Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ناروتو مانگا

اوف عجب چپتری بود!!!!خوب به نظر می رسه Tobi همون Obito هست!:d 99% خودشه!!مگه این که یکی از جسد obito یه چشم دیگه شو بر داشته باشه!:-?

مانگا چپتر دیروز
فرضیه ی توبی اوبیتو باشه مشکوک بود، مخصوصاً زمانی که توبی کلکسیون شارینگان هاش رو نشون داد به ساسکه. خوب از همون جا هم می شد فهمید این چشم هم از یه بدبختی بلند کرده.
این کیوبی عجب تا نو جوتسویی از ناروتو خورده! فدا فی الطریق الحق می شه! :دی

خب!! Fate Stay Night رو دیدم.(1-16):
انیمه ای تا حالا دیده بودین که حرستون رو در بیاره؟؟ این انیمه اصلا نابودم کرد.....
یه پسر بچه که بلد نیست از جادو استفاده کنه میاد قهرمان افسانه ای -هرکول- رو میکشه...:-o:-o=)) با یه ضربه. !! اونم هفت بار=)) واسه خودش یه پا servant هست.!!
15 قسمت اول خوب بود. داشتم لذنت میبردم که گند زد به حالم.
یعنی هرچی خاطره از fate zero داشتم رو نابود کرد....:((

آخرین ویرایش:
نمی کجا این و مطرح کنم
کسی زیر نویس ناروتو شیپودن رو به فارسی داره؟

تو فروم دنیای انیمه عضو بشید...تمام قسمت ها رو داره
در حال پخش زیرنویس فارسی انیمه Naruto Shippuuden ـ - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum

++++++++++++++

Hunter X Hunter - E43
عجب قسمت قشنگی بودش..پر خون بودش! قسمت بعدی باید خفن تر باشه.
صدای مادارا (Naoya Uchida) هم جای یک شخصیت جالب سامورایی، حسابی حال داد.

Hunter X Hunter - E43
یکی از بهترین قسمت ها تا به اینجا.باید دید اون 10 سر چه افرادی هستند.مانگا رو دنبال نکردم.ولی سرعت اتفاقات انیمه بسیار بالاست.همه چیز این انیمه تا بحال فوق العاده بوده.تنها مشکل شاید عمق کم قابلیت های فردی هر شخص باشه.

خب امتحانات پایان ترم با قدرت تمام &*@# :دی حالا می خوایم بزنیم تو کار FMA ببینیم چه طوریه :دی

DB GT هم گرفتم ولی نمیدونم بذارم تو اتوبوس دانشگاه نگاه کنم یا خونه :دی

آقا قدیما کانال دو یه انیمه میداد که یه ماهی کوچولو با یه اژدها که در اصل مارآبی بود میجنگید بعد ماره هی تنش خارش میومد ماهیه اواخر فیلم چند تا دوست هم پیدا میکرد کسی اسم کارتونشو میدونه؟:-/

دوستان کسی اینجا animetorrent عضو شده؟ من تازه عضویدم اما نمی دونم چرا دانلودم رو صفر می مونه؟؟!! قضیه چیه؟(من کلا دفعه اولمه تو ترکر خصوصی عضو میشم)

چندتا انیمه به دستم رسیده. کدوماش قشنگه ببینم؟
Baccano
Basilisk
Black Lagoon
blood+
Deadman Wonderland
Dragon Crisis
Golden Boy

Needless
Great Teacher Onizuka
Hajime No Ipp

من نمیدونم چرا تا وقتی مانگا وان پیس با این خوفناکی و گولاخی و فروش وحشتناک گولاختر هست شوما چسبیدید به چیزای دیگه /:)

وان پیس چون همیشه قشر هدفش مخاطب زیر 15 سال هست. یعنی همیشه داستان با مخاطب سنش بالا نرفت. برعکس ناروتو که سن مانگا با مخاطب زیاد شد به طوری که الان شاید یه مخاطب جدید اصلاً نتونه باهاش ارتباط خوبی بگیره.

دوستان کسی اینجا animetorrent عضو شده؟ من تازه عضویدم اما نمی دونم چرا دانلودم رو صفر می مونه؟؟!! قضیه چیه؟(من کلا دفعه اولمه تو ترکر خصوصی عضو میشم)

چندتا انیمه به دستم رسیده. کدوماش قشنگه ببینم؟

باکانو رو من دیدم جالبه.
بلاد پلاس هم خوبه.
باقیشون رو نمیدونم.

من دو تا انیمه دیگه هم دیدم Berserk و Gurren Lagann
واقعا هر دوشون انیمه های قشنگی بودن مخصوصا Gurren Lagann. خیلی وقت بود انیمه ای ندیده بودم که منو مثل انیمه های قدیم صدا سیما جذب خودش کنه ولی Gurren Lagann بعد چقدر تونست منو جذب خودش کنه. پایان واقعا قشنگی هم داشت کلا من از این پایان ها خیلی خوشم می یاد :d
کل انیمه رو که میدیدم نمیدونم چرا همش کوجیما توی ذهنم بود اون که از اون پایانش از یک طرف هم مبارزاتش که دیگه کاملا منو یاد ZOE مینداخت. من خودم zoe بازی نکردم ولی اوی E3 وقتی تریلر کالکشنش رو دیدم خیلی ازش خوشم اومد این هم که دیدم حتما کالکشنش رو میگیرم. راستی انیمه ZOE چطوره؟ کسی دیدش؟ قشنگه؟
Berserk هم خیلی خوب بود ولی بدیش پایانش بود که الکی تو خماری گذاشتمون ما هم مجبوریم بریم مانگاشو بخونیم تا بفهمیم داستان چی میشه. خودم هم خیلی علاقه به مانگا ندارم دیگه بدتر ولی این یکی رو دیگه باید خوند.
-------------------------------------
راستی یکسری سوال درباره چنتا انیمه دارم ممنون میشم جواب بدید.
شنیدم Claymore و Gantz هم پایانی مثل برسک دارن درسته؟ یعنی هرکی اینا رو میبینه برای فهمیدن پایان داستان باید مانگا رو هم حتما بخونه؟
Deadman Wonderland هم شنیدم از مانگا پیروی نمیکنه،اون چطوره؟ این هم پایانش خرابه و الکی تو خماری میزارمون؟

یعنی این قسمت من رو شدید برای قسمت بعد هایپ کرد ... یعنی می تونم بگم Preview ـی قسمت بعد می ارزید به کل این با وجود بازگشت ناروتو ... باز این مادارا ترکوند ... :d ببینیم باز میشه یک شخصیت بمیره ... :d

من همین الان یکی از انیمه های صفحه ی اولش رو تست کردم...خیلی سریع جواب داد.

ترکر خصوصی داستان خاصی نداره...جزء اینکه برای دانلود باید لوگین کرد، و مسئله ی Share Ratio.

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان
من میخواستم یه راهنمایی بکنین :
من Full Metal Panic وfull Metal Panic Fumoffuرو دیدم و full metal panic :the second raid که 14 قسمت بود هم دیدم الان میخوام بدونم چند سری دیگه از این انیمه مونده و اینکه کدومها رو اول ببینم ؟
ممنون

ویرایش :
و اینکه اصلا ربطی به اینا داره یا نه ؟(Full Metal Alchemist و Fullmetal Alchemist Brotherhood)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or