1 - انجل بیتز . این از اونایی بود که کلی فکر کردم روش و رفتم انیمه رو چک کردم تا مطمئن شدم
2- باکومان . این برام آشنا بود ولی نمیتونستم انیمه رو بگم. نوک زبونم بود تا اینکه به جایی که انگلیسی میخونه رسید و گفتم باکومان
4 - وان پیس . تابلو بود
6- کیمی تو بوکو . انیمه اش رو ندیدم ولی این آهنگ بای بای رو دهها بار گوش کردم . از خودت گرفتم
7- وان پیس. تا خوند مطمئن شدم که مربوط به وان پیسه. فکر کنم جزو قدیمی تریناشه.
8. چیهایافورو . این که دیگه خیلی تابلو بود. حتی اگه چیهایافورو رو چند وقت بازبینی نکرده بودم، تو خود آهنگ اسم انیمه رو میگه
9. فول متال آلکمیست برادرهود . خیلی وقته که دیدمش . فولمتال یکی از چند تا حدسم بود که رفتم چک کردم و دیدم که درسته. چقدر قشنگ بود آهنگای این انیمه.
10. باکومان. بالافاصله تشخیص دادم
11. کامیساما دالز. به ثانیه نکشید که تشخیص دادم. مگه چند تا آهنگ داریم که اینجوری با گیتار تنظیم شده باشن ؟؟
12. این آهنگ رو میشناسم. اسمش استارلایت هست. از خودت گرفتم. ورژن انگلیسی رو هم دارم. منتهی نمیدونم مال چه انیمه ایه
15 . اشتاینز گیت . محاله قسمت 23 این انیمه حالا حالاها از ذهن من بیرون بره.
16. آنوهانا. آخی. یادش بخیر چه آهنگای نازی داشت
17. گوسیک. این آهنگ اینقدر خاص (و البته زیبا) هست که وحشتناک تابلو و قابل تشخیصه.
18. مادوکا ماجیکا. سریع تشخیص دادم.
20. جنگیر آبی. چند باری گوش کردم تا یادم اومد.
22. نانا. یکی از بهترین ED هایی که تو انیمه ها شنیدم. نه فقط به خاطر آهنگ. تو انیمه ازش استفاده ی فوق العاده ای شده بود. اینم بلافاصله تشخیص دادم.
23. اشتاینز گیت . جو آهنگاش تابلوئه کلا
25. ناروتو شیپودن. چیز خاصی ندارم که بگم
26. هاناساکو ایروها . خیلی فکر کردم تا یادم اومد. خیلی. در واقع آشنا میزد اما نمی دونستم کجا بود. تا این که رفتم چند تا انیمه ای که خواننده هاشون صداشون نازک بود رو چک کردم و پیداش کردم