چه جالب ولی با این حساب یعنی باید ساخت فصل سوم رو تو رویاهامون ببینیم
در مورد داستان و زمان وقایعش چیزی گفته شده ؟
محمدعلی دونو توضیح داد که ماجرا از چه قراره تو سریال سینمایی، این رو هم من بگم که داستان همون هستش، جنگ بریتانیا و ژاپن که تبدیل شدن به منطقه ی 11 همون هستش.
ولی اینبار داستان روی شخصیت های جدیدی میچرخه.
بعد از دیدن اون کلیپی که خلیل گذاشته میخواستم کلیپ رو بردارم بکنم تو حلق این کسایی که میگن کارتون دیدن ماله بچه هاس.)x
این یکی از زحمتایی که واسه ساختن یه انیمه می کشن و اکثر کارایی که می کنن، خیلی پیچیده تر از این حرفاس ولی هر چی توضیح میدیم نه عزیز من اینا Rate بندی دارن و بعضیاشون برای سن های بالا ساخته میشن ولی کو گوش شنوا. در هر صورت وصف این روزهای ما فق ط همین بیت ــه
با سیه دل چه سود گفتن وعظ / نرود میخ آهنی بر سنگ
دل کدوم انیمه بین خون نیست، حالا حتی کسایی که انیمه نگاه نمیکنند به کنار، میگیم خبر ندارند چی هستش...ولی بعضی اوقات از خود کسایی که انیمه نگاه میکنند، آدم هم ناامید میشه.
spin-off هست. به لولوش و اینا ربطی نداره. خیلی هم امیدتو زیاد نکن واسش. :d
زحمتایی که واسه یه انیمه میکشن ؟
اون کلیپ دو تا بچه ی احتمالا در حال آموزش بودن که داشتن یکی از آهنگای بلیچ رو دو نفری کاور می کردن!
زحمتای انیمه ها مافوق این چیزاست. مثلا تو همین زمینه ی موسیقی، یه اکستر 90 نفری واسه انیمه Zetsuen no Tempest دارن رو یه score ش کار می کنن. خیلی از فیلمای هالیوودی هم همچین چیزی ندارن. برو فیلم Sword of the Stranger رو ببین، همین گروه بعضی OST هاشو کار کردن. اگه فیلمو نداری
این آهنگ رو گوش کن (تو یوتوبه، الان دارم میرم بیرون، برگشتم اگه کسی خواست تو مدیافایر آپ می کنم) از شدت Epic بودن آدم گریه اش می گیره.
حالا گروه تهیه کننده ها، استودیوها و هماهنگی ها و هزینه هایی که واسه ساخت یه انیمه به کار میره که دیگه هیچی.
اگه علاقه داشتی بعدا یه چند تا مطلب میدم بخونی تو این زمینه ها.
بعضی اوقات برنامه ی image-nation شبکه ی NHK World در مورد انیمه صحبت میکنه...شانس باشه، میشه روزهایی رو پیدا کرد که در مورد انیمه های مهم فصل صحبت کنند.
یکبار درباره ی Fate ⁄ Zero بودش...واقعاً این تیم سازنده ـس، چه زحمتی برای هر فریم از انیمه کشیدند، هر صحنه از چندین Layer جداگونه با انیمیشن کاملاً جدا ساخته شده بود.
زحمت ای که برای انیمه کشیدن، حیرت آور بودش...همین برنامه باعث شد که بجای الکی هفتگی دانلود کردن انیمه، اون رو بشینم نگاش کنم (:
P.S
MP3 اون آهنگ رو دانلود کردم...چیز خفنی بودش!
در مورد انیمه ـش میگی؟
دوستان یه پیشنهاد:
اگه مایلید یه Top10 از انیمه ها Movie هاشون , بزاریم . یا لیست از صداگذار های مورد علاقه.
یا یه بحثی سر یه انیمه شروع کنیم.(تجزیه و تحلیلش کنیم.:d)
--------------------------------------------------------
تو این انیمه های تابستوk چیز دندون گیری پیدا میشه من الان شروع کنم ببینم؟
من اینا رو تا حالا دان کردم و بعضیاش رو دیدم:
Arcana familia
Sword art online
campione!
Tari Tari
پیشنهاد خوبی هستش...ولی خوب قبلاً اجرا شده و نتیجه بخش نبوده و یکطرفه پیش رفته.
در هر حال اگه گذاشته بشه، همیشه استقبال میشه.
Binbougami ga کمدی ـه
Kokoro Connect حتماً نگاش کن
منم یه بار به آریا گفتم دث نوت رو 4 قسمت ببین، اگه خوشت نیومد منو 1 ماه بن کن دید، خوشش هم اومد.
خلاصه واسه هر سلیقه ای انیمه داریم. اگه کسی چیزی گفت بهترین راه اینه که یه انیمه ی خوب مطابق سلیقه اش بهش بدید !
انیمه بین کردن آریا کار خیلی سختیه، فک کنم فقط همون دفتر مرگ رو دید، دیگه بعدش هیچ خبری ندارم که بازم دید یا نه.
خب، حدودا 10 روز دیگه انیمه های فصل پاییز شروع میشن. یه نگاه مختصری بندازیم به انیمه های فصل پاییز.
از بین 40 تا انیمه ای که قراره پخش بشه ، من در مورد 19 تاش (15 تا جدید و 4 تا دنباله) توضیح کوتاهی دادم و ایندفعه طبق انتظاری که خودم ازشون دارم، رتبه بندیشون هم کردم. نکته ی خیلی مهم اینه که این رتبه بندی فقط بر اساس سلیقه ی خودمه. من واسه هر انیمه، نکاتی که از قبل از پخش، خوب و یا بد به نظر میرسه رو گفتم، حالا هر کسی بر حسب علایق و انتظاراتش می تونه رتبه بندیش کنه. رتبه بندی پایین هم طبق سلیقه ی منه. مثلا دو تا انیمه ی اول من دو تا انیمه ی علمی تخیلی با تم تاریک هستن. حالا شاید یکی حال کنه، اکشن یا کمدی ها رو اول لیستش بذاره. اتفاقا جالب میشه که شماها هم اگه دوست داشتید بیاید طبق علایق و انتظاراتتون رتبه بندی کنید انیمه های فصل بعد رو.
یه تشکر ویژه برای معرفی عالی که نوشتی، سنپای
Sakurasou no Pet na Kanojo اول، ایول عشق صدای من، Ai Kayano. این فصل هیچ صداس رو نشنیدم، جزء Hyouka که از فصل پیش هستش.
دوم، اینکه خودت هم گفتی، میشه به کمدی رومنس تو قالب مدرسه ای که 24قمست هستش، امیدوار بود که جلوتر شخصیت پردازی خوبی داشته باشه و پیچیدگی ـش بالا بره. فقط امیدوارم که لوسُ بچگانه نباشه....چیزی که تو PV ـش شاید بشه حس کرد.
Sukitte Ii na yo یه بازم Ai Kayano چان D: .... یه خورده از داستانش رو خوندم، خیلی تکراری هستش...همون Kimi ni Todoke با اون ریت خفن ـش، یک دنیا زجرم داد که تموم شد.
شنانس Zero-Pasento
Code:Breaker واقعاً تـــه اسمه!! ..... PV ـش رو دیدم، آدم رو شدید جذب خودش میکنه، خیلی راحت میشه بهش امید داشت، فقط امیدوارم که خیلی خیلی Supernatural هم نباشه. ترس از این دارم که برام یه شمشیر دولبه بشه.
Tonari no Kaibutsu-kun واقعاً هیچی نمیتونم بعد از دیدن PV ـش بگم.
K وای پسر، اینا رو Daisuke Namikawa هزارتا صدا داره، Tomokazu Sugita میمریم برا صداش، بخصوص تو گینتاما، Miyuki Sawashiro وای نگو، تو همین فصل تو سه تا انیمه صداش رو هم زمان میشنیدم، رسماً هنگ کرده بود. Mamoru Miyano و Yuuichi Nakamura هی هی، ای خدا، این دوتا با هم تو یه انیمه، شوخیش هم زشته!!! رسماً قراره نابود بشیم.
Yuki Kaji، Jun Fukuyama اصلاً معلوم هست چه خبره!!!!!!!!!!!!!!
PV هاش چقدر زد حال بودش...اکثراً بدون دوبله هستند و یا خیلی کم..همش موزیک روش بود ):
JoJo's Bizarre Adventure چند وقت پیش که Voice Actor هاش رو معرفی کردند، عکس پوسترش رو دیدم، حال ام بد شد ):
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai سخت میشه در موردش نظر داد، فقط بخاطر Kyoto Animation میشه بهش امید داشت.
BTOOOM به به، بازم Miyuki Sawashiro، عجیب این زن پرکار شده....باز خوبه نقش Main نیست. Yuuichi Nakamura امیدارم نقش بیشتر از Miyuki Sawashiro باشه D:
اه...Hongou Kanata اینجا چیکار میکنه!!! Hongou رو چه به دوبله، اون هم شخصیت Main. تا الان فقط ازش فیلم و سریال دیدم، دوبلوری تو پروفایل کاریش نبود :d این اولین کارشه.
صداش خوبه، فقط امیدوارم که خراب نکنه.
PV ـش جالب بود...اون دختره Blond ـه، از پشت مثل چیهایا چان بودش D:
بهش میشه امیدوارم بود، همون طور که گفتی، 13قسمتی نباشه D: و زیاد شبیه دیدن یه بازی نباشه و داستان و خطرات، واقعی تر بنظر برسه.
Zetsuen no Tempest آقا نکنید تو رو جون عزیزاتون...بازم Miyuki Sawashiro... (:
ای جانم، کانا هانازاوا و نانا میزوکی D:
PV ـش که نظر آدم رو حسابی جلب میکنه. آهنگ ـش هم حسابی میتونه Psychological رو بترکُنه. فقط اگه این Bones گند نزنه توش
Little Busters محمدعلی، اینطوری نگو میترسم (: ولی اینقدرهاهم J.C. Staff داغون نیستش ولی نمیشه بهش اطمینان کرد. PV ـش نشون نمی ده که چیز خفنی باشه، حتی اگه باشه.
ولی باید تعداد قسمت هاش زیاد باشه، و گرنه با این همه کارکتر Main آدم قاطی میکنه اسم ها ـشون رو D:
Kamisama Hajimemashita .............. حرف از Bokura ga Ita زدی، دقیقاً چطوره. چون پارت اول فیلم سینمای ـش که ریت خوبی هم داره، دیروز DVDRip و BD ـش امد...خواستم دانلود کنم تا زیرنویس ـش بیاد. Trailer ـش هم جالب بود، منو گرفت.
ROBOTICS;NOTES اول از همه، ای جان من، Rie Kugimiya تو نقش Main....اگه لیست دوبلورهاش رو ندیده بودم، عمراً میتونستم از روی اون دوتا دیالوگِ توی PV بفهم خودشه، هر چند Rie چان، چه چند صدای ـه بینظیره..تشخیص صداش سخته.
در مورد خود انیمه بگم که تا حالا اینطور سبک فک نکنم دیده باشم...ولی بنظر جالب میرسه. یه خورده از داستانش رو هم خوندم، بد نبود. جالبه.
این آواز زیر PV ـش هم قشنگ بود.
Magi اصلاً بهش نمیخورد...ولی خفن قشنگ بودش...خوفناک میزنه که قشنگه.
PSYCHO-PASS تموم شد، دیگه نباید هیچ چیزی گفت
ولی این Tomokazu Seki زیاد فن ـش نیستم، ولی تو Fate⁄Zero نقش گیلگمش، انفجار بودش و کانا هانازاوا کارش گارانتی شُدس.
ای بابا بازم Miyuki Sawashiro، نمیخواد بیخال بشه :q ولی شنیدن صدای Shizuka Itou تو انیمه خیلی حال میده...خیلی کم پیش میاد صداش رو بشنوم، کم کار شده، آخرین بار تو Kokoro Connect بودش...حالا تو Jormungand 2 جبران میکنه حسابی
Shinsekai yori محمدعلی جالب بودش...ولی یه مقدار سخت ـه که به عنوان انیمه ی اول تو لیست باشه...امیدوارم که تم Sci-Fi خیلی بالا نزنه که از اون طرف بوم بی افته.
دوباره این کانا هانازاوا افتاده روی دور.
Medaka Box Abnormal رو ندیدم ولی اون سه تای دیگه رو مگه میشه از دست داد (:
++++++++++++++
صد در صد پست ام فقط در مورد دوبلورها بودش :d یکی منو نشناسه، خیال میکنه فقط انیمه نگاه میکنم، برای دوبلورهاش (: