mehdi_iron
کاربر سایت
یعنی فصل از این پر بارتر نداشتم (تا حالا 8 تا انیمه دنبال میکنم), و همین طور ترمی به این سنگینی واحد بر نداشتم!!!:d
چی کار کنم؟؟! می خوام 2 -3 تاش رو انتخاب کنم. ولی مگه میشه؟؟ همش باحاله.
Kami-sama Hajimemashita:
!!!!! همچین جالب نمیزد. به دلم ننشست.
K:
عالی بودش. عجب گرافیک باحالی داشت!! آهنگش از الان به دلم نشست. با شخصیت میگوتو خیلی حال کردم.
از فضای مدرنش هم استقبال میشه.
Btooom!:
بر خلاف تریلرش ازش خوشم اومد. از اینکه داستان تو یک جزیره رخ میده خوشم اومد. داستانش آدم رو یاد بازی های ماجراجویی میندازه.
Chuunibyou_Demo_Koi_ga_Shitai!:
بد نیست!! شخصیت دختره منو یاد Another انداخت. فکر کنم از میسا می خوشش میومده زده تو خط اون
ولی واسه خنده خوبه!!
فقط اینکه : قضیه این چیه؟ Chuunibyou_Demo_Koi_ga_Shitai! Lite ONA
Psycho - Pass:
همچنان منتظریم.![45 :-w :-w](/styles/default/xenforo/smilies/meep/45.gif)
Shineskai Yori:
از این قسمت زیاد چیزی دستگیرم نشد!!! باید قسمت بعدش رو ببینم. ولی داستانش تاریک بود. خوشم اومده ....
Tonari no Kaibutsu-kun:
آخرت خنده بود. از شخصیتاش خوشم اومد. نمی دونم چرا این میزوتانی من رو یاد ماکا تو Soul Eater میندازه!!
Zetsuen no Tempest - The Civilization Blaster:
عالی بود.
" زمانه از مدار خود خارج شده; آه , نفرین بر این بخت که تنها زاده شده ام تا آن را بر جای خود نهم."
چی کار کنم؟؟! می خوام 2 -3 تاش رو انتخاب کنم. ولی مگه میشه؟؟ همش باحاله.
Kami-sama Hajimemashita:
!!!!! همچین جالب نمیزد. به دلم ننشست.
K:
عالی بودش. عجب گرافیک باحالی داشت!! آهنگش از الان به دلم نشست. با شخصیت میگوتو خیلی حال کردم.
از فضای مدرنش هم استقبال میشه.
Btooom!:
بر خلاف تریلرش ازش خوشم اومد. از اینکه داستان تو یک جزیره رخ میده خوشم اومد. داستانش آدم رو یاد بازی های ماجراجویی میندازه.
Chuunibyou_Demo_Koi_ga_Shitai!:
بد نیست!! شخصیت دختره منو یاد Another انداخت. فکر کنم از میسا می خوشش میومده زده تو خط اون
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
فقط اینکه : قضیه این چیه؟ Chuunibyou_Demo_Koi_ga_Shitai! Lite ONA
Psycho - Pass:
همچنان منتظریم.
![45 :-w :-w](/styles/default/xenforo/smilies/meep/45.gif)
Shineskai Yori:
از این قسمت زیاد چیزی دستگیرم نشد!!! باید قسمت بعدش رو ببینم. ولی داستانش تاریک بود. خوشم اومده ....
Tonari no Kaibutsu-kun:
آخرت خنده بود. از شخصیتاش خوشم اومد. نمی دونم چرا این میزوتانی من رو یاد ماکا تو Soul Eater میندازه!!
Zetsuen no Tempest - The Civilization Blaster:
عالی بود.
" زمانه از مدار خود خارج شده; آه , نفرین بر این بخت که تنها زاده شده ام تا آن را بر جای خود نهم."