سه سوال در مورد Full Metal Alchemist :
ممنونمن 51 قسمتو دیدم، (هرچند خسته کننده بود ولی پایان جالبی داشت) بچه ها گفتن که سری بعدش خیلی بهتر میشه ؟ درسته ؟
دیگه این که brotherhood کامل اومده یا هنوز داره پخش میشه ؟ و چند قسمته ؟
آخرین سوال هم اینکه بچه ها هم میگفتن brotherhood ادامه سری اول نیست و دوباره بازگو میکنن ؟
اره...ولی به شرطی که اینقدر فلش-بک های حال گیری نزنه (:
273-274 واقعاً دیگه مسخرـشو در آورده بود ):
مشغول دیدن Binbougami ga! هستم! بسیار احمقانه و خنده دار! بیش از حد در مواردی شبیه گینتاما میشه. مانگاش هم جالبه واونهم خیلی خنده داره! کلاً ازش خوشم اومده!
کارش هم شوجو نیستا! شوننه!
صادق میدونی اینکه میگی شبیه گینتاما چقدر سطح بالایی رو واسش در نظر گرفتی ؟مشغول دیدن Binbougami ga! هستم! بسیار احمقانه و خنده دار! بیش از حد در مواردی شبیه گینتاما میشه. مانگاش هم جالبه واونهم خیلی خنده داره! کلاً ازش خوشم اومده!
کارش هم شوجو نیستا! شوننه!
بازگشتت به انیمه دیدن رو به فال نیک میگیریمSword Art Online رو شروع کردم...هفت قسمت ـش رو دیدم، رسیدم به پخش هفتگی. انیمه ی بدی نیست، جذابیت های خاص خودش رو داره. بخصوص طراحی محیط و جلوه های اون، بسیار چشم نوازه.
تنها امیدم، به 25قسمتی بودن انیمه هستش که جلوتر درگیری بیشتری ایجاد کنه، چون تا الان خیلی ساده و ابتدایی پیش رفته.
Kokoro Connect...وای عجب چیزی هستش. ایده ی انیمه عالیه. خیلی سریع رسیدم به پخش هفتگی انیمه. درگیری شخصیتی تو این انیمه برام زیاد شده.
Natsuyuki Rendezvous تازه دانلودش تموم شده، قسمت اولش رو دیدم. بدک نبودم. ولی زیاد هم توجه ام رو جلب نکرد و از طراحی شخصیت هاش زیاد خوشم نمیاد.
باید بیشتر نگاش کنم...تا ببینم جلوتر چی میشه.
P.S
ولی آخر انیمه بدجوری شوکه شدم! وقتی آهنگی رو که ده ها بار، قبلاً تو چند مدت اخیر از Aimer که تازه کار هم هست، رو گوش کردم...تو ED انیمه شنیدم، حسابی حال کردم D:
الان Tari Tari و Space Brothers رو زیر دانلود دارم.
ایچی خوب تو این فصل داریم؟!
صادق میدونی اینکه میگی شبیه گینتاما چقدر سطح بالایی رو واسش در نظر گرفتی ؟یعنی بشینم ببینمش ؟
اگه نصف Gintama که هیچ، حتی نصف Daily Lives of High School Boys هم باشه واسه من کافیه تا شروع کنم به دیدنش! رفتم تو کارش
![]()
بازگشتت به انیمه دیدن رو به فال نیک میگیریم
منم آهنگ ED از Natsuyuki Rendezvous رو خیلی دوست دارم. میخوام ورژن کاملشو دانلود کنم. OP شم خوبه.
شما انیمه رو بیخال شوخوب منم 65 قسمت Gintama دیدم الان Drop ش کردمبه زور تا اینجاشم دیدم. به غیر از 5 6 قسمت دیگه حال نکردم! انگار هر قسمتش فیلره! کمدیش خیلی با فرهنگشون آمیختس من متوجه نمی شم!
چون از یه انیمه خوشم نیومده کلا انیمه دیدن رو بیخیال شم؟ منطقیه به نظرت؟شما انیمه رو بیخال شوچون ژاپنی ها همه چیشون با فرهنگشون قاطیه.