Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بلیچ - مانگا 506

بان کای...زانکا نو تاچی!!!:-o

:|
خو مردک خفمون کردی خو!چقد طولش میده این کوبو.برو سر اصل مطلب،باز یه هفته دیگه باید صبر کنم.

ببخشید پریدم وسط...:(

D.Gray-man
خب این انیمه زیبای بود از نظر کاراکتر و دوبله و... عالی بود فقط داستانش کمی مشکل داره و کمدی خیلی سطحی داشت البته این انیمه تا قسمت 50 برام مثل یک انیمه عادی بود اما از 50 به بعد عاشقش شدم البته به جاده خاکی زدن داستان (همون فیلهر)چند باری داشت من رو از دیدن بقیه داستان منصرف می کرد اما از قسمت 50 به بعد روند روبه رشدی داشت انیمه که نمی تونستی برای قسمت بعدیش منتظر بشی
ایراد داستان:
چرا ملنیوم ار از همون اول از اکوما سطح 4 استفاده نمی کرد که راحت همشون رو بکشه و اخرای قسمتش یدونه سطح 4 تونست کل گروه رو از بین ببره؟
و چطوری اون نوح لولوبل تونست راحت با یه بشکن وارد قلعه بشه؟
و.....
نمره من10/8
Midori no Hibi
هرچی از این انیمه بگم باز هم کمه داستان و دوبله عالی کارکتر ها و....که یک تجربه عالی رو بهت میده که کمتر در یک انیمه دیدی شوخی های بجای داره و اصلا هم برات کسل کننده نمیشه نمی دونم اخرش از هم جدا میشن یا نه من که می خوام تا اخر عمر با هم زندگی کنن:)):)):)):))
نمره من10/10 که واقعا حقشه
Katekyoushi Hitman Reborn
این رو هم به توصیه دوستان دارم می بینم تا قسمت 12 انیمه که دیدم چیزی خاصی نداشت نمی دونم رفته رفته داستان به خودش شکل می گیره یا همنطوری میمونه
نمره من:10/5
Gintama
این انیمه هم تموم کردم با این که زیرنویس های انیمه خیلی به ادم زجر می داد و بخاط یک قسمت مجبور بودی چند ماه منتظر بمونی:((
نمره من به این انیمه 10/9

زنگ تفریح

دوباره کمی وقت خالی پیدا کردم...قصد دارم که زنگ، زنگ تفریح دیگه ای رو برای تاپیک بزنم...اینبار، قراره خیلی سختر از دو سری قبلی باشه (:

برای شروع و برانگیخته شدن حس نوستالژی دوستان، عنوان شاهکار بینظیری رو انتخاب کردم که شدید آمیخته با خاطرات کودک ای مان هستش!!

P.S
هر چند که از اینکه کلمه بَدم میاد و استفادش نمیکنم، ولی ناتسُکاشی (":
پیوست پست رو دانلود کنید و حدس بزنید!

Attachments

آخرین ویرایش:
جواب سوال آهنگ beginning بالا

آهنگ زیبای He Lives In You ساخته ی استاد Hans Zimmer در انیمیشن بیاد ماندی The Lion King

He lives in you, he lives in me
He watches over everything we see
Into the waters, into the truth
In your reflection, he lives in you

جایزه ـش رو هم بزاریم (: یه اجرای زنده ی آماتوری از آهنگ Never Meant To Belong در انیمه ی Bleach

لینک در پیوست پست

حتی اگه انیمه رو هم ندید، آهنگ ارزش بسیار بالای برای شنیدن داره. بخصوص از دقیقه ی 1:40 که ویولن شروع میشه، خیلی بهتر از پیانو ـزنـش هستش.

Attachments

آخرین ویرایش:
^-^
خلیل اینقدر با قلب من بازی نکن!!
واقعا آخرت موزیک متن بودش... هروقت میشنوم می خوام گریه کنم.:((

یکی از دوستان هم زحمت کشیدن و داستان وان پیس رو برام اسپویل کردن..:((اونم چه چیزی:

ACE
میمیره!!!!! =((

خلیل این آهنگ های بلیچ رو داری؟
قسمت 270 دقیقه ی 12-15: جنگ الکیورا و ایچیگو

آخرین ویرایش:
^-^
خلیل اینقدر با قلب من بازی نکن!!
واقعا آخرت موزیک متن بودش... هروقت میشنوم می خوام گریه کنم.:((

خلیل این آهنگ های بلیچ رو داری؟
قسمت 270 دقیقه ی 12-15: جنگ الکیورا و ایچیگو

آخرت ـشه ولی حیف که انیمه در اون حد احساسات این آهنگ نیست...چون بلیچ هیچ نتونست منو از نظر احساسی درگیر شدید کنه.
ولی آهنگهاش شاهکارند D:

اون آهنگی رو که خواستی، PM کردم برات.

به به جای شما خالی! دیروز میتینگ AW بودیم تا تونستن مانگای ناروتو رو اسپویل کردن :d دستشون هم درد نکنه :d چه چیزای خفنی هم اسپویل شد :d من الان به کل از زندگی ناامید شدم :((
ولی خوب دوستان زحمت کشیدن یک سری انیمه برامون رو هارد ریختن. یک سری هم از طرف سایت به همه دادن کلا همه چیز OK شد! سه هفته بی انیمه ای بد دردی بود :d

الانم جوگیر شدم نشستم یکم مانگای عیار خوندم :d >:)

-----
الان دیدم مثل اینکه از روی Accel World هم بازی ساخته شده! فقط یک سؤال! خودAW هم از روی بازی بوده یا این بازیه از روی انیمه ست ؟ (یعنی الان ادامست یا نه همونه ؟ :-" )
http://www.ps3trophies.org/game/accel-world-awakening-of-the-silver-wings/trophies/

آخرین ویرایش:
جواب سوال آهنگ beginning بالا

آهنگ زیبای He Lives In You ساخته ی استاد Hans Zimmer در انیمیشن بیاد ماندی The Lion King

He lives in you, he lives in me
He watches over everything we see
Into the waters, into the truth
In your reflection, he lives in you

جایزه ـش رو هم بزاریم (: یه اجرای زنده ی آماتوری از آهنگ Never Meant To Belong در انیمه ی Bleach

لینک در پیوست پست

حتی اگه انیمه رو هم ندید، آهنگ ارزش بسیار بالای برای شنیدن داره. بخصوص از دقیقه ی 1:40 که ویولن شروع میشه، خیلی بهتر از پیانو ـزنـش هستش.
بلیچ هم آهنگای خوبی داره ها! من یه نسخه ی دیگه هم ازش دانلود کردم که بدون صداهای محیطی باشه. راستی کار دختر پیانوییه هم بد نبودا انصافا !
منم یکی از آهنگایی که اخیرا زیاد گوش میدمو میذارم، دوست داشتید دانلود کنید :
Aruarian Dance - Samurai Champloo

به به جای شما خالی! دیروز میتینگ AW بودیم تا تونستن مانگای ناروتو رو اسپویل کردن :d دستشون هم درد نکنه :d چه چیزای خفنی هم اسپویل شد :d من الان به کل از زندگی ناامید شدم :((
ولی خوب دوستان زحمت کشیدن یک سری انیمه برامون رو هارد ریختن. یک سری هم از طرف سایت به همه دادن کلا همه چیز OK شد! سه هفته بی انیمه ای بد دردی بود :d

الانم جوگیر شدم نشستم یکم مانگای عیار خوندم :d >:)

-----
الان دیدم مثل اینکه از روی Accel World هم بازی ساخته شده! فقط یک سؤال! خودAW هم از روی بازی بوده یا این بازیه از روی انیمه ست ؟ (یعنی الان ادامست یا نه همونه ؟ :-" )
Accel World: Awakening of the Silver Wings 【アクセル・ワールド -銀翼の覚醒-】 Trophies - PS3Trophies.org
من که تو میتینگ هر چی گیرم اومد رو همونجا خیرات کردم :دی
هم انیمه ی AW ، هم بازیش و هم دو تا مانگایی که داره، همش از روی Light Novel هاش اقتباس شدن.

ویرایش :
Hunter x Hunter 47
WTF خیلی واسه این قسمت کمه.
کلا روشی که Madhouse واسه ساخت HxH در نظر گرفته از نظر انیمیشن و بودجه خیلی جالبه. در مجموع HxH از نظر انیمیشن از بقیه ی شونن های طولانی بهتره، هر چند وقت یه بار هم که به یه مبارزه ی مهم، مثل این قسمت یا مبارزه ای که تو قسمت 35 بود می رسیم، یه قسمت WTF وار از نظر انیمیشن می سازن. اینم از اون قسمتایی بود که واضحه که به اندازه ی 4-5 قسمت معمولی هزینه داشته.

آخرین ویرایش:
اینقدر از این قسمت 47 تعریف شنیدم که دارم هنگ میکنم، از همون اول صبح تا حالا (:

تو هفته ی پیش دوتا خبر دیدم ولی کسی بهش اشاره نکرده بود....اولی اینکه فصل دوم Chihayafuru قراره برای زمستان همین امسال ـمون، پخشش شروع بشه. پس میشه January 2013، باید منتظرم باشیم.
خبر دوم اینکه بلوری قسمت اول از چهار قسمت Code Geass: Boukoku no Akito برای January 29 سال میلادی آینده، آماده فروشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or