Whitebeard
کاربر سایت
نمیدونم چرا ولی هیچ چیز جذابی تو قسمت اول Code:Breaker ندیدم!بیشتر منتظر قسمت بعدی Btooom!،Shinsekai Yori،Zetsuen no tempest و صد البته شروع Psycho-Pass هستم.
حالا تنوع طلبی توی امضا و آواتار و اینا خیلی هم خوبه، حواست باشه سر زن گرفتن تنوع طلبی سراغت نیاد :d
Hiiro no Kakera کنار گذشاته میشه با اینحساب. امتیازات خوبی هم نداره. حتی توی MAL که کلا میانگین امتیازی بالاست.
فکر کنم تنها انیمه ای که تا الان از همه ی بچه های این تاپیک واکنش خوب دریافت کرده زتسوئن باشه! خوبه خوبه!
خب خدا رو شکرمن نمیدونم چرا هر موقع با دوستان بحث تنوع طلبی من تو اواتار و امضا میشه همه یاد زن گرفتن من میوفتنباور کنید بیشتر این تنوع طلبی مختص همین اواتار و امضا میشه من اونقدر ها هم تنوع طلب نیستم:d
بیا این دستمال کاغذی رو بگیر اشکاتو پاک کن :dشوخی. یکی از بهترین انیمه هایی که من دیدم. ریسدم به اونجایی که Hughs مرد. بسی ناراحت شدیم. الکی مرد.
فقط امیدوارم یه داستان درست و حسابی براش در نظر گرفته باشن :dخبر به شدت خوشحال کننده ی دیگه اینکه فیلم Steins;Gate برای اوایل 2013 رسما تایید شد.
همونطور که احتمالا همتون میدونید و من خودم هم قبلا تو این تاپیک گفتم، Steins;Gate دو تا پایان خوب و بد داشته توی بازیش که اون پایانی که ما توی انیمه اش دیدیم پایان خوب داستان بوده!
نکته ی خوب اینه که فیلم کاملا دنباله هست و اصلا ربطی به سریال نداره. (برخلاف خیلی از فیلمایی که خلاصه ی انیمه هستند یا اینکه یه داستان فرعی از اواسطش میگن!)
درواقع میشه فیلم رو دنباله ی انیمه یا Steins;Gate 2 در نظر بگیریم.
خب خدا رو شکر :biggrin1: بعدشم حتما یه چیزی هست که همه اینجوری فکر می کنن دیگه!
خبر به شدت خوشحال کننده ی دیگه اینکه فیلم Steins;Gate برای اوایل 2013 رسما تایید شد.
همونطور که احتمالا همتون میدونید و من خودم هم قبلا تو این تاپیک گفتم، Steins;Gate دو تا پایان خوب و بد داشته توی بازیش که اون پایانی که ما توی انیمه اش دیدیم پایان خوب داستان بوده!
نکته ی خوب اینه که فیلم کاملا دنباله هست و اصلا ربطی به سریال نداره. (برخلاف خیلی از فیلمایی که خلاصه ی انیمه هستند یا اینکه یه داستان فرعی از اواسطش میگن!)
درواقع میشه فیلم رو دنباله ی انیمه یا Steins;Gate 2 در نظر بگیریم.
خوب من هم بلاخره ناروتو شیپودن و هنر شمشیر آنلاین رو به پخش رسوندم.
ناروتو
داستان خیلی خوب شده حالا باید دید که به کجا ها میرسه. ولی تنها بدیه این 50 قسمت آخر اینه که بعضی ها خیلی قشنک بودن بعضی ها هم خیلی چرت و همچنین فلش بک های خیلی زیادی داشت.
هنر شمشیر آنلاین
واقعا خیلی عالی بود یه چنتایی از قسمتهاش خیلی رومنس شد ولی بعدش بجاش خیلی عالی شد. خیلی دوست دارم قسمت 15 رو ببینم چی میشه و ادامه داستان رو میخوان چیکار کنن.
فقط امیدوارم قسمت های باقی مونده برای پیدا کردن آسوما و دوستاش حروم نشه یه چیزی هم به داستان اضافه کنن.
کاملا درسته! متاسفانه چون قشر عظیم طرفدارای انیمه مدرسه ای ها هستن، اینجوریه. هر چند بعضا کارای خوب توشون هم هست و همیشه هم چند تا انیمه ی با شخصیتای بزرگسال تر داریم. مثلا همین امسال Fate/Zero و Jormungand . و یا Space Brothers که به معنای واقعی کلمه mature هست. احتمالا چیزای دیگه ای هم هست که من یادم نباشه.یعنی واقعا به اسم دبیرستان من که الرژِی پیدا کردم شما رو نمیدونم ...! در هر فصل هم قریب به اتفاق 90% انیمه ها تو این محیط لعنتی همه هم به یک شکل و سبک و سیاق ساخته میشند.
یه انیمه ای هست به اسم Moyashimon که دقیقا تو دانشگاه میگذره. در مورد یه پسری که میتونه میکروب ها و ذرات ریز رو با چشم ببینه. انیمه ی فوق العاده fun هست. فصل دومش هم به اسم Moyasimon Returns همین تابستون پخش شد که البته من هنوز ندیدمش.یعنی اگر تو University باشه