Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سه سوال در مورد Full Metal Alchemist :
من 51 قسمتو دیدم، (هرچند خسته کننده بود ولی پایان جالبی داشت) بچه ها گفتن که سری بعدش خیلی بهتر میشه ؟ درسته ؟
دیگه این که brotherhood کامل اومده یا هنوز داره پخش میشه ؟ و چند قسمته ؟
آخرین سوال هم اینکه بچه ها هم میگفتن brotherhood ادامه سری اول نیست و دوباره بازگو میکنن ؟
ممنون

سری اول فولمتال الچمیست که 51قسمتی هستش. از روی روند داستان اصلی مانگا پیش نمیره و سازنده های انیمه، داستان خودشون رو با شخصیت های اصلی، پیش بردند.
ولی فولمتال الچمیست:برادرهود، 64قسمتی، از روی داستان اصلی و مانگا پیش میره و هیچ برای دیدنش، نیازی به دیدن اون 51قسمتی نیست و مستقل هستش.

P.S
ساخت و پخش فولمتال الچمیست:برادرهود طی 64قسمت تموم شده و داستان تموم میشه.
P.SS
من سری اول رو ندیدم...ولی سری دومش رو که دیدم، از هر لحاظ، هیچ شکی توش نیست که شاهکاره به تمام معناست!

اره...ولی به شرطی که اینقدر فلش-بک های حال گیری نزنه (:

273-274 واقعاً دیگه مسخرـشو در آورده بود ):
نه اتفاقا من برای شخصیت هایی که میمیرند فلش بک یک جور واجب ـه و خوبه :d

100% چون واسه یک شخصیت 2 بار نشو دادن :|

و اینکه اگر میشد این سوناده ساما میمرد :))

مشغول دیدن Binbougami ga! هستم! بسیار احمقانه و خنده دار! بیش از حد در مواردی شبیه گینتاما میشه. مانگاش هم جالبه واونهم خیلی خنده داره! کلاً ازش خوشم اومده!
کارش هم شوجو نیستا! شوننه!

Sword Art Online رو شروع کردم...هفت قسمت ـش رو دیدم، رسیدم به پخش هفتگی. انیمه ی بدی نیست، جذابیت های خاص خودش رو داره. بخصوص طراحی محیط و جلوه های اون، بسیار چشم نوازه.
تنها امیدم، به 25قسمتی بودن انیمه هستش که جلوتر درگیری بیشتری ایجاد کنه، چون تا الان خیلی ساده و ابتدایی پیش رفته.

Kokoro Connect...وای عجب چیزی هستش. ایده ی انیمه عالیه. خیلی سریع رسیدم به پخش هفتگی انیمه. درگیری شخصیتی تو این انیمه برام زیاد شده.

Natsuyuki Rendezvous تازه دانلودش تموم شده، قسمت اولش رو دیدم. بدک نبودم. ولی زیاد هم توجه ام رو جلب نکرد و از طراحی شخصیت هاش زیاد خوشم نمیاد.
باید بیشتر نگاش کنم...تا ببینم جلوتر چی میشه.
P.S
ولی آخر انیمه بدجوری شوکه شدم! وقتی آهنگی رو که ده ها بار، قبلاً تو چند مدت اخیر از Aimer که تازه کار هم هست، رو گوش کردم...تو ED انیمه شنیدم، حسابی حال کردم D:

الان Tari Tari و Space Brothers رو زیر دانلود دارم.

مشغول دیدن Binbougami ga! هستم! بسیار احمقانه و خنده دار! بیش از حد در مواردی شبیه گینتاما میشه. مانگاش هم جالبه واونهم خیلی خنده داره! کلاً ازش خوشم اومده!

تشکر...خوشم امد، این فصل چیز کمدی نداشتم...گذاشتم ـش تو لیست.

ایچی خوب تو این فصل داریم؟!

Hunter x Hunter 43 & 44

این دو قسمت و در واقع این آرک تازه شروع شده، برای من بسیار بسیار جذاب تر از آرک برج مبارزه ایه و واقعا هم هیجان انگیزه منتهی پر از نکته هاییه که من ازشون متنفرم و این نکته ها تو اکثر شونن های طولانی هم هستن متاسفانه :
اون نوشته ای که موقع فن های خاص نن شخصیت ها میاد واقعا اعصاب خرد کنه. حالا تو آرک قبلی قابل هضم تر بود ولی تو این آرک با این همه جدیت و خشونت، فقط مود و جوی که انیمه و داستان به سختی درست کردن رو از بین می بره. یه چیز دیگه که ازش متنفرم، توضیحاتیه که شخصیتا در مورد فنونشون میدن! من نمیدونم، یعنی سازنده ها نمیتونن بفهمن که اینا واسه مانگاست و توی انیمه باید دنبال روش های دیگه ای واسه توضیح هر فن و ویژگی هر شخصیت باشن ؟
از لحاظ انیمیشن این دو قسمت بالاتر از استاندارد های انیمه های شوننه ولی بازم انتظار بیشتری داشتم.

قدرت عجیب کوراپیکا و اینکه یدفعه ای بدستش آورد چیزیه که اصلا از HxH انتظار نداشتم. بقیه ی ایرادها تقصیر سازنده های انیمه ست ولی این مستقیما به داستان و مانگاکا برمیگرده. مگر اینکه من نکته ی خاصی رو در مورد این موضوع از داستان نفهمیده باشم. اون شرطی هم که کوراپیکا برای خودش گذاشته (اینکه فقط این قدرت رو در مقابل اعضای فانتوم استفاده کنه)، با اینکه مسخره به نظر میرسه ولی واقعا به تعادل انیمه کمک میکنه. فکرشو بکنید اگر این شرط وجود نداشت، چنین قدرتی کوراپیکا رو تبدیل می کرد به یه ابرقدرت تو دنیای هانتر که میتونه هر کسی رو زمین گیر کنه ولی با این شرط این مشکل حل شده و کوراپیکا اینو فقط در مقابل دشمنای خاص خودش استفاده میکنه. مشکلی که توی ناروتو و وان پیس و خیلی دیگه از شونن ها بیداد میکنه.
یه چیز دیگه که مربوط به داستانه : اون کرمه با اون ضربه ی مشت بیگ بنگ باید زیر زمین لِه میشد ولی آخرش گوشی رو برداشت و با تلفن صحبت کرد!

نمیدونید چقدر دوست دارم مثل اون اوایلی که انیمه میدیدم، به این چیزا توجه نکنم و فقط از خود داستان و هیجانش لذت ببرم!!!!

البته من هنوز معتقدم که انیمه ی HxH نسبت به انیمه های وان پیس و ناروتو خیلی بهتر ساخته شده. حداقل از فیلر و کش دادن های طولانی و فلش بک های روانی کننده و دیالوگای مزخرف بیخود و ... خبری نیست توش.
در مورد خود HxH هم باید بگم که، من داستان و یه سری از المان های دنیای ناروتو و وان پیس رو در مجموع بیشتر از HxH دوست دارم ولی به نظرم HxH تفاوت های خیلی فاحشی با بقیه ی شونن ها داره و خیلی عادلانه نیست این مقایسه. اینکه اولا داستان تقریبا اصلا دراماتیک و ملودراماتیک نمیشه، این که المان های کمدی به شکل احمقانه ی اون انیمه ها وجود نداره و اینکه کل دنیای HxH نسبت به بقیه، سیستماتیک تر و در نتیجه منطقی تر هست . هوش بالای شخصیت ها و دشمن ها و مهم تر از همه تنوع توی همه چیز و خلاقیت بالای مانگاکا از بقیه ی تفاوت هاشه.
مثلا همین قسمت 44 . این اوو (اگر اسمش درست یادم باشه) تو قسمت 43 مثل یکی از شخصیت های دشمن کلیشه ای انیمه های شونن به نظر می رسید که وحشتناک خر زورن و فقط دلشون میخواد مبارزه کنن ولی تو این قسمت مشخص شد که حسابی با برنامه و نقشه میره جلو! با اینکه فلج بود خیلی خیلی خوب از توانایی "تقویت کنندگیش" استفاده کرد و اون 4 تا حریفش رو با نقشه های جالب شکست داد. خود اون 4 تا حیوون صفت ها هم بسیار جالب بودن. اولا که واقعا حال به هم زن بودن، دوما قدرت ها خاصشون و کار گروهی خیلی جالبی که با هم داشتن جذاب بود.

Space Brothers به طور کلی خیلی کند پیش میره. یعنی خیلی طول میکشه تا داستان انیمه از یه نقطه به نقطه ی دیگه بره ولی چون شخصیتای خیلی جالبی داره اصلا خسته کننده نیست که هیچ خیلی هم جذاب و فانه. به نظر من بهترین انیمه ی در حال پخشه.

صادق میدونی اینکه میگی شبیه گینتاما چقدر سطح بالایی رو واسش در نظر گرفتی ؟ :دی یعنی بشینم ببینمش ؟ :دی اگه نصف Gintama که هیچ، حتی نصف Daily Lives of High School Boys هم باشه واسه من کافیه تا شروع کنم به دیدنش! رفتم تو کارش :دی

Sword Art Online رو شروع کردم...هفت قسمت ـش رو دیدم، رسیدم به پخش هفتگی. انیمه ی بدی نیست، جذابیت های خاص خودش رو داره. بخصوص طراحی محیط و جلوه های اون، بسیار چشم نوازه.
تنها امیدم، به 25قسمتی بودن انیمه هستش که جلوتر درگیری بیشتری ایجاد کنه، چون تا الان خیلی ساده و ابتدایی پیش رفته.

Kokoro Connect...وای عجب چیزی هستش. ایده ی انیمه عالیه. خیلی سریع رسیدم به پخش هفتگی انیمه. درگیری شخصیتی تو این انیمه برام زیاد شده.

Natsuyuki Rendezvous تازه دانلودش تموم شده، قسمت اولش رو دیدم. بدک نبودم. ولی زیاد هم توجه ام رو جلب نکرد و از طراحی شخصیت هاش زیاد خوشم نمیاد.
باید بیشتر نگاش کنم...تا ببینم جلوتر چی میشه.
P.S
ولی آخر انیمه بدجوری شوکه شدم! وقتی آهنگی رو که ده ها بار، قبلاً تو چند مدت اخیر از Aimer که تازه کار هم هست، رو گوش کردم...تو ED انیمه شنیدم، حسابی حال کردم D:

الان Tari Tari و Space Brothers رو زیر دانلود دارم.

ایچی خوب تو این فصل داریم؟!
بازگشتت به انیمه دیدن رو به فال نیک میگیریم :دی

منم آهنگ ED از Natsuyuki Rendezvous رو خیلی دوست دارم. میخوام ورژن کاملشو دانلود کنم. OP شم خوبه.

-------------------------------
تو این چند وقته کلی انیمه تموم کردم. از Eureka Seven اکشن و درگیرکننده گرفته تا Moyashimon ، یه کمدی فوق العاده جالب، خلاقانه و آموزنده که با نشون دادن زندگی دانشجویی اونم تا این حد فان، واقعا سورپرایزم کرد. دو تا رومنس شوجو هم از کارگردان مورد علاقه ام تموم کردم که هر دو فوق العاده بودن. Fruits Basket و Bokura ga Ita که واقعا عالی ساخته شده بودن. تعادل رومنس و کمدیِ مخصوص شوجو ها عالی از آب دراومده بود. بخصوص که خیلی وقت بود شوجوی رومنس ندیده بودم و خیلی چسبیدن. حداقل Bokura ga Ita رو توصیه میکنم ببینید.

صادق میدونی اینکه میگی شبیه گینتاما چقدر سطح بالایی رو واسش در نظر گرفتی ؟ :دی یعنی بشینم ببینمش ؟ :دی اگه نصف Gintama که هیچ، حتی نصف Daily Lives of High School Boys هم باشه واسه من کافیه تا شروع کنم به دیدنش! رفتم تو کارش :دی

جان صادق شک نکن! آخر کمدیه! ای کاش زیاد بسازند ازش! شوخی با دراگونبال بخش جدایی ناپذیرشه و نشان از ارادت عمیق سازنده به گینتاما داره!
لااقل نصف گینتاما فانه.
اگه به نطرت رکب ممکنه بخوری، لینک مانگاهر رو باز کن و یه نمه از مانگاش رو بخون حسابی می خندی! :دی

Naruto Manga 598:
کاکاشی ناروتو رو با کامویی فرستاد اون بعد . و اونجا به ماسک توبی راسنگان میزنه و ماسکش میشکنه. بدترین جای ممکن تموم شد. یعنی هفته بعد عمرا اگه نشون بده این توبی کیه؟؟ احتمالا یا مبره سراغ ساسکه.... یا میره جنگ کاگه ها با مادارا...

بازگشتت به انیمه دیدن رو به فال نیک میگیریم
منم آهنگ ED از Natsuyuki Rendezvous رو خیلی دوست دارم. میخوام ورژن کاملشو دانلود کنم. OP شم خوبه.

تادایما D:

اینقدر خودم رو تو سریالُ فیلم ژاپنی، فرو برده بودم که دیدن انیمه های جدید، بعد از مدتی، حسابی حس فوق عجیبی داشت (:

OP اولش رو Skip Time کردم، نمیدونم چرا خیلی خیلی سخت میتونم با صدای خواننده ی "مرد" کنار بیام، 90% اهنگ هایی J-Music که دارم، همشون Female اند D:
ولی ED ـش رو خیلی دوست دارم...تو صدای Aimer، حس زنده ای وجود داره!

محمدعلی دونو، پیغام خصوصی ـت رو چک کن.

خوب منم 65 قسمت Gintama دیدم الان Drop ش کردم:|به زور تا اینجاشم دیدم. به غیر از 5 6 قسمت دیگه حال نکردم! انگار هر قسمتش فیلره! کمدیش خیلی با فرهنگشون آمیختس من متوجه نمی شم!
الان می خوام Kenshin شروع کنم ببینم چجوریاست!
-------------------------------------------------------------
3 قسمت دیدم راضی ام ازش!!:d

آخرین ویرایش:
Naruto Shippuuden 276
یکی از Epic ترین قسمتها بود لامصب !! اون صحنه که Madara یا Gedo Statue اومد داشتم بال بال میزدم !! عجیب ابهتی داشت !! Holy Moly :d
پ.ن : امیدوارم در قسمت بعد از شر این Opening کذایی خلاص پیدا کنیم !! یعنی ازین Opening با اون آهنگ مسخرش من به شخصه چیزی cheap تر ندیدم !!

خوب منم 65 قسمت Gintama دیدم الان Drop ش کردم:|به زور تا اینجاشم دیدم. به غیر از 5 6 قسمت دیگه حال نکردم! انگار هر قسمتش فیلره! کمدیش خیلی با فرهنگشون آمیختس من متوجه نمی شم!
شما انیمه رو بیخال شو :دی چون ژاپنی ها همه چیشون با فرهنگشون قاطیه.

واقعا می تونم بگم این قسمت یکی از شاهکارهایی بود که انتظارش رو داشتم ... بهترین جاش جایی بودش که مادارا کوجیوتسه نوجوتسو . یعنی انقدر با لطافت گفت تا 5 ثانیه رفتم توی انیمه ... قسمت بعدیش که عالی بود اونجا بود که سوناده و رایکاگه می خوان برن تا کیوبی و جینجیوریکو رو Stop کنن , یعنی عالی بودش خیلی دوست دارم ببینم سوناده با ناروتو چی کار می کنه , البته اگه زورش بهش برسه ... قسمت بعد هم که در مورد صحبت میان ناروتو و کیوبی ـه که اونم فکر کنم عالی باشه ... در کل عالی بودش .

زنگ تفریح

کمی وقت خالی داشتم و برای تغییر حال و هوای دوستان و تاپیک انیمه. یک سری J-Music که Theme Song انیمه های مختلف بودند رو گلچین کردم، ولی کاملاً بدون عنوان هستند و هر ترک 1دقیقه
سعی کردم از انیمه هایی که بیشتر تو تاپیک در موردشون صحبت شده، J-Music ها رو انتخاب کنم که 26عنوان در حجم 12میگ هست.

دانلودش کنید و اگه میتونید بگید که هر ترک مال کدوم انیمه هستش :d

نمیخواستم زیاد سخت باشه و بیشتر برای یادآوری خاطره انتخاب ـشون کردم. بعضی هاشون هست که تشخیص ـشون واقعاً سخته، در حدی که فقط یکبار تو انیمه پخش شدند :q

ببینم چی کار میکنید D:

P.S
تو سری بعدی میخوام OST بزارم، دیگه ناخوداگاه، سخت میشه!

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or