Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ناروتو شیپودن قسمت 120 ام همه چیز تقریبا خوب پیش میره ای کاش این اهنگ شروع قسمتاش مثل اوایل فصل دوم به ادم فاز میداد
...............................
این نارتو اس دی ها مربوط به چیه؟
...................................
وان پیس 557 مثل قسمت قبل عالی بود
..............................................................
این high school of deth چند قسمت هست ارزش دیدن داره؟
لطفا در مورد اون تا سوالم اگه میدونید جواب بدید
............
در مورد ناروتو
تا 140 را دیدم واقعا مرگ جیرایا حالما گرفت :((

همچنین داستان هم اینجور که پیداست جالب شد ........... مخصوصا حقایقی که در مورد ایتاچی فاش شد

در مورد پدر ناروتو هم که از قبل خودم حدس زده بودم کیه اما چرا فامیلی مادرش رو ناروتو هست؟

آخرین ویرایش:
لطفا در مورد اون تا سوالم اگه میدونید جواب بدید
............
در مورد ناروتو
تا 140 را دیدم واقعا مرگ جیرایا حالما گرفت :((

همچنین داستان هم اینجور که پیداست جالب شد ........... مخصوصا حقایقی که در مورد ایتاچی فاش شد

در مورد پدر ناروتو هم که از قبل خودم حدس زده بودم کیه اما چرا فامیلی مادرش رو ناروتو هست؟

SD منظورت همین راک لی هستش؟
=======

چون اگه فامیلی پدرش رو میزاشتن معلوم میشود پسر یوندایمه هستش!

Diver و Lovers از دو بند NICO Touches the Walls و 7!! هم از Theme Song های خفن OP ناروتو شیپودُن هستند.
انصافا بخوایم به ترتیب بگیم بهترین اپنینگ های ناروتو:
Sing
Closer
Lovers

خیلی خوبن اینا انصافا... من شخصا از اون Tommei Sekai Blah blah که بعد از sing هستش هم واقعا دوست دارم.

Naruto SD Rock Lee No Seishin Full Power

این SD هر جا دیدی منظور Shippuden هستش.:d مثلا Rock Lee جز ایناس و یه چنتا OVA و از این جور چیزا. من OVA هاش رو از BakaBT گرفتم انصافا خیلی حال می دن.

پلات که داره! اما خیلی زود میره تو حاشیه! :دی
قسمت های اول رو ببین، بعد جواب قسمت رو حدود قسمت 220 اونورا می گیری! اینطور داستان خفن داره! :دی

یعنی الان تا قسمت 220 همین طوریه؟ هر قسمت یه داستانه؟ 22 قسمت دیدم ولی به نظر می رسه 17 18 تاش فیلره! :-?

طی یک حرکت معجزه گونه، قسمت 270 ناروتو شیپودن در رتبه ی سوم، انیمه های ژاپن و بالاتر از وانپیس قرار گرفت! حالا بیاید بگید 2012 دنیا تموم نمیشه! :دی

======================================================================================================

امروز یه خبر خوندم که فیلم Space Brothers توی جشنواره ی فیلم فلان کره ی جنوبی جایزه برده و قراره توی جشنواره های فلان و بهمان استرالیا هم به نمایش در بیاد،
رفتم تریلرش رو دیدم، فکر کنم، مهمترین اتفاق انیمه برام اسپویل شد! اگه انیمه رو می بینید، سراغ تریلر فیلم نرید!

فیلمش رو از کجا میشه گیر آورد؟ :دی

یعنی الان تا قسمت 220 همین طوریه؟ هر قسمت یه داستانه؟ 22 قسمت دیدم ولی به نظر می رسه 17 18 تاش فیلره! :-?

یه خوبی ای که گینتاما داره اینه که هیچ کسی تا به حال نتوسنته فیلر ها رو به طور صحیح حدس بزنه مگر با خوندن مانگا!
خود مانگاش هم همینطوریه! :دی

این کوبو هم وقت گیر اورده مریض شده ها :| تا 20ـم یعنی باید تو کف چپتر بعدی بمونیم ؟ :((

ویرایش:بنده خدا مریضیش که دست خودش نبود :d از اعصبانیت یک چیزی بالا پروندم :d

هرچند که کلآ این بشر بیشتر صفحات مانگاش رو به طراحی شخصیت میپردازه و بک گراند تو مانگای بلیچ کلآ کشکه
yahoo_21.gif
خوبه که :-" همون صفحه 16 هفته ی پیش می ارزید به کل مانگایی که از بعد تموم شدن انیمه خوندم :-" :d

آخرین ویرایش:
FUCCCK YEA
Manga Naruto

بالاخره تونستن یک بار هم که شده توبی رو لمس کنن :دی

مانگای این هفته ناروتو :

من مانگا رو هنوز کامل نخوندم ولی اسپویل ها رو که میذاشتم چندتا عکس دیدم زیادم نمیتونن روی این حرکت مانور بدن کاکاشی همین الانشم داغون به نظر میرسید

این کوبو هم وقت گیر اورده مریض شده ها :| تا 20ـم یعنی باید تو کف چپتر بعدی بمونیم ؟ :((

ویرایش:بنده خدا مریضیش که دست خودش نبود :d از اعصبانیت یک چیزی بالا پروندم
:d

بابا تو این چند وقته اخیر سنگ تموم گذاشته بود نرفته بود تعطیلات یه زمانی بود هر سه هفته یه بار میرفت تعطیلات :d هرچند که کلآ این بشر بیشتر صفحات مانگاش رو به طراحی شخصیت میپردازه و بک گراند تو مانگای بلیچ کلآ کشکه :)) ( نظر شخصی بود نخورینم :d)

کسی میتونه اهنگ Opening Episode 1 Guilty Crown رو واسم گیر بیاره ؟؟ همونی که با Bloming Wildflowe (ترجمه انگلیسیشه :دی ) شروع میشه . فقط اهنگ رو میخوام ... ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or