Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام خدمت دوستان
من میخواستم یه راهنمایی بکنین :
من Full Metal Panic وfull Metal Panic Fumoffuرو دیدم و full metal panic :the second raid که 14 قسمت بود هم دیدم الان میخوام بدونم چند سری دیگه از این انیمه مونده و اینکه کدومها رو اول ببینم ؟
ممنون

ویرایش :
و اینکه اصلا ربطی به اینا داره یا نه ؟(Full Metal Alchemist و Fullmetal Alchemist Brotherhood)

نه دو تا سری کاملا جداگانه ان :دی

یعنی این قسمت من رو شدید برای قسمت بعد هایپ کرد ... یعنی می تونم بگم Preview ـی قسمت بعد می ارزید به کل این با وجود بازگشت ناروتو ... باز این مادارا ترکوند ... :d ببینیم باز میشه یک شخصیت بمیره ... :d

اره...ولی به شرطی که اینقدر فلش-بک های حال گیری نزنه (:

273-274 واقعاً دیگه مسخرـشو در آورده بود ):

نه دو تا سری کاملا جداگانه ان :دی

یه سوال دیگه ::d
فکر کنم full metal panic :the second raid ادامه داشت درسته ؟(منظورم اینه که یه فصل دیگه باید تو راه باشه نه ؟)
چون قسمت 13 برادر تسا تازه وارد ماجرا شده بود

خوب انیمه Ano Hi Mita Hana هم تموم شد :((
واقعا انیمه عالی بود از هیچ نظری کم و کاستی نداشت. تا حالا من فقط با MGS4 و Grave of the Fireflies یکم گریه کرده بودم ولی با این دقیقا گریم گرفت دیگه قسمت آخرش واقعا عالی بود. به خاطر پایانش امتیاز کامل 10 رو بهش میدم.
-----------------------------------------------------
راستی انگاری کسی سوال بالایی ما رو جواب نداد؟ خوب دوباره این پایین مینویسمش.
شنیدم Claymore و Gantz پایانیکاملی ندارن درسته ؟ یعنر هرکی اینا رو میبینه برای فهمیدن پایان داستان باید حتما مانگا رو هم بخونه؟
Deadman Wonderland هم شنیدم از مانگا پیروی نمیکنه،اون چطوره؟ این هم پایانش ناقصه؟

فول متال پانیک همون 3 سریه و تا الان که ادامه ای براش نیمده! :d ولی تا اونجایی که میدونم مثل اینکه چندتا OVA هم داره! :d

هی زندگانی! قسمت آخر وان پیس رو هنوز ندیدم!
2 قسمت آخر ناروتو هم ندیدم! :(( قسمت هفته ی قبل ، قسمتی بود که خیلی منتظرش بودم! :((
آخه چه وضعشه به مناسبت ماه مبارک رمضان برداشتن اینجا کلا دانلود شبانه رو قطع کردن؟ :|

مال ما هم همینجوری شده امیر :d
------------
ولی انیمه انگار ادامه داشتا امیر جان :d
-----------
ناراحت نشید دوستان ولی به نظرم تو قسمت های اخیر ناروتو
دارن آبروی هرچی آدم بزرگ تو دنیای نینجا ها که اسمهایی برا خودشون بیرون داده بودن رو میبرن با برگردوندنشون !

Last edited by a moderator:
خب! خواستم یادی از گذشته ها بکنم، گفتم برم سری جدید دیجیمون رو دانلود کنم! Digimon Xros Wars . در حال دانلوده. نظرتون چیه در موردش؟!:-/
پ.ن: از آخرین باری که دیجیمون دیدم سالها می گذره! نمی دونم دارم کار درستی می کنم که Digimon Xros Wars رو دانلود می کنم یا نه! :دی

یه توضیح کوتاه در مورد F/Z رو میدید؟میخوام دانلود کنم.ولی مثل اینکه دو سری داره.
سری اول و دوم بهم مرطبط هستند؟

اول انیمه Fate/Stay Night بعدش هم Fate/Zero که توی دو فصل ساخته شده.
داستانش هم در کل در رابطه با یک جامه(جام حضرت عیسی). من خودم هنوز ندیدمش ولی تعریفش رو خیلی شنیدم.

خب! خواستم یادی از گذشته ها بکنم، گفتم برم سری جدید دیجیمون رو دانلود کنم! Digimon Xros Wars . در حال دانلوده. نظرتون چیه در موردش؟!:-/
پ.ن: از آخرین باری که دیجیمون دیدم سالها می گذره! نمی دونم دارم کار درستی می کنم که Digimon Xros Wars رو دانلود می کنم یا نه! :دی

من که اصلا ازش خوشم نیومد. دیگه بچه گونه شده.... یادش بخیر یه زمانی با اون سری اول و دومش چقدر حال می کردیم.:x

یه توضیح کوتاه در مورد F/Z رو میدید؟میخوام دانلود کنم.ولی مثل اینکه دو سری داره.
سری اول و دوم بهم مرطبط هستند؟
Fate stay night اول پخش شد. اما داستانش بر میگرده به بعد از fate zero. من پیشنهاد میکنم اول fate zero رو ببین. وگرنه داستانش تو fate stay night برات اسپویل میشه. اخر داستان رو میفهمی.....

پ.ن: از آخرین باری که دیجیمون دیدم سالها می گذره! نمی دونم دارم کار درستی می کنم که Digimon Xros Wars رو دانلود می کنم یا نه! :biggrin1:

آپدیت می کنم! نه! کار درستی نبود! به مرز Childhood Destruction رسیدم دیشب! :دی
من که اصلا ازش خوشم نیومد. دیگه بچه گونه شده.... یادش بخیر یه زمانی با اون سری اول و دومش چقدر حال می کردیم.:x

دقیقا! با این که واقعا این انیمه رو دوست داشتم اما الان برام به شدت بچه گونه میزنه! :|

خب دیروز این دو تا انیمه Hunter × Hunter, Full Metal Alchemist, رو تمومش کردم در مورد انیمه Full Metal Alchemist نمی دونم چرا اصلا به دلم ننشست و بزور مجبور شدم تمومش کنم البته بعضی جاهاش خوب اما بازم کم کاستی های داشت که منو اصلا جذب نکرد
Hunter × Hunter که تا قسمت 43 عالی بود اصلا یه قسمتی نبود که ادم حوصلش بره Full Metal Alchemist که یه ماه نیم طول کشید تا تمومش کنم اینو تو کمتر از یک هفته تمومش کردم و فکر کنم تا قسمت 45 اخریش باشه
الا هم موندم این Ano Natso رو شروع کنم یا نا تعریفش رو شنیدم اما یکم دخترونه و لوس به نظر میاد

سه سوال در مورد Full Metal Alchemist :
من 51 قسمتو دیدم، (هرچند خسته کننده بود ولی پایان جالبی داشت) بچه ها گفتن که سری بعدش خیلی بهتر میشه ؟ درسته ؟
دیگه این که brotherhood کامل اومده یا هنوز داره پخش میشه ؟ و چند قسمته ؟
آخرین سوال هم اینکه بچه ها هم میگفتن brotherhood ادامه سری اول نیست و دوباره بازگو میکنن ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or