Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
^^
خلیل نکن از این کارا.... از وقتی اهنگا رو گوش دادم 2 -3 تاش همین طوری داره رو مخم راه میره که کدوم انیمه بود..... مثل خوره افتاده به جونم....
2=Bleach
5=Bleach
7=One Piece
14=D.Gray Man
19=Bleach
21=Bleach
25=Naruto Shippuuden
5 تا دیگشون یادم بیاد می نویسم.
ولی کاره قشنگیه....
Gambare.............@};-@};-@};-

زنگ تفریح

کمی وقت خالی داشتم و برای تغییر حال و هوای دوستان و تاپیک انیمه. یک سری J-Music که Theme Song انیمه های مختلف بودند رو گلچین کردم، ولی کاملاً بدون عنوان هستند و هر ترک 1دقیقه
سعی کردم از انیمه هایی که بیشتر تو تاپیک در موردشون صحبت شده، J-Music ها رو انتخاب کنم که 26عنوان در حجم 12میگ هست.

دانلودش کنید و اگه میتونید بگید که هر ترک مال کدوم انیمه هستش :d

نمیخواستم زیاد سخت باشه و بیشتر برای یادآوری خاطره انتخاب ـشون کردم. بعضی هاشون هست که تشخیص ـشون واقعاً سخته، در حدی که فقط یکبار تو انیمه پخش شدند :q

ببینم چی کار میکنید D:

P.S
تو سری بعدی میخوام OST بزارم، دیگه ناخوداگاه، سخت میشه!

هممم
می خواستم اول PM هات رو جواب بدم ولی اول اینا :دی

چه زنگ تفریحای سختی در نظر میگیری خلیل :دی
من به طور کلی حافظه موسیقیاییم خیلی ضعیفه ولی 19 تا از 26 تا رو تونستم تشخیص بدم. یه سریشون خیلی سریع، یه سریشون با یکم فکر، یه سریشون با خیلی فکر و چک کردن:دی از اون 7 تایی که تشخیص ندادم، بعضی هاشون اصلا آشنا نبودن ولی بعضی خیلی آشنا میزدن :دی

1 - انجل بیتز . این از اونایی بود که کلی فکر کردم روش و رفتم انیمه رو چک کردم تا مطمئن شدم :دی
2- باکومان . این برام آشنا بود ولی نمیتونستم انیمه رو بگم. نوک زبونم بود تا اینکه به جایی که انگلیسی میخونه رسید و گفتم باکومان :دی
4 - وان پیس . تابلو بود :دی
6- کیمی تو بوکو . انیمه اش رو ندیدم ولی این آهنگ بای بای رو دهها بار گوش کردم . از خودت گرفتم :دی
7- وان پیس. تا خوند مطمئن شدم که مربوط به وان پیسه. فکر کنم جزو قدیمی تریناشه.
8. چیهایافورو . این که دیگه خیلی تابلو بود. حتی اگه چیهایافورو رو چند وقت بازبینی نکرده بودم، تو خود آهنگ اسم انیمه رو میگه :دی
9. فول متال آلکمیست برادرهود . خیلی وقته که دیدمش . فولمتال یکی از چند تا حدسم بود که رفتم چک کردم و دیدم که درسته. چقدر قشنگ بود آهنگای این انیمه.
10. باکومان. بالافاصله تشخیص دادم :دی
11. کامیساما دالز. به ثانیه نکشید که تشخیص دادم. مگه چند تا آهنگ داریم که اینجوری با گیتار تنظیم شده باشن ؟؟ :دی
12. این آهنگ رو میشناسم. اسمش استارلایت هست. از خودت گرفتم. ورژن انگلیسی رو هم دارم. منتهی نمیدونم مال چه انیمه ایه :دی
15 . اشتاینز گیت . محاله قسمت 23 این انیمه حالا حالاها از ذهن من بیرون بره.
16. آنوهانا. آخی. یادش بخیر چه آهنگای نازی داشت :دی
17. گوسیک. این آهنگ اینقدر خاص (و البته زیبا) هست که وحشتناک تابلو و قابل تشخیصه.
18. مادوکا ماجیکا. سریع تشخیص دادم.
20. جنگیر آبی. چند باری گوش کردم تا یادم اومد.
22. نانا. یکی از بهترین ED هایی که تو انیمه ها شنیدم. نه فقط به خاطر آهنگ. تو انیمه ازش استفاده ی فوق العاده ای شده بود. اینم بلافاصله تشخیص دادم.
23. اشتاینز گیت . جو آهنگاش تابلوئه کلا:دی
25. ناروتو شیپودن. چیز خاصی ندارم که بگم
26. هاناساکو ایروها . خیلی فکر کردم تا یادم اومد. خیلی. در واقع آشنا میزد اما نمی دونستم کجا بود. تا این که رفتم چند تا انیمه ای که خواننده هاشون صداشون نازک بود رو چک کردم و پیداش کردم :دی

^^
خلیل نکن از این کارا.... از وقتی اهنگا رو گوش دادم 2 -3 تاش همین طوری داره رو مخم راه میره که کدوم انیمه بود..... مثل خوره افتاده به جونم....
2=Bleach
5=Bleach
7=One Piece
14=D.Gray Man
19=Bleach
21=Bleach
25=Naruto Shippuuden
5 تا دیگشون یادم بیاد می نویسم.
ولی کاره قشنگیه....
Gambare.............@};-@};-@};-

حالا باز خوبه که OST نیستش...OST رو اعصاب خودم هم شدید راه میره تا بگیرم چی بودش. ولی اواز خوراکمه D:

2=Bleach
ED انیمه ی باکون بودش
5=Bleach
7=One Piece
یعنی این وان پیس ـه، اینقدر تابلو ـه!!!!
14=D.Gray Man
نافرُم اواز به صحنه های OP انیمه ی جور بودش..هر قسمت نگاش میکردم.
19=Bleach
بلیچ، خدا رحمت ـش کنه
21=Bleach
25=Naruto Shippuuden
گروه unlimits که این آواز رو خوندند، یه آلبوم جدید دارند که قراره آخر همین هفته بیاد. هیجان زدم براش (:

هممم
می خواستم اول PM هات رو جواب بدم ولی اول اینا :دی

چه زنگ تفریحای سختی در نظر میگیری خلیل :دی
من به طور کلی حافظه موسیقیاییم خیلی ضعیفه ولی 19 تا از 26 تا رو تونستم تشخیص بدم. یه سریشون خیلی سریع، یه سریشون با یکم فکر، یه سریشون با خیلی فکر و چک کردن:دی از اون 7 تایی که تشخیص ندادم، بعضی هاشون اصلا آشنا نبودن ولی بعضی خیلی آشنا میزدن :دی

1 - انجل بیتز . این از اونایی بود که کلی فکر کردم روش و رفتم انیمه رو چک کردم تا مطمئن شدم :دی
2- باکومان . این برام آشنا بود ولی نمیتونستم انیمه رو بگم. نوک زبونم بود تا اینکه به جایی که انگلیسی میخونه رسید و گفتم باکومان :دی
6- کیمی تو بوکو . انیمه اش رو ندیدم ولی این آهنگ بای بای رو دهها بار گوش کردم . از خودت گرفتم :دی
8. چیهایافورو . این که دیگه خیلی تابلو بود. حتی اگه چیهایافورو رو چند وقت بازبینی نکرده بودم، تو خود آهنگ اسم انیمه رو میگه :دی
9. فول متال آلکمیست برادرهود . خیلی وقته که دیدمش . فولمتال یکی از چند تا حدسم بود که رفتم چک کردم و دیدم که درسته. چقدر قشنگ بود آهنگای این انیمه.
11. کامیساما دالز. به ثانیه نکشید که تشخیص دادم. مگه چند تا آهنگ داریم که اینجوری با گیتار تنظیم شده باشن ؟؟ :دی
12. این آهنگ رو میشناسم. اسمش استارلایت هست. از خودت گرفتم. ورژن انگلیسی رو هم دارم. منتهی نمیدونم مال چه انیمه ایه :دی
17. گوسیک. این آهنگ اینقدر خاص (و البته زیبا) هست که وحشتناک تابلو و قابل تشخیصه.
22. نانا. یکی از بهترین ED هایی که تو انیمه ها شنیدم. نه فقط به خاطر آهنگ. تو انیمه ازش استفاده ی فوق العاده ای شده بود. اینم بلافاصله تشخیص دادم.
26. هاناساکو ایروها . خیلی فکر کردم تا یادم اومد. خیلی. در واقع آشنا میزد اما نمی دونستم کجا بود. تا این که رفتم چند تا انیمه ای که خواننده هاشون صداشون نازک بود رو چک کردم و پیداش کردم :دی

به به، عجب پستی...تازه خواستم recommendation v2 رو برات آماده کنم (:

این یه مقدار سخت بودش...چون فقط یکبار تو انیمه خونده میشه، و آخرین کار اون گروه Dead girls monster تو انیمه بودش، و Lisa خواننده ی اصلی آهنگ هستش. وای وقتی داشت میخوند و جلوی همه گیتار میزد و بعدش....انتهای قسمت بودش
خواستم از باکون سری اول بزارم که سختر بشه..ولی هرچی تو آرشیوام گشتم پیداش نکردم (":
3- یکی از OPهای فولمتال هستش به نام Rain از Sid
این رو وقتی خودم گذاشتم...کلی خندیدم
5- یکی از OP های پلیچ بنام D-tecnoLife از UVERworld...وکال گروه، اینقدر صدای تابلوای داره که سایر کارهاشون هم همین لحن رو داره.
ایول..اره ED وان پیس بودش Run! Run! Run!..جایی که فک کنم داستان رو نامی بودش، تو ED بچگی ـشون رو نشون میده
ای کاش فقط تابلو بودش LOL
واقعاً کار متفاوتی بین سایر کارهایی هست که تا الان گوش کردم
میهوفوکوهارا چان، آهنگ STARLIGHT رو فیلم سینمایی انیمه ی Onigamiden بوده که فک کنم، سال پیش انیمه ـش امد...انیمه چیز زیادی مالی نیست.
13- خدای صدا، Nana Mizuki، اهنگ Hime Murasaki که رو انیمه ی basilisk بوده
14- آهنگ Innocent Sorrow از گروه فوق داغون Abingdon Boys School که OP انیمه ی D.Gray-Man بوده.
واقعاً احسنت D: قسمت 23رو چندصدبار فقط بخاطر دوبله ی واقعاً (جدی میگم) باور نکردنی Mamoru Miyano نگاه کردم...این اواز Itou Kanako دیگه ملکه ی ذهن ام شده بود.
خیلی نازه، هر سه تا خواننده ای که توش میخونند!
Komine Lisa حیف که از موقعه تا الان اهنگ جدیدی نخونده (من چیزی ندیدم)
19- آخرین ED انمیه ی بلچ بودش..از Aqua Timez به نام MASK
21. یکی از OP های ناروتوشیپودُن از NICO Touches the Walls بنام Diver
24. Theme Song داخلی انیمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ی Order Tengen Toppa Gurren Lagann بودش..جایی که خفن میشند D:
منم ندارم بگم (:
اره..تشخیص این یکم سخت بودش، تنها امتیازش صدای تابلوی Kimi Ko از گروه nano.RIPE ـه که میشه پیداش کرد.
جایی که تو انیمه این آواز رو خوند، داشتم منهدم میشدم، طوری که تو تاپیک بهترین های دنیای انیمه، به انیمه 10دادم، فک کنم تو یک سوم پایانی انیمه بودش. جایی که اوهانا با کله میره تو تیرک چراغ برق (بیشتر نمگیم که اسپویل میشه.)

++++++++++++++++

همه چیز رو گفتید، به غیر از to be continued رو...البته خیلی تابلو هستش (: گذاشتم پیش پیش برای فایل بعدی

آخرین ویرایش:
زنگ تفریح

در ادامه ی پست قبل، 8تا J-Music از انیمه ها و 19تا OST جدا کردم که میتونید از ضمیمه ی پست، دانلود کنید.

برای OST ها، خیلی سعی کردم که آهنگ های مطرح و آشنای انیمه ها رو جدا کنم که راحتر قابل تشخیص باشه.

یه Bons هم از استاد Yuki Kajiura گذاشتم که میتونید به عنوان جایزه، جدا دانلودش کنید (: ولی بعید میدونم کسی بتونه تشخیص بده مال کدوم انیمه هستش.

Attachments

^^
دوباره ترکوندی...دمت گرم.@};-@};-
29:Angle Beats
30=Bakuman
31=Clannad
39=Death Note
40=Clannad
49=Bleach:((
51=Naruto
52,53=Fate Zero
این دفعه خیلی راحت بود. هرکدوم رو که قبلا شنیده بودم سریع فهمیدم. اونایی که رو هم که ننوشتم اصلا نشنیده بودم.
خلیل جان یه خواهشی ازت دارم: میشه از Bleach دیگه نذاری؟ هروقت حتی موزیکای Bleach رو میشنوم بغض گلوم رو میگیره.می خوام از شدت غم اشک بریزم.:(((هم اکنون به خاطر بلیچ 1 دقیقه سکوت کنید)
خلیل کارت خیلی جالبه. ادامه میدی دیگه؟:d(حتما ادامه بده)
راستی!! اون Bons واسه کدوم انیمه هست؟ اصلا نشنیده بودم.

^^
دوباره ترکوندی...دمت گرم.@};-@};-
30=Bakuman
31=Clannad
39=Death Note
40=Clannad
51=Naruto
52,53=Fate Zero
این دفعه خیلی راحت بود. هرکدوم رو که قبلا شنیده بودم سریع فهمیدم. اونایی که رو هم که ننوشتم اصلا نشنیده بودم.
خلیل جان یه خواهشی ازت دارم: میشه از Bleach دیگه نذاری؟ هروقت حتی موزیکای Bleach رو میشنوم بغض گلوم رو میگیره.می خوام از شدت غم اشک بریزم.:(((هم اکنون به خاطر بلیچ 1 دقیقه سکوت کنید)
خلیل کارت خیلی جالبه. ادامه میدی دیگه؟:d(حتما ادامه بده)
راستی!! اون Bons واسه کدوم انیمه هست؟ اصلا نشنیده بودم.

30=Bakuman
31=Clannad
39=Death Note
اِتوُ، دیمونِه...دوتا Death Note بودش...اون یکی از دستت در رفت (":
40=Clannad
ایول، این آهنگ منو بیچاره کرده بود...آهنگ های فلان و فلان (نمیگم، بعداً میخوام بزارمشون) هم عالیند (:
):
51=Naruto
52,53=Fate Zero

از آهنگ هایی گذاشتم که خیلی تابلو بودند...پروفایل به روز MAL داری؟، یه نگاهی کنم ببینم چه انیمه هایی رو دیدی؟! شک ندارم، حداقل 5تای دیگه ـشون رو دیدی، چون نمیخوام هنوز اسم ها، لو بدم!

خفن ترین آهنگ Bealch همونی بود که گذاشتم...صدای زنگ Alarm Clock گوشی ـمه
خلیل جان یه خواهشی ازت دارم: میشه از Bleach دیگه نذاری؟
اِه، یادااااا D: .... حس نوستالژی آدم میزنه بالا (:

راستی!! اون Bons واسه کدوم انیمه هست؟ اصلا نشنیده بودم
مال انیمه ی hack SIGN هستش. خودم ندیدمش ولی این آهنگ ـش رو دوست دارم

خلیل خیلی نامردی :دی

بذار این اینترنت ما وصل بشه، بعدش اینا رو بذار. منم می خوام بازی کنم :دی

میسکتــــا (: بگو زنگ تفریج کجا بودی...تموم شد رفت :q

یه مدتیه یه مشکلی برا KMPlayer ـم درست شده . مثلا همین قسمت آخر ناروتو شیپودن رو دانلود کردم که ببینم این ارور اومد :

راه حلش رو کسی می دونه ؟

یکی از دو راه زیر:
1- آخرین نسخه ی K-lite رو نصب کن.
2- Pot Player رو نصب کن و ازش استفاده کن.

از آهنگ هایی گذاشتم که خیلی تابلو بودند...پروفایل به روز MAL داری؟، یه نگاهی کنم ببینم چه انیمه هایی رو دیدی؟! شک ندارم، حداقل 5تای دیگه ـشون رو دیدی، چون نمیخوام هنوز اسم ها، لو بدم!
تو MAL ندارم. اما این لیست Watched هامه: لینک
اینم لیست کلیمه: لینک

39=Death Note
اِتوُ، دیمونِه...دوتا Death Note بودش...اون یکی از دستت در رفت (":
2تا بود؟؟!! میرم یه بار دیگه گوش میدم ببینم اون یکی چی بود.

تو MAL ندارم. اما این لیست Watched هامه: لینک
اینم لیست کلیمه: لینک

2تا بود؟؟!! میرم یه بار دیگه گوش میدم ببینم اون یکی چی بود.

یه نگاه همینطوری انداختم، تو لیست کلی، چهارتایی هست که تو Untitled v2 بودند، ولی هنوز انیمه ـشون رو ندیدی.
مهدی، انیمه ها رو برای کی انبار کردی...خوب نگاشون کن دیگه، کلی انیمه ی شاخ تو لیست داری که همینطوری داره خاک (Want to Watch) میخوره!

فقط اون نبودش...یکی دیگه هم که دوتاست، فقط یکی ـش رو گفتی D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or