m.a.t
Loyal Member
کُنیچوا :d
دوستان دنبال انیمه میگردم که ژانرش وحشت باشه ، ترسناک باشه! (:d) سریالی یا فیلمی باشه مهم نیست...
Ghost Hunt و Shiki هست. البته احتمالاً دیدنش باعث ترس نمیشه.
کُنیچوا :d
دوستان دنبال انیمه میگردم که ژانرش وحشت باشه ، ترسناک باشه! (:d) سریالی یا فیلمی باشه مهم نیست...
می دونم ولی این نکته قابل توجه بود که هیچ جزئیاتی از زندگی این دو شخص ندادن ...^^
در مورد ناروتو:
من خودم Another رو بهت پیشنهاد میدم. داستان خوبی هم داره.کاکوزا که مرده. چون ما میبینیم که کابوتو اوم رو هم ادو تنسه کرده. اما هیدان هنوز زنده است.
سیمیماسن :d
دوستان میتونین هرچی انیمه کمدی هست رو بهم معرفی کنین( full metal panic fumoffu و Midori no hibi رو دیدم )
ممنون از همه
آره، متاسفانه از 62 به بعد فیلره و خیلی هم ضعیفتره نسبت به قسمتای قبلش. پایان اصلی داستان تو همون مانگاست. اگه اهل خوندن مانگا هستی که جدا باید بعد از همون قسمت 62 انیمه رو بیخیال بشی و بری ادامه ی مانگا رو بخونی. چون پایان خیلی بهتر و اپیک تری داره. خیلی هم زیاد نیست.بچه ها یه سوال الان من Season 2 کنشین دیدم. مثله اینکه Season 3 فقط فیلره!درسته؟ (Season 3 از قسمت 63 تا 95 دیگه؟)
مانگا و که چک کردم دیدم بعد همین Arc Shishio ادامه داره! چجوری شده؟ ادامشو نساختن دیگه؟
طبق MAL دو فصل 13 قسمتی.saint seiya:the lost canvas تا قسمت چنده؟
به غیر از پیشنهادای خلیل، GTO رو حتما حتما ببین.سیمیماسن :d
دوستان میتونین هرچی انیمه کمدی هست رو بهم معرفی کنین( full metal panic fumoffu و Midori no hibi رو دیدم )
ممنون از همه
لطفا جواب بدید
لطفا ( شما رو به خدا ) به من بگید که توبی , ابیتو هست یا نه چون یک دفعه ای رفتم اسم مانگا رو دیدم و اوون اسم مانگا رو دیدم
آرایگاتو خلیل و محمد عزیز
naruto shippuden 277 :
انگار کیوبی میخواست یه چیزی بگه به ناروتو !؟
حرف های عجیبی میزد !
مثل اینکه کیوبی یه چیزیش شده !:d
بیصبرانه منتظر قسمت بعدییم