Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Steins;Gate EP19
دوبلور این Moeka چقدر کارش خوبه! تو قسمت نوزدهم وقتی اوکابه داشت میزدش (که دلم خنک شد!) و بهش گفت که FB ازت سو استفاده کرده یه جوری گریه میکرد که من واقعا اشکم در اومد!
پ.ن: من یه انیمه ی 24 قسمتی رو یه ماه طولش دادم و هنوز هم قسمت 19 هستم! (به دلیل تموم شدن ترافیک!) وای به روزی که بخوام ناروتو، بلیچ یا وان پیس ببینم! :دی
پ.ن2: دوستان من اگه بخوام ناروتو یا انیمه های بلند دیگه رو شروع کنم، حتما باید از قسمت اول شروع کنم؟! خب اینطوری که نابود میشم تا به شما ها برسم! :دی

^^
در مورد ناروتو:
کاکوزا که مرده. چون ما میبینیم که کابوتو اوم رو هم ادو تنسه کرده. اما هیدان هنوز زنده است.
من خودم Another رو بهت پیشنهاد میدم. داستان خوبی هم داره.
می دونم ولی این نکته قابل توجه بود که هیچ جزئیاتی از زندگی این دو شخص ندادن ...
=================
در مود Another هم که تا قسمت 5 اینا اصلا بهم نچسبید و بعد دروپ ـش کردم ...

مانگا های این هفته بلیچ و ناروتو که امروز قراره منتشر شه و نوشته من مربوط به اسپویلی میشه که ازش اومده پس اگه نمیخواید بدونید چی میشه تا اومدن مانگا بازش نکنید :

ناروتو : بالاخره چهره توبی رو دیدیم ولی بازم هیچ کدوم از ابهامات رو تو این چپتر برطرف نکرد باید منتظر چپتر بعد بود هر چند به نظر ابیتو میرسه

بلیچ : همونطور که انتظار میرفت اون یارو زد زاراکی رو له کرد و یاماموتو هم بالاخره خودش رو به رئیس رسوند هرچند که به نظر میرسه اونم کاری از دستش برنخواهد اومد

در اخر بازم زارکی :((

آخرین ویرایش:
91036359753551020029.jpg

فیلم اول از سه گانه ی Berserk رو که قراره آرک Golden Age از داستان رو (همون آرکی که انیمه ی سال 1997 هم اقتباس کرده بود) رو نشون بده، دیدم. قبلا فکر می کردم که علت انتخاب دوباره ی این آرک اینه که بهترین آرک مانگا (و کلا یکی از شاهکارای واقعی تمام مانگاها) هست ولی الان که یکی از 3 فیلم رو دیدم، به نظرم این آرک رو انتخاب کردن چون آشنایی مردم با این آرک زیادتره. اونایی که مانگا رو خوندن میدونن این آرک خیلی طولانیه و تا vol دهم حدودا ادامه داره و خیلی سخته توی 3 تا فیلم، اونم فیلمای 70 دقیقه ای نشونش داد.
مشکل اصلی این فیلم هم همین زمان کم و نپرداختن به جزئیات بود. کلا مانگای برسرک، برخلاف 95 درصد مانگاهای دیگه، جوریه که تقریبا هیچ فیلر و جزئیات اضافه ای نداره و همه چیز یا برای پیشبرد داستان یا پرداخت بیشتر شخصیت هاست. دلیل اینکه انیمه ی سال 1997 واقعا بهتره، اینه که تا حد خیلی خیلی زیادی به مانگا وفاداره. اما این فیلم بیشتر قسمت های اکشن داستان رو نشون میده. این چیز بدی نیست ولی بزرگترین نکته ی مثبت این آرک و کلا برسرک ، شخصیت هاش هستن که اینجا اونقدرا قوی پرداخت نمیشن. البته خیلی هم بد نیست ولی اصلا تو این زمینه به پای انیمه سال 1997 نمیرسه این فیلم. کلا می تونم بگم روابط بین شخصیت ها نسبتا خوب نشون داده شد ولی اون حسی که منِ بیننده باید نسبت به یه شخصیتی مثل گریفیث پیدا کنم، توی فیلم بدست نمیاد.
این مشکل سریع بودن ریتم فیلم، به غیر از اینکه باعث شده شخصیتا از دست برن، ریتم اتفاقات داستان رو هم خیلی سریع کرده که اینم خوب نیست.

تو جنبه های فنی، فیلم هم خوبه و هم بده. بک گراند های پرجزئیات و یه سری شات های سینمایی از شخصیت ها و جنگ ها، انیمیشن های متوسط به بالا و ... جزو نکات خوب گرافیک هستن که مسلما نسبت به سری سال 1997 خیلی قوی تر هستن. منتهی یه سری جاها رو با CGI درست کرده بودن که اصلا با بقیه ی گرافیک هماهنگی نداشت و تو ذوق میزد. طراحی شخصیتا رو من توی سریال بیشتر دوست داشتم.
توی صدا هم همینطور خوب و بد وجود داشت. موسیقی فیلم و صداگزاری ها خیلی خوب و مناسب بود. دوبله ی بعضی از شخصیتا خوب بود. مثل گاتز. ولی صداهای جدیدی که برای بعضی شخصیتا گذاشته بودن اصلا واسه من قابل هضم نبودن. علی الخصوص گریفیث و کاسکا. کلا این فیلم تو نشون دادن شخصیت پیچیده ی گریفیث به شدت شکست میخوره.

من بهش 6 از 10 میدم. امیدوارم دو فیلم بعدی بهتر باشن.

در مجموع به نظر من، اگر کسی هنوز با برسرک آشنایی نداره، این فیلم جای خوبی واسه شروع نیست. مانگا رو بخونید. اگر گرافیک مانگای 22 سال پیش رو نمی پسندید، سریالش رو ببینید که با اینکه از نظر بصری هیچ چی نیست در مقابل این فیلم ولی اقتباس خیلی بهتریه از مانگا. انیمه ی برسرک جزو انیمه هایی هست که من بهش امتیار 10 میدم.

بچه ها یه سوال الان من Season 2 کنشین دیدم. مثله اینکه Season 3 فقط فیلره!درسته؟ (Season 3 از قسمت 63 تا 95 دیگه؟)
مانگا و که چک کردم دیدم بعد همین Arc Shishio ادامه داره! چجوری شده؟ ادامشو نساختن دیگه؟

سیمیماسن :d
دوستان میتونین هرچی انیمه کمدی هست رو بهم معرفی کنین( full metal panic fumoffu و Midori no hibi رو دیدم )
ممنون از همه

دوستان میتونین هرچی انیمه کمدی هست رو بهم معرفی کنین( full metal panic fumoffu و Midori no hibi رو دیدم )
ممنون از همه

برای شروع Mitsudomoe و فصل دومش Mitsudomoe Zouryouchuu! گزینه ی عالی ای هستش. شاید ظاهرش خیلی بچگونه باشه، ولی شوخی هاش بزرگسال و هنتایی داره.

Beelzebub سریال 60قسمتی واقعاً خفنی هستش...ولی نیمه کار تموم میشه و شاید بعداً ادامش رو بسازند.
Lovely Complex نصف انیمه..عالی پیش میره..ولی بعدش خسته کننده میشه
Nichijou خوبه..شوخی هایی که با سایر انیمه ها میکنه، جالبه (خودم فرصت نکردم، کامل ندیدمش)
Mayo Chiki بد نیست ولی بازم کامل ندیدمش
Boku wa Tomodachi ga Sukunai خوبه...نصف به نصف قشنگه
Ben-to کار قشنگی هستش، ازش راضی بودم

در حال پخش هم خواستی Binbougami ga! این هستش، گزینه ی مناسبی هستش.

Gintama هم که سرور همشونه

بچه ها یه سوال الان من Season 2 کنشین دیدم. مثله اینکه Season 3 فقط فیلره!درسته؟ (Season 3 از قسمت 63 تا 95 دیگه؟)
مانگا و که چک کردم دیدم بعد همین Arc Shishio ادامه داره! چجوری شده؟ ادامشو نساختن دیگه؟
آره، متاسفانه از 62 به بعد فیلره و خیلی هم ضعیفتره نسبت به قسمتای قبلش. پایان اصلی داستان تو همون مانگاست. اگه اهل خوندن مانگا هستی که جدا باید بعد از همون قسمت 62 انیمه رو بیخیال بشی و بری ادامه ی مانگا رو بخونی. چون پایان خیلی بهتر و اپیک تری داره. خیلی هم زیاد نیست.
saint seiya:the lost canvas تا قسمت چنده؟
طبق MAL دو فصل 13 قسمتی.
ممنون از همه
به غیر از پیشنهادای خلیل، GTO رو حتما حتما ببین.
کمدی اچی هم بهترین چیزی که من دیدم B Gata H Kei بوده.

اگر انیمه هم زیاد دیدی، بهترین انتخاب همون Gintama ست، منتهی یه 20 قسمت طول میکشه جا بیفته.

D.gray-man رو هم تموم کردم
تا قسمت 103 هست؟ اخه هنوز ارل نمرده جنگ هم هنوز ادامه داره این رو هم ادامه میدن یا مثل انیمه کلیمور ادامه پیدا نمیکنه
با انیمه حال کردم خیلی عالی بود:x

آخرین ویرایش:
آرایگاتو خلیل و محمد عزیز
naruto shippuden 277 :
انگار کیوبی میخواست یه چیزی بگه به ناروتو !؟
حرف های عجیبی میزد !
مثل اینکه کیوبی یه چیزیش شده !:d
بیصبرانه منتظر قسمت بعدییم

لطفا جواب بدید :((
لطفا ( شما رو به خدا ) به من بگید که توبی , ابیتو هست یا نه چون یک دفعه ای رفتم اسم مانگا رو دیدم و اوون اسم مانگا رو دیدم :((

لطفا جواب بدید :((
لطفا ( شما رو به خدا ) به من بگید که توبی , ابیتو هست یا نه چون یک دفعه ای رفتم اسم مانگا رو دیدم و اوون اسم مانگا رو دیدم :((
توبی که مادارا هست :d
چه ربطی به اوبیتو داره؟

---------- نوشته در 01:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 AM ارسال شده بود ----------

آرایگاتو خلیل و محمد عزیز
naruto shippuden 277 :
انگار کیوبی میخواست یه چیزی بگه به ناروتو !؟
حرف های عجیبی میزد !
مثل اینکه کیوبی یه چیزیش شده !:d
بیصبرانه منتظر قسمت بعدییم
منم بیصبرانه منتظر قسمت بعدیم فکر کن ناروتو با کیوبی دوست شه:d
باحال ترین تیکش اونجا بود که تو بچه گیهاش به کیوبی گفت stuoid fox=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or