Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
امیرحسین، من Sankarea رو سر سه قسمت پرت ـش کردم تو Dropped هام...حیف وقت بودش. میشینم رادیو انلاین ژاپن گوش میکنم ولی همچین انیمه هایی رو نگاه نمیکنم. والا سودش خیلی بیشتره.

Miara Nikki خوبه...ولی اواسط انیمه، خیلی سطح کیفی انیمه پایین میاد..ولی آخرش دوباره خوب میشه.
Pandora Hearts رو بزار آخر لیست ـت، چون انیمه ی کنسل شده هستش..و واقعاً ناجور داستان رو رها کردند. انیمه هم ضعف های گرافیکی داره. بد برداشت نه، ارزش دیدن رو داره ولی نه وقتی دستت پرُ هست.
اون چهارتا انیمه ی دیگه رو ندیدم و ندارمشون.

از بین OVA ها...حتماً حتماً Kenshin رو نگاه کن...مستقل از خود سریال ـش هست و ماجرای اون قبل از خود انیمه روایت میشه.
ولی من خودم اول سریال ـش رو دیدم بعد OVA هاش رو....تو سریال یه حس رازآلود بود که چه اتفاقی تو گذشته افتاده، چرا این همچین تصمصی گرفته...این سوال باعث شد حس دیدن انیمه بیشتر بشه.
اگه میتونی اول انیمه رو نگاه کن و بعدش OVA ـش رو به ترتیب ببین که حس داستان کامل بشه.

خلیل از بی انیمه ای بود که دیگه Sankarea رو دیدم :d بازی و نت درست حسابی که ندارم :d دیگه برای اینکه به در و دیوار نگاه نکنم دیدمش :d
---
پس Kenshin رو میزارم برای بعد! اونجوری بهتره به نظرم! :d (فقط یادم بندازید :d )
نظراتتون خیلی فرق داشت در مورد اون 2تا! گیج شدم :d

خوب بین 4تای دیگه پس تصمیم میگیرم! :d تا آخر شب اگر پیشنهاد دیگه ای نبود احتمالا کایجی رو میبینم! :d کایجی باز میگردد >:) (فقط امیدوارم مثل سری اول انرژی منفی اونقدر وارد نکنه از زندگی ناامید بشم :d )
یک گزینه ی دیگه هم هست! بشینم برای بار سوم Ano Hana رو ببینم! امروز عصر (و الان دوباره) آهنگاش رو گوش دادم! شدیدا وسوسه شدم ببینم! :d

آخرین ویرایش:
خلیل از بی انیمه ای بود که دیگه Sankarea رو دیدم :d بازی و نت درست حسابی که ندارم :d دیگه برای اینکه به در و دیوار نگاه نکنم دیدمش :d
---
پس Kenshin رو میزارم برای بعد! اونجوری بهتره به نظرم! :d (فقط یادم بندازید :d )
نظراتتون خیلی فرق داشت در مورد اون 2تا! گیج شدم :d

خوب بین 4تای دیگه پس تصمیم میگیرم! :d تا آخر شب اگر پیشنهاد دیگه ای نبود احتمالا کایجی رو میبینم! :d کایجی باز میگردد >:) (فقط امیدوارم مثل سری اول انرژی منفی اونقدر وارد نکنه از زندگی ناامید بشم :d )
یک گزینه ی دیگه هم هست! بشینم برای بار سوم Ano Hana رو ببینم! امروز عصر (و الان دوباره) آهنگاش رو گوش دادم! شدیدا وسوسه شدم ببینم! :d

امیرحسین، یا اینکه وقت خالی، خیلی زیاد داری، یا اینکه انیمه برای دیدن کم داری. کدومشه

چه حالی داری یه انیمه آرشیوی رو دو سه بار نگا میکنی. چطور حس همچین کاری رو داری اون هم تنهایی...حالا اگه برای یه نفر بخوای بزاری..حسش میاد آدم یه همرای کنه
اگه پروفایل MAL داری، بده ببینم چی داری چی نداری...شاید یه فرجی شد

جفتش رو! وقتم به کل خالیه+انیمه برای دیدن کم دارم! :d
Ano Hana رو دور دوم همینطور شد! برای پسر عمم گزاشتم با هم دیدیم! شب رفت خونشون اون خودش دید منم رفته بودم تو جو خودم ادامش رو دوباره دیدم :d (اون موقع هم بی انیمه بودم :d )
پروفایل MAL ندارم ولی این عکس هاردم :d

+ یک سری انیمه ی دیگه که حس پوشه بندیشون رو نداشتم هنوز :d

ولی انیمه هایی که ندیدم همونایی بود که لیست کردم(+لیست قبلی :d ) الانم نت ندارم چیزی دانلود کردم! (چند هفتست وان پیس و ناروتو ندیدم! هی زندگانی! :(( )
البته 2 روز پیش رفتم 2تا کتاب گرفتم ولی یکیش رو تموم کردم :-" یکیشم کار 4-5 ساعته :d

محمد علی شاید باورت نشه ولی هر موقع میخوام مثلآ دوباره یه چند قسمت وان پیس دوره کنم حتمآ سراغ قسمت های ابتدایی این ارک میرم همیشه هم این احساس خاص رو دارم فرقی نمیکنه این قسمت ها رو برای بار اول باشه که دیدمش یا بار دهمم
اتفاقا خیلی هم باورم میشه :دی
کلا این آرک اراباستا جزو آرکای مورد علاقه ی منه. اون قسمتای اولی هم که اون شخصیته خودشو نشون میده خیلی دوست دارم :x

Gintama پخشش از امروز شروع شد....
:x:x:x

حیف اینترنت درست حسابی ندارم :((
خوب یک سری انیمه ی دیگه! :d پیشنهاد بدید ببینم کدومش رو اول ببینم :d

Kaiji Returns
Miara Nikki (این توی DVD هم بود البته :-" :d )
Pandora Hearts
Samurai 7
Samurai Gun
Vampire Knight Guilty

البته این 2تا OVA هم بودن ولی انیمه هاشون رو ندیدم :-"
Petite Cossette OVA
Kenshin OVA trust and betrail

بین لیست قبلی Sankarea رو هم دیدم! :d برای گذروندن وقت بد نبود! ولی خجالت نمیکشن فصلی که F/Z پخش میشه از این چیزا پخش میکنند؟ از صبح تا شب اصلا باید F/Z نشون میدادن :d :-"
اون Awarka یا یه چی تو همین مایه ها هم نمیدونم DVDـم چه بلایی سرش اومد خونده نمیشد! روز قبلش که کار میکرد :(( یکهویی از کار افتاد! شانس هم نداریم خدایی :d
میگن فصل دوم کایجی نسبت به فصل اولش ضعیفتره!
Miara Nikki رو قبلا هم گفته بودم. خیلی بدم میاد ازش :دی
Pandora Hearts هم انیمه ی خوبیه، گرافیک و بخصوص موسیقی قشنگی هم داره. منتهی مشکلش اینه که داستانش پیچیدگی زیاد داره و تا میخواد داستان کم کم گره هاش باز بشه،انیمه تموم میشه و نیمه کاره ولش میکنه! سطح ضدحالی که آخرش میزنه چند برابر از Berserk بدتره! ولی ببینش ، خوبه.
Le Portrait de Petite Cossette . این کار خوبیه. بخصوص از نظر گرافیکی و موسیقی خیلی قویه. حتما اینو ببین! 3 قسمته دیگه!
Trust and Betrayal هم که قطعا و حتما و صد در صد. یکی از شاهکارای انیمه ست. حتی اگه خود کنشین رو هم ندیدی و نمیخوای ببینی اینو باید ببینیش. کلا هم جوش با سریال کنشین فرق میکنه. سریال یه شونن اکشن کمدیه، ولی این یه درام فوق العاده عمیقه. تنها چیزیه که منو واقعا گریه انداخته!! اکشنش هم جزو بهترین کارای شمشیریه و سطح اکشنش خیلی خیلی بالاتر از سریالشه. یکی از معدود 10 از 10 های منه! Prequel هم هست و لازم نیست حتما سریال رو دیده باشی تا اینو ببینیش.

Arakawa رو هم از دست دادی متاسفانه!

من Sankarea رو سر سه قسمت پرت ـش کردم تو Dropped هام...حیف وقت بودش. میشینم رادیو انلاین ژاپن گوش میکنم ولی همچین انیمه هایی رو نگاه نمیکنم. والا سودش خیلی بیشتره.
من سانکارئا رو به خاطر هایپی که داشت، رفتم مانگاش رو خوندم و اصلا ازش خوشم نیومد. بعد که انیمه اش رو دیدم، به نظر واقعا مانگا رو تقویت کرده بودن. خیلی از ایرادات مانگا رو پوشش داده بودن. بخصوص انیمه گرافیک خوبی هم داشت. خلیل با اینحساب اصلا طرف مانگاش نرو :دی

چه حالی داری یه انیمه آرشیوی رو دو سه بار نگا میکنی.
منم خیلی از انیمه ها رو دو بار دیدم. یه تعدادی رو هم بیشتر :دی بخصوص فیلما! تقریبا هیچوقت هم بی انیمه نبودم :دی

یه سوال امیرحیسن...قبل از اینکه من بیام تو این تاپیک، تو اینجا بودی...الان فقط آرشیوـت همینه یا بازم داری؟
اگه سورس خوبی برای گیر آوردن انیمه داری، میخوای خارج از لیست ـت انیمه بگیم؟

منم خیلی از انیمه ها رو دو بار دیدم. یه تعدادی رو هم بیشتر بخصوص فیلما! تقریبا هیچوقت هم بی انیمه نبودم

شوخیش هم زشته؟! (: ولی خودم هم شده که از این تکراری ها نکرده باشم...آخرین بار سر کار "سوُنو" هیمیزو بودش که الان هم بگند، بشین نگاش کن...با کله نگاش میکنم D:

Pandora Hearts طراحی شخصیت هاش خوب بود...ولی گرافیک محیط بعضی اوقات شدید پایین می آمد یا شاید من اینطوری تو ذهنم مونده (:

راستی محمدعلی داشتم رادیو انلاین ژاپن رو گوش میکردم، یه OST از انیمه ی Eureka 7 پخش کرد....خیلی غرور آفرین بودش...توی دنیای انیمه فک کنم گفته بودند که برای دیدن سری جدیدش نیازی به دیدن سری قدیمی نیست، ولی توی MAL که رفته بودم، اونجا برعکس ـش رو نوشته بودند...گفته بودند یک سری از پیشینه ی شخصیت ها و ماجرا تو سری اول پیش نیازه برای دیدن این نسخه ی جدیده.

حالا تو چی میگی؟ فک کنم هر دو سری رو با فاصله ی کم دیدی، با وجود اینکه سری اولش زیرنویس نشده....

P.S
مکا ـی خون ام پایین امده D:

بچه ها باز دست به کار بشین اون تاپیک معرفی انیمه رو راه بندازین . یه مدت خیلی تاپیک عالی بود ، خیلی فعال بود .

علیرضا، اونجا رو آزمایشی باز کردیم ولی متاسفانه انرژی واقعاً زیادی طلب میکرد و وقت ـش رو نداشتم سر تاپیک باشم. به مرور خالی شد.
اگه قرار باشه تاپیک دوباره بالا بیاد، باید حمت همه باشه و گرنه بازم مثل قبل خاک میخوره....برای من که تاپیک شکست خوردست.

شوخیش هم زشته؟! (:
چرا ؟ من خیلی چیزا رو برای بار دوم که دیدم، بهتر در موردشون قضاوت کردم. مثلا بار دوم که The Gorl Whp Leapt through Time رو دیدم، حتی از بار اول هم بیشتر خوشم اومد!

Pandora Hearts طراحی شخصیت هاش خوب بود...ولی گرافیک محیط بعضی اوقات شدید پایین می آمد یا شاید من اینطوری تو ذهنم مونده (:
منم خیلی وقت پیش دیدمش ولی من یادمه که اتفاقا بک گراندهای خیلی خوبی داشت! حالا باید برم چک کنم!!
راستی محمدعلی داشتم رادیو انلاین ژاپن رو گوش میکردم، یه OST از انیمه ی Eureka 7 پخش کرد....خیلی غرور آفرین بودش...توی دنیای انیمه فک کنم گفته بودند که برای دیدن سری جدیدش نیازی به دیدن سری قدیمی نیست، ولی توی MAL که رفته بودم، اونجا برعکس ـش رو نوشته بودند...گفته بودند یک سری از پیشینه ی شخصیت ها و ماجرا تو سری اول پیش نیازه برای دیدن این نسخه ی جدیده.

حالا تو چی میگی؟ فک کنم هر دو سری رو با فاصله ی کم دیدی، با وجود اینکه سری اولش زیرنویس نشده....

P.S
مکا ـی خون ام پایین امده D:
من Eureka Seven AO رو ندیدم هنوز! چون قراره دو قسمت آخرش برن برای یک ماه و نیم دیگه پخش بشن.
ولی طبق چیزی که اینور و اونور خوندم یه ارتباطایی داره به سری اول. اما نه خیلی زیاد!

زیرنویس سری اولش الان بیشتر از 6 ماهه که شروع شده! منتهی لنگ 5-6 قسمتیم که دست یه مترجم بوده و اون مترجمه الان غیبش زده! حتی بعضی قسمتاش ویرایش هم شده!

چرا ؟ من خیلی چیزا رو برای بار دوم که دیدم، بهتر در موردشون قضاوت کردم. مثلا بار دوم که The Gorl Whp Leapt through Time رو دیدم، حتی از بار اول هم بیشتر خوشم اومد!

The Girl Who Leapt Through Time انتهاش بود.

من Eureka Seven AO رو ندیدم هنوز! چون قراره دو قسمت آخرش برن برای یک ماه و نیم دیگه پخش بشن.
ولی طبق چیزی که اینور و اونور خوندم یه ارتباطایی داره به سری اول. اما نه خیلی زیاد!

زیرنویس سری اولش الان بیشتر از 6 ماهه که شروع شده! منتهی لنگ 5-6 قسمتیم که دست یه مترجم بوده و اون مترجمه الان غیبش زده! حتی بعضی قسمتاش ویرایش هم شده!

که اینطور...پس چرا من فک میکردم که همزمان داری نگا میکنی D:
OK. پس دانلودش میکنم، بعد از Rose of Versailles

++++++++++++++++

من آخرش نتونستم تصمیم بگیرم که Fairy Tail رو دانلود کنم یا نه، پروژه ی 40الی50 گیگ ای ـه...ارزش این همه وقت برای دانلود و از همه مهمتر، دیدن رو داره؟
چون دو گیگ دیگه دانلود کنم، کار 252قسمت Gintama تموم میشه. چون دیگه به غیر از Dragon Ball Z کار حجیم دیگه ای ندارم.

+++++++++++++++

ناروتو این همه قشنگ بودش..ولی OP , ED واقعاً بیخودی داشت

از اپنینگ ناروتو استقبال میشه. حداقل، حداقـــل میشه بهش گوش داد و اعصاب آدم رو خراش نمیده. همچنان Sing FTW!!!

داستان قشنگی هم بود خیلی انرژی جالبی توش داشت. نمیدونم کسی این رو حس کرد یا نه ولی آدم خیلی احساس جالبی بهش دست میده وقتی اینجور اپیزود هارو میبینه.

Shinsekai Yori 01 - دوباره :دی
عینا پستم توی AW رو نقل قول میکنم :
خب، من چون به خاطر مشکل اینترنتم نمی تونم بقیه ی انیمه های پاییز رو دانلود کنم، نشستم یه بار دیگه قسمت اول اینو نگاه کردم و چون به نظر میرسه که بعضی ها با داستان مشکل داشتن، چیزایی که از این قسمت فهمیدمو میگم :
1- صحنه های شروع این قسمت، با توجه به ساختمونا و ماشینا و ... تو زمان حال هست. یعنی مثلا سال 2012 . به نظر میرسه چند تا بچه به قدرتای عجیبی دست پیدا کردن که باهاش کارای وحشتناکی انجام میدن.

2- صحنه ی بعدی، 1000 سال بعد، جمع 6 تا شخصیت داستان بالای یه تپه هست. توی غروب که با یه فیل تر بنفش رنگ نشون داده میشه. بعد از جر و بحث شخصیتا سر یه بازی، شون (همون پسر باهوشه) به یه جای دور اشاره میکنه و میگه یه موجود خاصی پیدا کرده که از دور واضح نیست چیه! این احتمالا همون جسمیه که توی خلاصه داستان آورده شده و ماجراهای داستان رو شکل میده.
از این صحنه به بعد، هرچیزی که تو این قسمت هست قبل از این صحنه اتفاق میفته (یجورایی فلش بک) و خیلی خوب در مورد دنیای داستان و قوانین خاص این دنیا توضیحاتی میده.

3- محیط و دنیای انیمه :
محیط به نظر میرسه یه روستا یا شهر کوچیکی باشه که از نظر کشاورزی پیشرفت خاصی هم نکرده، با اینکه 1000 سال گذشته. این شهر یا روستا، یه مرز دورش داره (تو زیرنویس : طناب مقدس) که به شدت تاکید دارن که بچه ها نباید ازش عبور کنن! به طوریکه این قصه مدام بین بچه ها رد و بدل میشه که هر کسی از این خط عبور کنه، موجودات عجیب غریب بهش حمله میکنن. توی کلاس هم یه درسی هست که یه داستان از 500 سال پیش رو میگه که یه پسری از مرز خارج میشه و یه موجودی بهش حمله می کنه! ضمن اینکه به نظر میرسه یجور حکومت نظامی هم برقراره. چون دو بار توی این قسمت بچه ها تاکید می کنن که باید بعد از شنیدن آهنگ برگشت به خونه (که موقع غروب نواخته میشه) برگردن خونه هاشون!

4- قدرت جابجایی اجسام :
توی این شهر یا روستا، بچه ها به یه مدرسه ی ابتدایی مانند میرن، که به غیر از آموزش های عمومی، شرط فارغ التحصیل شدنشون اینه که بهشون قدرت خاصی "موهبت" بشه. این قدرت به نظر میرسه قدرت کنترل اجسام و اشیا با ذهن باشه. شخصیتی که تو این قسمت ماجراها از دید اون روایت میشه (ساکی) توی جمع 4 نفره ی دوستاش، آخرین کسیه که بهش موهبت میشه و فارغ التحصیل میشه. بعد از اینکه بهش موهبت میشه، از طریق یه راه آبی به خارج از اون مرز دور شهرشون برده میشه و اونجا، توی یه معبد، یه مراسم خاص مذهبی برگزار میشه. این مراسم یجورایی مشکوک ترین و مبهم ترین نکته ی این قسمت بود. اون یارو پیرمرده میگفت که این قدرت که اسمش رو cantus میگه (طبق فن ساب UTW) رو از بدنش خارج میکنن تا تعلقات دنیویش رو ازش دور کنن و بعد ساکی دوباره باید این قدرت رو بدست بیاره! بعد ساکی به مدرسه ی راهنمایی مانند (Sage Academy) میره تا اونجا دوباره این قدرتش رو با روح و مانترای جدیدی طی تمریناتی بدست بیاره!

5- شایعات :
چند تا شایعه و قصه بین بچه ها رد و بدل میشه که یکیش همون حمله ی موجود خارج از مرزه که اشاره کردم بهش! یکی دیگه اش اینه که کسایی که بهشون موهبت نمیشه، توی مدرسه ی ابتدایی ناپدید میشن و نکوداماشی (تو زیرنویس، گربه ی وحشتناک) رو می بینن! هر چند وقتی ساکی اینو از بچه ها میپرسه، بچه ها بخصوص شون (همون پسر باهوشه) میگن که اینا همش قصه ست ولی دلایل زیادی هست که قصه نیستن! یکیش اینکه خود ساکی این نکوداماشی رو تقریبا دیده! یکی دیگه هم اون گفت و گوی شبانه ی پدرو مادر ساکی هست که مادرش از اینکه ساکی گفته نکوداماشی رو دیده، نگرانه! یه دلیل دیگه هم اینکه وقتی ساکی برای اولین بار به جمع دوستاش میره، بهش میگن که تو آخرین نفر بودی که فارغ التحصیل شدی. ولی ساکی میگه به غیر از من هم توی مدرسه ی ابتدایی بودن و خُب احتمالا اون باقی مونده ها ناپدید شدن!

6- گفت و گوی پدر و مادر ساکی :
اون گفت و گوی پدر و مادر ساکی که ساکی یواشکی میشنوه خیلی مشکوکه!
اول اینکه مادرش میگه من نمی خوام بچه ی دیگه ای از دست بدم. بچه ی دیگه ای در کار بوده ؟
دوم که مشکوک تر هم هست، صحبتیه که از یه سازمان خاص زده میشه که پدره توش کار میکنه. مادره هم شاغله البته ولی پدره گویا این قدرت رو داره که اگه بخواد بتونه مشکل ساکی رو حل کنه!! (قبل از اینکه بهش موهبت بشه)

7- گروه دوستان :
این قسمت تقریبا معرفی دنیای داستان و مقدمه چینی بود و خیلی به شخصیت ها پرداخته نشد ولی از بین 6 شخصیت بچه ها، 4 تاشون دوستای مدرسه ی ابتدایی و از قبل اشنا بودن. شون، همون که خیلی قوی و تیز بود. ساتورو ، همون پسر وراجه. ماریا، دختر موقرمزه و در نهایت ساکی، که ماجراهای این قسمت رو از دید اون می دیدیم. دو نفر جدید هم اضافه شدن. پسر ساکتی به اسم مامورو و دختری که توی اون قدرت ضعیفتر از بقیه بود به اسم ریکو!
آخر این قسمت، صدایی که به نظر می رسید راوی باشه، گفت که ریکو ناپدید میشه!!
دیگه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه. یه سری حدسیاتی در مورد داستان دارم که حال ندارم بنویسمشون
4.gif

---------------------------------------------------
یه شایعه ی خیلی خفیف امروز دیدم :
همونطور که می دونید فیلم جدیدی از Dragon Ball قراره توی 2013 اکران بشه که گویا فیلم پرخرجیه.
شایعه اینه که از ابتدای بهار، انیمه ی Toriko پخشش قطع میشه و بجاش Dragon Ball Kai پخش میشه تا مردم برای فیلم آماده بشن.
زمان پخش توریکو از این جهت خیلی خوبه که دقیقا نیم ساعت قبل از وان پیس پخش میشه!
--------------------------------------------------
اطلاعات کامل Psycho Pass که تو سایت رسمی Fuji TV گذاشته شده :
PSYCHO-PASS
PSYCHO-PASS
PSYCHO-PASS
هایپ هایپ هایپ :دی

تشکر محمدعلی برای نقل پست ـت از AW

PV دوم Psycho-Pass رو دیدی که هفته ی پیش اُمد؟ خیلی قشنگه....صدای آقای Kinryuu Arimoto واقعاً عالی بودش...منو یاد وان پیس، سیبل سفیدش انداخت.
دوبلور نقش اولش هم (Tomokazu Seki) امیدوارم که شاهکاری کُنه مثل گیلگمش تو Fate ⁄ Zero و از این صداهای مهربون از خودش در نیاره.
تو قسمت 23 جایی که میگه: "حالا بیدار شو، ائِا ... حالا صحنه ی نمایشی لایق تو برپا شده....اینجا رو نگاه کن و بترس....انوما الیش" وای خدا...داشتم بال بال میزدم، صدای قدرتمندی داره.
کانا چان رو هم ولش کنی، در بدترین حالت، بهترین دوبلش رو داره، فقط منتظر عشقم شیزُکا ـم، ببینم چیکار میکنه. تو PV صداش رو نشنیدم.

فردا Bakuman. 3، Little Busters!، C0DE:BREAKER میاد...حسابی هیجان زدم D:

خب منم بعد از مدت ها از شر گرفتاری های بیخودی نجات پیدا کردم و دارم به دوران اوج انیمه دیدنم دوباره برمیگردم:d

امروز دو تا از انیمه های فصل پاییز رو دیدم که بدون شک جفتشون پتانسیل تبدیل شدن به انیمه های خوب این فصل رو دارند

اولیش Kamisama Hajimemashita هستش که تو قسمت اول با کاراکتر های انیمه بیشتر اشنا میشید ولی در عین سادگی انیمه دوست داشتنی و بامزه ای هستش و من خوشم اومد مخصوصآ که از انیمه ژاپنی بودن میریزه:d

کار دومی که دیدم انیمه ی K هستش که شروع طوفانی داشت و از همون قسمت اول باعث میشه که جذب داستان و شخصیت های اون بشید در مورد انیمه همچنین میشه گفت که جزء انیمه های سبک مدرن هست و از لحاظ ساختار گرافیکی سبک خاصی رو دنبال میکنه که شاید در نگاه اول غیرمعمول به نظر برسه ولی سبک گرافیکی رو از اون حالت کلیشه ای خارج کرده

در کل یکی از فصل های خوب انیمه ای رو میتونیم داشته باشیم اگه انیمه ها روند خوب و رو به روشد داشته باشند

از محمد علی به خاطر توضیحاتش تشکر میکنم بسیار مفید بود

و اما در مورد تاپیک معرفی انیمه ها هم یادمه با خلیل که داشتیم کار رو برای اون تاپیک شروع میکردیم با کلی شور و اشتیاق و انرژی کار رو شروع کردیم که بچه ها هم جذب بشند مخصوصآ که خلیل خیلی برای اون تاپیک زحمت کشید و واقعآ یه تاپیک سطح بالا انیمه ای بود ولی متاسفانه داشتن یه تاپیک خوب و اینکه همیشه به روز باشه با وجود یکی دو نفر به سرانجام نمیرسه چون به محض اینکه برای یکی دو نفر از ما مثل و من و خلیل و محمد علی و ... دوستان دیگه مشکلی پیش بیاد و نتونیم یکی دو ماه به تاپیک ها سر بزنیم تاپیک به همین وضعیتی که میبنید دچار میشه و برای دوباره شروع به کار کردن اون تاپیک و به روز کردنش هنوزم دیر نیست و میشه دوباره به همون دوران اوجش برگردوند ولی چه تضمینی هست که بقیه بچه ها بازم با غیبت یکی دو نفر تاپیک رو تنها نذارند و بیخیال نشند ؟

تشکر محمدعلی برای نقل پست ـت از AW

PV دوم Psycho-Pass رو دیدی که هفته ی پیش اُمد؟ خیلی قشنگه....صدای آقای Kinryuu Arimoto واقعاً عالی بودش...منو یاد وان پیس، سیبل سفیدش انداخت.
دوبلور نقش اولش هم (Tomokazu Seki) امیدوارم که شاهکاری کُنه مثل گیلگمش تو Fate ⁄ Zero و از این صداهای مهربون از خودش در نیاره.
تو قسمت 23 جایی که میگه: "حالا بیدار شو، ائِا ... حالا صحنه ی نمایشی لایق تو برپا شده....اینجا رو نگاه کن و بترس....انوما الیش" وای خدا...داشتم بال بال میزدم، صدای قدرتمندی داره.
کانا چان رو هم ولش کنی، در بدترین حالت، بهترین دوبلش رو داره، فقط منتظر عشقم شیزُکا ـم، ببینم چیکار میکنه. تو PV صداش رو نشنیدم.
آره، من اخبار PP رو لحظه ای دنبال میکنم :دیدر مورد PV سایکو پس اینجا چیزی نگفتم ؟! تقصیر محمد علیه، چون با اون در موردش بحث کردیم، لابد منم فکر کردم که اینجا هم گذاشتمش :دی
دقیقا به نظر منم صدای Tomokazu Seki خیلی خوبه و خیلی هم به کوگامی میاد! کلا من با دیدن این PV خیلی از کوگامی خوشم اومد. استیل قیافه اش یکم شبیه اسپایک از کابوی بیباپ هم هست :دی کار Tomokazu Seki به جای گیلکمش حرف نداشت! واقعا عالی بود و با توجه به داستان و قیافه ی کوگامی، اصلا بهش نمیخوره شخصیت مهربونی باشه... خیالت راحت باشه :دی
نقشی که شیزوکا دوبله اش کرده خیلی با یکی مثلا کوکو حکمت یار فرق داره! یه شخصیت کاملا خونسرده. منم میخوام ببینم چیکار کرده اینجا با یه نقش متفاوت!
در مورد کانا هانازاوا و Kinryuu Arimoto هم که اصلا بحثی نیست. هر دو نشنیده کارشونو قبول دارم!
فردا Bakuman. 3، Little Busters!، C0DE:BREAKER میاد...حسابی هیجان زدم
خیلی نامردیه :(( منم میخوام اینا رو ببینم. به غیر از اینا، الان دیگه قسمت اول jojo هم پخش شده. قسمت دوم Shinsekai هم پخش شده و من نمی تونم دانلودشون کنم...
خب منم بعد از مدت ها از شر گرفتاری های بیخودی نجات پیدا کردم و دارم به دوران اوج انیمه دیدنم دوباره برمیگردم:d

امروز دو تا از انیمه های فصل پاییز رو دیدم که بدون شک جفتشون پتانسیل تبدیل شدن به انیمه های خوب این فصل رو دارند

اولیش Kamisama Hajimemashita هستش که تو قسمت اول با کاراکتر های انیمه بیشتر اشنا میشید ولی در عین سادگی انیمه دوست داشتنی و بامزه ای هستش و من خوشم اومد مخصوصآ که از انیمه ژاپنی بودن میریزه:d

کار دومی که دیدم انیمه ی K هستش که شروع طوفانی داشت و از همون قسمت اول باعث میشه که جذب داستان و شخصیت های اون بشید در مورد انیمه همچنین میشه گفت که جزء انیمه های سبک مدرن هست و از لحاظ ساختار گرافیکی سبک خاصی رو دنبال میکنه که شاید در نگاه اول غیرمعمول به نظر برسه ولی سبک گرافیکی رو از اون حالت کلیشه ای خارج کرده

در کل یکی از فصل های خوب انیمه ای رو میتونیم داشته باشیم اگه انیمه ها روند خوب و رو به روشد داشته باشند
منم دقیقا بیکار ترین روزهای زندگیم توی 5 سال اخیر رو دارم سپری می کنم :دی
Kamisama Hajimemashita وK هم پس خوبن!
واقعا تو این فصل داره انیمه ی خوب پشت انیمه ی خوب بیرون میادا !!! بعد دقیقا همین الان لپتاپم رو بردم گارانتی، اینترنتم هم مشکل پیدا کرده!

راستی حسن، احسنت به آواتار و امضای فوق العاده :x

کسی Zetsuen no Tempest رو ندیده ؟ Chuunibyou چطور ؟
واقعا این فصل انتخاب 4-5 تا انیمه واسه هفتگی دنبال کردن سخته! کلی کار خوب داریم. تازه هنوز چند تایی شروع نشدن!!

محمدعلی، کُشتی ما رو...کی میتونه برای PP تا هفته ی دیگه صبر کنه (:
PV2 ـش رو چندین بار دیدم، خیلی خفنه

صبحِ پرُ باری بودش D:

Kami-sama Hajimemashita
نمیدونم چرا بر خلاف سایر دوستان، هیچ چیزش منو نگرفت، تو قسمت اول هیچ امیدی برای دیدن قسمت بعدی ـش نبود، بخصوص اینطور داستان ها که خیلی ممکنه آبکی بشه.
اگه حداقل Aoi Yuuki جای دختره صحبت میکرد، سه قسمت ـش رو میدیم، بعدش نظر میدادم.

Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
بد نبودش، ولی زیاد هم درگیر کننده نبودش، ایده ی انیمه جالبه، باید دید جلوتر کیا وارد ماجرا میشند.

K
واقعاً سخته نظر دادن در موردش...تو قسمت اول طوری احساس میشه که یه انیمه رو داری از وسط ـش نگا میکنی و هیچی حالیت نمیشه! ولی خفن بودش، شروعش آتیشی بود.
جلوهاش بالاست، قسمت اولش از فن ساب کامی، نزدیک به 600میگه، فک کن، 10 bits...!!!

Btooom
بسیار عالی بود، فقط همین رو میشه گفت که با یه انیمه ی ساده طرف نیستم

Zetsuen no Tempest
این شد یه چیز دُرست حسابی، اصلاً متوجه نشدم که کی 25دقیقه ی انیمه تموم شد، خیلی خوش ساخته، الخصوص موسیقی عالی که داره.
داستانش جذب کننده، شدید منتظر قسمت بعدی ـشم.

از بین این 7تا انیمه ی این فصل که فعلاً دیدمشون، متاسفانه هیچ کدوم از OP و ED هاشون...باب دلم نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or