Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@حسن
یادته حسن یه موقعی می گفتی که "مگه کاراکترهای خوب بلیچ همی میمیرن":d فعلا که یکیشون ترکید. :d

مانگای بلیچ چپتر های اخر :

والا خیلی قبل تر از این ها باید شروع میکرد به حذف کردن کاراکتر ها هنر نمیکنه که تو ارک اخر داستانش چندتا شخصیت رو میخواد حذف کنه فیلم هندی که نمیسازه:d

الان مثلآ شما از ضربه خوردن بیاکویا ناراحت شدید یا بقیه شخصیت ها به نظر من حذف کردن شخصیت هاش اونم تازه اگه حذف شده باشند رو هم خیلی بد و کاملآ سریع بدون هیچ تاثیر یا حس همدردی که بیننده با کاراکتر داشته باشه داره انجام میده تو این زمینه ناروتو و وان پیس خیلی بهتر عمل کردند و میکنن

نظر شخصی من اینه که بلیچ تو تمام این سال ها تنها برتریش نسبت به ناروتو و وان پیس مربوط به انیمش و گرافیکش و سبک مبارزات طوری که انیمه نشون میداد نه مانگا با اون 4 تا خطی که کوبو برای نشون دادن مبارزه و ضربه میکشید بود که انیمش هم متوقف شده و الان به نظر من در سطح مانگا هیچ برتری نسبت به دو رقیبش نداره و اگه الان میبینید براتون جذاب به نظر میرسه فقط به خاطر اینه که گفته اینجا اخر داستانه منتظر باشید تا نشونتون بدم اخرش چی میشه :d

البته همه ی اینها نظر شخصی بود کوبو به خودش نگیره :d

---------- نوشته در 02:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:28 AM ارسال شده بود ----------

خوبه که :-" همون صفحه 16 هفته ی پیش می ارزید به کل مانگایی که از بعد تموم شدن انیمه خوندم :-" :d

من دقیقآ نمیدونم به چی میگی بک گراند ولی من به زمینه پشت کاراکتر ها و فضایی که توش قرار دارند میگم بک گراند که کلآ تو مانگای بلیچ تو بیشتر صفحات مانگا کاراکتر ها اصلآ معلوم نیست کجا هستند و پشتشون رو یه فضای سفید با چندتا خط نشون داده میشه که اینجور صفحات رو به ندرت میتونی توی ناروتو یا وان پیس ببینی:d

نه بک گراند رو منظورم نبود :d منظورم همون طراحی خالی خود کاراکتر برای من چندین چپتر ارزش داشت >:) :-" شدید حال کردم با اون صفحه :d

نه بک گراند رو منظورم نبود :d منظورم همون طراحی خالی خود کاراکتر برای من چندین چپتر ارزش داشت >:) :-" شدید حال کردم با اون صفحه :d

اون که بله ما هم حال کردیم تو طراحی شخصیت کارش حرف نداره:d

@حسن

چون مانگا نخوندم باز نکردم اسپویلر رو. توضیح بدون اسپویل داری بگو.

چیز خاصی در مورد داستان توش نیست یا حداقل بیشتر از اون چیزی که میدونی به هر حال بازم دوست نداشتی باز نکن :d

اخیش پیداش کردم اهنگرو ! 1.5 گیگ تمام اهنگ های Guilty crown رو بصورت FLAC گرفتم از باکابی تی . ولی اهنگ های خوبی داره . حیف یکم اچی هست :دی فعلا 7 قسمت دیدم خوب بود .

Sword art online هم به نظر خوب میاد .

اول از آقا خلیل تشکر میکنم بابت راهنمایی.

چون من درخواست معرفی انیمیشن رو دارم پس همینجا مطرم میکنم اون تاپیک برای انیمه هست.

دوستان این همه تلاش کردم و سوال پرسیدم تا در آخر بگم کسی هر انیمیشنی میشناسه که تو سبک و سیاق انیمیشن عالی Spirited Away 2001 باشه لطفا و خواهشا دریغ نکنه و معرفی کنه.:dدمتون گرم

البته بشه واسش زیرنویس هم گیر آورد.اینم کاورش:

88421127849465089519.jpg

یکی از بهترین قسمت های این انیمه :(( واقعا عاجزم در وصف این قسمت :(( هانزو با مظلومیت تمام مردش ... قسمت بعدی هم آسوما سنسی با چوجی مبارزه می جنگه :(( من وقتی صحنه ی مرگ اسوما رو دوباره دیدم باز داشت گریم می گرفت :((

سلام
ببخشید کسی نمیخواد توی اون یکی تاپیک یا تاپیک دیگه ای نظرسنجی انیمه های تابستون رو بزاره؟ یعنی اینقدر بدن که کسی ندیدشون؟
من تعریف sword at online رو خیلی شنیدم ولی باقی رو نمیدونم.
لطفا زودتر یک نظرسنجی بزارید. شرمنده اینجا پست دادم آخه اونجا زیاد کسی نمیره.

تابستون اصولاً یکی از فصل های بد برای انیمه بین هاست! اکثر انیمه ها دارای دخترای دامن کوتاه‌اند که اصولاً از طراحی اینطوری متنفرم! چه کاریه این انیمه ها نمیدونم!

سلام
ببخشید کسی نمیخواد توی اون یکی تاپیک یا تاپیک دیگه ای نظرسنجی انیمه های تابستون رو بزاره؟ یعنی اینقدر بدن که کسی ندیدشون؟
من تعریف sword at online رو خیلی شنیدم ولی باقی رو نمیدونم.
لطفا زودتر یک نظرسنجی بزارید. شرمنده اینجا پست دادم آخه اونجا زیاد کسی نمیره.

من:
Kokoro Connect

Oda Nobuna no Yabou

Tari Tari

Binbougami ga!

رو تا الان دیدم،همین چند قسمتایی که اومدن.

نت سویوکی راندِیووز(Natsuyuki Rendezvous )و دکارا بوکو وا فلان بهمان( Dakara Boku wa, H ga Dekinai) رو دانلود کردم ولی هنوز ندیدم.

به خاطر پایان LOTGH (یه ماهی میشه)و اوت کردن افسردگیم حوصله ندارم راجبِ اینایی که دیدم توضیح بدم،ولی به ترتیبی که نوشتم این چهار تا خوب بودن.بقیه رو هنوز ندیدم اصلا.

---------
@
slipkboy
تابستون پارسال Usagi Drop و Blood-C که خوب بود.

آخرین ویرایش:
واسه انیمه های تابستون با صادق موافقم...."دخترای دامن کوتاه" که چی ؟!!!!!!!! اینجوری بیننده جذب میکنن؟;)
حالا من یه سری که دیدم اینجا میذارم . اونایی که خوبن رو انتخاب کنید(من همه رو 1 قسمت دان کردم..... از هر کدوم خوشم بیاد ادامه میدم.....) زیاد از داستان براتون اسپویل نمیشه. چون فقط قسمت اوله. واسه همین تو تگ اسپویل نمی زارم.
Sword Art Online:
نویسندش همون کاره Accel world رو انجام داده. کاره قشنگ و با ارزشیه. داستان حول یه پسر به اسم کیریتو هستش.که به وسیله یه کنسول وارد دنیای بازی شدن. اما متوجه میشن که برای بازی خروج وجود نداره... و تنها راهش اینه باید بازی رو تموم کنن. ولی بدیش اینه که اگه اینجا بمیرن در دنیای واقعی هم میمیرن......
خودم خوشم اومده و ادامش میدم.....پیشنهاد میکنم حتما ببینید....
Arcana Famiglia:
داستان انیمه درباره یه گروه به نام ارکانا هستش که یه خانواده به حساب میان(اسم گروه هم که همین رو مشخص میکنه!!!) تو این خانواده ادما قدرتی دارن که از کارت هایی که باهاش قرارداد بستن سرچشمه میگیره. تا حالا این گروه حافظ امنیت شهر هستن. اما در اخر بر سر تعیین قوی ترین و ازدواج با دختره خانواده یه مسابقه به دستور پدر خانواده برگزار میشه... بقیش رو میتونید حدس بزنید.....
انیمه ی قشنگیه.
Hakuoki Reimeiroku :
سبک این انیمه سامورایی هستش. اما داستان جالبی نداره. من که چیزی نفهمیدم. معلوlم نیست خط داستانیش چیه؟!!
Oda Nobuna no Yabou:
سبک این یکی کمدی - تاریخی هستش. داستان این طور شروع میشه که ساگارا یوشیهارا پسری از اینده به گذشته میره و با خاندان ادا اشنا میشه و بهشون در رقم خوردن تاریخ کمک میکنه. راستی اینم بگم که مثل اینکه همه اونجا دختر هستن.:))(منظورم قهرمان ها هستن)
Tari Tari:
داستان درباره چندتا دانش اموز دبیرستانی هست که دارن برای اینده و هدف هاشون تلاش میکنن.همین!!:d ولی انیمه خیلی قشنگی هستش. در زمینه ی واقع گرایانه انیمه خوش ساخت کمه.... برای همین پیشنهاد میکنم از دستش ندین....

تمام داستان ها رو خودم نوشتم. و فقط شامل قسمت اول میشه. شرمنده اگه اشتباه بود. به بزرگی خودتون ببخشین.^:)^(کلا دفعه اولم هم بود این طوری اینمه معرفی میکردم)

دارم اینا رو دان میکنم. تموم شد یه خلاصه میزارم.
Hagure Yuusha No Estetica
Koi to Senkyo to Chocolate
campione!
Muv-Luv Alternative

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or