Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من خیلی تازگیا به سبک سامورایی علاقه مند شدم :d این Shigurui خیلی به دلم چسبید ... درست مثل Basilisk جوی اروم , دوبلور هایی عالی , سبک داستانی خیلی خوب و به طبع خون خواهی های افراد و شخصیت کاراکتر ها که خیلی تلاش شده تا به بهترین نحو در شخصیت پردازی موفق باشن ( خودم نفهمیدم چی گفتم :d ولی منظور رو رسوندم :d )
میرویم وارد عرصه سامورایی بشویم :d
======================
پ.ن : دست محمد علی گل هم درد نکنه با این معرفی کردنش :x

فعلا ایشون در حال نگاه کردن فوتبالیست ها هستند :biggrin1: می تونه شروع خوبی باشه برای یک اعتیاد بلند مدت. اون هم به ماده فوق مخدر انیمه :biggrin1:
شک دارم آریا معتاد بشه! وقتی بعد از دیدن دفترچه مرگ دنبال هیچ انیمه ی دیگه ای نرفته فکر نکنم بعد فوتبالیست ها هم انیمه ی دیگه ای رو شروع کنه :d کلا آریا خیلی سرسخته :((
---
یه لطفی در حق خودت بکن و Fate/Stay Night رو نبین :biggrin1:
شدیدا تایید میشه :d یعنی F/SN بدترین چیزی بود که دیدم! حتی بدتر از Gantz (ازش خیلی بدم میاد خو :-" :d ) شخصیت اصلیش هم منفورترین کاراکتر انیمه ایم هست! حتی بدتر از ساسکه :-" :d
هرکاری کردم از ذهنم پاکش کنم نشد که نشد! از بس افتضاح بود هر شب کابوسش رو میبینم :d
---
عاشق اون بنگ آخر انیمه ـم:(( :x
راستی این انیمه فیلم(انیمه:-") سینمایی داره ؟ :-/
---
برم قسمت 19 Black Lagoon رو ببینم :d

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا هنوز Ano Natsu de Matteru رو ندیدم...همینطور داره خاک میخوره ):

محمدعلی، هر وقت فصل اول KuroShitsuji رو تموم کردی، ممنون میشم نظرت رو بگی.

راستی اینجا یه نفر فن سرسخت cowboy bebop داشتیم :d چرا بعد از دو سال من هنوز cowboy bebop رو ندیدمش (: داره خاک میخوره؟
Ano Natsu de Matteru انیمه OK ییه !

KuroShitsuji ، چشم :دی

cowboy bebop رو فکر کنم گفته بودی، دیسکت مشکل داشت یا یه همچین چیزی، وگرنه به این راحتیا ولت نمی کردم :دی
و با اینکه کلمه ی فن فوق العاده بد جا افتاده تو این سایت، ولی کاملا تایید می کنم که فن کابوی بیباپ هستم. :دی همینطور برسرک و همه ی سعیم رو می کنم همه این دو تا رو ببینن :دی
شک دارم آریا معتاد بشه! وقتی بعد از دیدن دفترچه مرگ دنبال هیچ انیمه ی دیگه ای نرفته فکر نکنم بعد فوتبالیست ها هم انیمه ی دیگه ای رو شروع کنه :d کلا آریا خیلی سرسخته :((
---

عاشق اون بنگ آخر انیمه ـم:(( :x
راستی این انیمه فیلم(انیمه:-") سینمایی داره ؟ :-/
---
برم قسمت 19 Black Lagoon رو ببینم :d
آریا، اگر اشتباه نکنم، یه بار گفت چون نمی خواد معتاد بشه دیگه انیمه ندید!

آره، کابوی بیباپ یه فیلم هم داره که میشه وسطای انیمه ببینی. بهترین جا واسش بین قسمت 22 و 23 هست. و اگر میخوای دانلودش کنی با کیفیت بالا دانلودش کن :دی من نسخه ی 4.5 گیگی رو دارم که هم یکم طولانی تره و هم صحنه های اکشنش خیلی قشنگه :x

یه لطفی در حق خودت بکن و Fate/Stay Night رو نبین :biggrin1:

شنیده بودم که نسبت به F/Z ضعیف‌تره ولی جدا در این حد؟چیزی از آینده کاراکتر های این نسخه نمیگه که مهم باشه؟چون شنیدم یسری ها مثل کیریتسوگو و Saber هم هستن توش:d
الان میخوام شروع کنم به دیدن DR.Gray man چون چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود جو تاریکی داره.کسی انیمه‌ای تو این سبک سراغ داره؟

شنیده بودم که نسبت به F/Z ضعیف‌تره ولی جدا در این حد؟چیزی از آینده کاراکتر های این نسخه نمیگه که مهم باشه؟چون شنیدم یسری ها مثل کیریتسوگو و Saber هم هستن توش:d
الان میخوام شروع کنم به دیدن DR.Gray man چون چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود جو تاریکی داره.کسی انیمه‌ای تو این سبک سراغ داره؟

اونقدر ها مهم نیست. نبینیش چیزی نمیشه!!!

تو اون سبک هم که داستان تاریک باشه: Berserk
Claymore

من چند سال پیش D Gray Man رو دیدم ، به نظرم وسطای انیمه یه مقدار افت میکنه که تقریبا میشه گفت آخرش بودم که رها کردمش :| ولی انیمه ای هستش که اگه وقت کافی داشته باشی ارزش دیدن داره .

مانگای بلیچ-چپتر 509 :
الفاتحه! البته نه برای یوها! بلکه برای SS ! :d
اینی که عمرش رو داد به من و شما مشخصه که یوها باخ نیست(از نگاه من مشخصه از نگاه چند تن از بچه های AW که خود یوها بوده :d )
طرف هم از زیردستای یوها بوده!
فقط مشکل اینه که چطوری یاماموتو نفهمید این یوها نیست! مطمئنا از روی ریاتسو میتونه بفهمه اون کی بوده!
الان به نظر من این زیر دست یوها قدرتی مثل همینی که چند قسمت پیش توی ناروتو دیدیم داشته که میتونسته ریاتسو و قدرت ها رو کپی کنه!
یا هم یوها باخ شخص نیست! یک مقامه! یعنی اینی که ما الان به عنوان یوها باخ میشناختیم شاید یک زمانی(1000 سال پیش) مقام یوها باخی رو داشته اما توی این 1000 سال شخص قوی تری پیدا شده و اون شده یوها باخ فعلی! (من خودم این رو محتمل تر میدونم اما خیلی نظریه ی بیخودیه :d )
دوباره از اون طرف هم بهش میگفتن کینگ! الکی به کسی که بالاترین مقام رو نداره که نمیگن کینگ ....شاید مثلا چون به هوکیو موندو حکومت میکرده کینگ میگفتن! :d

اصلا نمیدونم چرت و پرت زیاد گفتم :d

Black Lagoon هم تموم شد راستی :d
خیلی خیلی خیلی خیلی بهم حال داد! :d حیف که OVAهاش رو ندارم :((
البته زیرنویس بدون سانSور ( :d ) هم خیلی کمک کرد که توی جو و دنیای BL بریم! یعنی رواناپور رو کاملا میشد حس کرد :-ss
بازم انیمه تو این مایه ها داریم ؟ :d (+ زیرنویس :d )
راستی اینم آخرش بنگ داشت که :d

آخرین ویرایش:
FullMetal Alchemist رو شروع کردم. با اینکه قدیمی هستش ولی انیمیشن هاش فوق العاده اس. داستانش هم خیلی جالب به نظر می رسه. حالا باید ببینم تا آخرش حال می کنم یا نه :دی

F/SN از نظر داستانی خیلی مهمه ولی نه انیمه اش. اگه حال داری 30-40 ساعت جلو مانیتور بشینی، بازیشو انجام بده، وگرنه واقعا، واقعا انیمه اش بده. شاید حتی خاطرات خوبت از F/Z رو هم خراب کنه!
Black Lagoon هم تموم شد راستی :d
خیلی خیلی خیلی خیلی بهم حال داد! :d حیف که OVAهاش رو ندارم :((
البته زیرنویس بدون سانSور ( :d ) هم خیلی کمک کرد که توی جو و دنیای BL بریم! یعنی رواناپور رو کاملا میشد حس کرد :-ss
بازم انیمه تو این مایه ها داریم ؟ :d (+ زیرنویس :d )
احتمالا نزدیک ترین پیشنهاد Jormungand باشه، زیرنویسشم حداقل تو اون 3 قسمتی که خودم زدم، رعایت کردم :دی ولی به نظر من حالا که با اکشن های تفنگی حال میکنی، کارای خوب رو ببین. مثلا Ghost in the Shell یا Gunslinger Girl (فصل اولش که Madhouse ساخته، فصل دومش و یه استودیو دیگه ساخته که افت میکنه یکم). البته هیچکدوم اینا از نظر اکشن به BL نمیرسن ولی داستانشون بهتره. اکشن خفن ناک میخوای بازم، مثلا Gungrave رو ببین. Trigun هم میگن خوبه ولی من ندیدم.
FullMetal Alchemist رو شروع کردم. با اینکه قدیمی هستش ولی انیمیشن هاش فوق العاده اس. داستانش هم خیلی جالب به نظر می رسه. حالا باید ببینم تا آخرش حال می کنم یا نه :دی
:x:x:x

-----------------------
تا چند ساعت دیگه قسمت اول Shinsekai Yori پخش میشه و رسما پاییز انیمه ای شروع میشه !

Sket Dance هم تموم شد و از هفته بعد سه شنبه ها گین سان هنرنمایی می کنه :دی
53481070857397659375.jpg

تو یه شب 7 قسمتش رو دیدم. فقط می تونم بگم فوق العاده اس.

آره داستان جالبی داره داود، البته شماره بعدیش هم(fullmetal brotherhood) باید دقیقا بعد از این شروع کنی، اون که دیگه فقط شب کفایت نمیکنه :d
از لحاظ داستانی در سطح خوبی قرار داره من که ترکوندمش .
تو IMDB سری اولش 8.8 گرفته و سری دومش هم 9.1
در کل خوب چیزی رو شروع کردی :d

خب من هم بلاخره این چند وقت چنتا انیمه دیگه دیدم که پایین مینویسم.
کد گیاس که بلاخره تموم. واقعا فصل دومش عالی بود مخصوصا 5 قسمت آخر خیلی دوست دارم ادامش رو ببینم که چی میشه.
hunter x hunter 2012 رو هم تا 48 دیدم واقعا عالیه من که خیلی ازش خوشم اومده.
بلیچ هم که قسمت 11 هستم. تازه به نظرم داره خوب میشه.
ناروتو شیپودن هم 71 ، تا اینجا که عالی بود ببینیم بعدش چی میشه.
وان پیس هم 141 هستم. واقعا انیمش عالیه.
از فول متال هم 2 قسمت دیدم ولی شنیدم میگن این فصل اولش آخرش یکم ناتموم میمونه و فصل دوم هم بهش اشاره نمیکنه. شنیدم که میگن بعدش فیلم Full Metal Alchemist The Movie - The Conqueror Of Shamballa رو باید دید.به نظرم داوود جان شما هم اگه میخواید فیلمه رو ببینید.
راستی آقا داوود وان پیس دیدی؟ نظرت چیه؟

وان بنظر من از قسمت 250 تا 350 افت فاحشی میکنه ولی بعد از اون دوباره جمع و جور میشه.ولی انیمه پر از شخصیت های یونیکه و فوق‌العادس.یعنی جدا ارزش داره هر 565 قسمت رو دید.

پ.ن:صرفا خواستم نظر خودم درباره سریال بگم.

میخواستم فول‌متال پَنیک رو ببینم که تا قسمت 5 بیشتر دووم نیووردم!خیلی بد بود.بیش از حد به یسری مسائل اشاره میکرد.

Bleezbub چطوره؟

آخرین ویرایش:
Bleezbub چطوره؟

خیلی زود انیمه شد، برای همین همیشه مشکل فیلر داشت، و همین موضوع هم باعث شد تا خیلی زود با تلوزیون خداحافظی کنه. فیلر هاش به شدت رومخه و ته داستان رو هم به شدت بد تموم کردند.
====
این هانتر در برابر هانتر چقدر عالی کارشده! هر مبارزه اش رو که می بینم احساس می کنم قراره قلبم ازتوی سینه ام بیوفته بیرون. عالی کار شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or