تک تک دقایقش هیجان انگیز هستش و جزو معدود انیمه هایی هستش که هیچ خستگی و حوصله سر رفتنی توش احساس نمی کنی .
تک تک شخصیتای انیمه و صداگذاری هاشو دوست دارم . خیلیم فان و خنده هستش :دی
عاشق Opening و Ending ـاش تا جایی که دیدم هستم ، واقعا زیبا کار شدن .
الان دارم له له می زنم که اپیزود 19 و 20 ـشم دانلود بشه که تا آخرین اپیزودی که اومده کامل میشه که برم تو کارش :دی

محمدعلی دونو، خبر واقعاً عالی رو دادی. وقتی گفتی که قراره تموم بشه، حال ام حسابی گرفته بود (:

Naruto Shippuuden-298
اوووووووووووووووووووف!!! [o_O]

آخرین ویرایش:
130 قسمت از انیمه kateikyoushi hitman reborn رو دیدم واقعآ حیف هستش که به خاطر قدیمی بودن ادم دیدن همچین انیمه ای رو از دست بده ارک های اصلی این انیمه پر از مبارزست و اصلآ بیننده ازش خسته نمیشه

صرف نظر از چندین قسمت ابتداییش که دیدن اون ها هم خالی از لطف نیست بقیه قسمت هاش تا اینجا حرف نداشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or