Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
271 ناروتو
Road to Sakura
تبلیغی بود برای فیلم بعدی ناروتو با نام Road to Ninja و نشون دادن اینکه:
پدر و مادر ساکورا کی هستند و چه شکلی اند

داستان این فیلم هم اینطور از اسپویل ها به نظر می اد که:
توبی به یه نحوی سوکیومی رو اجرا می کنه، و همه میرن توی گنجوتسو و در این گنجوتسو پدر و مادر ساکورا که توی همین قسمت 271 دیدیمشون، میشن هوکاگه و همسر هوکاگه. و اگه تیزر ها رو دیده باشید، ساسکه تبدیل به عاشق ساکورا شده، و هیناتا هم یه روی جدید از خودش نشون داده.
همین.

271 ناروتو
Road to Sakura
تبلیغی بود برای فیلم بعدی ناروتو با نام Road to Ninja و نشون دادن اینکه:
پدر و مادر ساکورا کی هستند و چه شکلی اند

داستان این فیلم هم اینطور از اسپویل ها به نظر می اد که:
توبی به یه نحوی سوکیومی رو اجرا می کنه، و همه میرن توی گنجوتسو و در این گنجوتسو پدر و مادر ساکورا که توی همین قسمت 271 دیدیمشون، میشن هوکاگه و همسر هوکاگه. و اگه تیزر ها رو دیده باشید، ساسکه تبدیل به عاشق ساکورا شده، و هیناتا هم یه روی جدید از خودش نشون داده.
همین.

اه پس اینطوری هست قضیه. می گم این ژاپنی ها انقدر خنگ نیستن بیان چنین چیزه چرتی نشون بدن ولی خیلی جالبه که بلیغات رو این فیلم جدیده زیاده.
قسمت آخر راک لی هم که دیروز دیدم پیرامون این فیلم بود.

آخر Rock lee هم یهو یه جا نشون داد نوشته:
Road To Guy:))
سوکویومی رو دیدم که رو ماه افتاده و یه حدسایی زدم ولی انقدر بی سر و ته بود بی خیال حدسم شدم. باید دید این فیلم جدیده چه قدر خوبه

Aoi Bungaku - No Longer Human رو 2 قسمت دیدم . انیمه ی پر محتواییه ....
Chihayafuru یک قسمت دیدم . انیمه بچه گونس ؟؟؟ ارزش دیدن رو داره ؟؟

Chihayafuru...فقط باید کمی صبر کنی، تا شخصیت سازی ـش رو تکمیل کنه. بعدش دیگه رنج سنی ـش از دبستانی میشه، دبیرستانی.
ارزش دیدن رو داره، اون هم شدید. یکی از بهترین ها هستش.

آخه صادق خیلی بی در و پیکر بود این قسمت! :d راه نداشت یک چیز بهتری بسازن؟ :d توی وان پیس هم چند قسمتی که در مورد فیلم 10 بود به نظرم خیلی بد بود! :d کلا چرا ما رو اذیت میکنند وسط جای حساس انیمه فیلر میدن :((
---
کسی اینجا TMNT می بینه؟؟ :d
شهاب رو میدونم همه ی قسمت هاش رو دیده :d بقیه رو اطلاعی ندارم :-" :d

---
کسی هست که خدایی نکرده هنوز Space Brothers رو شروع نکرده باشه ؟ اگر هست بهتره که سریعا بره ببینه! :d از همون قسمت اول عاشق انیمه میشید! هر قسمت هم که میگزره جذاب تر میشه!
اپنینگ و اندینگ های جدید هم عالی هستن! با اینکه اولی ها هم عالی بودن ولی اینا بهترن! :x

برنامه ی اسپیشال imagine-nation رو کی دیده، درباره ی Anime-Expo بودش که همین چند وقت پیش برگذار شده بود.
دوباره تکرارش رو 2:40دقیقه ی شب میزاره، آخرین تکرارش هست، اگه نگا نکردید، حتماً ببینید.

ساعت 12:40 شب هم پارت اول مصاحبه با بند L'Arc~en~Ciel ـه، اگه از فن هاش هستید (من نیستم) نگاه کنید که آخرین تکرار پارت اول هست، فردا پارت دوم رو نشون میدند.

لینک فیلم ناروتو کی میاد. مگه پریشب پخش نشده بود؟؟
دوباره وان پیس رو استارت زدم. از 1 تا 17 دیدم.....
نمی دونم چی بگم!!!! بعضی از قسمتاش قشنگ و جذابه و بعضی هاش حوصله رو سر میبره.....
Area No Kishi 1-3:
من از داداشه که مرد خوشم میومد..... حالا که مرده حوصله ندارم ببینمش... دراپش کردم.....
Soul EAter 1-11:
انیمه ی جالبی هستش. از طراحیش خوشم اومد. خیلی ساده و روون هست. داستان خاصی هم نداره.... ولی شخصیتاش با حالن.

کسی اینجا TMNT می بینه؟؟ :d

آره ما و اخوی اینا میدیدیم! خدابیامرزه! خیلی انمیشین خوبی بود. شاید غربی ها یکی همین رو دوست داشته باشم و یکی آواتار کورا.

آخه صادق خیلی بی در و پیکر بود این قسمت! :d راه نداشت یک چیز بهتری بسازن؟ :d توی وان پیس هم چند قسمتی که در مورد فیلم 10 بود به نظرم خیلی بد بود! :d کلا چرا ما رو اذیت میکنند وسط جای حساس انیمه فیلر میدن :((
---

شهاب رو میدونم همه ی قسمت هاش رو دیده :d بقیه رو اطلاعی ندارم :-" :d

---
کسی هست که خدایی نکرده هنوز Space Brothers رو شروع نکرده باشه ؟ اگر هست بهتره که سریعا بره ببینه! :d از همون قسمت اول عاشق انیمه میشید! هر قسمت هم که میگزره جذاب تر میشه!
اپنینگ و اندینگ های جدید هم عالی هستن! با اینکه اولی ها هم عالی بودن ولی اینا بهترن! :x

دیگه امیر گیر نده! بلاخره یه طوری باید فیلمشون رو هایپ کنن دیگه. من که با مانگا میرم، البته خوب جذابیت های تصویر متحرک یه چیز دیگه اس، که اون هم به لطف انمیشین های بی کیفیت و طراحی های داغون چند قسمت اخیر خیلی برام مهم نیستن! :دی

=====

گیرین کارت رو بده بیاد! (قسمت 17) :دی

لینک فیلم ناروتو کی میاد. مگه پریشب پخش نشده بود؟؟
دوباره وان پیس رو استارت زدم. از 1 تا 17 دیدم.....
نمی دونم چی بگم!!!! بعضی از قسمتاش قشنگ و جذابه و بعضی هاش حوصله رو سر میبره.....
Area No Kishi 1-3:
من از داداشه که مرد خوشم میومد..... حالا که مرده حوصله ندارم ببینمش... دراپش کردم.....
Soul EAter 1-11:
انیمه ی جالبی هستش. از طراحیش خوشم اومد. خیلی ساده و روون هست. داستان خاصی هم نداره.... ولی شخصیتاش با حالن.

مهدی Area No Kishi رو ادامه بده. بهت قول میدم دوباره ازش خوشت بیاد. یه اتفاقات خیلی جالبی میوفته که اصلاً نمیتونی نگاه نکنیش. نقض علم پیوند اعضا مهم ترین اونهاست! :دی

سول ایتر رو با دقت ببین تا بتونی حسابی بخندی! انیمه ی خوبی و طراحی "ماه" توی انیمه بسیار کول انجام شده! :دی

دوستان عزیز :دی

یه نگاهی بندازید به این لیست و لطفا بگید کدومشون تموم شده.

Lupin the Third - Mine Fujiko to Iu Onna
Medaka Box
Mysterious Girlfriend X
Sakamichi no Apollon
Sankarea
Tasogare Otome × Amnesia
Tsuritama

اینمه با تم درام-رومانس جدید درحال پخش یا تموم شده از فصل قبل چی داریم؟
ممنون

بچه ها چقدر طول میکشه لینکای naruto mvie ;road to ninja بیاد اخه دیروز ریلیز شده

معمولاً حدود 9 ماه بعد از اکران فیلم، نسخه ی قابل Pirate شدنش منتشر میشه.

دوستان عزیز :دی

یه نگاهی بندازید به این لیست و لطفا بگید کدومشون تموم شده.

اینمه با تم درام-رومانس جدید درحال پخش یا تموم شده از فصل قبل چی داریم؟
ممنون

فکر کنم، همه شون تموم شدن.

امروز داشتم دوباره Code Geass میدیدم واقعا بی نظیره این Code Geass هرکی ندیده باید بدونه که نصف عمرش بر باده امتیاز منت به این انیمه 11 از 10
و این دوتا تصویر همیشه به یاد خواهم داشت

این تصویر خودش گویای همه چیز هست کسی که خودش رو برای ارامش بخشیدن به جهان شیطان معرفی کرد و...
attachment.php

attachment.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or