دوستان ناروتو تاپیک داره بهتره بحث مانگا تو اون تاپیک باشه تا برا کسی اسپویلر نشه !
مگه الان کسی اسپویل کرده چیزی رو؟ هر چی هست تو اسپویلره. شما باز نکن.
انیمه ادامه داره یا ادامه پیدا میکنه یا ....؟D.gray-man رو هم تموم کردم
تا قسمت 103 هست؟ اخه هنوز ارل نمرده جنگ هم هنوز ادامه داره این رو هم ادامه میدن یا مثل انیمه کلیمور ادامه پیدا نمیکنه
با انیمه حال کردم خیلی عالی بود
وان پیس :خوب من هم بلاخره دارم ناروتو شیپودن و راک لی و وان پیس رو میبینم.
وان پیس تا 68
ناروتو هم تا 33واقعا عالی بود تک تک شخصیتاش عالی هستن. داستان هم داره قشنگ تر میشه خوبیش هم اینه مثل ناروتو نیست که شخصیت های قبلی رو ول کنه همیشه بهشون میپردازه. فقط از شماره چند گرافیکش میره بالا؟
حالا یکسری سوال دارم که باید پاسخ بدید. یکسری OVA با فیلمه که نمیدونم باید کجا ببینم:این هم شروع خیلی عالیی داشت من که خیلی باهاش حال کردم مخصوصا آهنگ اولش.
از وان پیس:
فیلم 9 و 10
Strong World Episode 0
Defeat Him! – The Pirate Ganzack
از ناروتو شیپودن:
فیلم 4 و 5
OVA_08_Honoo_no_Chuunin_Shiken__Naruto_vs_Konohamaru
بلیچ:
فیلم 4
بعد اگه بجز این ها فیلم ها یا OVA هایی هست که واقعا می ارزه ببینم رو هم بگید. البته با زمان دیدنش.
لینکی جایی رو سراغ دارید فیلم های وانپیس رو واسه دانلود گذاشته باشه؟پ.خ کنید ممنون میشم.
DeadMan Wonderland رو تمومش کردم. آخرش خیلی بد تموم شد. دیگه ادامه نداره؟ همین بود؟!!
D.Gray Man 93:شخصیت جدید وارد کرد اما هیچی نشون نداد.!!! معلوم نبود "مرغ مقلد " کی بود؟
الان گانتا فهمید که شیرو همون مرد قرمز هست؟
------------------------------------مسخره ترین قسمت کلش بود. آلن موسیقی دان شد!!! همه زنده شدن!! و دیگر هیچ......
کلا این جمله رو باید به تمام مانگاکا ها بگن: " یا کسی رو تو مانگا نکش, یا اگه کشتی دیگه بکش"
این مسخره بازیا چیه دیگه؟؟!!
شدیدا دارم از انیمه زده می شم. بدلیل اینکه :
1. چرا شخصیت اول باید تو همه چیز استثنا باشه؟
2. چرا شخصیت های خوب باید زنده بمونن؟
3. در تمام انیمه های Action ما می بینیم با اینکه تفاوت قدرت بین خوب و بد زیاده اما همش خوب ها برنده میشن.... (یاد دوستاش میوفته , قدرتش زیاد میشه!! مخصوصا تو fairy tail اینو زیاد میبینیم.)
این ها واقعا رو نرو هستن.
دوستان اگه انیمه میشناسین که این چیز ها رو نداره معرفی کنید...
.
2. برای من که خیلی حرص داره وقتی میبینم یه بچه (شخصیت خوب) میاد شخصیت بد داستان که تفاوتشون از زمین تا آسمونه رو شکست بده!!!(لا اقل این تفاوت قدرت کم می بود , بعدش بردش منطقی تر میشد)همه ی این مواردی که شما میگی به صورت عمده توی انیمه های شونن رویت میشه
1. طبیعی ـه که شخصیت اول باید یه فرقی با بقیه داشته باشه. بالاخره باید یه برتری خاصی نسبت به پسر همسایه و دستفروش سر خیابون داشته باشه تا نقش اول بشه.
محرک اصلی اکثر داستان های شونن و غیر شونن وجود یه عامل خاص در نقش اصلی داستانه. قدرت بدنی، هوش، بدشانسی، بی شعوری یا هر چیزی که باعث تمایز بشه.
2. چون باید بدمن داستان قوی تر باشه تا چالشی ایجاد بشه. عمده ی مخاطب ها هم لذت می برن که طرف خوب برنده بشه.
3. فری تیل شاهکاره ماست مالی کردن داستانه
برو سراغ انیمه های غیر شونن. یا انیمه هایی که مساله ی زور بازو توش مطرح نباشه. تقریباً شونن های اکشن رو که بذاری کنار، بیشتر مسائلی که گفتی، حل میشن.
Mushishi مثلاً هیچ بزن بزنی نداره که کسی قویتر یا ضعیف تر باشه.
Last Exil با این که شونن محسوب میشه، اما نقش اصلی به جز انگیزه و احساس چیز خاصی نداره. اپنینگش هم شاهکاره (فقط محض دل خوشی خودم گفتم)
Usagi Drop اشک و آه و لبخندهای ملیح!
Berserk. توضیحی نمیدم چون اسپویل میشه.
Basilisk. عین بالایی.
Stein's;Gate. نقش اصلی داستان خل و چله. بحث قدرت هم توی داستان مطرح نیست.